Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedēļas horoskops 11.-17. novembrim

Nedēļas horoskopu 11.-17. novembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Daži darbi būs jāveic lielā steigā, un tas var sabojāt labi iesākto. Sapratīsies radošo profesiju pārstāvji. Atzinīgi tiks uztverts jūsu viedums. Darbā nogaidošs klusums. Lūdziet ietekmīgu cilvēku atbalstu; var sākt vākt domubiedru komandu, plānojot neliela biznesa sākšanu. Veiksmīga lietišķa iepazīšanās. Šajā laikā būs laba iespēja sakārtot gan attiecību, gan naudas jautājumus. Atlieciet daļu līdzekļu neplānotai vajadzībai. Sarežģījumus ģimenē risiniet bez balss pacelšanas. Nebūs labi, ja kāds no tuviniekiem iespītēsies. Atturieties no sev raksturīgās vēlēšanās teikt galavārdu attiecībās.

VĒRSIS. Steiga, steiga – nerimtīgs skrējiens starp darbu, mājām un atvašu lietu kārtošanu. Nomāks rutīna. Var pietrūkt pārliecības par rezultātiem, taču, ja pats uzraudzīsit darbus, drīz viss nokārtosies. Saglabājiet lietišķos kontaktus. Lai ko tas nemaksātu, turiet doto vārdu. Neatsakieties no piedāvāta darba, pat ja šķitīs, ka tas ir solis atpakaļ jūsu karjerā. Viss sakārtosies, iegūtā pieredze noderēs tālākajā ceļā. Ierūsējušās attiecībās rīkojieties saskaņā ar sirdsapziņu. Gādājiet, lai neviens nepaliek ar sarūgtinājumu sirdī un nejūtas aizvainots. Mierīgi palīdziet skolasbērnam mācībās.

DVĪŅI. Pelēkais laiks uz ķīvēšanos un miegu vien vedinās. Atturieties no asas vārdu apmaiņas mājās, uz ielas, darbā. Biznesa partneri var kļūt uzstājīgāki prasībās, bet, ja būs abpusēji laba griba un tiks ievēroti līgumu noteikumi, risināmie jautājumi nokārtosies. Var nākties samierināties ar neatdotu parādu. Saņemtais rēķins stipri pārsniegs domāto. Uzmanieties, netērējiet naudu mirkļa iegribām. Var kavēties sarunātais transports. Meistaru dēļ var ieilgt remonts mājās – iespējams, pat nāksies meklēt citus darba darītājus. Pūles atmaksāsies, lai gan par kvalitāti būs vairāk jāmaksā.

VĒZIS. Ikdienu ļoti ietekmēs straujās garastāvokļa maiņas un negatīvās ziņas medijos, taču neveidojiet pesimistiskas prognozes. Neizniekojiet savu laiku. Jau iepriekš sastādīts grafiks ļaus izvairīties no steigas un saspringtām situācijām darbā. Neskatoties uz apstākļiem, izglītojieties – iegūtās zināšanas pavērs ceļu jaunām iespējām. Saliedējiet spēkus ģimenē, pieņemiet šo periodu kā pārejošu posmu savā dzīvē. Neļaujiet ne sev, ne tuviniekiem samazināt to gaišuma staru, kas palīdz ikdienā. Turpiniet iestāties par visu, kas jums svarīgs.

LAUVA. Ar prieku veiksiet mazāk saistošu, bet labi atalgotu darbu. Pārliecinieties, ka jūsu pienākumi ir noteikti rakstveidā; izpildiet uzdoto kvalitatīvi! Mazāk pievērsieties citu cilvēku dzīves iztirzāšanai, neatstājiet novārtā rūpes par savējiem. Apgrūtinās mīļotā cilvēka augošās prasības, pārpratumus radīs jūsu dažādie priekšstati par abpusējiem pienākumiem. Visu gribēsiet darīt pa savam. Nezūdieties par savu nespēku un laika trūkumu! Iedvesmojiet, bet atturieties no nemitīgiem pārmetumiem. Šķitīs, ka atvases ir par kūtru mācībās. Bez jūsu palīdzības bērnu skološanās procesā neiztikt.

JAUNAVA. Nozīmīgs periods radošam darbam vienatnē. Sastapsit atbalstošu sponsoru, ātri vienosities par turpmākās sadarbības iespējām. Daudz laika un enerģijas aizies informācijas vākšanā, taču paveiciet līdz galam visu aizsākto. Centieties izvairīties no strīdīgām situācijām. Iespējama nesaprašanās ar tuviem draugiem, kuri šajā laika posmā būs ļoti jūtīgi. Uzvarēsiet ar piekāpību. Arī ģimenē ļaujieties dzīvesbiedra vadībai, novērtējiet mīļo cilvēku pūles jūsu labā. Dažādojiet gaisotni mājās. Brīvajā laikā dodieties uz vietām, kur neesat bijis. Varat droši kaut ko mainīt savā izskatā.

SVARI. Trauksmainas, nemierīgas dienas. Darīsiet daudz, bet jāapvalda steiga. Rīkojieties secīgi. Ieklausieties kolēģu viedoklī, tad veiksies komandas darbs. Kādi plāni var tikt atlikti, bet tāpēc nav vērts satraukties. Svarīgi nepadoties izmisumam, neļauties emocionālai pārslodzei. Vairāk pievērsieties sev, paļaujieties uz intuīciju. Veselībai ieteicams nedaudz rāmāks dzīves ritms. Ja iespējams, atsakieties no jauniem projektiem. Ģimenē sadaliet pienākumus vienlīdzīgi, atbalstiet bērnu intereses. Dzīvesbiedrs vēlēsies noskaidrot kādu jūsu pagātnes epizodi – izrunājieties, lai mājās atkal ir miers.

SKORPIONS. Tukšu runu dēļ var saasināties attiecības ar citkārt draudzīgiem cilvēkiem. Var mainīties kolēģu loks, vadība prasīs konkrētu rīcību. Darbus veiciet bez steigas, ar lielu apdomu. Finansiālo stabilitāti mazinās lieku tēriņu un izpriecu iegrožošana. Ļoti ieteicams uz darbu un mājup doties kājām. Mīļotais cilvēks būs noguris un nervozs, tuvinieki paudīs savas pretenzijas, būs viegli aizvainojami. Brīžiem staigāsit kā pa trauslu ledu. Veltiet laiku un uzmanību situācijas labošanai – jūsu spēkos ir nodrošināt mājās mieru un omulību. Paudiet cieņu gados vecākiem un pieredzes bagātākiem cilvēkiem.

STRĒLNIEKS. Šis laiks būs kā straujš karuselis – visi procesi ies savu gaitu. Nedaudz nomāks rudenīgā pelēcība. Kustieties un rīkojieties, tas uzlabos garastāvokli, raitāk veiksies darbi. Laiku paņems neatliekamu personīgo problēmu risināšana, kolēģi vairāk būs aizņemti katrs ar savām lietām. Nerakņājieties pagātnē – jūsu garstāsti par piedzīvoto maz kuru ieinteresēs. Atturieties no skarbu aizrādījumu, padomu vai pamācību izteikšanas. Neslēpiet tuvajiem savu mīlestību, neļaunojieties par paguruma brīžos neapdomāti pateiktām aplamībām. Vakaros noderēs sirsnīgas sarunas un glāze vīna. 

MEŽĀZIS. Darbā var tikt uzticēti svarīgi pienākumi, tas liks atteikties no dažiem personīgiem plāniem, bet būsit tam jau gatavs. Sabiedrībā atturieties no augstprātības, esiet paškritisks. Izvairieties no visa, kas saistīts ar risku un neapdomāti pieņemtiem lēmumiem. Mājās gādājiet par mieru un drošību. Uzturiet tuviniekos enerģiju un možumu. Mīļotais cilvēks vēlēsies gūt lielāku skaidrību attiecībās, taču jūs jutīsit, ka vēl neesat gatavs atteikties no savas brīvības. Centieties izšķirošo sarunu pārcelt uz labvēlīgāku periodu. Vēlreiz visu apdomājiet, jo arī neizlēmība var radīt atsalumu.

ŪDENSVĪRS. Var nākties atcelt rūpīgi plānotas aktivitātes. Intuīcija palīdzēs orientēties pārmaiņu virpulī. Nepiepildīto droši atlieciet uz vēlāku laiku – viss izdosies! Labs ceļa rādītājs būs precīzi sastādīts darbu plāns. Gādājiet par uzticētā projekta nodošanu solītajā termiņā. Droši mainiet viedokli, ja neapgāžami argumenti pierāda pretējās puses taisnību. Nekādā gadījumā neveidojiet parādus par komunālajiem pakalpojumiem. Mājās vērtīgākais būs tuvo cilvēku atbalsts. Kopā paveiciet pasen atliktus darbus. Var satraukt atvases sekmes skolā, meklējiet tam iemeslus, pastrādājiet kopā. 

ZIVIS. Darba vidē iespējami jauni vēji. Reorganizācija jūs neiepriecinās, taču būsit labs stratēģis. Rūpīgi apdomājiet savu rīcību pirms nopietna soļa speršanas. Izdosies realizēt praktiskas idejas, bet radošā darbā neliela sabremzēšanās. Tādā gadījumā nemokieties – droši atlieciet darbu malā, jo iedvesma atnāks, nelūgta un ilgi nekavēdamās. Labu vēlošu cilvēku vidū var darboties skauģis, taču viņš nav jūsu ievērības cienīgs. Nopelnītos brīvos līdzekļus netērējiet, atlieciet tos grūtākam brīdim. Labs periods attiecību stiprināšanai. Uzticības pilnas sarunas dos mundrumu, kliedēs šaubas un nogurumu. Sakopiet senču atdusas vietas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko