Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops: 12. - 18. maijs

Nedēļas horoskopu 12. - 18. maijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Būs jāsakopo informācija, jāstrādā ar dokumentiem, jānokārto formalitātes. Svarīgi neko nepazaudēt. Piemērots laiks saņemties mācību procesa pabeigšanai. Neko nedariet pa roku galam. Veiksies viss, kam ielikti labi pamati. Kāds nejaušs mirklis var pievērst uzmanību un radīt nopietnu vaļasprieku, kas attīstīsies pakāpeniski, bet, iespējams, ar laiku prasīs visai lielus naudas ieguldījumus. Pacietīgs un uzmanīgs darbs ilgtermiņā attaisnosies un radīs prieku arī līdzcilvēkiem. Jums pievienosies tuvāko draugu draugi. Izvairieties vienatnē atrasties apšaubāmās vietās, svešās kompānijās.

VĒRSIS. Nemierīgs intensīva darba periods. Netērējiet nervus nebūtisku attiecību kārtošanai darbā, centieties nepaaugstināt balsi. Mierīgs tonis, gudri norādījumi un atzinīgi vārdi veidos darbīgu un radošu atmosfēru. Pieaugoša stresa iemesls var būt termiņā nenodoti darbi. Izvērtējiet veicamo pēc prioritātēm un dariet visu bez steigas, nepazeminot darba kvalitāti. Ģimenē pavasara vēji. Atvases ar pēdējiem spēkiem tiks galā ar mācībām. Palīdziet ar padomu. Vilinās pasākumi dabā. Neiekulieties riskantās situācijās ar saviem braucamrīkiem un atgādiniet par uzmanību arī citiem.

DVĪŅI. Visa cita starpā var pārņemt nepārvarama vēlme atjaunot savu garderobi, iegādāties kaut ko jaunu. Vispirms gan ieteicams atbrīvoties no lietām, kas jums apnikušas un nav ilgi nēsātas. Uz veikalu neejiet darba dienas vakarā, noguris. Pērciet nevis pirkšanas dēļ, bet tikai to, kas tiešām iekrīt acīs, un prātā vispirms salāgojiet to ar visu, kas jums jau ir skapī. Vienmēr saglabājiet čekus – ja vēlāk izrādīsies, ka pirkums tomēr nepatīk, vainu būs viegli izlabot. Ģimenē var rasties domstarpības par naudas tērēšanu. Atrodiet kopsaucēju, vienojieties par nepieciešamās lietas iegādes termiņiem.

VĒZIS. Jūs aicinās iesaistīties dažādos pasākumos. Jāapsver, cik lielas ir spēka un laika rezerves. Var rasties vēlēšanās no visiem aizmukt un strādāt vienatnē. Vienlaikus var tikt piedāvātas divas izvēles – tādā gadījumā, pirms rīkojieties, ieklausieties savā sirdī. Plānojot kādas tehnikas iegādi, jābūt ļoti uzmanīgam. Nepaļaujieties uz nezināmo, visu personīgi pārbaudiet. Nesteidzieties ar lielākiem naudas ieguldījumiem. Var tikt uzjundīti senākas pagātnes notikumi. Var būt jauna iepazīšanās, bet tālāk nekas nenotiks. Labi jutīsities pazīstamu cilvēku lokā.

LAUVA. Mierīgs periods ar paredzamiem notikumiem. Beidzot atradīsit laiku pievērsties tam, kas jūs patiesi aizrauj. Ieceres īstenošanai nebūs žēl ieguldīt arī nepieciešamos resursus. Pierakstiet jaunās idejas – gan atradīsit laiku to attīstīšanai. Piefiksējiet savus solījumus, lai tos nekādā gadījumā neaizmirstu. Attiecības var būt saistītas ar darba lietām. Divtik uzmanīgi vērtējiet jūtu atļautās robežas. Varat iepiņķerēties vārdos un solījumos. Nemēģiniet kādam klaji melot – nepatiesībai nākot gaismā, grūs jūsu reputācija. Svarīgi būt klāt notikumos, kas saistīti ar ģimenes sadzīviskajām vajadzībām.

JAUNAVA. Mazliet aprimsies straujo notikumu virpulis, ievedīsit kārtību ikdienas ritmos. Novērtējiet darbā paveikto. Centieties nepārcelt uz vēlāku laiku dienā iesākto. Pildiet savus, bet neuzņemieties svešus pienākumus. Var rasties neskaidrības finanšu lietās – visvairāk tās skars nodokļu jomu. Var būt nepieciešams konsultanta padoms. Mulsinās pieaugušās atvases jaunās attiecības, būs grūti panākt atklātību. Atturieties no asiem pārmetumiem un nejauši uzzinātu faktu tulkošanas. Atrodiet laiku nopietnai sarunai ar tuvo cilvēku, atklāti izstāstiet par savām jūtām un nākotnes iecerēm.

SVARI. Ikdienišķās situācijās dominēs emocionāls fons, visbiežāk vispirms rīkosities un tikai tad sāksit domāt. Noguruma dēļ varat kļūt ķildīgs, būsit viegli aizvainojams. Labs laiks, lai pabeigtu kādu vērienīgi sāktu projektu. Apkārtējos iedvesmosit ar spēju organizēt darbus un pieņemt lēmumus, taču nevajag pārcensties, vēloties sasniegt mērķi pēc iespējas ātrāk. Iespējami šķēršļi, tomēr neuztveriet tos kā pasaules galu. Jūsu zināšanas un pieredze lieti noderēs konkrētajā situācijā. Saklausiet tuvo cilvēku, atbalstiet viņu visos iespējamajos veidos. Neaizmirstiet ļauties dzīvei un baudīt jaukos brīžus.

SKORPIONS. Strauju notikumu laiks. Norādījumi darbā bieži mainīsies. No jums maz kas būs atkarīgs, vajadzēs koncentrēties būtiskākajam. Nenervozējiet, dariet visu pēc labākā godaprāta. Svarīga ir savaldība un apdomāta rīcība. Neko neizlemiet vienpersoniski. Savos pārdzīvojumos konsultējieties ar ģimeni, ar dzīvesbiedru. Neļaujiet briest nesaskaņām. Ar apdomu tērējiet fiziskos spēkus, laiku pa laikam atslābinieties. Vēlams mājās turēt kaut nelielu naudas summu – to var pēkšņi ievajadzēties. Pašu miera labad un pēc kopīga lēmuma iegādājieties tikai vērtīgas un tiešām vajadzīgas lietas.

STRĒLNIEKS. Būs svarīgi apliecināt savas spējas. Katru dienu nāksies sevi saņemt rokās, lai tiktu galā ar garastāvokļa kritumiem. Izdosies pagriezt sev par labu kādu it kā neiespējama notikuma virzību. Pievērsiet uzmanību personīgā auto tehniskajam stāvoklim, nenolaidiet to līdz kliņķim. Visapkārt jutīsit ķildīgu noskaņojumu. Valdieties – tā būs vispareizākā rīcība šajā situācijā. Ja kas, atvainojieties pirmais. Mājas miera labad tas būs vissvarīgākais, kas jādara. Šajā periodā ne visai veiksmīgi lieli pirkumi. Iespējams, ģimenē sāksit apspriest domu par laimes izmēģināšanu ārzemēs.

MEŽĀZIS. Sirdī jutīsit, ka apkārt kaut kas nenotiek jums pa prātam. Rīkojieties, kamēr vēl ūdens nesmeļas mutē! Jūsu apņēmība pozitīvi virzīs notikumu gaitu, taču kaut ko būtisku izlabot varēsit, tikai veicot kopdarbu. Pārsteidzīgi rīkojoties, varat pieļaut kļūdu. Mierīgi pildiet pienākumus, neizceļot savus personīgos nopelnus un nevienu nenosodot. Veiksies, ja izdosies panākt kompromisus ar citādi domājošajiem. Jaunā paaudze alks visu mainīt pašos pamatos, doties tālēs zilajās. Ar aprunāšanos vien šoreiz būs par maz – ļaujiet, lai iespēju robežās izmēģina spēkus, jo pašu gūtie zilumi mācīs vislabāk.

ŪDENSVĪRS. Var nākties laikus noņemt rozā brilles un reāli vērtēt situāciju. Pats sev būsit vislabākais palīgs. Izrevidējiet darba attiecības, godīgi atzīstiet savas kļūdas. Nepieļaujiet, ka citu nepaveikto uzveļ jūsu pleciem. Saglabājiet objektivitāti, bet ieturiet atturīgu distanci ar kolēģi, ja iekšēji jūtat, ka nevarat uz viņu paļauties. Plašākā kolektīvā labāk savu iekšējo pasauli neizklāstīt. No visziņu tenkām būs grūti izvairīties. Saglabājiet uzticības pilnu noskaņojumu paša mājās. Miers, pacietība, sirsnība, kopīgas gaitas ir vērtības, kas kopjamas ik dienu visa mūža garumā.

ZIVIS. Urdīs neskaidrs nemiers. Tas ietekmēs garastāvokli. Labi jutīsities darbu pilnajā ikdienā, būs daudz cerību, gatavojoties darbavietas maiņai. Raugiet, lai tam ir reāls pamats. Ne vienmēr materiālās iespējas būs labākais guvums. Nestabilā ekonomiskā situācija var sagraut solītāju iespējas. Dienaskārtībā daudz personiski sadzīvisku un lietišķi risināmu jautājumu. Neatlieciet tos uz vasaru, kad laika būs vairāk, bet visu pārmāks vēlēšanās atrasties dabā. Neļaujiet jūs pārņemt pasaules negācijām. Būs vairāk spēka, ja dzīvosit ar pozitīvām domām un reāliem plāniem tuvākajam laikam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko