Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Nedēļas horoskops: 11. - 17. augusts

Nedēļas horoskopu 11.–17. augustam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Daudz enerģijas prasīs nepadarītie sīkie darbi kolektīvā un mājas dzīvē. Lielie projekti uz mirkli apstāsies. Būs grūti sevi apturēt un savaldīt, jo saruks cerētās darbības lauks. Nepaļaujieties uz neskaidrām piedāvātām finansiālām saistībām. Darījumus kārtojiet analītiski, apsverot visus par un pret. Esiet atklāts. Nekautrējieties lūgt sadarbības partneru atbalstu. Mīļotais cilvēks šķitīs pārāk straujš. Esiet īpaši uzmanīgs vārdu apmaiņās – ja neesat pārliecināts par savu taisnību, labāk paklusējiet. Atbalstiet draiskās atvases. Atturieties ģimenes lokā apspriest darba problēmas.

VĒRSIS. Darba netrūks. Lai gan sākumā rokas būs kā sapītas, intuīcija pateiks priekšā pareizo rīcības plānu. Draugi atbalstīs, palīdzēs realizēt iestrēgušos darbus. Varat sastapties ar skauģa provokatīvu rīcību. Ja viss ritēs, kā cerēts, nedaudz vairosies ienākumi. Virzību uz priekšu nodrošinās sadarbība ar partneriem. Straujo ieskrējienu gan var piebremzēt nogurums un apātija. Domājiet par darba un atpūtas līdzsvaru. No jaunajām attiecībām negaidiet pārāk daudz, nerīkojieties pirmo emociju iespaidā. Nāksies izturēt uzticības pārbaudi. Ja spēsit viens otru saprast, tālākais ceļš var būt ejams kopā.

DVĪŅI. Neļaujiet izloloto radošo domu ielikt stingros rāmjos. Kaitinās nepārdomāti ieteikumi, būs asa vārdu pārmaiņa. Sagatavotie dokumenti pārāk ilgi ceļos pa birokrātijas gaiteņiem. Ja nesaņemsit gaidīto atbalstu no vadības puses, darbi var sākt kavēties. Pa laikam ļaujieties laiskai atpūtai, veltiet uzmanību mīļotajam cilvēkam un atvasēm. Nosakiet mērķus, kas bērniem jāizpilda, lai saņemtu dienišķo kabatas naudu. Neļaujieties asaraini izdīkt jūsu piekāpšanos. Dibiniet tradīciju prāta vētrā kopā apspriest svarīgo, tādās reizēs iztiekot bez mobilajiem telefoniem.

VĒZIS. Ja pār agrāko veikumu neguls šaubu ēna, cilvēki ar jums labprāt sadarbosies. Nepadodieties vēlmei bez pamatojuma izcelties apkārtējo vidū. Esiet prātīgs un savaldīgs, ja darīšana ar cilvēkiem, kuriem ir skandālistu un ar visu neapmierināto slava. Iespējama uzvara konkursā, sporta sacensībās vai loterijā. Uzturiet saiknes ar gados un sirdī jauniem cilvēkiem. Krājiet pieredzi. Ieteicams vairāk uzmanības veltīt sev. Iespējas būs – izmantojiet tās! Ģimenē valdīs miers un saskaņa, ja būsit abpusēji atklāti. Labprātīgi un no sirds palīdziet dzīvesbiedra atvasei no iepriekšējās laulības.

LAUVA. Beidzot varat saņemt gaidīto atlīdzību. Iespējams, atradīsit darbu, kas kļūs par labu ienākumu avotu. Ar ārzemēm var būt saistīta attālināta sadarbība. Nežēlojiet naudu laba darbarīka iegādei. Var nākties uzņemties rūpes dzimtas locekļa labā. Neatsakiet labu draugu aicinājumam piedalīties talkā. Tikšanās ienesīs patīkamas pārmaiņas jūsu dzīvē. Mudiniet bērnus neatlikt uz pēdējo brīdi skolas vasaras darbus. Būs gan prieks, gan rūpes. Dzīvesbiedru nesaskaņas ātri izgaisīs kā nebijušas. Neslēpiet savu pieķeršanos un mīlestību vistuvākajam, nežēlojiet uzmanības pierādījumus pat sīkumos.

JAUNAVA. Jūsu pūliņi var tikt novērtēti naudas izteiksmē vai ar speciālu balvu. Kontaktos atturieties no lielas emocionalitātes. Vēlēsities mainīt pašreizējos apstākļus, taču jaunas dzīvesvietas meklēšana lāga neveiksies. Iepauzējiet. Daži apstākļi var apgrūtināt dzīvi pašos pamatos. Rīkojieties apdomīgi. Neuzņemieties vairākus darbus vienlaicīgi, taupiet enerģiju, lai visu nokārtotu. Tuvinieki jūs uzskatīs par pārāk prasīgu. Tuvais cilvēks sāpīgi uztvers nevainīgu piezīmi. Domājiet, pirms runājat! Pacentieties nevis izvairīties no problēmām, bet iedziļināties lietu būtībā un līdzsvarot situāciju.

SVARI. Atturieties dot neizpildāmus solījumus. Pārlieks prasīgums nenāks par labu. Mierīgi un praktiski darbojieties savā sfērā. Taisnīgi dalieties nopelnītajā ar darba biedriem. Atturieties no nezināmu cilvēku firmu un preču piedāvājumiem internetā. Nepārdomāti izlietotā nauda var kļūt par strīdu objektu ģimenē. Tomēr, ja nebūsit egoisti, ātri salabsit ar mīļoto. Bērni ik pa laikam pārbaudīs pieļaujamā robežu, ar viņiem briestošo problēmu risiniet apdomīgi. Apsveriet, kā lutināt neizlutinot. Centieties sekot bērnu interesēm. Esiet apņēmīgs, labojiet to, kas ir labojams, un raugieties uz priekšu.

SKORPIONS. Ikvienu dienu sāciet ar gaišām domām – tas ir jūsu spēkos! Paļaujieties uz veiksmīgu notikumu gaitu. Kā vienmēr, jums svarīgi saglabāt neatkarību. Nav labākais laiks sākt jaunu darbu – pašlaik esat īstajā vietā. Nogludiniet domstarpības ar kolēģiem. Ja esat par ātru ieskrējies, laikus nospiediet bremzes. Novērsiet stresu, atturieties no konfliktiem un sašutuma izpausmēm – tad spēsit izvairīties no iespējamajām nepatikšanām un saglabāsit autoritāti. Ļoti svarīgs uzticama drauga atbalsts. Mazkustīgajiem ieteicama kaut neliela fiziska slodze. Ģimenē sadūšojieties runāt par līdz šim noklusēto. 

STRĒLNIEKS. Laiks nav piemērots vērienīgiem plāniem. Esiet apņēmības pilns kādu laiku veikt arī mazākus darbus. Varat ieteikt pārmaiņas savā jomā. Jūsu paveiktais uzlabos vidi, un līdzcilvēki to novērtēs. Var pilnā mērā neattaisnoties jums solītais. Nesamierinieties ar mazumiņu – noskaidrojiet iemeslu, bet pagaidām palieciet, kur esat. Gandarījumu sagādās labdarība jums iespējamā veidā. Vecāki pārdzīvos retos apmeklējumus. Nemeklējiet tam attaisnojumu – vienkārši dodieties ciemos! Neizvirziet stingras prasības nesen sāktajā kopdzīvē. Dodiet viens otram laiku uzmanīgi pielāgoties jaunajai situācijai.

MEŽĀZIS. Nojautīsit, ka darbā briest pārmaiņas, bet viss risināsies mierīgā ceļā. Paļaujieties uz savām spējām un zināšanām. Cerēto panāksiet ar godīgiem līdzekļiem. Varat tikt iekļauts darba komisijā vai žūrijā. Turpināsies iesāktais process par nekustamo īpašumu. Atspēkojiet netaisnību. Nepadodieties kārdinājumam. Iesaistoties vēl papildu darbā, lieki tērēsit savu laiku un enerģiju. Koncentrējieties tikai uz pašu svarīgāko un varbūt pat mēģiniet uz brīdi no visa paiet malā. Spriedzi noņemiet ar fiziskām nodarbībām. Esiet uzmanīgs, novērsiet atvašu aizraušanos ar brīvā laika vadīšanu ārpus mājas.

ŪDENSVĪRS. Vērojiet dzīvi gaišā noskaņojumā. Labs laiks dažādu ieceru realizācijai, tomēr jārēķinās ar konkurentu aktivitāti. Sakārtojiet dokumentus, kuri var būt nepieciešami steidzamā kārtā. Ja izšķiras jūsu izredzes darbā, novērtējiet situāciju bez padomdevējiem. Jaunas iespējas var parādīties pavisam negaidītā veidā. Droši pieņemiet pārsteidzošu izaicinājumu. Būs grūti un daudzsološi, kaut nāksies krasi mainīt dzīves ritmu. Gana daudz enerģijas paņems bērni. Skaidrojiet atvasēm savu viedokli vienkāršā valodā un laipni. Ģimeni saliedēs mazi sirds darbi, jauki pārsteigumi, un iespējami nelieli pārgājieni.

ZIVIS. Saglabājiet pacietību un mēra sajūtu. Pārāk liela emocionalitāte var izraisīt neatgriezeniskas sekas. Ikdienas gaitas labi saplānot visos sīkumos. Nelielas neskaidrības finanšu lietās. Zaudējumu risks neliels, tomēr gaidīto atdevi investīcijas nenesīs. Parāds būs smags slogs, no kura jāatbrīvojas pēc iespējas ātrāk. Neriskējiet bez īpašas vajadzības. Ekstrēmi pasākumi noteikti nav domāti jums. Novērsiet saindēšanās iespēju ar sēnēm. Gatavojot atvases skolas gaitām, rūpīgi jārēķina izdevumi, iekļaujot arī iepriekš neparedzamus tēriņus. Svarīgi rūpēties par bērnu pašattīstību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko