Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Asprāši Maskavā par iPhone samaksā ar vannu sīknaudas

Grupa Maskavas jauniešu izspēlējuši joku, kas, kā izrādās, Krievijā ir visnotaļ populārs, tikai šoreiz to realizējot vēl iepriekš nebijušā apmērā. Proti - ik pa laikam sociālajos tīklos parādās video no Krievijas, kur pircējs par iPhone norēķinās ar lielu daudzumu sīknaudas. Šoreiz, lai iegādātos iPhone XS, jaunieši savākuši pilnu vannu ar sīknaudu, ko tad veikalā arī izmantoja kā "maku", raksta The Moscow Times.

Tīmeklī - gan vietnē Instagram, gan YouTube - pieejami video, kur redzams, kā jaunieši saber vannā naudu, aizved to līdz iepirkšanās centram un ar aptuveni 350 kilogramus smago "maku" dodas pēc jaunākā iPhone modeļa.

Neiztika arī bez domstarpībām ar veikala apsargiem, kuri, kā liecina blogera Svjatoslava Kovaļenko YouTube ievietotais video, arī izsaukuši policiju. Likumsargi pēc nelielas diskusijas ar jauniešiem devušies prom.

Tikmēr veikala darbinieks cītīgi pārskaitījis vannā sabērto naudu, ar ko pieticis kārotajam pirkumam. Daži mediju izdevumi Kovaļenko jau nodēvējuši par Krievijas Knapu Makdaku, atsaucoties uz populāro Disney multfilmu un komiksu tēlu - superbagāto pīli, kas savu naudu glabāja lielā krātuvē zelta monētās.

Svjatoslavs Kovaļenko ir Krievijā samērā populārs tā dēvētais jūtūberis vai video blogu veidotājs - viņa kontam vietnē YouTube ir vairāk nekā 234 tūkstoši sekotāju. Tā dēvētie jūtūberi saistoša un populāra video satura veidošanu ir padarījuši par biznesu, nereti savos video iekļaujot konkrētas preču zīmes produktus, par to saņemot atlīdzību.

The Moscow Times ziņo, ka šāda prakse - norēķināties par dārgām precēm sīknaudā - Krievijā ir visai populārs joks. Vēl septembrī YouTube ievietots video, kur par iPhone tiek samaksāts ar aptuveni 100 kilogramiem monētu. Savukārt 2015. gadā Dmitrija Šilova ievietotais video, kur viņš par tālruni norēķinās ar monētām pilnu trīslitru burku, līdz šim brīdim jau aplūkots vairāk nekā 5,6 miljonus reižu.

Top komentāri

analoģijas
a
Ja tā ir asprātība, tad Atis Slakteris ir latvju finanšu ģēnijs.
jā gan
j
Vai tā ir asprātība? Es teiktu īsts krievu jauniešu cirvisms.
aha
a
pacietība gan tur bija vajazīga!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 19.04.2024.

Eskalatorus izdomājuši vārguļi, kas nespēja kāpt augšā vai lejā pa kāpnēm bučojoties.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko