Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Slēgs Latvijas 1.rokkafejnīcu Liepājā

No pirmdienas būs slēgta Latvijas 1.rokkafejnīca Liepājā, ziņo portāls irliepaja.lv.

Piektdienas rītā viens no kafejnīcas īpašniekiem Raivo Mediņš sazinājās ar portālu un apliecināja, ka minējums par slēgšanas iemesliem ir pareizs – tā ir ekonomiskā situācija Liepājā. "Tieši tā arī ir. Tas mums bija smags lēmums, bet tāda nu reiz ir situācija." Kas notiks ar ēku, R.Mediņš vēl nevarēja pateikt, šis jautājums esot risināšanas stadijā.

Vēl oktobrī rokkafejnīca nosvinēja 10 gadu jubileju. Rokkafejnīcas īpašnieks R.Mediņš rokkafejnīcas jubilejā nesolīja, ka tā Liepājā būs atvērta vēl arī pēc pusgada. "Mums grūti zīlēt, kā būs uz priekšu. Nav nekas skaidrs, kā būs. Mēs sevi gribam dēvēt par radošiem uzņēmējiem, bet mēs neesam gluži burvju mākslinieki un, protams, ir kaut kādas sarkanās līnijas. Lai tik lielu kafejnīcu uzturētu, lai tā strādātu, viss būtu forši, ir tomēr vajadzīgs cilvēku daudzums pilsētā un viņu maciņu biezums," runājot par kafejnīcas nākotni, toreiz, dzimšanas dienā, portālam rekurzeme.lv atzina rokkafejnīcas īpašnieks R.Mediņš.

"Pagājušā gadsimta beigās, kad sākām sapņot par šo māju, tad mums likās, ka 2012. gadā Liepājā viss notiksies pa īstam. Būs prāmji ar tūristiem, lidmašīnas. Visi dzīvos Liepājā. Tā domājām un ticējām, tāpēc bija spēks būvēt tik lielu kafejnīcu. Šovasar padzīvoju Liepājā. Pēdējos desmit gadus vasarā tik daudz nebiju bijis uz vietas. Jāsaka godīgi, ka satiktu daudzus draugus, radus, bijušos darbiniekus, skolas biedrus. Bija prieks viņus satikt, taču neviens no tiem draugiem vairs nedzīvo Liepājā un Latvijā," secināja R.Mediņš.

(papildināta visa ziņa)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko