Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedēļas horoskops 19.-25. augustam

Nedēļas horoskopu 19.-25. augustam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Varēsit likt lietā savu intelektu un radošās spējas. Jūsu sniegtie padomi kolēģiem izrādīsies ļoti noderīgi. Darbā daudz sastrēgumu, tiksit lūgts strādāt pat atvaļinājuma laikā, taču aizstāviet savas intereses – atpūta jums pašlaik ļoti nepieciešama. Ja papūlēsities un atturēsities no greizsirdības uzplūdiem, zudīs nelielais saspringums attiecībās. Mīļotais cilvēks sāks ieklausīties jūsu vārdos. Priecājieties par tuvinieku veiksmēm. Darbojieties mājās vai lauku īpašumā. Var veikt kardinālas pārmaiņas dārzā vai savā izskatā. Ja rodas vientulības sajūta, pulciniet tuvus draugus kopīgām vakarēšanām.

VĒRSIS. Būs grūti saglabāt ierasto brīvības sajūtu. Iespējams neliels haoss darbos, spraigais pasākumu grafiks veicinās steigu, iespējami konflikti. Neiesaistieties nesagatavotu tēmu apspriešanā. Centieties saglabāt labas attiecības ar kolēģiem. Vēlama piesardzība naudas lietās. Nedusmojieties uz draugu, kurš nestāsta jums par savām rūpēm. Vēlēsities visu darīt pa savam – tas var radīt domstarpības ar mīļoto. Atslābinieties, izmēģiniet ūdens procedūras. Apvaldiet asas emociju izpausmes tuvinieku vidū. Pildiet plauktus ar ziemai sagatavotajām dārza un meža veltēm. Darbojieties kopā ar bērniem.

DVĪŅI. Nekādos laikos nav pārvērtējami labi vārdi un smaids – lietojiet tos biežāk! Neķerieties pie globālu jautājumu risināšanas. Nodarbošanās ar politiku vai tās apspriešana būs ar vērmeļu rūgtumu. Raisieties vaļā no apšaubāmiem paziņām. Saticība un iekšējs miers ļaus saglabāt labas attiecības ar mīļoto cilvēku. Rīkojieties pārliecinoši un sirsnīgi. Lielāku uzmanību veltiet laulātajam draugam. No mazas dāvaniņas mājās radīsies gaišs noskaņojums. Nebaidieties uzņemties atbildību par tuvinieku. Veiksmīga atgriešanās mājās no tālienes. Pārskatiet savu budžetu, lai tajā nerastos tukšums.

VĒZIS. Liela daļa šī perioda būs jāvelta privātu problēmu risināšanai. Jutīsities pārguris, kārtojot darba, domubiedru un tuvinieku lietas. Var kavēties labi iesākti projekti. Neatlieciet norunātas tikšanās, nedaliet cilvēkus savējos un svešajos. Var rasties pārpratumi attiecībās ar priekšniecību. Painteresējieties par saistošiem darba piedāvājumiem – iespējams, jaunas gaitas plānojot, kļūsit mundrāki. Atbalstiet bērnu radošumu. Pārrunājiet ar dzīvesbiedru iespējamos finansiālās iztikas variantus, taupiet līdzekļus, kuru pašlaik vēl ir pietiekami. Var būt asa viedokļu apmaiņa radu starpā.

LAUVA. Darba vietā vasaras laika pieklusums. Kāds jauns likums var graut pamatus zem kājām. Nepiemērots laiks individuāla projekta realizēšanai; izlolotais plāns jau būs novecojis. Pašlaik galvenais ir saglabāt mieru, tas ļaus apkopot domas. Perioda beigās iespējamas negaidītas jaunas vēsmas. Centīsities saglabāt neatkarību. Neparedzēti apstākļi un apdomība atturēs no riskantu kontaktu tālākas uzturēšanas. Disciplīnas trūkuma dēļ nāksies palaist vējā daļu no ietaupījumiem. Nesatrauciet tuviniekus, mājās apspriežot darba lietas. Emociju svārstības var ietekmēt veselību.

JAUNAVA. Izdosies paveikt lielu daļu no iecerētā, taču esiet uzmanīgi ar jūsu atbildībā esošajiem finanšu līdzekļiem. Apvaldiet skepsi, atslābstiet. Esiet gatavi apņēmīgai rīcībai. Nesatraucieties, ja neplānotā veidā jātērē laiks un nauda labdarībai. Darbus dariet bez steigas un ar apdomu. Valdiet emocijas, kaut reizēm būs pamats iekarst. Sirsnīgas tikšanās ar tuviniekiem. Nekļūstiet kaprīzi. Prieku un gandarījumu dos laikā sniegta palīdzība tuviniekiem laukos. Papildiniet pārtikas krājumus ziemai. Esiet uzmanīgi pie stūres, meža darbos vai izbraucienā pa ūdens ceļiem. Piemērots laiks laulībām.

SVARI. Iespējams ilgi plānots pozitīvs pavērsiens dzīvē. Situācija biznesā nestabila, bet labi ieliktie pamati radīs drošību. Nesāciet nozīmīgus, bet nerentablus darbus. Periodā vislabākā ir nogaidoša pozīcija. Steiga var radīt nepatīkamus sarežģījumus. Nopietnas problēmas un veselību neapspriediet paziņu lokā. Esiet iecietīgs pret gados stipri vecāku radinieku. Neparedzētu apstākļu dēļ var ieilgt remonts mājoklī. Enerģiski rīkojoties, darbi, kaut arī lēnām, tomēr ritēs uz priekšu. Nešķiediet enerģiju pa tukšo. Tiecieties ar labiem draugiem, veiciniet labdarību un kolektīvas talkas dabā.

SKORPIONS. Iespējamas neatliekamas un nopietni risināmas problēmas. Neattaisnojiet pretlikumīgu rīcību, neiesaistieties riskantos darījumos. Apdomīgi sadarbojieties ar enerģiskiem cilvēkiem. Ja neesat saprasts, skaidrojiet visu atkārtoti. Palīdzot citiem, nepametiet novārtā savus darbus. Rūpējieties par ārējo izskatu. Veiciet tikai neatliekamus pirkumus. Esiet mierīgi un iejūtīgi savējo vidū. Ieteicamas ūdens procedūras, pirts. Iespējama tikšanās ar senu draugu. Plānotais tālais ceļš var būt svētīgs visai ģimenei. Izdosies kompensēt senākas neveiksmes, vairosies enerģija, uzlabosies veselība.

STRĒLNIEKS. Baudiet vasaras pilnbriedu. Profesionālajā jomā ļoti nepieciešama pacietība un elastība. Ar degsmi strādājot, radīsies spilgtas un vērtīgas idejas. Piefiksējiet labus ierosinājumus. Jauni kontakti ar draudzīgi noskaņotiem cilvēkiem. Darbības ar nekustamo īpašumu atlieciet uz rudens pusi. Mājās būs daudz neatliekamu pienākumu, padomājiet arī par mājokļa labiekārtošanu un siltināšanu. Attiecībās virmos kaislības un emocionāli negaisi. Strīdā pateikti neapdomāti vārdi radīs lielu rūgtumu. Atvēliet brīžus pašiem sev. Nepametiet novārtā vaļaspriekus. Dabā uzmanieties no traumas.

MEŽĀZIS. Personīgiem un kolektīviem darbiem ne gala, ne malas. Daudz kas būs atkarīgs no jūsu rosīšanās un nestandarta domāšanas. Darbā nevairieties no karstas domu apmaiņas – tā izkristalizēs būtisko. Esiet uzmanīgs, rīkojoties ar svešu naudu. Būs nepieciešama pacietība, kārtojot darīšanas ar kādu stūrgalvi. Nenonieciniet vienkāršus darbus, ar jums piemītošo centību un atbildību dariet vajadzīgo. Nezaudējiet kontaktus ar draugiem un tuviniekiem, neapspriediet viņu rīcību. Ģimenē saules nogurdināto līdzsvars. Pārliecinieties, ka, skolas gaitām tuvojoties, iegādāts viss.

ŪDENSVĪRS. Ja būs motivācija, pietiks enerģijas iecerētajam. Gādājiet, lai vilinājumi nenovirza no mērķa. Esiet mierīgi un līdzsvaroti, tālredzība palīdzēs saglabāt autoritāti un mieru kolektīvā. Šis laiks nav piemērots lielu pirkumu veikšanai. Draugi neatteiksies palīdzēt kārtot sarežģītākus sadzīves darbus. Iespējama nenozīmīga nesaprašanās ar dzīvesbiedru. Atturieties no kritisku piezīmju izteikšanas un mīļotā cilvēka radu apspriešanas. Kopiet labās attiecības ar ģimenes draugiem, ieviesiet tradīcijas, kas stiprina jūsu saites. Var plānot brīvdabas pasākuma apmeklējumu.

ZIVIS. Stabils enerģijas pieplūdums. Būs gan vērtīgas ierosmes un radošas ideju izpausmes, gan sāpīgi finanšu jautājumi. Kolēģi ne vienmēr sapratīs un atbalstīs. Līdz galam nenoskaidrota situācija var sarežģīt profesionālu jautājumu risināšanu. Uzticama drauga padoms palīdzēs atrisināt darba vai biznesa problēmu. Lietderīgi ar prieku pavadīts laiks dabā stiprinās imunitāti. Tālākā ceļojumā iespējami kavējumi pieredzes trūkuma dēļ, būs jāpieliek pūles lietu sakārtošanai, naktsmītņu nodrošināšanai. Izvairieties no konfliktiem un nepaļaujieties uz nejaušu veiksmi, viss labi nokārtosies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko