Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Nedēļas horoskops: 12. - 18. janvāris

Nedēļas horoskopu 12. - 18. janvārim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Darbā sastrēgumi, kurus likvidēsit ar prasmīgu vadību. Atradīsit risinājumus problēmai. Savu lēmumu nāksies saskaņot ar vairākuma vēlmēm. Finanšu jomā, iespējams, klusums pirms vētras. Nelabvēļi būs ierāvušies ziemas migā, jo pašiem savas nepatikšanas. Var izdoties nokārtot lietas valsts vai pašvaldības iestādēs. Gūsiet gandarījumu no ģimenes atbalsta. Centieties ar mīļoto izrauties ārpus ierastās vides. Iepriecinās koncerta vai izrādes apmeklējums, vakari tuvinieku lokā. Jaunajās attiecībās pieredzes trūkuma dēļ katrs visu vilks uz savu pusi. Ja nepratīsit pielāgoties, būs jāšķiras.

VĒRSIS. Gada sākumā laikus novērtējiet reālo situāciju, rīkojieties tai atbilstoši. Šaubu brīžos paļaujieties uz intuīciju. Ierobežojiet ambiciozās vēlmes. Tiks novērtēta jūsu spēja savaldīties sarežģītos mirkļos. Ja esat pārliecināts par pārbaudītu ideju dzīvotspēju, ir visas iespējas startēt jaunā jomā. Labi būs strādāt individuāli vai ar cilvēkiem, kurus pazīstat jau ilgi. Nodrošinieties ar uzticamu konsultantu. Atvasēm būs savi mazie noslēpumi – necentieties tos izzināt. Ar laiku bērni paši jums visu izstāstīs. Gādājiet par ciešākām saitēm ar atvasēm šķirtajās attiecībās, tiecieties biežāk.

DVĪŅI. Straujajā dienu ritumā turieties brašāk. Viss atkarīgs no tā, kādām acīm skatīsities uz notiekošo. Neapvainojieties, biežāk uzmundrinoši smaidiet – viss taču ir tik ļoti vienkārši! Rodiet sevī spēku nedusmoties un neturēt ļaunu prātu. Gada tumšāko laiku dzīvojiet mīlestības gaismā, turieties kopā ar mīļajiem. Brīvdienās dodieties pastaigās ar bērniem vai ar tuvo cilvēku, sportojiet ārā. Izdosies sarīkot mīļus svētkus draugiem sveču gaismā. Rosiniet kolēģus organizēt palīdzību vientuļajiem un vecajiem cilvēkiem. Lolojiet savus mājdzīvniekus, palīdziet ar barību ārā dzīvojošajiem.

VĒZIS. Būs daudz darba un nozīmīgu tikšanos, kas prasīs laiku un nervus. Galarezultātā būs gan aplausi, gan pārmetumi. Iespējams karjeras kāpums, taču tas sola vēl vairāk darba un uztraukumu. Noformulējiet savus stratēģiskos plānus un stingri pie tiem pieturieties. Būs jaunas atklāsmes par it kā jau labi zināmo. Iedvesmojiet savus kolēģus labiem darbiem. Mīļotais cilvēks ar jums leposies. Emociju uzvirmojumā izvairieties no neplānotiem tēriņiem. Prātīgi rīkojoties, izdosies iegrožot hronisku veselības kaiti. Nav ieteicams garāks pārlidojums. Palaikam iegriezieties pārraudzīt īpašumu laukos.

LAUVA. Būs grūti nosēdēt vienuviet, radīsies vēlēšanās kaut ko dzīvē pamainīt. Krājiet spēkus jaudīgam darba cēlienam. Galvenais būt pacietīgam, neko nesasteigt. Atsakieties no sīkumiem, lielās pārmaiņas nāks vēlāk. Radošā darbā pietrūks ideju. Kolēģu vidū iespējamas asas viedokļu apmaiņas. Nav vēlama uzstāšanās masu medijos – jūsu teikto var neprecīzi saprast. Uzlabosies pašsajūta. Esiet uzmanīgs uz ceļa, atturieties no pārgalvīgas rīcības un runāšanas pa telefonu pie stūres. Nerūpējoties par sevi, varat noķert elpceļu kaiti, taču tuvinieki pašaizliedzīgi gādās par jums, un drīz atkal tiksiet uz kājām.

JAUNAVA. Laiks godīgi novērtēt savus spēkus un rīkoties. Mēģināsit izcelties uz vispārējā fona. Skandaloza rīcība var pievērst jums sabiedrības uzmanību un iedarboties kā reklāma. Radīsies iespēja iegādāties kāroto, taču esiet apdomīgs izdevumos. Ne vienmēr makā būs pietiekami daudz līdzekļu. Laikus risiniet sadzīviskas nesaskaņas ģimenē. Atvases savus plānus liks augstāk par vecāku interesēm. Būs grūti izbalansēt starp esošo un vēlamo. Netiks piedoti meli un uzticības pārkāpšana. Nepadomājot un bez paskaidrojumiem varat saraut stipras saites, taču, ja nebūsit egoists, tuvās attiecības atjaunosiet.

SVARI. Būs nesamierniecisks noskaņojums un vēlēšanās strīdēties gluži par neko. Jūsu aktivitātes līdzināsies vulkāna izvirdumam. Dusmu uzplūdā paklusējiet, padomājiet, bet promejot neaizcērtiet aiz sevis durvis – vispirms noskaitiet līdz desmit. Kad emocijas būs noplakušas, varat atkal sākt rīkoties. Pabrīnīsities, cik tālāk viss ritēs raiti. Novērtējiet iegūto informāciju. Lēnām var mēģināt hobiju pārvērst par biznesu. Aplami būtu riņķī un apkārt klāstīt par savām randiņu lietām. Stipriniet imunitāti. Kafijas vietā biežāk lietojiet tējas. Mīļotajā cilvēkā rūgtumu un aizvainojumu var izsaukt jūsu pedantisms.

SKORPIONS. Būs laba pašsajūta. Nenododieties laiskumam, jo darbi steidzinās. Kārtojiet maksājumus un parādus. Neskumstiet, ja darbā pēkšņi būs štatu samazināšana – intuitīvi to jau nojautāt un uz ielas nepaliksit. Būs radošas idejas un laiks apdomāt kaut ko vērtīgu. Nodrošiniet komfortu mājās, salabojiet sadzīves tehniku. Konsultējieties ar zinošu meistaru. Ievērojiet mērenību it visā, rūpējieties par veselību. Uzmanieties ar smagumu celšanu, kā arī ar piparotiem un sāļiem ēdieniem. Neatpērcieties no atvasēm ar kabatas naudu, palīdziet jaunajai paaudzei nodarbību izvēlē. Labi rīkot kopējas aktivitātes ārpus mājām.

STRĒLNIEKS. Piemērots laiks gaidītām pārmaiņām, esiet gatavs izaicinājumiem – tie būs saprotami un realizējami. Lēmumus pieņemiet ar apdomu. Piedāvājums darboties privātajā sektorā, kas pirmajā mirklī šķitīs labs, papētot var izrādīties grūti paceļams. Meklējiet investorus. Viss notiks lēnāk, nekā plānojāt. Ja ņemsiet vērā gūto mācību, tā nāks par labu. Salīgsiet mieru ar cilvēku, kurš vienmēr atradies jums līdzās. Jutīsities atvieglots. Ģimenē visvairāk sargieties no rutīnas, organizējiet mazus, mīļus pārsteigumus – tie vienmēr iepriecinās. Uzmaniet atvašu veselību.

MEŽĀZIS. Var mainīties situācija darbā. Aktivizēsies konkurenti. Nekļūstiet nīgrs un viegli aizkaitināms. Neapmulstiet, nepazaudējiet mērķus. Svarīgi darboties komandā. Idejas vārdā var nākties pārkāpt noteiktus principus. Pieņemts svarīgs lēmums glābs nelāgo situāciju. Materiālo līmeni izdosies uzturēt, pateicoties iekrājumiem nebaltai dienai. Var rasties kāds pagaidu peļņas avots. Ģimenē šajā periodā ļoti svarīgas savstarpējas sarunas un laipnība. Tuvinieki jūs sapratīs no pusvārdiem, atbalstīs un palīdzēs. Brīvajā laikā pabeidziet pasen iesāktos mājas darbus.

ŪDENSVĪRS. Šogad daudz kas atkarīgs no paša darbības un skaidru mērķu noteikšanas. Priekšniecība jūs cienīs par apņēmību un lojalitāti. Var pavērties ceļš augšup pa karjeras kāpnēm, taču šis nav vēlamākais laiks labāk atalgota amata piedāvājumam. Domājiet, apsveriet visus par un pret. Lielāka atbildības nasta neizbēgami atņemtu ģimenei veltīto laiku, tuviniekus un draugus jūs redzētu daudz retāk, bet materiālā stāvokļa uzlabošanās var neatsvērt siltuma un tuvības mirkļus mīļoto cilvēku saimē. Atcerieties, ka svarīgi turēties kopā un tas nav novērtējams naudas izteiksmē.

ZIVIS. Labvēlīgs laiks lietišķām sarunām. Partnerus iedvesmos jūsu atvērtība un tolerance. Darbā būs jāpabeidz vairāki projekti gandrīz vienlaikus, taču plānojot visu paspēsit. Iespējama laba samaksa par veikumu. Darbojoties ar nekustamo īpašumu, iztieciet bez aizņemšanās. Jebkurā vecumā ieteicams apmeklēt izglītojošus kursus. Veidojiet tīkamu vidi mājās. Atbalstiet labdarību, mudiniet arī tuviniekus un draugus būt dāsniem. Ģimenē atturieties no strīdiem atvašu klātbūtnē. Ja būs vēlēšanās, izdosies izvairīties no domstarpībām. Iesakiet atvasēm neiesaistīties mazpazīstamu ļaužu kompānijās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko