Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Nedēļas horoskops: 19. - 25. janvāris

Nedēļas horoskopu 19. - 25. janvārim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Labvēlīgs periods rosīgai darbībai. Saritinieties siltā kamoliņā un izstarojiet visapkārt savu iekšējo spēku. Neļaujieties skumjām, atturieties no jebkādas attiecību skaidrošanas. Dariet visu, kas stiprina jūsu prestižu un reputāciju. Nenoslēdziet savu dvēseli pasaulei. Nav vēlama steiga un haoss. Ja kas nenotiek, kā iecerēts, apstājieties, padomājiet, bez steigas sāciet visu no gala. Var noiet greizi lielāki pirkumi internetā. Darbojieties interešu kopās. Baudiet mākslu, lasiet, klausieties mūziku. Vairāk laika veltiet vistuvākajiem, izrunājieties, izsmejieties no sirds un samīļojiet katru.

VĒRSIS. Pamazām bez lielām pūlēm izklīdīs satraukums. Apdomīgi un lēnām rosieties sev labi pazīstamā jomā, uzturieties gaiši domājošu cilvēku sabiedrībā. Svarīgi nevienam neuzspiest savu gribu un pārliecību, neforsēt ar padomiem jaunākajai paaudzei. Naudas lietās brīžam var klāties pavisam plāni, taču tas nebūs jūsu vainas dēļ. Mājās sildīs savstarpēja sapratne, atbalsts un miers. Gādājiet par to. Kopā radiet skaistas idejas un lēnām sāciet tās realizēt. Jaunajiem pāriem diezgan kritisks laiks. Neturiet sevī šaubas un aizdomas, bet izrunājieties uzreiz. Izrādīsies, ka čiks vien bija.

DVĪŅI. Nomācošs laiks, taču saglabājiet mieru. Gūtais ne vienmēr saskanēs ar cerēto, tāpēc būs svarīgi savākt sevi un nepārkāpt robežas. Kam tas neizdosies, paliks zaudētājos. Nepieļaujiet konfliktu ar līdzcilvēkiem kāda maksājuma dēļ. Ja darbosities apdomāti, veiksmīgs periods radošo profesiju pārstāvjiem. Atlieciet uz vēlāku laiku vērienīgus finansiālus darījumus. Sakārtojiet savu māju aukstajam laikam. Aktīva atpūta palīdzēs noņemt uzkrājušos sasprindzinājumu. Pasargājiet atvases no traumatiskām situācijām sportā. Vakaros atbrīvojieties no uztraucošām domām.

VĒZIS. Jums ir daudz dots, ejiet uz priekšu! Prāta apsvērumos var iestāties radikāls pagrieziens. Būs grūti pierādīt savu taisnību, pretējā puse būs ļoti labi informēta. Esiet tam gatavs. Situācija var sarežģīties, ja ārēju apstākļu dēļ klibos labi saplānotā loģistika. Necentieties paveikt pilnīgi visu ieplānoto, kāds darbs var aiziet arī tukšgaitā. Iespējama kļūda, kuru nāksies ātri izlabot. Taču nenervozējiet – pēc laika viss nokārtosies. Galvenais pašlaik ir saglabāt augstas darbaspējas. Izvairieties no saskarsmes ar cilvēkiem, kuri neraisa uzticību. Palīdziet tuvam draugam, kuram esat pateicību parādā.

LAUVA. Dažādu interesantu pasākumu piepildīts periods. Jūsu iekšējs starojums un labestība piesaistīs cilvēkus. Pievērsieties tam, kas dara jūs patiesi laimīgu. Mierīgi atrisināsit sastrēgumu darbā. Vairāk filozofējiet, nepārtērējiet fiziskā spēka robežu. Atturieties no savu nepilnību apcerēšanas – visbiežāk tās ir tikai paša iedomas, tāpēc ar to labāk tikt galā pēc iespējas ātrāk. Tumšos vakaros veldzējieties vasaras atmiņās. Necentieties atjaunot sāpīgus sakarus – kas bijis, tas beidzies. Pavērsies iespējas jaunām attiecībām, un tās liks aizmirst visu, kas jūs ilgu laiku nomāca un apgrūtināja.

JAUNAVA. Gaiša dzīves uztvere, romantisks noskaņojums. Jāpiebremzē egoisms. Svarīgi ievērot nosacījumus un norunas. Sarežģīta komunikācija profesionālajā jomā, būs grūti saskaņot viedokļus, panākt kompromisus. Nodrošinieties ar laba sabiedrotā morālu atbalstu. Līgumu slēgšanu un projektu sākšanu labāk atlikt uz vēlāku laiku. Koncentrējieties vienam mērķim. Piestrādājiet pie detaļām, nepaļaujieties uz laimīgu apstākļu sakritību. Laiku pa laikam izraujieties no ierastā ritma, palutiniet sevi, atpūtieties. Ļaujiet brīvību sev un mīļajiem. Esiet atvērts un sirsnīgs, vairieties no negatīvisma.

SVARI. Veidojiet sevī ieradumu ik rītu sākt ar gaišu domu. Svarīgāko ieteicams paveikt perioda sākumā. Nekoncentrējieties uz vairāku problēmu risināšanu vienlaikus – tam pietrūks gan laika, gan spēka. Haotiska, sasteigta rīcība var negatīvi ietekmēt lietu virzību. Diemžēl draudzīgas attiecības ar padotajiem nav jūsu stiprā puse. Izmantojiet jebkuru iespēju komunicēt koleģiāli. Izdosies izvairīties no neapzināti radītiem šķēršļiem. Mājās ģimenes lokā dodiet balsstiesības katram. Sakaitētā gaisotnē galīgi nav ieteicams strīdēties – labāk tā vietā izejiet pastaigāties. Jūsu varā būs visu vērst par labu.

SKORPIONS. Jūsu dzīvē iespējami labi jaunumi. Paļaujieties uz savu darbīgo prātu. Nevajadzētu risināt svešu cilvēku problēmas. Apslāpējiet vēlēšanos ar apkārtējiem nemitīgi apspriest nomācošo situāciju pasaulē un savā vidē – tas var izraisīt draudzīgu saišu vājināšanos. Nav vēlamas garas darba stundas bez atpūtas mirkļiem. Ja iespējams, kārtojiet lietas attālinātā veidā. Precīzi sekojiet plānotājā rakstītajam. Izveidojiet skaidru darbības grafiku gada pirmajam kvartālam – tas neļaus tukšgaitā pazust spēkam un enerģijai. Cik vien spējat, biežāk esiet kopā ar tuviniekiem, sazinieties vismaz pa telefonu.

STRĒLNIEKS. Vairojiet ticību saviem spēkiem. Vairāk uzmanības veltiet profesionālajai darbībai – vadība novērtēs jūsu idejas un priekšlikumus. Pārsteidzīgs lēmums radīs domstarpības kolektīvā. Var rūgt nevēlamas sarunas par neapmaksātiem darbiem. Šajā periodā ar naudas lietām jābūt īpaši uzmanīgam. Var nedaudz samazināties ienākumi. Nepieļaujiet ne mazākās atkāpes no spēkā esošiem likumiem un noteikumiem. Taupiet fiziskos spēkus, tērējiet tos lietderīgi. Apdomājiet, kas mājās lieks, ko varbūt vajag pamainīt. Neuztraucieties par uzskatu dažādību attiecībās.

MEŽĀZIS. Šķitīs, ka uz priekšu virzāties kā pa celmiem. Jaunā vadība var būt valdonīgas dabas, ar lielu gribasspēku un varaskāri. Iespējami negaidīti un ļoti strauji pavērsieni. Dažādo uzskatu dēļ samilzīs domstarpības, pat attālināti jutīsit nevēlamu spiedienu. Nemēģiniet par katru cenu panākt savu. Visā, kas notiek, ir noteikta virzība. Skaidri izlemiet tālāko, varbūt pienācis laiks salikt punktus uz i. Padomājiet par savu veselību, nepametiet fiziskas rīta aktivitātes. Lūkojiet, lai jūsu nemieru mazāk justu ģimene. Mājās veiciet savus ierastos pienākumus. Svarīgus lēmumus pieņemiet bez steigas.

ŪDENSVĪRS. Dīdīs nemiers, gribēsit ko mainīt dzīvē, bet pietrūks drošas motivācijas. Nekas nedosies rokās ar pirmo piegājienu. Finansiālā ieinteresētība var radīt vēlmi mainīt darbu. Iespējams kāds interesanta projekta piedāvājums, bet tas būtu tikai uz laiku. Baidīsities pazaudēt stabilo pamatu zem kājām. Par reālo situāciju atklāti izrunājieties ar dzīvesbiedru. Varbūt esat gatavi mainīties lomām ģimenē – viens uzņemtos pienākumus mājās un nodarbotos ar atvasēm, otrs iesaistītos labi nodrošinātā darbā. Taču tas iespējams tikai ļoti saliedētās attiecībās, kur ierasts vienam otru atbalstīt.

ZIVIS. Prāts būs noskaņots uz pārmaiņām. Lēmumus pieņemiet bez steigas. Jau iepriekš nodrošinieties ar uzkrājumiem, jo iespējams neliels materiāls iztrūkums. Piesardzīgi rīkojoties, saprātīgs risks var izrādīties auglīgs. Radošā darbā necietīsit padomus un iejaukšanos no malas. Var nākties ātri reaģēt neskaidrā situācijā. Pievērsiet uzmanību mājās notiekošajam. Nepārmetiet tuviniekiem neizdarīto – šis laiks nevienam nav viegls. Labāk pieciest neērtības un dzīvot saticīgi nekā visiem ecēties savā starpā. Velciet mugurā siltas un gaišas drēbes un biežāk smaidiet. Palīdzēs pastaigas dabā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko