Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedēļas horoskops 12.-18. augustam

Nedēļas horoskopu 12.-18. augustam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Viss strauji ritēs te uz augšu, te uz leju. Būs neskaidrības un šaubas. Var risināt ar darbu saistītus jautājumus, bet pagaidām atstājiet mierā projektu, kurš iestrēdzis finansiālu apsvērumu dēļ. Nedusmojieties uz kolēģi, kurš apšauba jūsu plāna lietderīgumu. Jau perioda beigās var noskaidroties tālāk ejamais ceļš, gūtā pieredze sniegs vērtīgas atziņas. Apspriedieties ar cilvēku, kuru uzskatāt par autoritāti. Ja nenolaidīsit rokas un neļausities pesimismam, radīsiet iespēju uzlabot materiālo stāvokli. Izbrīvējiet laiku kopā ar ģimeni doties ceļojumā vai saistošā pārgājienā pa Latviju.

VĒRSIS. Rosība attaisnosies, ja tā būs jēgpilna. Uzmanīgi vērojiet apkārt notiekošo. Sirdī var rasties šaubas par darba atbilstību jūsu patiesajām vēlmēm. Nestrīdieties ar vadību, mēģiniet vienoties. Grūtībās pārliecināsities par savām spējām un aicinājumu. Varat pieņemt nozīmīgu lēmumu. Nenomāciet sevī dzīvesprieku. Iespējams, jums nepieciešama atelpa no darba, no sadzīves ierastajiem pienākumiem, no cilvēku nepārtrauktās mijiedarbības. Nevis tikai piezvaniet labam draugam, bet uzrakstiet viņam sirsnīgu vēstuli. Varbūt vēlēsities dažas dienas pabūt vienatnē savā lauku mājā vai teltī pie upes.

DVĪŅI. Ja nezināt, kā rīkoties, paļaujieties uz intuīciju. Runājiet tiešu valodu, izsakiet savus tālākos plānus bez kolēģu aizvainošanas. Neieslīgstiet sīkumos. Nesteidzieties. Iecerētās pārmaiņas veiciet pakāpeniski, bez uztraukumiem. Pašreiz jums vispār var nebūt nekādu noteiktu plānu, jutīsities kā balta papīra lapa, taču tas ir pārejoši. Atļaujieties par turpmāko domāt citudien. Izmantojiet iespēju sagatavot ziemai dārza ražu un meža veltes. Esiet kopā ar bērniem, kuri pie jums ciemojas pa vasaru. Gādājiet, lai viņiem un šķirtajam dzīvesbiedram no šī laika paliek gaišas atmiņas.

VĒZIS. Iespējams, uz īsu laiku esat apņēmies pildīt darbu, kas jums īsti nav pa prātam. Ja motivācija ir papildu peļņas gūšana, nepametiet iesākto, bet meklējiet citas labas iespējas. Darba piedāvājumu netrūks. Apstākļu sagadīšanās vai pazīstams cilvēks var palīdzēt rast necerētu risinājumu. Paļaujieties tikai uz stabilām darba attiecībām. Jums būs svarīgi cilvēki, ar kuriem līdzdarbosities. Uzziniet visu par izvēlēto firmu, slēdziet rakstiskus līgumus. Var rasties neskaidrības ar dzīvokļa izīrētāju. Saglabājiet apliecinājumus par maksājumiem. Labi būtu atgūt spēkus kaut neilgā atvaļinājumā.

LAUVA. Veiksiet labas lietas. Būs stingra vēlēšanās pievērsties jaunam darbības virzienam. Darbā varat celt gaismā senāku ideju. Viegli var uzliesmot nesaskaņas domubiedru starpā, jauniem cilvēkiem būs vieglāk saprasties. Pārvarēsit nelielu sasirgumu. Ģimenes attiecībās nekas nav svarīgāks par mīļu izrunāšanos. Nestrīdieties savā starpā, sakiet cits citam labus vārdus, samīļojiet atvases. Ja esat viens, vairāk padomājiet par sevi. Meditējiet, atbrīvojiet prātu no smagām domām. Galvenais neskriet ar galvu sienā – viss notiks paredzētajā veidā un laikā. Var padomāt par apģērba iegādāšanos.

JAUNAVA. Dažkārt šķitīs: lai ko darītu, viss aiziet šķērsām. Nezaudējiet mundrumu un ticību sev. Vēsa duša, karsta kafija būs īsti vietā. Viss taču ir kārtībā! Darba gaitās katram pasakiet labu vārdu. Jūs pašu pārsteigs straujā garastāvokļa maiņa. Notiekošās pārmaiņas jūs iepriecinās un būs uz labu. Briedīs vēlme ātri un labi nopelnīt, taču finanšu darījumos jāiesaistās ļoti uzmanīgi. Lai neciestu zaudējumus, jādarbojas ar prātu. Pandēmijas laikā vairāk jāuzmanās senioriem, taču visiem svarīga atpūta un ierastais ikdienas ritms. Vēlams atteikties no sabiedriskiem vaļaspriekiem.

SVARI. Pietrūks atpūtas mirkļu. Ja kādus darbus var atlikt, dariet to! Attiecībās neesiet uzstājīgs. Izjutīsit iemīlēšanās vēsmas, bet greizsirdība var radīt plaisu mīļoto starpā. Nesabojājiet atvaļinājumu ar maznozīmīgiem kašķiem. Mīļā miera labad piekāpieties pat tad, ja otram īsti nav taisnība. Iespējams, neilga šķiršanās palīdzēs ar visu tikt galā. Panāksit savu, ja izplānotās vēlmes pamatosit. Pārrunājiet ar atvasi viņas mīlestības nedienas. Par mīļdzīvnieka veselību der painteresēties pie vairākiem ārstiem. Jaunu apģērbu pērciet pēc sava prāta, nevis padomdevēja ieteikuma.

SKORPIONS. Dzīvojiet šim laikam, nopietnus plānus kalsiet rudens pusē. Ar cieņu izturieties pret gaiša cilvēka jūtām. Nepalieciet attiecībās, ja jūtat, ka jums nesaskan. Noraidījums nedrīkst nest sāpes. Mierīgi un gudri uztveriet visu negatīvo, kas notiek apkārtnē. Saudzējiet savus nervus. Koncentrējieties uz lietām, kuras jums ir būtiskas. Esiet apdomīgs mežā un uz ūdeņiem. Izvairieties no iekaisumiem un infekcijas. Perioda nogalē dodieties pie lauku radiem vai draugiem, kuriem darba pilnas rokas. Palīdzot uzturēsit nozīmīgo un nepārvērtējamo stipras kopības sajūtu. Sirsnība lai ir pāri visam!

STRĒLNIEKS. Šis periods solās būt visai raibs. Var nākties piestrādāt, lai uzlabotu ieplaisājušas attiecības, bet labāk to izdarīt, kopā aizbraucot no ierastās vides. Darbā aizrausities, aizmirstot sarežģījumus. Pieņemot svarīgu lēmumu, uzklausiet kolēģus. Vienpersonisks lēmums var šķelt kolektīvu. Jābūt ļoti uzmanīgam, iesaistoties finanšu darījumos. Saērcinās nepieciešamība remontēt mašīnu. Pēc dzīvesvietas maiņas sarežģījumus var radīt atvases iekārtošana skolā. Mācību laikā var nākties rēķināties ar dažām neērtībām, piemēram, ceļu līdz mācību vietai. Uz laiku var pasliktināties vecāka tuvinieka veselība.

MEŽĀZIS. Ierobežojiet plašos kontaktus, kas jūs nogurdina. Var paplašināt biznesu, taču tas jādara apdomīgi, rēķinoties ar esošajiem finanšu resursiem. Aizņemoties naudu, nekas prātīgs nesanāks. Jebkurā darbā nepieciešama pacietība, lietu pārzināšana un laba komunikācija ar cilvēkiem. Garlaikoties nebūs laika. Par mērķi nāksies krietni pacīnīties. Ienākumus negaidiet, iztieciet ar esošo. Būs grūti iedziļināties tuvā cilvēka noskaņojumā. Paškritiski vērtējiet savu stāvokli. Nedodieties uz darbu, ja jūtat nopietnu savārgumu. Nestresojiet. Ieplānojiet mieru, lietojiet ieteiktos medikamentus.

ŪDENSVĪRS. Sargājiet to, kas jums dots. Pietiks enerģijas, lai gūtu panākumus arī nelabvēlīgā situācijā. Pats nealksit dibināt jaunus kontaktus, taču iespējama īslaicīga aizraušanās. Ar savu sirsnību viegli iedzīvosities jaunā kolektīvā. Veselības dēļ var nākties atlikt plānotos pasākumus. Atturieties no pārgalvības. Mērķējot uz augstāku amatu, varat zaudēt respektu darba biedru acīs. Nav ieteicamas maltītes nepazīstamā vietā. Ja nepieciešams, ar pateicību pieņemiet palīdzību. Iztieciet bez liekvārdības un skaistām runām. Smelieties mieru savā mājā un ģimenē, sniedziet atbalstu mīļajiem.

ZIVIS. Joprojām meklēsit savu īsto vietu zem saules. Kādā pasākumā var sākties ilgstošas un stabilas attiecības – tām būs jāiziet pārbaudes periods starp uguni un ūdeni. Raiti ritēs patstāvīgi veicamie darbi. Būs iespēja nopelnīt cerēto naudas summu. Ieinteresēs perspektīva darba piedāvājums, bet tajā būs savi mīnusi. Ieklausieties uzticamu draugu padomā. Neļaujiet sevi iesaistīt pretējo pušu negodīgi organizētā strīdā. Labuprāt pildiet uzticētās mājas rūpes. Dzīve kļūs saulaināka, atbrīvojoties no nevajadzīgā. Vilinās tālāks ceļojums. Esiet piesardzīgs saskarsmē ar savvaļas dzīvniekiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko