Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Nedēļas horoskops: 2. - 8. decembris

Nedēļas horoskopu 2. - 8. decembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Var atgriezties pie atliktām idejām un darbiem. Neskrieniet ar galvu sienā, cenšoties paveikt vairāk un vairāk. Svarīgi noskaidrot, kas jums pašam ir prioritāšu galvgalī. Var būt jāizdara grūta izvēle, un ne katrs padomdevējs būs nesavtīgs. Neklausieties pļāpās – viņi nav īstie darītāji. Esiet paškritisks, taču nebēdājiet par sīkām neveiksmēm – tās nenodarīs lielu skādi. Svarīgi paļauties uz saviem spēkiem un palīdzēt tiem, kuri saguruši, satraukušies. Atbalstiet tuviniekus, kuriem ūdens smeļas mutē, – tas darīs gaišākas pelēkās dienas. Sevišķas uzmanības vērti ir bērni.

VĒRSIS. Saasinātas intuīcijas periods. Var izdoties parakstīt vēlamo sadarbības līgumu. Uzņemieties atbildību un nežēlojiet pūles pildīt apsolīto. Saņemtā informācija var liecināt par slēptām konkurentu aktivitātēm. Pretēji savai gribai varat tikt iesaistīts grūti risināmā konfliktā. Dariet savu darbu, un lietas atrisināsies jums par labu; rīkojoties godprātīgi, izdosies paveikt iecerēto. Mājās atvasēm būs savi plāni. Mēģiniet panākt saskaņu. Neskatoties uz nogurumu, veltiet laiku, siltus vārdus un uzmanību dzīvesdraugam. Mīlestība palīdzēs tikt cauri reālajām grūtībām. Uzticieties un paļaujieties.

DVĪŅI. Saglabājiet dzīvesprieku – tas palīdzēs tikt galā ar sīkām ķibelēm, ļaus izvairīties no sāpīgām situācijām. Nereaģējiet uz runām, ko nevēlaties dzirdēt. Tukšai spriedelēšanai patērētais laiks ir zaudēts laiks. Atturieties arī no moralizēšanas. Padomus dodiet piesardzīgi, īpaši tad, ja tos nemaz nelūdz. Attaisnosies saprātīgs risks. Samaziniet pārsātināto sabiedrisko aktivitāti. Izklaidējoties svešā kompānijā, varat nonākt divdomīgā situācijā. Šķirieties no lietām un cilvēkiem, kas apgrūtina. Gādājiet par veselības nostiprināšanu. Rūpējieties par tuvajām attiecībām arī tad, ja tās šķiet stabilas.

VĒZIS. Jūsu situācija nav peļama. Iekšēji gan pieklusiniet vēlmi būt vislabākajam. Laba intuīcija, lai gan situācija ap jums diezgan mainīga. Var notikt pārmaiņas, kas sarūgtinās, bet pēc kāda laika izrādīsies jums labvēlīgas. Kāds rīkosies ne pēc noteikumiem. Skaidri pasakiet savas domas, kaut konkrētajā brīdī tas nebūs jums izdevīgi. Pašlaik necīnieties par materiālo labumu iegūšanu. Nevienu neaizvainojiet, centieties noturēties uz biedriskuma smalkās līdzsvara stīgas. Saliedējiet komandu kopīgiem mērķiem – tas cels jūsu autoritāti. Nesteidzieties ar jaunu attiecību kārtošanu – visam savs laiks.

LAUVA. Vētrainu emociju piepildīts periods. Daudz braukšanas un skriešanas. Būsit noskaņots kaut ko radikāli mainīt; reformas darbā var samezglot attiecības kolektīvā. Pietrūks laika sev. Centieties norobežot darba lietas no personiskajām attiecībām. Neuztveriet mājas dzīvē notiekošo pārāk emocionāli. Būs grūti saglabāt mieru ģimenē, ja dzīvesbiedrs mēģinās savējos izrīkot. Izrunājieties un aizmirstiet strīda iemeslu. Vai arī atrodiet klusu stūrīti, kur sakārtot domas un izjūtas. Nepatiks darboties sporta zālē, tas nekas – kaut mazāk, bet labāk regulāri vingrojiet mājās.

JAUNAVA. Enerģijas pieaugums ļaus visus darbus veikt ar lielu degsmi. Kolēģi būs jūtīgi, tādēļ uzmanieties ar asiem izteikumiem. Savaldīgi uztveriet aplamības un nepakļaujieties provokācijām. Uz ceļa iespējamas aizķeršanās ar transportu. Nesatraucieties, viss laikus nokārtosies! Uzņemieties rūpes par sasirgušo vai sarūgtināto. Palīdzot kādam citam, pats iegūsiet sirdsmieru un jutīsities gandarīts. Prāts nomierināsies, uzlabosies pašsajūta, naktīs labāk gulēsiet. Varat kaut ko izdevīgi pārdot vai iegādāties. Slāpētas emocijas var izraisīt sadursmi ģimenē. Miera nodibināšana prasīs dubultu atdevi.

SVARI. Jaukas tikšanās, nopietnas cerības, saistoši darbi. Var slēgt izdevīgus līgumus, izstrādāt rīcības stratēģiju biznesā nākamajam gadam. Perioda nogale paies, kārtojot dokumentāciju. Uzmanieties, lai tieksme pēc virsvadības nesāk kaitināt partnerus. Būs jāpalīdz draugam izkulties no materiālām grūtībām. Jūsu nevērība pret kāda teikto var dārgi maksāt. Atzīstiet savas kļūdas, lai cik grūti tas arī būtu. Palīdziet pats un mudiniet atvases iesaistīties labdarībā. Svētku laikam ieplānotā gatavošanās var prasīt vairāk naudas, nekā bijāt domājis. Brīvdienās ar mīļoto cilvēku labprāt baudīsit klusumu.

SKORPIONS. Mainīgi apstākļi profesionālajā jomā. Pārsteigs jauni likumi, notiks nebūtiskas reformas, augs pienākumu apjoms. Labi padarīts darbs prasīs laiku un nervus. Būs nepieciešama prasme komunicēt ar augstākstāvošajiem. Neļaujiet izlauzties ar pārgurumu saistītām negatīvām emocijām. Saprātīgi rīkojieties ar savām personīgajām finansēm. Var ieguldīt līdzekļus akcijās. Gādājiet, lai jums vienmēr pa rokai ir nepieciešamais minimums. Pamatu zem kājām var saļodzīt kāds pēkšņi uzradies rēķins. Gada nogales atlikušajās dienās ieplānojiet laiku mīļām sarunām ar tuviniekiem un draugiem.

STRĒLNIEKS. Uzticieties sev, neļaujieties šaubām – galu galā viss nokārtosies jums par labu. Iespējami pārbraucieni, tīkama rosība. Kādi apstākļi liks jums ātrāk nokārtot iepriekš dotā solījuma izpildi. Rīkojoties apņēmīgi un ātri, prasmīgi menedžējot darbības, notikušais liks savākties un nāks jums par labu. Jaunā biznesa partnera viedokli neuztveriet par absolūtu patiesību, paļaujieties uz savu pieredzi. Derētu pievērsties askētiskākam dzīvesveidam. Aizraušanās ar sātīgām maltītēm un dzērienu malkošana nogurdinās jau ilgi pirms svētkiem. Mājās ejot, atstājiet aiz sliekšņa iecirtību un šerpumu.

MEŽĀZIS. Pārmaiņas var notikt neatkarīgi no jūsu rīcības. Neļaujiet kavēkļiem izsist sevi no līdzsvara. Būs rosinoša iztēle, atradīsit oriģinālu problēmas risinājumu. Izmantojiet savas spējas un zināšanas labu mērķu atbalstam. Neko nesāciet pēkšņa impulsa vadīts. Reizēm derētu savas izjūtas paust mierīgāk, vispār paklusēt vai atkarībā no situācijas mainīt skatpunktu. Nedomājiet par negatīvām lietām, atvainojieties un piedodiet. Var būt brīži, kad labāk nokāpt no kara takas. Organisms būs jutīgs pret jebkādu diskomfortu. Ja ignorēsiet nelāgo pašsajūtu, par sevi var atgādināt hroniska kaite.

ŪDENSVĪRS. Augsts radošais potenciāls. Savu panāksiet ar minimāliem līdzekļiem. Nebūs jāklauvē pie slēgtām durvīm, tās atvērsies pašas. Ar uzviju nāks atpakaļ lietā liktais saprāts, praktiskums un uzmanība pret apkārtējiem. Periodā koncentrējieties uz to, kas jums padodas vislabāk. Vienmēr paturiet tiesības spriest patstāvīgi un rīkoties neatkarīgi. Gudri būs nevis attaisnot, bet labot pieļautās kļūdas. Nopūloties cilvēku labā, neatstājiet novārtā sevi. Gādājiet par labu fizisko formu. Ģērbieties atbilstoši laikapstākļiem. Lutiniet un mīliet izredzēto cilvēku. Atplaukstiet romantiskās izjūtās.

ZIVIS. Intuīcijai būs liels spēks, tāpēc ieklausieties priekšnojautās. Darba būs daudz, nāksies krietni vien nopūlēties, lai iekļautos termiņos. Būsiet ieguvējs, ja spēsit ievērot paša noteikto dienas režīmu. Esiet lietišķs e-pasta sūtījumos, taču kaut īsi, bet noteikti atbildiet uz visām saņemtajām ziņām. Stingri aizstāviet savus uzskatus, bet nekļūstiet agresīvs un nenovīdīgs. Centieties novērst spriedzi attiecībās vai vismaz to nepastiprināt. Lielāku ienākumu labad nedariet pāri savai veselībai. Bieži rīkosities impulsīvi, bet atcerieties: lai attiecības nenovīstu, reizēm jāpieļauj kompromisi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko