Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Nedēļas horoskops: 18. - 24. oktobris

Nedēļas horoskopu 18. - 24. oktobrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Par labklājību pašlaik nav jāuztraucas, taču nav pamata ieslīgt arī lielā mierā. Darbā nepieļaujiet, ka jūsu teiktais būtu klajā pretrunā ar patiesajām domām un darbiem. Nepiniet intrigas, neaprunājiet. Var izdoties godīgs finanšu darījums. Jūtas var likt izdarīt sarežģītu izvēli. Uzturiet līdzsvarotas, mierīgas attiecības ar mīļoto un nemetiet uzreiz plinti krūmos. Lēmumu pieņemiet pēc kārtīgas apdomāšanās. Neaizmirstiet solījumus, kurus devāt sev un tuviniekiem, – pildiet tos un dariet visu laikā un rūpīgi. Uzklausiet ārstu norādes veselības jomā. Mājās patiks arhīvu kārtošana.

VĒRSIS. Novērtējiet savas spējas, pirms uzņematies atbildīgu amatu. Svarīga būs jūsu reputācija, prasme komunicēt ar komandu, aizstāvēt kopīgās ieceres. Var izdoties paveikt daudz un labā kvalitātē, taču ieteicams rīkoties, sadarbojoties ar atbalstošiem domubiedriem. Nopietnu darbu gaitu var iespaidot notikumi pašu dzīvē. Sastopot ceļā šķēršļus, nesatraucieties – viss ātri nokārtosies. Uzlabosies ģimenes materiālais stāvoklis, normalizēsies saspringtā situācija savējo starpā. Saglabājiet mieru sarunās ar atvasēm. Nekliedziet, neuzstājiet uz atklātību – ar laiku bērni paši izstāstīs.

DVĪŅI. Precizējiet prioritātes. Darāmā būs vairāk, nekā spēsit paveikt. Nav ieteicams darbu apjomu vēl palielināt, taču svarīgi ne mirkli neatslābt, neapstāties. Nesoliet pa tukšo, dalieties ar saviem guvumiem. Dzīvojiet saskaņā ar apkārtējiem. Šajā periodā nav vēlams iegādāties tehniskas ierīces. Vairāk svaiga gaisa un uzturēšanās dabā ļaus izvairīties no infekcijām. Būs sakāpināta emociju pasaule. Personīgās attiecībās iespējama cieša savienība, ja ievērosit otras puses vēlmes un atturēsities no maldināšanas. Jūsu sirds siltums labvēlīgi iespaidos gaisotni ģimenē. Esiet uzmanīgi ceļā.

VĒZIS. Jutīsit spēku pieplūdumu. Nebēdājiet par nebūšanām – tās nav mūžīgas. Dažus notikumus nevarēsit kontrolēt, būs jāpaļaujas uz likteņa labvēlību. Sāciet lietas, par kurām sen domājāt. Darbā iespējamas pārbaudes, aizkavējušās reformas vai rotācijas. Kāds var apstrīdēt jūsu profesionālās zināšanas, bet par to nesatraucieties – paši labāk zināt, cik esat vērti. Nevienu nekritizējiet, neturiet sevī sliktās domas. Kolēģi būs pretimnākoši. Nav piemērots laiks aizņemties naudu. Ģimenē neko nemēģiniet panākt ar pierunāšanu – mīļi vārdi būs jaudīgāki. Kopīga sportošana saliedēs ar atvasēm. Biežāk esiet kopā ar sev svarīgajiem.

LAUVA. Enerģija kūsās. Jutīsit sargeņģeļa atbalstu. Jums uzticēs lielāku darbu, iespējamas arī dažas veiksmes materiālā ziņā. Saņemsit samaksu par paveikto. Labvēlīgs laiks radošām aktivitātēm. Risinot nopietnas problēmas, pievērsiet uzmanību sīkumiem. Esiet pacietīgi un iecietīgi. Uzticieties pārbaudītiem cilvēkiem. Apdomājoties atteiksities no bezcerīga pasākuma. Sirdsmieru radīsit ģimenē. Priecēs vienotība, draudzīgā attieksme un izpalīdzība. Neatstājiet uz ilgāku laiku bez uzmanības vecākus. It īpaši, ja kāds no viņiem šajā dzīvē palicis viens. Lēni, bet pamatīgi gatavojieties ziemai.

JAUNAVA. Šis laiks būs bez kāpuma uz augšu, bet arī bez klupieniem. Iespējams pieklusums biznesā. Pietaupiet spēkus un, izmantojot pieredzi un zināšanas, meklējiet un organizējiet jaunus darbus. Sāciet to, kam nebija drosmes saņemties iepriekš. Nekrītiet uzbangojušo emociju slazdos. No rokas ies darbi, ko veiksit no sirds. Attaisnosies tikai saprātīgs risks. Laba drauga ieteikums var pasargāt no pārsteidzīga lēmuma pieņemšanas. Vairojiet labus kontaktus. Jo mazāk gribēsit nokļūt sabiedrības uzmanības centrā, jo labāk. Ja nebūsit noliedzoši pret mediķu atzinumiem, izdosies saglabāt veselību.

SVARI. Nesanāks ne paslinkot, ne nīkuļot. Enerģija uzturēs gribasspēku. Par spīti visam, vadiet dienas gaiši, ar smaidu sejā. Nepārmetiet sev neizdarīto vai nepateikto. Turieties pie zināmā, bet interesējieties par jauno. Skatiet notikumus dažus soļus uz priekšu. Ātri reaģējiet uz pārmaiņām un radiet interesantus risinājumus. Lielākus pirkumus izdariet ar rūpīgu izvēli, nesteidzieties. Gādājiet, lai aizņemtības dēļ nesabojātu noskaņu mājās. Esiet mīļi pret tuviniekiem. Savu daļu laika prasīs attiecību kopšana ar mīļoto. Iespēju robežās uzturiet veselīgu dzīvesveidu. Galvenais – neko nedariet pāri mēram.

SKORPIONS. Daudz intensīva un nogurdinoša darba. Kontrolējiet nosprausto plānu virzību. Uzņemoties vadību, mierīgi nokārtojiet satraucošu notikumu. Ar kolēģu palīdzību paveiksiet iestrēgušus darbus. Lielas prasības pēc komforta liks ciešāk savilkt jostu. Varat izšķirties par labu nelielam kredītam. Centieties aizmirst nejaušus pāridarījumus. Neuztveriet emocionāli pārpratumus ģimenē, vienmēr visu izrunājiet. Ja būs griba, viss noregulēsies. Parūpējieties par tuvinieku labklājību. Neticamā kārtā var atrasties pasen nozaudēta lieta. Atvases būs nervozas, jo alks pēc lielākas brīvības.

STRĒLNIEKS. Laiks piemērots pārpratumu noskaidrošanai. Svarīgi saglabāt mieru, ļaut izplēnēt rūgtumam. Darbā izkustēsies no vietas iesīkstējis projekts. Rīkojieties nesteidzīgi, neapdomāti pieņemti lēmumi pašiem būs arī jāatceļ. Svarīgi pievērst uzmanību pat šķietamiem sīkumiem. Izvairieties no pārspīlējumiem. Izmantojiet ikvienu iespēju attīstīties un mācīties, neļaujiet sev slinkot – tas kliedēs emocionālu pagurumu. Ar savu entuziasmu un aizrautību iesaistiet atvases ģimenes tradīciju kopšanā. Vecāku gādība un mīlestība radīs siltumu un maigumu mājās.

MEŽĀZIS. Jaudīgs laiks. Latiņa ir uzlikta augstu, centieties visu darīt viegli, bez saspringuma. Atsakieties no savtīguma, uztveriet notikumus ar viedumu un rāmu prātu. Izpaudiet organizatora talantu. Izvairieties no emocionālas pārslodzes. Uzturieties gaišu cilvēku sabiedrībā. Neļaujiet spriedzei ietekmēt karjeru un veselību. Esiet dāsni, neaizmirstiet pateikties un uzslavēt. Straujajā dzīves ritējumā nezaudējiet sakarus ar radiniekiem un draugiem. Iespējams, savas pārdomas sāksit realizēt dienasgrāmatā vai literārā darbā. Ieguldiet laiku un līdzekļus atvašu attīstībā un labdarībā.

ŪDENSVĪRS. Trauksmes pilns laiks. Iespējami ar profesionālo darbību saistīti nelieli sarežģījumi. Atbildīgi risiniet savas saistības. Klupšanas akmens var būt daudzo darbu stingrie izpildes termiņi. Izvairieties no konflikta, risiniet visu diplomātiski. Neuzņemieties atbildību par citu nepadarīto, neļaujiet sevi izmantot. Atturieties no kredīta, iztieciet bez aizņemšanās no draugiem. Rūpējoties par tuvajiem cilvēkiem, neaizmirstiet sagādāt patīkamus mirkļus arī paši sev. Salīgstiet pēc strīda ar mīļoto. Domstarpības var izraisīt otras puses vieglprātīgie tēriņi, centieties iztikt bez pārmetumiem.

ZIVIS. Kādā dzīves jomā būs pārmaiņas. Uz notikumiem raugieties optimistiski, tas dos spēku katrai dienai. Būs ātri paveicams darbs – izmantojiet šo izdevību! Jaunie pienākumi var ierobežot brīvību, bet būs iespēja nopelnīt. Svarīgi neko nesasteigt. Būsit pašpietiekami un savā ziņā laimīgi. Rūpējieties par veselību – tas būs galvenais priekšnoteikums laimei. Ja neko citu, tad vismaz atjaunojiet pastaigas. Pacēlums mīļās attiecībās, taču saglabājiet mēra sajūtu, kad sirds priekā auļo. Dzīvesbiedrs visā atbalstīs. Atvašu vēlmes būs ļoti neparastas. Neanalizējiet bērnu rīcību ar prātu, bet sajūtiet ar sirdi.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 18.10.2024.

45 gadu vecumā briesmīgākais ir nevis tas, ka tev vairs nepievērš uzmanību 15 gadus jaunākas sievietes, bet tas, ka sāk pievērst uzmanību 15 gadus vecākas sievietes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko