Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Seko Diena.lv un laimē ielūgumus uz spāņu eņģeļa balss - Aleksijas Čellunas koncertu

Seko Diena.lv sociālajos tīklos Draugiem.lv, Twitter un Facebook, iesaki šo Diena.lv ziņu arī draugiem un laimē vērtīgas balvas!

Trešdienas, 23.aprīļa, vakarā starp Diena.lv sekotājiem, kuri būs ieteikuši šo ziņu saviem sekotājiem, tiks izlozēti ielūgumi uz spāņu eņģeļa balss - Aleksijas Čellunas koncertu Rīgā, 26. aprīlī, plkst. 18.00 Spīķeru koncertzālē, ko piedāvā Saulgriežu jogas un mūzikas festivāls.

"Šarmanta, maiga un aizraujoša! Tāda, kas nomierina, iedvesmo un atklāj jaunus mūzikas apvāršņus" - šīs ir tikai pāris atsauksmes par talantīgās mūziķes, komponistes un jogas skolotājas Aleksijas Čellunas mūziku. 

Pateicoties viņas pozitīvajai un iedvesmojošajai dzīves uztverei, neizsmeļamam entuziasmam un enerģijai, Aleksijas muzikālā pieredze neapstājas ne uz brīdi. Māksliniece savā daiļradē aptver dažādus mūzikas stilus. Savu mieru un iedvesmu pamatā viņa rod mantrās, kas palīdz viņai radīt neatkārtojamu mūziku.

Koncertā Rīgā Aleksija Čelluna uzstāsies kopā ar etno-džeza grupas Baraka vadītāju un indiešu tabla meistaru Dmitriju Jevsikovu.

No 20. -  22. jūnijam Siguldā jau trešo gadu notiks starptautiskais Saulgriežu jogas un mūzikas festivāls. Festivāla laikā notiks jogas un meditācijas nodarbības, kuras vadīs pieredzējuši pasniedzēji no dažādām pasaules valstīm - ASV, Vācijas, Lielbritānijas, Zviedrijas, Spānijas, Itālijas, Krievijas un Indijas. Ikvienam festivāla apmeklētājam būs iespēja nosvinēt vasaras saulgriežus latviskajās tradīcijās kopā ar labākajiem folkloras ansambļiem. Katras festivāla dienas noslēgumā notiks koncerts, kurā uzstāsies gan pašmāju, gan ārzemju mūziķi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko