Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 12. septembris
Erna, Eva, Evita

Nedēļas horoskops: 16. - 22. augusts

Nedēļas horoskopu 16. - 22. augustam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Nogurdinās vienmuļais ikdienas darbs, būs vēlēšanās iet jaunu ceļu, taču pietrūks drosmes ļauties pagaidām vēl neparedzamo notikumu plūsmai. Iespējams, nevajag jauno meklēt tālumā – var izrādīties, ka gaidītās iespējas atrodas rokas stiepiena attālumā. Esiet gatavi pieņemt negaidītu piedāvājumu, bet visu apdomājiet. Svarīga prasme sevi pasniegt darba intervijā. Piemērots laiks kārtot nepieciešamos dokumentus, lai vēlāk nekas nav jādara lielā steigā. Brīvdienās negulšņājiet. Atpūtieties garīgi un fiziski. Ierobežojiet ieradumu maltītes ieturēt steigā. Par labu nāks svaigi kaltētu zāļu tēju kūre.

VĒRSIS. Nepakļaujieties kārdinājumam iet vieglāko ceļu, vēlāk tāda rīcība būs jānožēlo. Nepārvērtējiet savas iespējas, nedodiet neizpildāmus solījumus, citādi tas sarežģītu situāciju pārvērtīs bezgalīgos strīdos. Stresa pilnajiem ieteicams uzturēties dabā, ūdeņu tuvumā. Atvases karos pret vēlmju iegrožošanu. Ļaujiet viņiem rīkoties, bet neatslābiniet uzmanību. Neuzticieties mazpazīstamiem cilvēkiem. Var nākties rūgti kļūdīties, izdarot pasūtījumu internetā. Draugi sagādās daudz prieka, komplimenti glaimos jūsu patmīlībai. Ievērojiet mērenu diētu, pēc iespējas atturieties no alkohola.

DVĪŅI. Veiksmīgs periods likt pamatus kam ilgi lolotam. Esiet uzmanīgi darbā ar tehniskām ierīcēm. Ķibeles var radīt sadzīves iekārtas mājā vai automašīnā. Ieteicams laikus sakārtot siltuma apgādi miteklī. Daži izlems mainīt dzīves vietu vai doties darbā uz ārzemēm. Atvases ignorēs vecāku vēlmes, bet ieklausīsies ģimenes draugu teiktajā. Var rasties vēlēšanās aizbēgt no problēmām, kādu laiku pavadīt vienatnē. Ja tas palīdz, rīkojieties. Attiecībās ar tuviniekiem panāciet savstarpēju saprašanos. Mīļotais cilvēks sajutīs neuzticēšanos un attālināsies no jums. Izanalizējiet pieļautās kļūdas attiecībās.

VĒZIS. Darbi arvien nāks klāt. Tiks pārbaudīta jūsu uzticība mērķiem, godīgums un izturība. Varat sastapties ar maldināšanu, cilvēki nepildīs solīto, melos, izlocīsies un neko nedarīs lietas labā. Meli ātri tiks atmaskoti, taču nevarēsit paiet malā no notiekošā. Ja nu vienīgi ievērot zināmu atturības distanci. Brīžiem jutīsities kā zem mikroskopa palikti. Neiesaistieties darījumos, kas var graut jūsu reputāciju. Turpiniet uzlabot runas prasmes. Spēkus gūsit mīļotā cilvēka atbalstā. Varat atļauties iegādāties zemes īpašumu vai kādu iekārotu vērtīgu lietu, kas tuvākajā nākotnē ļoti atmaksāsies.

LAUVA. Izdosies pa īstam baudīt vasaras pilnbriedu. Risināsies notikumi, kas nesen šķita neiespējami. Būs saistošs izaicinājums vai piedāvājums. Tiksit galā ar samezglotu lietu. Bieži jutīsities noguruši. Nesaskatīsit īpašu jēgu cilvēku rīcībā un nepārdomātā labdarībā. Naudas jautājumi var saasināt attiecības ar tuviem draugiem. Precīzi pildiet savas finansiālās saistības. Nenokārtots kredīts ierobežos rīcības brīvību. Nepaļaujieties uz laimestu vai pēkšņu veiksmi. Atturieties no azartspēlēm. Neplānoti izdevumi var būt saistīti ar atvasi. Papildiniet enerģijas resursus ar fiziskām aktivitātēm.

JAUNAVA. Plecus lieks lielā atbildības nasta, daudzie darbi un nemitīgie kontakti. Jūsu vēlmes var neatbilst reālajai situācijai. Pārāk ilgi jūs var mākt skumjas pēc tuva drauga zaudēšanas. Jūsu atturība un ārējs skarbums neļaus cilvēkiem piedāvāt atvieglot sarežģījumus dzīves ceļā. Grūtā brīdī neatmetiet izcīnītajam ar roku. To nepieļaus arī jūsu spīts un apņēmība. Saglabājot mieru, drīz izdosies atgūties. Ļaujiet uzticamam cilvēkam atrasties jūsu tuvumā, pieņemiet piedāvāto palīdzību. Ja iespējams, uz kādu laiku mainiet apkārtējo vidi – tas iedvesmos un palīdzēs sagatavoties gaišākam dzīves posmam.

SVARI. Raibs periods. Nesteidzieties, nestrīdieties, neizaiciniet. Pirms izsakiet savu lēmumu, to pārdomājiet. Iespējamās nepatikšanas nepārspīlējiet – atcerieties, ka bezizejas situācijas nemēdz būt. Vienmēr par labu nāks atvainošanās. Neuzskatiet par vājuma pazīmi mīļus vārdus. Saglabājiet objektivitāti arī neizdevīgā darījumā. Nav ieteicama izrādīšanās sabiedrībā vai vecumam nepiemērots tērps. Sapurinieties. Uzturiet labu noskaņojumu. Mūzika iedvesmos un nomierinās. Risiniet krustvārdu mīklas, lasiet grāmatas. Ieteicamas ūdens procedūras dabā.

SKORPIONS. Šķitīs, ka pasaule pret jums sazvērējusies. Nemiera iemesls drīz noskaidrosies, un miers atkal palīdzēs savākties. Tiešā veidā nepatikšanas uz jums neattieksies. Neklāstiet savas problēmas katram, kas uzklausa. Esiet rezervēti saskarsmē ar kolēģiem. Centieties paši tikt galā ar sarežģījumiem, būs iespēja palīdzēt arī citiem. Gatavošanās publiskam pasākumam prasīs daudz laika. Varat pamanīt šķietamu dīvainību mīļotā cilvēka darbībās. Pamata uztraukumam nebūs. Atvases nokaitētā situācijā ģimenē var justies atstumtas un nesaprastas. Uzmaniet savu mājdzīvnieku. Kāds viņu var censties aizvilināt prom.

STRĒLNIEKS. Svarīgi darbi jāveic perioda sākumā. Veiksmīgs laiks radošiem cilvēkiem. Ja kaut kas neizdodas ar pirmo piegājienu, neļaujieties negatīvām emocijām, nedramatizējiet. Rodiet iespējas izpausties pa vairākiem lāgiem. Atkārtojumā viss izdosies labāk. Neslīgstiet parādu jūgā – tas būtu pašreiz notiekošā sliktākais variants. Arī agresija un spītība situāciju neuzlabos. Esiet iecietīgi. Nervozitāte un dusmas var izjaukt attiecības, un to var nākties nožēlot. Viss jums patiesībā ir, izkulsities no nepatikšanām saviem spēkiem. Laiks piemērots saimniecības sakārtošanai, ražas novākšanai.

MEŽĀZIS. Nepagurstiet līdz galīgam spēku izsīkumam. Attīstiet sevī iecietību, nekļūstiet kategoriski. Satraukumu neuzskatiet par priekšnojautu. Firmas finansiālie darījumi var raisīt spriedzi, naudas lietās būs grūti vienoties. Likumu apejot ar līkumu, iespējamas nepatikšanas. Nesāciet sevi žēlot. Var reorganizēt uzņēmumu, darboties dažādos projektos, taču vēlams iepriekš sagatavot iestrādnes. Neaizraujieties ar labdarību, labāk pasniedziet lūdzējam makšķeri. Ģimenē un tuvās attiecībās galvenais būs pleca sajūta, kopīgi darāmi darbi. Pat ne visai labos apstākļos spēku vienmēr atradīsit dabā.

ŪDENSVĪRS. Var nākties atbrīvoties no cēlām ilūzijām. Nomāks neskaidras attiecības vai darījumi ar cilvēkiem. Pārsteidzīgi izvērtējot situāciju, varat pieļaut kļūdu. Grūti būs panākt kompromisus ar pretēji domājošām pusēm. Partneru maiņa neko būtiski nemainīs. Intuīcija palīdzēs izvēlēties pareizo virzienu. Spēsit kolēģiem iedvest pārliecību un ticību labam iznākumam. Ne visai veiksmīgi lieli pirkumi. Centieties kārtīgi izgulēties, meklējiet katrai dienai jaunas krāsas un ritmus. Esiet uzmanīgi uz ceļa vai darbos, kas darāmi ar asiem priekšmetiem. Neieslīgstiet strīdos ar dzīvesbiedra vecākiem.

ZIVIS. Iespējamas pārmaiņas profesionālajā jomā. Veiksmīgi projekti, kas saistīti ar radošo darbu. Iesāktais ritēs bez aizķeršanās, taču nepieļaujiet aprēķinu un savtīgus nolūkus biedriskos darījumos. Tiksiet galā ar kolektīva formēšanu. Veiksmes pamatā būs radoši domājoši partneri. Jūsu apņēmība un aktivitāte pozitīvi ietekmēs kolēģus. Pagaidām atturieties uzņemties papildu darbus. Perioda izskaņā būs iespēja atpūsties, doties apsolītā izbraukumā. Tuvās attiecībās par galveno turiet garīgo saskaņu un interešu kopību. Novērtējiet mīļotā cilvēka lielo nozīmi savā dzīvē, sargājiet to, kas jums dots.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko