Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nedēļas horoskops: 15. - 21. septembris

Nedēļas horoskopu 15.–21. septembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Spraigs un samērā veiksmīgs periods. Izdevīgas apstākļu sakritības. Darbojieties pārliecināti un apņēmīgi. Noderēs kārtības mīlestība un aša rīcība, prasmīgi organizēsit darbus. Veiksies lietās, kur nepieciešamas praktiskas zināšanas, precizitāte un tīrība. Realizēts plāns dos gandarījumu. Gādājiet par samērīgu pienākumu sadali padoto vidū. Neņemiet pie sirds netaisnīgu rīcību, neuzveliet saviem pleciem pārāk lielu atbildību, nav vēlama pārpūle. Jūtīgi uztversit ķildas un nesaprašanos ģimenes lokā. Stress mājās var pasliktināt arī pašsajūtu. Ar dzīvesbiedru dodieties kopīgos pasākumos.

VĒRSIS. Apņēmīgi tieksities turpināt karjeras izaugsmi, un ilgotais ceļš būs jābruģē saviem spēkiem, jo kolēģi vairāk domās par savu izdevīgumu. Tiks vērtētas jūsu zināšanas un komunikācijas prasme ar kolektīvu. Atturieties no pārlieku lielas emocionalitātes cilvēku vidū. Ja ielikti stabili pamati, būs sekmīga uzņēmējdarbība. Neaizraujieties ar tērēšanos. Nav vēlams iesaistīties bezmērķīgos strīdos ar atvasēm. Lai gan tas ne vienmēr būs mieru veicinoši, esiet tiešs un atklāts pret dzīvesbiedru. Labs laiks ģimenes dibināšanai. Rudens nojausmās svarīgi paveikt nepieciešamākos darbus lauku mājās.

DVĪŅI. Nepalaidiet garām izdevīgas iespējas. Veiksmīgi naudas darījumi, bet ienākumi vēl paliks nemainīgi, tāpēc nav ieteicams riskēt ar uzkrāto kapitālu. Pagaidām neieguldiet līdzekļus arī nekustamajā īpašumā un neko labāk nepārdodiet. Saspringtā situācijā nepieciešama apdomība. Labāk veiksies individuāls darbs. Var sākt lūkot pēc jaunas dzīvesvietas, ja vispār grasāties to mainīt. Ģimenes dzīvē nepastāvīga situācija. Dzīvesbiedra biežā un ilgā prombūtne var atsvešināt laulāto pāri, un ar laiku situācija var kļūt pat kritiska. Pacentieties būt mierīgs un saprotošs.

VĒZIS. Piepildīsies jau prognozējamā apstākļu maiņa darbā, bet jūs spēsit iekļauties jaunajā situācijā. Atradīsiet kopīgu valodu ar līdzīgi domājošajiem, izdosies atstāt labu iespaidu uz vadību. Brīvi paudiet savus uzskatus. Varbūt vēlēsities sakārtot domas vienatnē – to vislabāk būs izdarīt, atrodoties dabā. Ja iespējams, aizbrauciet pastrādāt lauku darbus. Izvērtējiet savas iespējas pieķerties mājas remontam. Darāmā nebūs daudz, tomēr, ja nav līdzekļu un palīgu, pagaidām atstājiet visu pa vecam. Saskaņa ģimenē, kaut arī pārāk maigam būt īsti neizdosies. Sargājiet savu mīlestību no asiem vārdiem un sasteigtiem lēmumiem. 

LAUVA. Darbā atbalstīs kolēģi no radošu cilvēku vidus. Viņus saistīs jūsu uzņēmība un enerģija. Jauna situācija veicinās finansiālu veiksmi, var pieaugt uzkrājumi. Iespējamas kļūmes IT sistēmā. Ja nebūsit ieinteresētā persona, varat kļūt par starpnieku divu pušu līguma slēgšanā. Iespējamas pārmaiņas gaidāmajos projektos. Laikus sagatavojiet dokumentus tālākam braucienam. Apsveicama piedalīšanās labdarības pasākumā. Mājās sirsnīgas un mīļas savstarpējās attiecības. Saskaņa gan lielās lietās, gan sīkumos. Vairāk nodarbosities ar praktiskiem sadzīves jautājumiem. Atklāta saruna satuvinās ar bērniem.

JAUNAVA. Nemiera pilns periods. Ar satraukumu vērosit notikumu virzību valstī. Atbalsta un līdzekļu trūkums kavēs veikt iestrādātus darbus. Šķitīs, ka rūpīgi veiktais aiziet pa vējam. Sevi var likt manīt sagurums un saspringtie nervi. Ja iespējams, ziedojiet pāris dienu spēku atjaunošanai, pamainiet ierasto dzīves vidi. Izvērtējiet notikumus mīļotā cilvēka acīm. Savstarpējās saskarsmes brīžos esiet uzmanīgi un atvērti viens otram. Paļaujieties un uzticieties, nedodiet vaļu pēkšņiem emociju uzplūdiem. Ja netiksit saprasts pēc izrunāšanās ar tuvo cilvēku, varat gūt emocionālu satricinājumu.

SVARI. Nekautrējieties lūgt padomu un atbalstu. Izdosies labi iecerētais. Nepieņemiet svarīgu lēmumu, pirmo iespaidu vadīts. Uzklausiet intuīciju, visu risiniet bez steigas. Veiksies no sirds darītais. Pārstrādājot kādu darbu, tas kļūs labāks. Uzmanieties iepērkoties. Kāds var slēpt lietas patieso būtību. Loģiski analizējot notiekošo, saskatīsit pieļautās kļūdas, pamanīsit veiksmīgus iespējamos risinājumus. Uzturiet mīļas attiecības ar tuvajiem un gādājiet par stabilitāti ģimenē. Neļaujiet saviem vecākiem grimt depresijā. Ja iespējams, biežāk apciemojiet viņus vai vismaz izrunājieties pa telefonu.

SKORPIONS. Tiks novērtēta jūsu devība un pašaizliedzība. Esiet taisnīgs attiecībās un rīcībā pret draugiem, paziņām un darba biedriem. Rīkojieties tā, lai savs labums tiek katram. Turieties ieņemtajās pozīcijās. Garastāvokli var iespaidot garas darba stundas un ilgstoša spriedze. Pacentieties nenonākt līdz galīgam spēku izsīkumam. Kāda intriģējoša tikšanās var likt aizdomāties par iespēju mainīt līdzšinējo darbu. Nesteidzieties, apsveriet visus par un pret. Atpūtieties, sakārtojiet domas. Iespējams, dzīvi ieraudzīsit citā gaismā. Var rasties iespēja iepazīties un dibināt stabilas privātās attiecības.

STRĒLNIEKS. Darbā sāks pūst jaunas vēsmas, kas sola lielāku brīvību un pārmaiņas. Esiet piesardzīgs un gatavs ātri piemēroties apstākļu maiņai. Noregulēsies ilgstoša un nervus postoša situācija. Radošie – nepazaudējiet realitātes sajūtu. Ar finansēm ieteicams rīkoties prātīgi. Var tikt atlikts kaut kas rūpīgi plānots. Ilgāku laiku strādājot vairākās darbavietās, sāks mākt nepārvarams nogurums. Uzturiet regulārus sakarus ar atvasēm tālumā. Nepārspīlējiet ar kabatas naudām bērniem. Lielu tēriņu iespējas var būt ar negatīvām sekām. Lolojiet attiecības. Vairāk laika pavadiet kopā ar mīļoto cilvēku.

MEŽĀZIS. Laiks piesātināts ar garām darba stundām un publiskām aktivitātēm. Veiksies jomā plānotais, tiksit uzklausīts un atbalstīts. Izdosies īpaši nozīmīga jautājuma risinājums, taču svarīgi būt pārliecinātam par savu ideju. Var veidoties divdomīga situācija kolektīvā. Neuzņemieties papildu pienākumus un atbildību, pat ja tiks solīta atbilstoša samaksa. Savus plānus pret jums kals daži nelabvēļi. Ģimenē necentieties izcelt savus panākumus. Attiecībās vējos viegla ironija un humors. Ar prātu valdiet rūgtu emociju brāzmas. Nesteidziet realizēt savu kluso sapni – sagatavojiet pārmaiņām dzīvesbiedru.

ŪDENSVĪRS. Iespējamas gaidītas pārmaiņas dzīvē. Kolektīvā veiksmīga radoša sadarbība. Kolēģi atbalstīs labi aizsākto. Savus plānus apspriediet ar uzticamiem domubiedriem. Uzmanieties, rakstot iesniegumus un atskaites. Varat kārtot dzīvesvietas maiņas jautājumus un apdrošināt nekustamo īpašumu. Nevienam neizpaudiet sastādītā mantojuma noteikumus. Izvairieties no spēcīgiem emocionālajiem satricinājumiem. Mierīgi izvērtējiet situāciju ģimenē, tiksit galā ar konfliktsituāciju attiecībās. Iespējams, īsti neizpratīsit atvases. Skaidrojošas sarunas maz līdzēs – labāk atrodiet kopīgas intereses.

ZIVIS. Būsit noskaņots apņēmīgai rīcībai, taču neiekrītiet visatļautības valgos. Var dibināt kontaktus biznesā, vadīt lietišķas sarunas, bet atturieties no dzēlības un ironijas nevietā. Nepieņemiet lēmumus vienpersoniski, apspriedieties ar partneriem. Uzklausiet nelabvēļu kritiskās piezīmes un paturiet tās prātā. Palutiniet dzīvesdraugu. Pašu priecēs mīļums, kopā būs daudz gaišu brīžu. Nejaucieties šķirtā dzīvesbiedra jaunajās attiecībās, taču nepieļaujiet, ka tās attālina jūs no atvasēm. Svarīgos jautājumos atturieties no striktas pozīcijas ieņemšanas, neļaujieties dusmām. Biežāk esiet kopā ar saviem bērniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko