Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

2024. gada horoskops

2024. gada horoskopu piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Gada sākumā netērējiet spēkus cīņā ar rutīnu un par lielāku personiskās brīvības iegūšanu. Ik dienu sāciet ar pārliecību par savu spēku un varēšanu. Veiksmi garantēs atbildība un pacietība, taču ļoti jāvalda emocijas. Aunam gads nav labvēlīgs lielu pārmaiņu veikšanai. Pavasarī tās negaidīti var nākt no ārpasaules. Kādam var izdoties veidot naudas uzkrājumus. Nevajadzētu sasteigt svarīgu lēmumu pieņemšanu, īpaši tas attiecas uz nekustamā īpašuma iegādi. Gada garumā svarīgi kvalitatīvi veikt darbus, taču neļaujiet sevi izmantot. Jauna darba meklējumi varētu notikt sakarā ar dzīvesvietas maiņu vai atvašu skolas gaitām. Šīs pārmaiņas atstās uz jums labu iespaidu. Var atjaunoties agrāka draudzība. Neatslābstoši gādājiet par labu pašsajūtu, esiet aktīvs.

VĒRSIS. Gada sākumā nepārcilājiet prātā skumjus pagātnes notikumus, biežāk uzturieties pozitīvi noskaņotu cilvēku sabiedrībā. Profesionālie pienākumi nogurdinās, bet dos arī gandarījumu. Gada sākumā jauni darbi prasīs drosmi un risku, bet veikums gūs atzinību vadības acīs. Nevilcinoties pieņemiet jaunus izaicinājumus karjerā. Galvenais neatslābt un neizlaist no acīm mērķi. Neatkarīgi no vecuma vēlams turpināt izglītošanos, varbūt pat pavisam jaunā jomā. Svarīgi būs valdīt savu straujo dabu. Diezgan sarežģīti būs pieņemt jaunus darbiniekus; gādājiet, lai jūsu prasības nav nesamērīgi augstas. Rūpējieties par ģimeni, uzturiet mirdzumu atvašu acīs. Ikdienas gaitās gādājiet par elementāru drošību, bet neierastās situācijās esiet īpaši uzmanīgs.

DVĪŅI. Centieties pāri plūstošo enerģiju virzīt pozitīvā gultnē. Paļaujieties uz savu sargeņģeli, esiet dāsns, ejiet uz gaismu. Gada ritējumā būs vērtīgi ieguldījumi jūsu dzimtas vēsturē. Veiksmīgs koka pūķa gads tiem, kuri lēmuši sākt jaunas gaitas, uzņemties vadību, iestāties mācību iestādē vai dibināt ģimeni. Neieguldiet naudu šaubīgos projektos, nebiedrojieties ar šaubīgām personām. Klausiet intuīcijai. Paplašiniet garīgo apvārsni, veltiet spēkus labdarībai. Konsekventi ar personisko piemēru atvasēm ģimenē stipriniet dzīves pamatus. Akcentus lieciet uz izglītību, uzticību, dzimtas un tautas vērtībām un dvēseles garīgo komfortu. Gada vidū negaidītos dzīves pagriezienus uzņemiet mierīgi. Sasāpējušus jautājumus risiniet bez steigas. Raibie notikumi neatstās rētas dvēselē.

VĒZIS. Pūķa gads jūsu dzīvē nesīs labus pavērsienus. Pielāgojieties reālajai situācijai. Rīkojieties, paļaujoties uz sniegtajām iespējām. Gada vidū pavērsies ceļš kāpt augstāk – esiet drosmīgs, bet riskējiet apdomīgi. Izdosies atrast izeju no šķietami bezcerīgas situācijas, kas ilgāku laiku nomāca jūsu prātu. Izjutīsit lielu atvieglojumu. Pilnībā izmantojiet atpūtas mirkļus. Var labiekārtot dzīvokli vai māju. Visam pietiks uzņēmības. Naudas būs tik, cik nepieciešams mērenu ieceru realizācijai. Esiet piesardzīgs biznesa lietās. Steigā nepieņemiet izšķirošus lēmumus – tie var radīt grūti labojamas kļūdas. Lai kādi būtu tuvinieki, arvien piedomājiet par viņiem. Straujais dzīves ritms attālinās cilvēkus. Daudz kas tiks piedots, ja pildīsit pienākumus, saistības un norunas ģimenē.

LAUVA. Dariet to, kas jums sagādā prieku, esiet gatavs mainīties uz augšu. Kādā brīdī var zaudēt nozīmi tas, ko tikai nesen ar lielām grūtībām esat iekarojis. Nāksies pārvērtēt savas prioritātes. Radīsies iespējas mainīt nodarbošanos, sākt to, kam reiz ielikāt pamatus. Nevērtējiet savu laiku tikai melnbaltās krāsās. Piešķiriet dienām gaišākus toņus – tas ir jūsu spēkos! Sapratīsit, ka svešatne nav jūsu vieta zem saules. Spēku piešķirs māju sajūta. Aktīvi un spara pilni veltiet laiku stabilām un pārbaudītām vērtībām. Gada vidū izkļūsiet no materiālām un arī no veselības problēmām. Attiecību krīzes situācijā par katru cenu saglabājiet ģimeni. Esiet gatavs izlīdzināt nesaprašanās, risināt domstarpības. Ārpus ģimenes un atvašu tuvības zaudēsiet gan iekšējo spēku, gan daļu draugu.

JAUNAVA. Pūķa gadā vienmēr būs līdzās uzticami draugi, spēku radīsiet noturīgās ģimenes saitēs. Godam izturēsiet uzliktos pārbaudījumus. Gada pirmajā pusē varat zaudēt darbu. Vietā nāks pienākumi, atbilstoši jūsu spējām un izglītībai. Neveiksmi darbā, mācībās vai karjerā kompensēs negaidīti panākumi jomā, par kuru līdz šim tikai sapņojāt. Gūsiet cilvēku atbalstu un atsaucību. Kaldiniet atvaļinājuma plānus jau pavasarī. Darba gaitas svešā zemē būs labi atalgotas, bet sirds skums pēc mājām un tuvajiem cilvēkiem. Uzturiet saites ar dzimteni. Vismaz vasarā iekārtojiet biežākus atkalredzēšanās brīžus. Iespējams, ceļš drīz atkal vedīs mājup. Tam par iemeslu var kļūt romantiskas jūtas. Nekļūstiet ambiciozs, nelepojieties ar panākumiem, kuri vēl tikai kaldināšanas procesā.

SVARI. Pūķa gadā savu ceļu veidosiet gludu un taisnu, bet brīžiem to izritināsiet asos līkločos. Spēcīgs enerģētiskais fons dos iespējas stabilizēt dzīves garīgās un materiālās pozīcijas, gads būs labvēlīgs jauninājumiem. Labi ceļabiedri būs gribasspēks un neatlaidība. Netiecieties pēc riskantiem piedzīvojumiem. Ja nepieciešams, ciešāk savelciet jostu, nokārtojiet parādus un neveidojiet jaunus. Gada otrajā pusē var nākties pārcelties dzīvot tālāk no ierastās vides vai pat aizbraukt no valsts. Ja virs galvas būs mierīgas debesis, ar visu tiksit galā. Uzturiet sirsnīgas saites ar ģimeni, tuviniekiem un uzticamiem draugiem. Stabilitāti dzīvē panāksiet, pastiprināti rūpējoties par ģimeni un bērniem. Ļoti svarīgas būs atklātas, kaut arī reizēm sāpīgas sarunas.

SKORPIONS. Gads nebūs no vieglajiem. Baudīsit gan patiesu gandarījumu un laimes brīžus, gan rūpestus. Darbaholiķi cīnīsies par sava reālās zināšanās un pieredzē balstītā veikuma atzīšanu. Pavasarī sajutīsit paveiktā darba augļus, būsit gatavs karjeras kāpienam. Ja esat pārliecināts par saviem spēkiem, varat spert pārdomātus soļus labturības vairošanā. Izdosies pabeigt savrupmājas celtniecību. Vasarā neatliks laika ceļojumam. Apsveriet iespējas to izdarīt citā gadalaikā. Veiciet profilaktiskas pārbaudes pie ārstiem. Vecvecāki palīdzēs veicināt mazbērnu garīgo attīstību – tas nāks par labu arī senioru veselībai un dzīvespriekam. Apvienojieties ģimeniski, iepazīstiniet jauno paaudzi ar kultūras vērtībām. Gādājiet, lai bērni apgūst svešvalodas.

STRĒLNIEKS. Ja centīsities jums nelabvēlīgos notikumus sabalansēt tūlīt un uzreiz, atmest grūtāko un spēkus veltīt vieglākajam, tīkamākajam, gads prasīs nervus, niķosies veselība. Uz rudens pusi nāksies apgūt jaunas tehnoloģijas, tas dos iespējas izvēlēties atbilstošāku un mierīgāku darbu. Vadība novērtēs jūsu ieguldījumu, bet paša ambīcijas un savu spēju pārvērtēšana var radīt šķēršļus saskarsmē ar kolēģiem. Svarīgi neko nesasteigt, nerunāt lieku, nemelot. Jau iepriekš saplānojiet laiku, lai dotos ceļojumā, gūtu motivējošus iespaidus. Dzimtā var nākties risināt tuvinieku jaunās paaudzes problēmas, kārtot kopīgas īpašuma lietas. Nerimstošā uzmanības lokā turiet atvases, viņu mācības, nodarbošanos un gaitas ārpus skolas. Jāuzmanās pārkāpt robežas alkohola lietošanā. 

MEŽĀZIS. Gada ritējumā ierasti centīsities uzņemties līdera lomu, atstāt uz cilvēkiem paliekošu iespaidu. Piesaistīsit uzmanību ar savām prasmēm un patstāvību. Pārāk liela popularitāte kādā brīdī var izdarīt nevēlamu pakalpojumu. Gada sākumā neveiksmīgs zaudējums šķietami drošā lietā. Kādam var nepatikt jūsu atturīgā nostāja un nevēlēšanās pieņemt krasus lēmumus. Vasarā savā saimniecībā var veikt nozīmīgas investīcijas, ja esat pārliecināts par godīgu partnera rīcību. Stingri nošķiriet darba lietas no gaisotnes ģimenē. Uzturiet harmoniskas un atklātas tuvās attiecības. Bez kavēšanās labojiet pārpratumus un misēkļus. Dzīvojiet savu dzīvi, mazāk iesaistieties svešu lietu kārtošanā. Izpalīdziet nelaimē nonākušajiem, atbalstiet tuvu kaimiņu.

ŪDENSVĪRS. Bez grūtībām izdosies liela daļa no gada sākumā iecerētā. Atturieties no neattaisnota riska, paļaujieties uz pārbaudītām vērtībām. Pacietība un atbildība garantēs veiksmi. Pietiks laika gan darbam vai mācībām, gan ģimenei. Nav jābaidās ķerties pie kaut kā jauna, aizraujoša. Pievērsieties valodu apgūšanai vai kādam sporta veidam. Varat vienlaikus strādāt ar vairākiem nozīmīgiem projektiem. Gada vidū vēlēsities veikt lielāku pirkumu vai sasniegt mērķi, kas pavērtu plašas iespējas. Līdzsvarojiet savu darbu ar atpūtu. Atturieties no iesaistīšanās pat vismazākajos konfliktos. Finansiālajā jomā nebūs būtisku pārmaiņu. Iespēju robežās esiet dāsns, bet ne izšķērdīgs. Gada beigās izvērtējiet pieļautās kļūdas, rēķinieties ar tām turpmākajā dzīvē.

ZIVIS. Pūķis liks aizdomāties, vai aizvadītais gads devis jums vērtības, kuru dēļ tērējāt laiku, nervus un veselību. Gādājiet par to, lai jaunais laiks būtu mērķtiecīgāks, lai pietiek gudrības atvēlēt vairāk laika garīgai izaugsmei un atpūtai. Būs jaunas idejas un radoša darba iespējas. Izdosies mainīt nepilnības sava ceļa gājumā. Rūpējieties par veselību un gādājiet par ģimeni. Vasarā mieru atradīsit savās lauku mājās. Apgūsiet iemaņas strādāt ar tehniku. Atklāsiet sevī prieku darboties dārzā. Var nobriest doma par nodošanos tikai radošam darbam. Vairāk laika veltīsit ģimenei un atvasēm. Kāds cilvēks ar gaišu galvu kļūs par jūsu konsultantu un palīgu. Varat izveidot interešu kopienu savā ciemā vai mazpilsētā. Būs enerģiski piekritēji un atbalstītāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko