Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Nedēļas horoskops: 10. - 16. februāris

Nedēļas horoskopu 10. - 16. februārim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Var iestāties miera un atelpas periods. Atpūtieties un parūpējieties par savu veselību. Gremdēsities pārdomās par paveikto. Iespējams, vēlēsities pievērsties pavisam citai jomai. Galvenais, neļaujieties pesimistiskām emocijām. Ja esat nolēmis mainīt dzīvesvietu, rūpīgi iegūstiet visu pieejamo informāciju par jauno rajonu, cilvēkiem, kas dzīvos apkārt. Zemā mājokļa cena var slēpt nopietnas problēmas. Neļaujieties atvases uzstājīgajiem lūgumiem iegādāties mājdzīvnieku – neskatoties uz bērna solījumiem, rūpes par dzīvnieku būs jāuzņemas vecākiem. Tas var radīt nesaskaņas ģimenē.

VĒRSIS. Darbā viss ritēs ierastā gaitā, taču būs gandrīz neiespējami panākt savu ieceru īstenošanu. Kolēģu slimības dēļ slodze var divkāršoties. Māks nogurums, taču saņemiet spēkus un turieties – pavasaris nav aiz kalniem. Ieteicami tautas līdzekļi imunitātes stiprināšanai, neaizmirstiet dzert pietiekoši daudz ūdens, atcerieties arī par zālīšu tējām. Atturieties ar ģimeni apmeklēt publiskas pulcēšanās vietas, lielveikalus. Šajā neskaidrajā laikā saņemieties un beidzot ar saviem mīļajiem no sirds izrunājieties par visu. Balstiet cits citu, rūpējieties par savu savienību, un jūsu māja būs jūsu stiprā pils.

DVĪŅI. Apsīks enerģija, notikumi strauji sekos cits citam. Būs lieli plāni, bet ceļš uz iecerēto vīsies caur šķēršļiem. Daudz kas nebūs atkarīgs no jums, savas prasības izteiks vadība un sponsori. Jums atliks samierināties vai sākt domāt par darba maiņu, ko gan pašlaik nav ieteicams darīt. Jebkurā gadījumā uzklausiet labu draugu padomus, neļaujieties izmisumam. Uzmundriniet sevi, dariet to, kas jums sagādā prieku. Uzticiet savas pārdomas un sajūtas vistuvākajam cilvēkam. Stiprinās arī apkārtējo atbalsts. Pavasara atnākšana darīs priecīgāku ikdienas soli, un jau drīz ieraudzīsit gaismu tuneļa galā.

VĒZIS. Jaunais darbs prasīs lielu uzdrīkstēšanos, būs jāiegūst cieņa un autoritāte kolektīvā. Nosakiet sev mērķi un rīkojieties, darbojieties ar aizrautību. Sirsnība un labestība pret apkārtējiem gūs atbalsi. Ikdiena uzstādīs savas prasības personīgajā dzīvē. Centieties veikt visus obligātos maksājumus – parādus neviens neatcels. Meklēsiet iespējas gūt papildu peļņu, bet nenodariet ļaunu savai veselībai – pārslodze nav vēlama nekādā gadījumā. Studējošās atvases pašas mēģinās veikt mazus darbiņus. Ģimenē pārspriediet jauniešu plānus. Galvenais ir saglabāt siltas attiecības un balstīt citam citu.

LAUVA. Notiekošais aiznesīs jūs pareizajā virzienā. Neuzkraujiet saviem pleciem pārāk smagu nastu. Pārspīlējot savu varēšanu, varat sagandēt veselību. Daliet nesamo uz galviņām. Kopīgi paveiktais satuvinās un iedvesmos līdzcilvēkus. Iespējama veiksme loterijā vai pārsteidzošs atradums. Veltiet laiku attiecību stiprināšanai. Ja jūtat, ka kopīgs ceļš nav iespējams, šķirieties, bet saglabājiet draudzīgas saites. Perioda otrā puse paņems daudz enerģijas, bet sagādās arī patīkamas izjūtas. Atcerieties par vecākiem. Viņi sāpīgi izjūt jūsu prombūtni un atsvešināšanos. Atliciniet laiku kopābūšanai.

JAUNAVA. Pietiks spēka visam. Sīkdarbi stāsies rindā, bet tiem klāt netiksiet. Jums tiks uzticēts darbs ar stingru izpildes termiņu. Sajutīsities nedroši, izaicinājums lielā mērā liks mainīt veicamo darbu plānu. Atslābstiet – viss tiks izdarīts labi un laikā. Esiet dāsns savā mīlestībā. Sāpēs sirds par mīļotā cilvēka biežo prombūtni, var parādīties greizsirdības asni. Atvieglosit sirdi, uzticot savus noslēpumus tuvam draugam. Brīvdienās atpūtieties mīļu cilvēku lokā. Jūra un garas pastaigas izvējos no sirds nedrošību. Svarīgi pašiem būt pārliecinātiem par sevi un savu mīlestību. Šaubām nav pamata.

SVARI. Emocijas, emocijas, emocijas... Daudz gaidīsit, cerēsit, plānosit. Būsiet gatavs nepārdomātiem un pat riskantiem soļiem. Kaut kas tomēr darīs jūs nemierīgu. Darbs prasīs uzstājību un pārliecību par visu, kas uzticēts. Izdarīsiet daudz vērtīga un paliekoša. Iespējamas domstarpības jaunajās attiecībās. Pēkšņi uzplaukušās jūtas pārsteigs jūs pilnīgi nesagatavotu. Nesapratīsiet, tā laime vai nelaime. Negribēsiet lauzt senās attiecības, bet bez tikko iepazītā cilvēka dienas šķitīs pelēkas. Lietas nokārtosies pēc ilgāka laika, taču tālākais liktenis šķitīs kā smalkās druskās saplēsts trauks.

SKORPIONS. Darbā it kā bez pārmaiņām. Šķitīs, ka tiekat attālināts no vadības plāniem. Nesatraucieties, centieties izgaršot dzīvi. No pleciem noveltais smagums ļaus paveikt personiskajā dzīvē iekavēto. Tuvinieki un draugi, uzzinot par pēkšņo brīvlaišanu, piedāvās jums saturīgu izklaidi. Pievērsīsities nelasītajai grāmatu kaudzītei, pa ilgiem laikiem aiziesiet uz kino vai teātri. Vēlēšanos dzīvē kaut ko mainīt neizdosies realizēt, jo drīz tiksit aicināts ķerties pie nopietna projekta. Tomēr galva būs svaiga, sirdī vieglums un liela gatavība jauniem darbiem. Atkal sāksies veiksmīgs laiks uzticamo sabiedroto lokā.

STRĒLNIEKS. Veiksmīgs laiks aizrautīgiem sava biznesa kārtotājiem. Var plānot jaunas darbības jomas, iesaistīt tajās uzticamus cilvēkus. Ar pateicību uzklausiet kritiskus vērtējumus. Esiet draudzīgs, nežēlojiet labus atzinības vārdus līdzcilvēkiem. Nogurdinās dokumentu kaudzes, taču kaut vai pēdējiem spēkiem izdariet visu līdz galam, jo kontrolējošās iestādes nepazīs žēlastības. Aiz katra veiksmīga cilvēka stāv saprātīga mīloša otra pusīte – gādājiet, lai arī vislielākajā laika trūkuma periodā mājās valdītu sirsnīga gaisotne, lai, mīļoto sagaidot, galds ir klāts un tuvinieku acīs starotu prieks.

MEŽĀZIS. Jūsu atbalstu gaidīs kādā finansiāli nozīmīgā pasākumā. Idejas dzims cita aiz citas. Neapdomāti netērējiet naudu un enerģiju, nokausēs maznozīmīgas lietas. No tām atsakieties uzreiz un bez nožēlas. Iespējams tālāks brauciens vai komandējums, kas noritēs veiksmīgi, ja vien ceļabiedri nebūs kā ilgspēlējoša skaņu plate. Ja priekšplānā izvirzīsit ģimenes un vecāku attiecības, mierīgi varat darboties otrajā plānā. Sirds būs mierīga, un noturīgās saites kļūs vēl stiprākas. Samierinieties ar mīļiem ciemiņiem, kuri gribot negribot izjauks jūsu plānus, taču galu galā prieks būs visiem.

ŪDENSVĪRS. Sāks apsīkt enerģija, bet ar pilnu sparu veiksit darbu. Apdomājiet savus plānus, vajadzības gadījumā mazāk svarīgo atbīdiet otrajā plānā. Izlemsit ieguldīt kādā finansiāli drošā pasākumā. Būs nepieciešama liela koncentrēšanās un stratēģiska domāšana. Radoši sadarbosities ar cilvēkiem, kuriem ir gan zināšanas, gan pieredze. Varat paļauties uz komandas atbalstu. Attiecībās liela nozīme kompromisu mākslai. Strauji mainīgas vēlmes sastapt kādu cilvēku – vienu brīdi pēc viņa ilgosieties, bet jau nākamajā aizvērsiet durvis viņa priekšā. Atcerieties, ka ne katrs ir spējīgs pieņemt šādu rīcību.

ZIVIS. Esat sakrājis uz pleciem pārāk daudz. Neesiet tik pielaidīgs – ja cietīs jūsu veselība, neviens nebūs ieguvējs. Lēmumi samazināt pienākumu nastu nāks grūti. Izsveriet, no kuriem plāniem, sapņiem un reāliem darbiem varat atteikties. Pirms rīkojaties, ieturiet pauzi un apdomājiet visus par un pret. Neapjūciet mīlas lietās, kur jautājumu būs vairāk nekā atbilžu. Dienesta romāns tikai sarūgtinās, jo karstā aizraušanās ātri izkūpēs. Var satraukt mīļotā mājdzīvnieka veselība. Nekavējieties apmeklēt veterinārārstu, jo pēc it kā zinošo draugu padoma kaite var dzīvnieku novest pat līdz letālam iznākumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko