Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Nedēļas horoskops 18.-24. jūnijam

Nedēļas horoskops 18.-24. jūnijam.

AUNS. Izvairieties no nepamatotas attiecību skaidrošanas ar tuvu draugu. Neklausieties cilvēku mēļošanā par mīļoto – par situācijas nopietnību spriest varat tikai jūs pats. Darbā varat tikt nolikts izvēles priekšā – izvērtējiet perspektīvas un guvumus. Esiet pacietīgs, katrai izdevībai reiz pienāks īstais laiks. Ja nav citu plānu, brīvo laiku veltiet zināšanu pilnveidošanai. Nemeklējiet vieglus naudas ieguves veidus – tas būs tikai pašapmāns. Saulgriežu laikā saglabājiet mēra sajūtu un piesardzību. Īpaši uzmanieties, ja esat ūdeņu tuvumā. Gādājiet, lai pēc svētkiem ir gaiša sajūta un mīļas attiecības.

VĒRSIS. Satraukumu un pamiera periods. Mīlestībā pietrūks pārliecības par savām jūtām. Iespaidos emociju virmojums. Māks neapmierinātība ar paša radošo veikumu. Nepārspīlējiet savus spēkus, taču arī neļaujieties mazvērtības sajūtai. Steigas dēļ varat aizmirst kaut ko būtisku. Centieties mājiniekiem pārliecināti skaidrot savus plānus un nodomus. Rūpīgi apsveriet ģimenes kopīgos plānus saulgriežos. Laikus izdomājiet svētku ēdienkarti. Ja atvasēm savas ieceres, arī tās izvērtējiet kopīgi. Gādājiet, lai komunikācija ir mierīga un atklāta, jo svarīgi zināt, kur un ar kādiem cilvēkiem jaunieši būs kopā.

DVĪŅI. Katru dienu dzīvojiet ar aizrautību un prieku. Neplānojiet dižus saulgriežus – priecājieties par lielā notikuma mazajām niansēm. Sabiedrībā pašlaik labāk palikt otrajā plānā, izvairieties no mediju uzmanības. Uz dažām dienām atbrīvosities no pienākumu nastas, neapgrūtinās nekādas saistības. Atradīsit vietu atpūtai, kur gūsiet veldzi miesai un garam – tur nogurums liks tikai pasmaidīt. Izdosies pavadīt laiku vistuvāko lokā. Kāda nepiepildīta iecere būs tikai uz labu. Pievērsiet uzmanību mājai, mīļdzīvnieku veselībai. Atturieties no pārgalvības līgo vakarā.

VĒZIS. Šis un nākamais periods būs diezgan saspringti. Mulsinās nestabilās attiecības ar jauno vadību. Vēlēsities apmierināt godkāri, bet jūs var nesaprast. Vairāk paļaujieties pats uz sevi. Apstākļi var likt vilties darba kolēģī. Atturieties no skaļas savu uzskatu paušanas kuluāros. Paļaujieties uz labvēlīgu notikumu gaitu. Neskaidrības dēļ lemsiet atteikties no došanās plānotā atvaļinājumā, bet tas var ietekmēt noskaņojumu ģimenes lokā. Uz stresa pamata var rasties nelielas veselības problēmas. Viegls flirts pie ugunskura var izsaukt mīļotā cilvēka greizsirdību – tad saulgriežu prieki būs vējā.

LAUVA. Saspringts periods, trūks stabilitātes sajūtas. Būs vēlēšanās ieviest kādas pārmaiņas ierastajā ikdienā. Tuvie saulgrieži vilinās ar iespējamiem jauniem kontaktiem, taču atturieties no komunikācijas ar īsteniem pesimistiem, arī pats atmetiet čīkstēšanu un uzturiet sevī pozitīvu noskaņojumu. Līgojiet no sirds. Nesamežģījiet iesprūdušās attiecības, mēģinot lāpīt saites, kas būtībā jau pajukušas. Saprotiet un attaisnojiet tuvā cilvēka rīcību – neuzspiediet savu viedokli. Pie svētku ugunskura nestrīdieties ar emociju pārņemtu cilvēku. Esiet iecietīgs un izpalīdzīgs pret visiem. 

JAUNAVA. Vasaras pilnbrieda noskaņojums. Pabeigsiet lielāka apjoma darbu. Nav piemērots laiks līgumu slēgšanai, plānu apstiprināšanai. Tagad atļaujieties sev izklaidi, atpūtu pie dabas un ūdeņiem. Naudas lietās rīkojieties atbilstoši savām iespējām. Draugi parūpēsies par jūsu labo noskaņojumu. Svētku vakarā varat nokļūt svešā kompānijā. Ja neliksit galvā lauru vainagu un necentīsities izlikties par to, kas neesat, iespējams patīkams notikumu risinājums. Atturieties no mešanās mīlas dēkās ar nepazīstamu līgotāju. Būs grūti lauzt pie ugunskura doto apsolījumu.

SVARI. Jutīsities spārnots. Organizatoriskos pasākumus veiksiet ar iedvesmu. Godprātība un paļāvība vērs ilgotas durvis. Svinību biedrus izvēlieties bez steigas. Balstieties uz tiem, kuri nav pievīluši un vieš uzticību. Būtiska būs draudzīga kopā būšana. Svētku laiks var būt pilns satraucošiem notikumiem. Iepērkoties nepaļaujieties uz galvā sastādīto plānu – uzlieciet to uz papīra, lai nebūtu atkārtoti jāatgriežas veikalā. Steigas dēļ iespējams kāds materiāls zaudējums. Var veidoties konfliktu virkne. Izvirziet tuvajiem cilvēkiem izpildāmas prasības. Saulgriežos esiet atbrīvots un priecīgs.

SKORPIONS. Pieaugs enerģija. Gaisā virmos svētku gaidīšanas sajūtas. Viss izdosies, ja saulgriežos iesiet ar atvērtu sirdi. Nav pat svarīgi, lielā vai mazā pulkā svinēsiet gaišos svētkus, – svarīgi, lai esat ar labiem cilvēkiem. Netērējiet spēkus maznozīmīgos sīkumos; priecājieties, saglabājot visā mēra sajūtu. Atcerieties, ka dažādas ķibeles bieži rodas neapdomības dēļ – ugunskurs, odi, ērces, nepieskatīti bērni, ūdens prieki, skurbuma radīti konflikti nav globālas nelaimes, bet neapdomātas rīcības sekas. Atturiet draugus vai paziņas no nesaprātīgām darbībām. Parūpējieties par vecāku labsajūtu, lai svētki ir izdevušies visiem.

STRĒLNIEKS. Rūpējoties par priecīgiem saulgriežiem, gādājiet, lai arī pēcsvētku laiks ir gaišu atmiņu pilns. Lieciet lietā organizatora talantu. Svētkos svarīgi padomāt par pasākuma norisi. Attiecībās var ieviesties romantiskas vēsmas. Ieprieciniet mīļoto ar uzmanību. Izmantojiet izdevību būt kopā. Sakiet nē gadījuma sakariem un pēkšņai baudkārei līgo naktī. Kaut zvaigznes jums tagad vēlīgas, svešinieka kvēlie solījumi var izplēnēt, gaismai austot. Uzticieties savai intuīcijai, valdiet emocijas svešu cilvēku kompānijās. Rodiet iespēju iepriecināt tos, kuriem svētki būs jāpavada četrās sienās.

MEŽĀZIS. Saulgriežos nepārcentieties jau iepriekš visu salikt pa plauktiņiem. Ikdienišķas darīšanas spēsit pieveikt bez lieliem pūliņiem. Jūsu pārdomāti sakārtotajā svētku ritējumā būs savs šarms. Baudu sagādās gan laba kompānija, gan līgošana divatā. Uzslavējiet sevi par paveikto! Attaisnosies tālais ceļš pretī svētkiem. Saņemsiet daudz uzmanības un daudz veltīsiet arī citiem. Var atrisināties saspringums tuvo cilvēku starpā. Atvases var censties pārbaudīt jūsu pacietību – neuzvelcieties, viss klusi nokārtosies. Vasaras pilnbriedu sviniet tā, lai atmiņās gaišuma pietiek ilgam laikam.

ŪDENSVĪRS. Mulsinās maģiskā saulgriežu laika straujā tuvošanās. Necentieties paveikt visus iecerētos darbus – no jums tas arī netiks prasīts. Svētku laiks dos jaunas emocijas, ļaus atpūsties. Bez sarežģījumiem risināsies sadzīviski jautājumi. Var mākt īslaicīgas finansiālas grūtības. Radīsies iespējas apmeklēt pasākumus brīvā dabā. Iespējams, nokļūsit nopietnas izvēles priekšā. Nepārsteidzieties emocionāli sakarsušā situācijā. Neļaujiet sirdī ieplūst šaubām – tās var izsist jūs no līdzsvara. Neiespaidojieties no apkārtējo komentāriem. Ātri pieņemot lēmumu, var paslīdēt garām kaut kas ilgi cerēts.

ZIVIS. Jaunas vēsmas, sen gaidītais satikšanās prieks – tāda var būt jūsu saulgriežu bilance. Ejiet pretī svētkiem bez īgnuma, noguruma, bez nepadarītu darbu nastas plecos. Var uzņemties namatēva vai namamātes lomu un mīļi uzņemt ciemiņus savā mājā. Arī atpūta viesu namā vai ciemošanās pie atvasēm, radiem vai draugiem sagādās patiesu prieku. Esiet labestīgs, priecīgs un arī atbildīgs par visu, kas notiek ap jums. Veltiet uzmanību produktu uzglabāšanai karstā laikā. Pildot alus kausus un baudot cienastus, neaizmirstiet par saprātīgu un drošu rīcību vasaras garākās nakts laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko