Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nedēļas horoskops: 12. - 18. aprīlis

Nedēļas horoskopu 12. - 18. aprīlim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Svarīgs laiks kāda plāna realizēšanai. Būs radošs noskaņojums un visi apstākļi, lai paveiktu iecerēto. Atturieties no kategoriskiem spriedumiem un agresīviem vārdiem. Esiet gatavi radošām saistībām. Jaunajā darbā nāksies pamatīgi pamācīties. Padomājiet par attiecību ar mīļoto cilvēku atsvaidzināšanu – ar jūsu sirsnīgo raksturu tas nebūs grūti. Esiet pateicīgi par visām, pat vismazākajām lietām un gaišumu, ko dzīve jums sniedz ikdienā. Iekārtojiet dzīvesvietu. Ieteicama viegla diēta ar dažādiem salātiem un augļiem. Koncentrējieties uz sava spēka stiprināšanu un veselības pilnveidošanu.

VĒRSIS. Spraigiem notikumiem bagātas dienas, daudz dažādu emociju un darbu. Bieži vienkārši laimēsies, taču tikai uz to vien nevajag paļauties. Izvēlieties galveno darbības virzienu, neļaujiet domām aizklīst citur. Pa laikam pievērsieties meditācijai. Ļoti rūpīgi sagatavojieties komandējumam, kur jūsu zināšanas un pieredzi vērtēs daudzi cilvēki. Ja mājās spēsit jaunajai paaudzei pacietīgi izskaidrot lietas, izpaliks ķīviņi laulāto starpā. Nežēlojiet labdarībai gan cilvēkiem, gan dzīvniekiem. Ņemiet vērā tuvinieku padomus un savu rūgto pieredzi, lai alkohola lietošana nesagandē dzīvi, domas un darbus.

DVĪŅI. Nav ieteicams steigties, esiet piesardzīgi. Uzticēto pienākumu pildīšana var būt apgrūtināta. Koncentrējieties mierīgam, intelektuālam darbam vienatnē. Ja būsit nepacietīgi un mutuļos emocijas, iespējamas neizskaidrojamas un grūti labojamas kļūdas. Gādājiet par objektīvu iegūtās informācijas uztveri. Pārbaudiet norunātās tikšanās vietu un laiku – tie var tikt mainīti. Nešaubieties par ilglaicīgu tuvo attiecību vērtību. Varat paļauties uz cilvēku, kuram līdzās vienmēr jūtaties droši un pārliecināti. Pārdomājiet notikušo, izvērtējiet situāciju. Viss nostāsies savās vietās.

VĒZIS. Sarežģīts laiks. Nepadarīti darbi kā slogs guls uz pleciem. Rūpes būs saistītas ar nekustamā īpašuma sakārtošanu. Steigā, misēkļu dēļ var pajukt iecerētais. Turiet taisnu muguru un, visam par spīti, smaidiet. Varat satikt cilvēku, ar kuru nav nokārtoti seni rēķini. Izrunājiet neskaidrības, vienojieties par kompromisiem. Gaisotni mājās sarežģīs dzīvesbiedra nesavaldība, kas radusies darba apstākļu dēļ. Nenolaidiet rokas. Esiet pacietīgi un mierīgi. Centieties notušēt tuvo cilvēku sakāpinātās emocijas. Pašlaik visiem nepieciešams miers, savstarpēja saprašanās un spēja uzklausīt un atbalstīt.

LAUVA. Ja būs sagatavota augsne, darbi kārtosies it kā paši no sevis. Ļaujieties mierīgam dienu plūdumam. Nemiers slāpēs radošo garu. Nenogurdiniet sevi ar iedziļināšanos politikā. Šajā periodā vēlams atteikties no darījumiem, pār kuriem gulst šaubu ēna. Neuzņemieties saistības, kas jums rada nestabilitātes sajūtu. Turiet prātā mīļajiem dotu solījumu un atcerieties, ka dzīve nesastāv tikai no darba un naudas pelnīšanas. Ļaujieties gaišām pārmaiņām, noskaņojiet domas uz pozitīvo. Droši speriet pirmo soli jaunā jomā. Atzīstiet savas stiprās puses, prasmes un talantus.

JAUNAVA. Izjutīsit enerģijas pieplūdumu, un tas ļaus izpausties radošumam. Negaidītu sarežģījumu uztveriet kā pieredzes gūšanas stundu. Būsit augstsirdīgi, saprotoši un iecietīgi. Laipni vārdi atvērs šaubīgo sirdis. Draugu pasākuma piedāvājums pārliecinās, tiks pieņemts un galu galā jums ļoti patiks. Ļaujieties emocijām un baudiet labos brīžus. Vēlams pārskatīt un atjaunot mājas aptieciņas saturu. Brīvdienās esiet mierīgi un iejūtīgi savējo vidū, kopā apdariet steidzamākos darbus. Atturieties no greizsirdības uzplūdiem. Gādājiet par mazo atvašu drošību, kontrolējiet riskus arī pieaugušo vidū.

SVARI. Pavasaris dos spēku un enerģiju. Plānosit daudz, taču necentieties paveikt visu, dodiet priekšroku neatliekamākajiem darbiem. Liekot lietā savas prasmes un iemaņas, visu izdarīsit godam. Cilvēki būs labvēlīgi un izpalīdzīgi. Bez steigas un apdomīgi veiciet lietišķus darījumus, var gatavot reklāmas un publikācijas. Risks naudas lietās var nest gan ieguvumus, gan zaudējumus. Ģimenē iespējami nenozīmīgi pārpratumi. Grūti nāksies saskaņot brīvo dienu plānus. Labi būs tiem, kuri turēsies kopā. Neplānojiet tālus ceļus un alkohola lietošanu. Lai jūs vada labas domas, skaidra galva!

SKORPIONS. Izdosies precīzi ieplānotais. Centieties nepaklupt grambās uz līdzena ceļa. Pat ja saule būs noslēpusies mākoņos, uzturiet labu noskaņojumu. Darbu steigā būs nepieciešamība aizstāvēt savu viedokli. Var nākties pacīnīties par disciplīnas ieviešanu. Neatmetiet visam ar roku grūtībās, ticiet saviem spēkiem! Neuztveriet nopietni kāda mēlneša safantazēto. Nav labvēlīgs periods būvniecības darbiem un būvmateriālu iegādei. Esiet godprātīgi, iecietīgi un apdomīgi. Jūsu viedoklis tiks novērtēts un atzīts mājinieku lokā. Mīļotais cilvēks būs ļoti atsaucīgs. Draugi nevēlēsies respektēt formālus uzskatus.

STRĒLNIEKS. Pieaugs fiziskā izturība. Spēsit veiksmīgi darboties savā jomā. Pagaidām neplānojiet lielāku reorganizāciju dzīvē. Apziniet savas vēlmes un izdariet pareizo izvēli. Nevainojama reputācija ļaus iegūt cerēto projektu. Svētīgi būtu uz laiku atlaist drauga parādsaistības. Tuvs cilvēks paudīs jums patiesu cieņu, varat viņam uzticēties. Reizēm šķitīs, ka mājās brūk miers, izjutīsit diskomfortu, taču šī sajūta būs mānīga. Ieklausieties tuvinieku viedoklī, haotiskajā dienu ritējumā pacietīgi meklējiet saskaņu. Lūdziet piedošanu un piedodiet pats, vienojieties par kompromisiem. Turieties komandā.

MEŽĀZIS. Strādāsiet savas karjeras labā. Tiks novērtēta jūsu lielā pieredze. Atturieties izrakstīt pilnvaru naudas darījumam. Darba izbraukums ritēs veiksmīgi, bet citādi, nekā iepriekš plānojāt. Palīdziet kādam, kurš zaudējis cerības problēmu risināšanā. Labais darbs kādreiz nāks atpakaļ. Kopiet attiecības ģimenē, esiet uzmanīgi un iejūtīgi pret atvasēm un vecākiem. Veidojiet ap sevi labestīgu gaisotni. Pieskatiet bērnu brīvā laika izklaides. Var mēģināt uzlikt ielāpu ieplaisājušām attiecībām, bet guvums jāsargā. Meditācija nesīs mieru un harmoniju dvēselē.

ŪDENSVĪRS. Mēģinājumi karjerā strauji virzīties uz priekšu nedos cerētos rezultātus. Darbošanās temps būs palēnināts, iedarbiniet iekšējos dzinējus. Periods piemērots nelielu darbu veikšanai. Sadarbošanās komandā prasīs pacietību, neatlaidību. Neatstājiet novārtā mājas darbus, daliet tos līdzīgi "uz galviņām". Ja tas nav jūsu lauciņš, labāk uzticiet tehnikas remontu lietpratējam. Atvases meklēs palīdzību mājasdarbu risināšanā. Veiksmīgs laiks brīvdabas pasākumiem. Iespējams, beidzot nolemsit izbeigt neveiksmīgas attiecības, taču neatstājiet sirdī dusmas vai naidu. Piedodiet.

ZIVIS. Būs sajūta, ka dvēseles baterijās mazinās enerģija. Mierīgi apdomājiet pēdējā laikā notikušo. Iedarbiniet racionālo prātu un labestību. Raujiet sevi laukā no dīvāna, tiecieties ar uzticamiem draugiem. Pazudīs skepse un totālais nogurums. Nodrošināsiet emocionālo komfortu. Var izdoties apdomāts un perfekti organizēts pasākums. Saņemsiet norādes par pozitīvām pārmaiņām karjerā. Ieskatieties spogulī, spodriniet savu mazliet pelēcīgo vizuālo tēlu. Sakārtojiet vidi ap sevi, radiet māju sajūtu ģimenē. Tas garantēs harmoniju dvēselē un gaismu jūsu apkārtnē. Devīgi dalieties pozitīvās emocijās ar saviem līdzcilvēkiem gan darbā, gan mājās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko