Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

ZZ Dats: Mazajām sirsniņām Ziemassvētku vecīša sagaidīšana vecāku, vecvecāku darbvietā ir īpašs gada nogales notikums

Īpašā Ziemassvētkiem veltītā pasākumā informācijas tehnoloģiju uzņēmums SIA “ZZ Dats” iepriecinājis savu darbinieku 146 bērnus, mazbērnus un krustbērnus, kuri kopā ar saviem mīļajiem pie eglītes satika bērnu vidū tik populāro lācēnu Ričiju Rū un citus meža iemītniekus, Ziemassvētku vecīti, kā arī praktiski rosījās eglītes rotājumu izgatavošanas, piparkūku dekorēšanas un karameļu gatavošanas darbnīcās, darbojās arī svētku pasts.

“Lai veicinātu kopā būšanu un radītu neaizmirstamas atmiņas, mūsu darbinieku mīļajiem – jaunākajai paaudzei. Ziemassvētku pasākumā iepriecinājām ne tikai kolēģu bērnus, bet arī mazbērnus un krustbērnus vecumā līdz 18 gadiem. Uzņēmums pastāv jau gandrīz 30 gadus, mūsu lojālāko darbinieku ģimenēs bērni izaug un tiek sagaidīti mazbērni. Mūsu darbinieku ģimenēs šogad piedzimuši 10 bērniņi – Ārons piedzima pasākuma rītā. Viņiem šī bija pirmā Ziemassvētku eglīte, pirmā bilde ar Ziemassvētku vecīti.

Izrotātā eglīte, muzikālie draugi, dāvaniņas – tas viss iepriecināja mazākas un lielākas sirsniņas! Neatkarīgi no vecuma, lieliskā kopā būšana noteikti paliks atmiņā gan bērniem, gan vecākiem, gan vecvecākiem un krustvecākiem – ja vien varam sniegt prieku, tas jādara! Mums ir svarīgi, lai Latvijas iedzīvotāji savus bērnus audzinātu šeit, un šī ir viena no mūsu iespējām pateikt kolēģiem paldies par darbu gada garumā, pateikt paldies mūsu darbinieku ģimenēm, kas atbalsta mūsējos darbu sastrēguma brīžos, un radīt kopības sajūtu. Esam gandarīti, ka varam nodrošināt labi apmaksātu darbu, lai viņiem un viņu ģimenes locekļiem būtu stabilas un drošas attīstības iespējas savā valstī – Latvijā,” uzsver SIA “ZZ Dats” administrācijas un personāla vadītāja Iveta Kažemaka.

“Tik skaists pasākums, kurā darbojās tik daudz redzamu un neredzamu gariņu!” paldies par iespēju būt kopā saka SIA “ZZ Dats” personāla  speciāliste Arnita Ragauska. “Mana krustmeitiņa bija sajūsmā par karameļu darbnīcu un eglīšu rotājumu darbnīcu. Paldies arī jautrajam Ričijam Rū, mazā izdejojās un izdziedājās uz nebēdu, mājās devāmies patīkami nogurušas,” izjūtās par pasākumu dalās SIA “ZZ Dats” iepirkumu speciāliste Alise Ozola. Savukārt projektu vadītāja Inguna Ievīte-Andersone atzīst, ka visas piedzīvotās aktivitātes lieliski iepriecināja ne tikai bērnus, bet arī viņu vecākus, krustvecākus un vecvecākus: “Bērnu draiskulīgās čalas un kāju dipoņa kopā ar pieaugušo sarunām, atbalstu mazajiem darbnīcās un dāvanu saņemšanā pie eglītes radīja brīnišķīgu Ziemassvētku sajūtu – rosīgu, muzikālu un garšīgu. Tā mūsmājās turpinājās vēl ar Ziemassvētku filmu vakaru un dāvaniņā saņemto popkornu.”

Savukārt līdzekļus, ko SIA “ZZ Dats”  katru gadu izmanto sadarbības partneru sveikšanai, uzņēmums ziedojis biedrības Dr.Klauns darbībai, dodot iespēju vēl vairāk bērniem Latvijas slimnīcās veseļoties ar prieku.

ZZ Dats ir 100% Latvijas uzņēmums, kas dibināts 1995. gadā, un kopš darbības sākuma tā galvenie darbības virzieni ir Vienotā pašvaldības sistēma, mākoņskaitļošana un oriģinālprogrammatūras izstrāde, ieviešana un uzturēšana, sniedzot pakalpojumus Latvijas pašvaldībām, valsts iestādēm un komercuzņēmumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko