Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Nedēļas horoskops: 18.–24. augusts

Nedēļas horoskopu 18.–24. augustam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Reformas darbā darīs jūs tramīgu. Tālākus plānus pašlaik nekaliet. Izmantojiet savu humora izjūtu bezjēdzīgu ķīviņu kliedēšanai darbā. Kontrolējiet izdevumus – tie var strauji pieaugt. Apspiediet vēlmi iegādāties prestižu lietu – būtībā šobrīd jums tā nav vajadzīga. Esiet kopā ar ģimeni. Ja spēsit atteikties no nepamatotas greizsirdības, attiecībās valdīs gaidītā saskaņa. Pievērsieties veselības stiprināšanai un rūpēm par atvasēm. Ir īstais laiks bez steigas sākt gādāt par bērnu skolas gaitām. Piebremzējiet ekstrēmās izklaides. Laikus pārbaudiet sava auto ritošās daļas.

VĒRSIS. Neuztraucieties par sīkumiem, mierīgi uztveriet visus notikumus – dzīvojiet bez stresa, tad būs vieglāk aizvadīt šo periodu. Vairosies enerģija. Veselīga godkāre nāks jums par labu. Var atrisināties bezdarba problēma, taču jaunas iespējas izmantojiet piesardzīgi un apdomīgi. Daudz kas būs atkarīgs no cilvēku atbalsta. Kad pietrūks padoma, izmantojiet speciālistu konsultācijas, draugu plecu un palīdzību. Var mainīties ieilgušās attiecības ar tuvu cilvēku. Ģimenē kopīgi veicamie darbi būs jādara gandrīz vienam pašam. Atkāpsies sīka kaite. Dariet visu, lai mājās radītu mierpilnu gaisotni.

DVĪŅI. Varat cerēt uz drīzu situācijas uzlabošanos un labām pārmaiņām. Pievērsieties individuālam darbam, paļaujieties uz savām zināšanām un prasmēm. Centieties panākt vienošanos ar darba devēju. Naudas lietās nepaļaujieties uz goda vārdu. Rīkojieties atbilstoši likumu prasībām. Izskaudiet sevī vēlmi skaļi protestēt un dot padomus. Vakaros atslābstiet un veltiet uzmanību ģimenei. Esiet pacietīgi un ar mēru iecietīgi. Dariet nepieciešamos saimniecības darbus. Ja neuzstāsit uz savu vienīgo patiesību, var uzlaboties attiecības ar atvasēm. Ar attaisnotiem līdzekļiem piepildīsiet klusu sapni.

VĒZIS. Perioda sākums diezgan nervozs. Darbi steidzinās, jāspēj koncentrēt uzmanību uz prioritātēm. Aptveriet darbības lauku, rodiet iespēju novērst sarežģījumus. Nenomokiet sevi ar pašpārmetumiem, izstrādājiet pozitīvu turpmākās rīcības plānu. Iestrādātajos darbos būs jāizdara izmaiņas, neiztiksiet bez jauniem risinājumiem. Būtiski piesaistīt līdzīgi domājošos. Uzturiet saikni ar laika gaitā pārbaudītiem, uzticamiem draugiem – tieši ar viņu atbalstu izdosies stabilizēt situāciju. Atliciniet laiku savam ārējam izskatam. Nevaļa vai vienaldzība pret sevi var atstāt sliktu iespaidu par jums.

LAUVA. Kaut arī apkārt valda spriedze, esiet atvērti idejām. Jaunus ierosinājumus apsveriet ļoti rūpīgi. Prāts un loģika atturēs no pārsteidzības. Darbā traucēs pārāk kategoriska nostāja būtiskos jautājumos. Augošās cenas var atturēt galvotājus no solītā. Iespējams, biznesā nāksies palēnināt tempu, samazināt darbinieku skaitu, taču atcerieties, ka bezizejas situācijas nemēdz būt. Saglabājiet objektivitāti savos spriedumos. Mājās nebūs iespējas atslēgties no darba problēmām. Nestrīdieties, nepaceliet balsi, neiesaistieties neauglīgos strīdos ar atvasēm viņu neordinārās rīcības un domāšanas dēļ.

JAUNAVA. Kļūs skaidrākas agrāk nesaprastas lietas vai situācijas. Esiet iecietīgi pret apkārtējo dažādajiem viedokļiem. Var izvirzīt nopietnu mērķi, meklēt atbalstu domubiedros – bieži noderēs tieši viņu sapratne un klātbūtne. Esiet apdomīgi, pavērtējiet tuvākās nākotnes iespējas. Regulāri atlieciet kādu summu nepieciešamajiem izdevumiem. Dzīve ir īsa, nesteidziniet labos brīžus – baudiet tos! Pavērojiet dzīvību sev apkārt, dabu, sauli, rudens tuvošanos. Vēlaties ko neparastu? Dodieties pastaigā pa zaļajām takām, ieklausieties jūras šalkoņā. Novērtējiet, ka šīs iespējas jums pašlaik ir.

SVARI. Sapurinieties, uzturiet labu noskaņojumu, atturieties no neauglīgām diskusijām darba lietās. Sirdsmiera labad vajadzētu samazināt parādu nastu vai no tās atbrīvoties pilnībā. Dažkārt rīkosities uz riska robežas, tāpēc svarīgi it visā saglabāt mēra sajūtu. Nepieciešama uzmanība ar tehniskām ierīcēm. Nekritizējiet dzīvesbiedru – tas var izraisīt sprādzienbīstamu situāciju. Esiet savaldīgi, atcerieties, ka vienmēr noder atvainošanās. Partnerattiecībās necentieties ieņemt līdera pozīciju. Ja radušās domstarpības ar mīļoto, atlieciet uz kādu laiku attiecību skaidrošanu – izvēdiniet galvu.

SKORPIONS. Radošs noskaņojums. Mājās strādājot, var būt grūti iekļauties termiņos. Ieklausieties priekšnojautās, intuīcija nepievils. Atradīsiet veidu, kā izkļūt no nepatīkamas situācijas. Var sākt plānot darbošanos citā jomā. Droši lauziet stereotipus. Politiskās dzīves laukā nesaskaņas un skandāli. Nesatraucieties, jo šajā situācijā neko nevarat mainīt. Rūpējieties par veselību un drošību. Veiksmīga atveseļošanās. Skolas laika tuvošanās var radīt stresu ģimenē. Centieties ieklausīties un saprast mīļoto cilvēku, nepaceliet balsi uz atvasēm. Var oficiāli nostiprināt ilgstošas kopīgas attiecības.

STRĒLNIEKS. Cilvēku saspringtā rosība un steiga reizēm traucēs un darīs nervozu. Nekad nenokariet galvu, nesalieciet muguru – viss notiks. Taupiet spēkus. Labāk veiksies individuāls darbs. Ja iespējams, palēniniet tempu. Jūsu uzmanību nepiesaistīs labāk apmaksāta darba piedāvājums. Veselība atkarīga no emocionālā stāvokļa. Ģimene labprāt atvieglos jūsu ikdienas soli – esiet pateicīgs mīļajiem par atbalstu. Biežāk sakiet tuviniekam labus vārdus. Iecienītais vaļasprieks mazinās grūtsirdību. Sirds lietās tiksit uzklausīti un saprasti. Spēsit noturēt sava mīļotā uzmanību.

MEŽĀZIS. Aiz muguras paliek sarežģīts ceļa posms – rītdiena būs daudzsološa. Palīdzēs smaids un pozitīvisms. Atturieties no publiski sniegtām prognozēm un nereāliem solījumiem. Ļaujieties saprātīgiem izaicinājumiem. Izmantojiet laiku zināšanu un informācijas papildināšanai. Šaubās svarīgi neapjukt, izvēlēties prioritātes. Spēsit attīstīt iecerētu projektu, taču kolēģu neuzmanības dēļ kaut kas var noiet greizi – būs jārīkojas ātri un izlēmīgi. Uzlabosies pašsajūta. Biežāk uzturieties kopā ar ģimeni dabā, kultūras pasākumos, radu saietos. Vairieties no kategoriskiem toņiem sarunās ar atvasēm.

ŪDENSVĪRS. Raibu notikumu virpulis. Saglabājiet mieru un līdzsvaru. Nedaudz iespringsit, risinot finansiālu jautājumu, bet palīdzēs kāds, kam savulaik sniedzāt atbalstu. Apvaldiet kritisku attieksmi pret apkārt notiekošo, esiet iecietīgi. Veiksmīgi iegūsit vajadzīgo informāciju. Neklātienē uzturiet saikni ar draugiem. Pievērsiet vairāk uzmanības noskaņojumam ģimenē. Nelieciet daudzkārt atgādināt par praktiski veicamajiem darbiem mājās. Saskaņu var iedragāt tieši sīkumi. Labāk izdariet darāmo un baudiet mieru. Arī bērniem šis laiks nav viegls. Jūsu spēkos ir būt viņu stiprajam balstam.

ZIVIS. Daudz būs atkarīgs no jūsu izdarības. Neļaujiet izsīkt enerģijas avotiem. Iespējams, ka izjutīsit nepieciešamību apmeklēt psihologu un atklāti izrunāties par lietām, ko citiem nestāstīsit. Izstrādājiet idejas, realizējiet tās. Izmantojiet iespējas apgūt jaunas iemaņas. Uzturiet radošu noskaņojumu kolēģu vidū. Finanšu lietās rīkosities ar vērienu, taču ievērojiet piesardzību un drošus aprēķinus. Uzturiet labu fizisko formu. Vingrojiet, biežāk ejiet kājām, tādējādi atjaunojot spēkus un emocionālo līdzsvaru. Uzturiet labu ārējo izskatu. Svarīgi būt labās attiecībās ar kaimiņiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko