Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nedēļas horoskops: 1. - 7. septembris

Nedēļas horoskopu 1.–7. septembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Pārāk emocionāli uztversit gan panākumus, gan neveiksmes, gan ļaužu runas un paveiksit mazāk par cerēto. Būs grūti ievērot precizitāti. Nepieļaujiet savos darbos paviršību un vienaldzību. Pietrūks laika realizēt jaunas idejas. Nelāgais garastāvoklis var veicināt strīdus, taču saņemieties un ejiet uz mērķi! Esiet iecietīgi pret jauno kolēģu kļūdām, palīdziet. Perioda otrajā pusē atgriezīsies aizrautība un iedvesma. Atrisināsies kāda sadzīves dilemma, kas ilgāku laiku nomākusi jūsu prātu. Uzlabosies pašsajūta. Biežāk esiet kopā ar ģimeni, uzturiet kopības sajūtu – tas tagad ļoti svarīgi.

VĒRSIS. Biežas garastāvokļa maiņas un spilgtas emocijas. Bez aizspriedumiem risiniet sarežģījušos situāciju. Nenokavējiet svarīga dokumenta kārtošanu, pabeidziet pārāk ieilgušus darbus. Sabiedriskām aktivitātēm piemērots laiks. Iespējams, joprojām būsit ideālā partnera meklējumos. Emociju iespaidā nesaraujiet attiecības ar senu draugu, esiet gatavi piekāpties un aizmirst nelāgo. Ievērojiet ēdienreizes, vakarā laikus dodieties pie miera un no rītiem ilgi negulšņājiet – celieties un rosieties! Īslaicīga nesaprašanās dzīvesbiedru starpā. Gādājiet par dzimtas arhīvu, nodrošiniet tā aprūpēšanu.

DVĪŅI. Daudz personīgo vajadzību, uzdevumu un pārbaudes testu. Tas satrauks. Veidosies spriedzes pilna gaisotne. Centieties noturēties gan darba, gan izdevumu rāmjos. Pieķersities kādam atbalstītājam, kurš atzīst jūsu viedokli. Gudri pārdomājiet naudas lietas. Neļaujiet sevi izprovocēt uz rīcību, kas vēlāk būs jānožēlo. Radošu Dvīni var padarīt populāru kāda loma vai runa. Šaubu brīdī atbalstīs mīļotais cilvēks. Izvairieties no konfliktiem gan mājās, gan darba kolektīvā. Esiet atvērti kompromisiem. Palīdziet atvasēm gatavoties jaunajam mācību gadam. Jaunās attiecības nebūs saistošas.

VĒZIS. Pietiks enerģijas darboties savā jomā. Atturieties no nemitīgiem runas plūdiem, emociju izpausmēs esiet sirsnīgi un klusināti. Mazāk domājiet par sīkām problēmām. Doto varu izmantojiet cilvēku interesēs. Uzmanīgi rīkojieties izveidotajā biznesa lauciņā, precizējiet saņemtā darba nianses un termiņus. Izvērsieties tikai savu iespēju robežās. Kāds jūs turēs savā redzeslaukā. Veiksies godprātīgajiem. Varat būt atklāti ar uzticamiem cilvēkiem, domubiedriem. Ilgstošās attiecībās atraisīsies vēl nebijusi sapratne. Izmantojiet iespēju kā dāvanu mācību gada sākumā ar atvasēm apmeklēt labu pasākumu.

LAUVA. Jaudīgi strādāsit pie tehniskiem risinājumiem. Nāksies piemēroties, jūsuprāt, bezjēdzīgām reformām darbā. Rosieties cilvēkos, ar kuriem jums kopīgas intereses. Esiet uzmanīgi, nepalaidiet garām ko nozīmīgu. Neļaujiet gadījuma paziņām iejaukties jūsu personīgajā dzīvē. Nebūs ne cerētās vienatnes, ne klusuma. Jutīgi uztversit laikapstākļu un garastāvokļa biežās maiņas, kas vairāk nekā jebkad radīs bezmiegu. Labi mainīt dzīvokļa iekārtojumu, iegādāties jaunas mēbeles. Rūpējieties, lai jūsu mājā ikviens jūtas gaidīts. Divatā var doties ekskursijā vai talkā.

JAUNAVA. Emocijas var ņemt virsroku. Nepieļaujiet pārlieku steigu, izvairieties no strīdiem. Nāksies ierobežot lielo aktivitāti. No sirds pildiet dienišķos pienākumus. Pretēji gaidītajam finansiālie projekti realizēsies lēnāk. Var būt nejauši ienākumi, taču izdodiet naudu izkalkulētiem mērķiem. Iegūto īpašumu izjutīsit kā sapņa piepildījumu. Atpūtiniet acis, biežāk pavingrojiet, stipriniet imunitāti. Par tuviniekiem gādājiet ar maigumu un rūpēm. Lolojiet atvases bez pārliekas lutināšanas, ļaujiet viņiem pašiem meklēt risinājumus dzīvē. Atturieties no iesaistīšanās pat vismazākajā ķīviņā ar mīļoto.

SVARI. Nezaudējiet radošo degsmi. Pamazām viss ieies ierastā ritmā. Gaišs notikums izlīdzinās iekšēju diskomfortu. No jauna sāktie darbi pagaidām vēl prasīs ilgāku ieskriešanos. Saglabājiet mieru attiecībās ar kolēģiem, lai viņiem nerodas sajūta, ka esat gatavi iet pār līķiem, lai nonāktu pie mērķa. Galvassāpes var sagādāt ieilgusi jauna darba vai dzīvesvietas meklēšana. Nesteidzieties, pieņemot lēmumu. Apsveriet visus apstākļus. No tā būs atkarīgi daudzi tuvākā laika notikumi. No rītiem veiciet kaut vai nelielu vingrojumu kopu. Ģimenē sarunājieties ar atvasēm, atrodiet kopīgas intereses.

SKORPIONS. Garastāvokli var iespaidot ilgstoši krājies nogurums. Biežāk nonāksit strīdīgās situācijās, var rasties nesaskaņas darbā, veidoties neatrisināmu emociju mezgli. Atļaujiet sev kaut nelielu atslodzi, kaut ko personīgi baudāmu. Biznesā sadarbība atkarīga no pušu godprātības. Izvērtējiet, vai uzticētā atbildības nasta jums ir pa spēkam. Kontrolējiet ienākumus un izdevumus. Var rasties nopietns iemesls dzīvesvietas maiņai. Ģimenē var ienākt atvases draugs. Emocijas būs pārejošas, bet pirmais iespaids mānīgs. Sirsnīgi un atklāti izrunājieties. Intuīcija un pieredze daudz ko pateiks priekšā.

STRĒLNIEKS. Sabalansējiet dzīves aktuālākās jomas, centieties uzturēt draudzīgu noskaņu kolektīvā. Ar neatlaidību un gribasspēku pārvarēsit neplānotas apstākļu sakritības darbā. Drosmīgi uzņemsities strīdīga jautājuma risināšanu. Lieciet lietā spējas saskarsmē ar cilvēkiem. Noteikti novediet līdz galam iesākto. Domājiet ar savu galvu, neļaujiet naidīgai kritikai iespaidot virzību uz priekšu. Jūsu patstāvība un neatkarība izraisīs cilvēku cieņu. Atvase var aizrauties ar ekstrēmu braucamrīku. Atrunāt nez vai izdosies, labāk apmāciet, personīgi klātesot, un gādājiet par drošību.

MEŽĀZIS. Kolektīvā mainīsies plāni. Būsit gatavi svarīgiem soļiem, bet nejutīsit atbalstu. Mainot darba vietu, centieties iekļauties kolektīvā. Jo vienkāršāki un sirsnīgāki būsit, jo labāk. Gādājiet par pozitīvām emocijām. Veselībai var kaitēt regulāra pārslodze un miega trūkums. Pievērsiet uzmanību pat it kā nenozīmīgiem ķermeņa signāliem. Darbu telpās vismaz brīvdienās kompensējiet ar aktīvu atpūtu svaigā gaisā. Lauku mājās bieži viesosies radi un draugi. Labas sarunas ar tuviniekiem. Respektējiet atvašu domas un plānus. Novērtējiet situāciju, bet ļaujiet katram pašam nonākt pie lēmuma.

ŪDENSVĪRS. Nebūs viegli iekļauties dinamiskajā notikumu plūsmā. Tērējiet enerģiju mērķtiecīgi. Sīkumi paņems pārāk daudz dārgā laika, kaut gan termiņš spiedīs veikt iekavētu darbu. Plānus kaliet ar apdomu. Atlaidiet domas, kas traucē aktivitātēm. Neaizņemieties un neaizdodiet. Gudri risiniet ar mantojumu saistītas lietas, izmantojiet uzticama notāra pakalpojumus. Negodīgi piesavinātais izbirs caur pirkstiem kā smiltis. Pievērsiet uzmanību veselības uzturēšanai. Attiecībās neuzspiediet savu viedokli. Daudz panāksit ar mīļumu un iecietību. Uzturiet ciešu saikni ar atvasēm. Turieties kopā.

ZIVIS. Atbrīvojieties no bažām, šaubām un nemiera. Būs labi! Kārtojiet lietas pēc prioritātēm. Nāksies atdot goda parādu. Atradīsit reālas iespējas uzlabot finansiālo stāvokli, lai gan tas prasīs pacietību un laiku. Iesaistieties sabiedriskajās norisēs, atrodiet sev saistošu laika pavadīšanas veidu. Piemērots periods, lai tiktu vaļā no vecām, savu laiku nokalpojušām lietām. Pārceļoties no vasaras mājām uz pilsētu, nevediet līdzi lietas, kas dzīvoklī tikai aizņems vietu. Ar atvasēm vienojieties par pienākumiem, kas jāpadara bez ierunām. Izstumiet no attiecībām nedrošību, aizdomas un greizsirdību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko