Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops 16.-22. septembrim

Nedēļas horoskopu 16.-22. septembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Raibs periods. Nesteidzieties, nestrīdieties, neapskaudiet. Lēmumus un savus vārdus pārdomājiet divreiz, pirms izsakiet. Vienmēr par labu nāks atvainošanās. Vēl labāk derēs ziedi un mīļi vārdi. Iespējamās nepatikšanas nepārspīlējiet – bezizejas situācijas nemēdz būt. Saglabājiet objektivitāti arī neizdevīgā darījumā. Nav ieteicama plātīšanās sabiedrībā, jūsu gadiem nepiemērota tērpa izrādīšana. Sapurinieties, uzturiet labu noskaņojumu! Mūzika iedvesmos un nomierinās. Risiniet krustvārdu mīklas, lasiet draugu ieteiktās grāmatas. Pie jūras vai mežā pasaule iegūs jaunas krāsas.

VĒRSIS. Sirdi urdīs nesaprotams nemiers. Šķitīs, ka nupat pasaule pret jums sazvērējusies, taču neklāstiet savas problēmas riņķī un apkārt – drīz noskaidrosies nemiera iemesls. Esiet rezervētāks saskarsmē ar kolēģiem, centieties pats tikt galā ar sarežģījumiem. Miers palīdzēs savākties, kad šķitīs, ka zeme brūk zem kājām. Tiešā veidā nepatikšanas uz jums neattieksies. Būs iespēja palīdzēt. Gatavošanās publiskam pasākumam prasīs daudz laika. Varat pamanīt kādu dīvainību mīļotā cilvēka darbībās. Izrunājieties, pamata uztraukumam nebūs. Nokaitētā situācijā atvases var justies atstumtas. 

DVĪŅI. Svarīgi darbi jāveic perioda sākumā. Veiksmīgs laiks radošiem cilvēkiem. Neļaujieties negatīvām emocijām. Ja kas neizdodas ar pirmo piegājienu, rodiet iespējas izpaust savus talantus jaunā jomā un nedramatizējiet situāciju – atkārtojot viss izdosies labāk, nekā cerēts. Neslīgstiet parādu jūgā – tas būtu pašreiz notiekošā sliktākais variants. Agresija un spītība situāciju neuzlabos, nervozitāte un dusmas var izjaukt attiecības – to var nākties rūgti nožēlot. Nemitīgos strīdos atvases jutīsies liekas un nesaprastas. Esiet iecietīgs. Rokas jums ir, kājas ir, izkulsities no nepatikšanām.

VĒZIS. Attīstiet sevī iecietību, nekļūstiet kategorisks. Neizdzeniet sevi līdz galīgam spēku izsīkumam. Satraukumu neuzskatiet par priekšnojautu. Firmas finansiālie darījumi var raisīt spriedzi, naudas lietās būs grūti vienoties. Likumu apejot ar līkumu, varat iebraukt auzās. Nesāciet sevi žēlot. Var reorganizēt uzņēmumu, darboties dažādos projektos, taču vēlams iepriekš sagatavot iestrādes. Neaizraujieties ar labdarību – labāk pasniedziet lūdzējam makšķeri. Ģimenē un tuvās attiecībās galvenais ir pleca sajūta, kopīgi darāmi darbi. Pat ne visai labos apstākļos spēku vienmēr atradīsiet dabā.

LAUVA. Var nākties atbrīvoties no cēlām ilūzijām. Nomāks neskaidras attiecības vai darījumi ar cilvēkiem. Pārsteidzīgi vērtējot situāciju, varat pieļaut kļūdu. Grūti būs panākt kompromisus ar pretēji domājošām pusēm. Partneru maiņa neko būtiski nemainīs. Intuīcija palīdzēs izvēlēties pareizo virzienu. Spēsiet kolēģiem iedvest pārliecību un ticību labam iznākumam. Šajā periodā ne visai veiksmīgi lieli pirkumi. Centieties kārtīgi izgulēties, meklējiet savai dzīvei jaunas nokrāsas. Esiet uzmanīgs uz ceļa vai darbos, kas veicami ar asiem priekšmetiem. Neieslīgstiet strīdos ar dzīvesbiedra vecākiem.

JAUNAVA. Iespējamas pārmaiņas profesionālā ziņā. Veiksmīgi projekti, kas saistīti ar radošo jomu, tiksiet galā ar vērienīgiem darbiem, un jau iesāktais ritēs bez aizķeršanās. Veiksmes ķīla būs radoši domājoši partneri. Jūsu apņēmība un aktivitāte pozitīvi ietekmēs kolēģus. Pagaidām atturieties uzņemties papildu darbus. Perioda izskaņā būs iespēja atpūsties, doties saistošā izbraukumā. Tuvās attiecībās par galveno uzskatīsiet garīgo saskaņu un interešu kopību. Novērtējiet mīļotā cilvēka pozitīvo lomu savā dzīvē, sargājiet to, kas jums dots. Mājās atbrīvojieties no nevajadzīgām lietām.

SVARI. Vienmuļais ikdienas darbs šķitīs īpaši nogurdinošs. Esiet vērīgs, pārbaudiet dokumentus, it sevišķi, ja nodarbojaties ar grāmatvedību. Kļūdas var atklāties, kad tās vairs nebūs iespējams labot. Piemērots laiks kārtot lietas valsts iestādēs. Neskopojieties ar labiem vārdiem, biežāk sakiet tos vistuvākajiem cilvēkiem, draugiem un kolēģiem. Gādājiet par imūnstiprinošu ēdienkarti. Malks vērmeļu tējas uzlabos gremošanu. Brīvdienās negulšņājiet, nesēdiet mājās, baudiet cilvēku sabiedrību. Attiecībās meklēsiet spēju paļauties. Ja noķēris vīruss, tad gan neskrieniet darīt darbus. 

SKORPIONS. Draugi sagādās daudz prieka, komplimenti glaimos jūsu patmīlībai. Nepakļaujieties kārdinājumam iet vieglāko ceļu, vēlāk šī rīcība būs jānožēlo. Ievērojiet mērenu diētu, pēc iespējas atturieties no alkohola. Tuvu cilvēku starpā laba saprašanās. Nepārvērtējiet iespējas, nedodiet neizpildāmus solījumus – tas sarežģītu situāciju pārvērtīs bezgalīgos strīdos un konfliktu virknē. Stresa pilnajiem ieteicams uzturēties dabā, ūdeņu tuvumā. Atvases iestāsies par patstāvību – uzmaniet tās, bet ļaujiet rīkoties. Esiet vērīgs ar mazpazīstamiem cilvēkiem – var nākties rūgti kļūdīties, izdarot pasūtījumu internetā.

STRĒLNIEKS. Veiksmīgs periods likt pamatus kam ilgi lolotam. Esiet uzmanīgs darbā ar tehniskām ierīcēm, ķibeles var radīt sadzīves iekārtas mājā vai auto. Ieteicams mainīt vai uzlabot siltuma apgādi miteklī. Attiecībās ar tuviniekiem panāciet savstarpēju saprašanos. Daži lems mainīt dzīvesvietu vai doties strādāt uz ārzemēm. Atvases ignorēs vecāku vēlmes, bet ieklausīsies ģimenes draugu norādījumos. Var rasties vēlēšanās aizbēgt no problēmām, vadīt laiku vienatnē. Ja tas palīdz, rīkojieties! Mīļotais cilvēks sajutīs neuzticēšanos un attālināsies no jums. Izanalizējiet pieļautās kļūdas.

MEŽĀZIS. Tiks pārbaudīta jūsu uzticība mērķiem, godīgums un izturība. Darbi arvien nāks klāt. Varat sastapties ar maldināšanu, cilvēki nepildīs solīto, melos, izlocīsies un neko nedarīs lietas labā. Nevarēsit paiet malā no notiekošā, ja nu vienīgi ievērot zināmu atturības distanci. Brīžiem jutīsities, kā zem mikroskopa palikti. Neiesaistieties darījumos, kas var graut jūsu reputāciju, meli ātri tiks atmaskoti. Uzlabojiet runas prasmes. Spēkus gūsiet mīļotā cilvēka atbalstā. Varat atļauties iegādāties zemi vai kādu iekārotu vērtīgu lietu, kas tuvākajā nākotnē ļoti atmaksāsies.

ŪDENSVĪRS. Šis laika posms būs nozīmīgs daudzās jomās. Risināsies notikumi, kas nesen šķita neiespējami. Būs saistoši izaicinājumi un piedāvājumi. Tiksiet galā ar samezglotām lietām, kaut bieži jutīsities noguris. Nesaskatīsiet īpašu jēgu cilvēku rīcībā un nepārdomātā labdarībā. Naudas jautājumi var saasināt attiecības ar tuviem draugiem, tāpēc precīzi pildiet savas finansiālās saistības. Nenokārtots kredīts ierobežos rīcības brīvību. Nepaļaujieties uz laimestu vai pēkšņu veiksmi, atturieties no azartspēlēm. Neplānoti izdevumi var būt saistīti ar atvasi. Papildiniet enerģiju ar fiziskām aktivitātēm.

ZIVIS. Būsiet noguris no atbildības nastas, daudzajiem darbiem un nemitīgajiem kontaktiem. Jūsu vēlmes var neatbilst reālajai situācijai. Pārāk ilgi jūs var mākt skumjas pēc tuva drauga zaudēšanas. Jūsu atturība un ārējs skarbums neļaus cilvēkiem piedāvāt atvieglot sarežģījumus dzīves ceļā. Taču grūtā brīdī nemetiet plinti krūmos, to nepieļaus arī jūsu spīts un apņēmība. Saglabājot mieru, drīz izdosies atgūties. Ļaujiet uzticamam cilvēkam atrasties jūsu tuvumā, pieņemiet palīdzīgu roku. Ja iespējams, uz kādu laiku mainiet apkārtējo vidi – tas iedvesmos un palīdzēs sagatavoties gaišākam dzīves posmam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko