Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Nedēļas horoskops: 10. - 16. novembris

Nedēļas horoskopu 10. - 16. novembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Jūsu vadmotīvs šajā periodā būs brīvība, oriģinalitāte, atbildība, mērķtiecība. Darbā kādu uzdevumu vēlēsities īstenot par jebkuru cenu. Eksperimentēsiet un ieviesīsiet jauninājumus. Radoši plāni kalpos turpmākai izaugsmei, stimulēs izaicinājumi. Tomēr nenodariet pāri savai veselībai. Kolektīvā labi notikumi, bet ģimenes dzīvē neliela spriedze. Savu panāksit diplomātiskā ceļā. Nesamierinieties ar šķietamiem sīkumiem mīļotā cilvēka uzvedībā – ar laiku tie var pāraugt nepatīkamos ieradumos. Prasmīgi nolīdziniet asās šķautnes. Gādājiet par emocionālo komfortu. Pievērsiet uzmanību izskatam.

VĒRSIS. Samazināsies enerģija, būs nepieciešama izturība. Kāds notikums var mainīt plānus. Sarežģītās situācijās esiet apdomīgs, saglabājiet mieru, centieties neko nesabojāt. Rūpīgi pārdomājiet vajadzību doties tālākā ceļā. Var uzņemties piedāvātā darba vadību, taču svarīgi rēķināties ar kolektīva vēlmēm. Nepārvērtējiet savas spējas. Ja nepieciešams, atbrīvojieties no agrākām saistībām. Esiet uzmanīgs pret vistuvākajiem. Var attaisnoties šaubas par kāda cilvēka nolūkiem. Tieši un atklāti runājiet ar bērniem par viņiem svarīgiem jautājumiem. Slidenā laikā esiet ļoti vērīgs pie stūres.

DVĪŅI. Grūtības pārvarēsiet, paļaujoties uz saviem spēkiem. Neplānojiet lielus un nopietnus pasākumus, apmierinieties ar šaurāku darbības loku. Neiekarstiet – no strīda labāk vienkārši ejiet prom. Apzinoties pieļautās kļūdas, nekritizējiet sevi pārāk bargi – citādi tas var novest pie depresijas. Nepārspīlējiet ne savas neveiksmes, ne panākumus, domājiet reāli un skaidri. Pieturieties pie izstrādātā plāna un rīkojieties pārdomāti. Piedodiet nejaušu pāridarījumu – tā kļūs vieglāk dzīvot. Uzticieties cilvēku labajiem nodomiem. Periodā nav ieteicams mainīt dzīvesvietu.

VĒZIS. Pretrunīgas izjūtas, svārstīga pašsajūta. Šis laiks maz piemērots radošam darbam. Atturieties no pārsteidzīgiem secinājumiem. Darbam pievērsīsieties ar lielu iedvesmu, bet tā ātri noplaks. Palīdzēs kolēģu uzmundrinājums. Liekas runas var kaitēt pašam un darbam. Nesteidzieties ne lielās lietās, ne sīkumos. Karjeras kāpums prasīs piepūli, bet rezultāts sagādās gandarījumu. Ja kādas durvis nākas aiz sevis aizvērt uz visiem laikiem, nepārdzīvojiet – ar laiku viss mainīsies uz labu. Lai kliedētu smagās domas, izklaidējieties ar maziem ikdienas priekiem. Sargājiet sevi un mīļos no infekcijām.

LAUVA. Būs vajadzīga gan savaldība, gan enerģija. Neko neatlieciet uz vēlāku laiku. Atrisināsies kāda finansiāla problēma, izdosies atdot daļu kredīta. Aizdevumu ņemot, esiet piesardzīgs. Nav ieteicams palielināt darbu apjomu. Pievērsiet uzmanību naudas tērēšanai, citādi varat palikt bez centa kabatā. Nekustamā īpašuma biznesa jomā klusais periods – nevajag neko iegādāties vai mēģināt pārdot. Sagādājiet sev nelielu atelpas brīdi, baudiet paveikto darbu augļus. Pievērsieties saviem mīļajiem cilvēkiem. Tuvas saites var tikt pakļautas nopietnai noturības pārbaudei. Ieteicama mērena fiziska slodze.

JAUNAVA. Dzīvosiet raibā emociju spektrā. Pēkšņi visiem būsit vajadzīgs, problēmas nāksies risināt gandrīz vienlaikus. Mierīgi sarindojiet darbus svarīguma secībā. Neuztveriet saasināti dusmās pateiktus vārdus. Jūsu šarma un godprātības iespaidā tiks piedotas kļūdas, taču neatļaujieties ar to pārāk bieži spekulēt. Rēķinieties tikai ar godam nopelnītu veiksmi. Noteiktajos termiņos vai ātrāk kārtojiet parādus mācībās. Būs iespējas iesaistīties sociālajās aktivitātēs, piedalīties sabiedriski nozīmīgos projektos. Veiksies, ja visu darīsit atbildīgi. Periodā ieteicams arī uzturēt fizisko slodzi.

SVARI. Cilvēkos saspringts noskaņojums, stress radīs nemieru sirdī. Nevarēsit pilnībā parādīt savus talantus, rūgs iekšēja neapmierinātība. Ieteicams darboties individuāli – darbs mājās jums ir vispiemērotākais. Nepieņemiet lēmumus, kuri jau sākotnēji lemti neveiksmei. Sīkas problēmas atrisināsit samērā vienkārši. Ja būs veiktas iestrādes, rutīnas lietas tiks kārtotas bez aizķeršanās. Nelabvēļu tīkojumi un slepenas norunas jums būs kā pīlei ūdens. Neļaujieties slimībai, infekciju ārstējiet laikus. Ja atvase dzīvo atsevišķi, painteresējieties par garīga vai materiāla atbalsta nepieciešamību.

SKORPIONS. Pretrunīgu notikumu jūklī varat zaudēt līdzsvara sajūtu – tas radīs iekšēju satraukumu. Atmetiet skepsi un ieradumu visā saskatīt tikai negatīvo. Lolojiet jaunus projektus, pabeidziet iesākto. Finansiālus izdevumus kalkulējiet ar apdomu, visu saplānojiet pat sīkumos. Par sevi var atgādināt hroniska kaite, tādā gadījumā konsultējieties ar speciālistu. Uzturiet labu gaisotni mājās. Var pieaugt ģimenes tēriņi, tāpēc samērojiet pirkumus ar visu vajadzībām. Pasekojiet brīvību alkstošo atvašu gaitām un atcerieties, ka disciplīna skolas bērniem ir ļoti svarīga. Palīdziet mācībās. Vaļasprieki nedrīkst dominēt.

STRĒLNIEKS. Ja saglabāsiet možu garu, kopumā viss būs labi. Esiet lojāls pret uzņēmumu, kurā strādājat. Jauna darba meklējumi var ieilgt. Savas darbības izskaitļojiet dažus soļus uz priekšu. Plāni par papildu ienākumu gūšanu var neattaisnoties, tomēr bez piedzīvojumiem neiztiksiet. Jārēķinās ar nepārdomātām cilvēku aktivitātēm. Saglabājiet mieru pēkšņas spriedzes situācijās. Aplēsiet pirkumu vai citādu naudas ieguldījumu veikšanu. Stabils periods attiecībās, kopīgas gaitas dos pozitīvu enerģiju. Īpaši domājiet par atvašu ārpusskolas vēlajām gaitām – nestrostējiet bez iemesla.

MEŽĀZIS. Darbu būs daudz. Nepaļaujieties uz laimīgu sakritību, mērķtiecīgi rīkojieties, ņemot vērā apstākļus. Var nākties pagarināt projekta realizācijas termiņu. Izstrādātā prezentācija klātesošos pārliecinās, bet jābūt gatavam konkurentu viltīgajiem jautājumiem. Pēkšņi varat tikt iepīts kādā intrigā. Cieniet mājiniekus un ievērojiet viņu intereses. Ja neuzskatīsit savu lēmumu par vienīgo pareizo, labi sadzīvosit un sapratīsities. Kā pārsteigums visus vienos gardi sagatavota maltīte. Slikto sapni neturiet sevī, palaidiet to aizmirstībā. Nozīme būs tikai tam, kas jūsu paša lemts un veidots.

ŪDENSVĪRS. Nepārvērtējiet savas spējas – darot pāri spēkiem, riskēsit ar veselību. Atmetiet aizspriedumus, rīkojieties brīvi. Nepatīkams notikums liegs paļauties uz kādu cilvēku. Kolēģis var neievērot iepriekš norunāto. Apvainojoties atklāsit savas vājās vietas. Ja esat pārliecināts par savu taisnību, nebaidieties no tiesu darbiem. Svarīga precizitāte naudas lietās. Nepārdomāti liels kredīts var jūtami graut finansiālo situāciju ilgam laikam uz priekšu. Iegrožojiet savas vēlmes, samērojiet tās ar pašreizējām iespējām. Jūsu spēkos būs palīdzēt kādam tuviniekam. Izmēģiniet jaunu aktivitātes veidu.

ZIVIS. Prātu satrauks globāls apmulsums un neskaidrība. Panākumi mīsies ar neveiksmēm, prieks ar nospiedošu noskaņojumu. Negribēsit samierināties ar prasītajām atskaitēm par katru savu soli. Ņemiet vērā nozīmīgas kļūmes – no tām var veidoties nopietnas problēmas. Neiestrēgstiet sīkumos, domājiet stratēģiski. Darbā iespējamas pēkšņas pārbaudes. Saglabājiet mieru, nav vēlams vainu novelt uz citu pleciem. Emociju uzplūdi var sakaitēt gluži mierīgu situāciju. Ja vien iespējams, vairāk laika atvēliet miegam un vairāk uzturieties svaigā gaisā. Attiecībās var sākties sirsnīgas pārmaiņas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko