Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nedēļas horoskops: 21.–27. jūlijs

Nedēļas horoskopu 21.-27. jūlijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Saskaņojiet savas darbības ar ikdienas pienākumiem. Rīkojieties, organizējiet! Vēlme vienmēr būt precīzam var sagādāt neērtu situāciju. Atvēliet vairāk laika darbiem ar noteiktu termiņu. Nekautrējieties lūgt palīgos tuvos cilvēkus. Darījumi var ietekmēt materiālo situāciju, īpaši neizdosies taupīt līdzekļus. Noteikti nokārtojiet savas parāda lietas. Kādu daļu no ietaupītā izdosit par ļoti iekārotu lietu. Būs grūti precīzi izteikt savus secinājumus. Parūpējieties par atvašu vasaras gaitām; ja uzskatāt to par lietderīgu, dodiet pusaudžiem mazliet vairāk laika savu vēlmju piepildīšanai.

VĒRSIS. Augs optimisms, viss šķitīs pārāk mierīgs. Būs pietiekami liels gribasspēks, lai strādātu mērķa labā. Veiksmīgas radošas ieceres. Pārdomāti kaliet nākotnes plānus, tomēr pārāk neiegrimstiet darbos. Var atrisināties nesen radīta sīka problēma. Iespējams veiksmīgs darījums, uzlabosies materiālais stāvoklis. Iekaisis azartā, neriskējiet ar savu naudu. Līdzcilvēki var lūgt palīdzību grūtā situācijā – atbalstiet, negaidot lielu pateicību. Vasara ir īsa, izmantojiet to pilnībā. Esiet viesmīlīgs, aiciniet lauku mājā draugus. Iespējams jauks romantisks piedzīvojums bez turpmākām saistībām.

DVĪŅI. Var būt līdz galam neizprasts piedāvājums. Atturieties no līdzdalības riskantās naudas operācijās. Radošais darbs sekmēsies vienatnē. Nelabprāt piedalīsities pasākumos, kurus apmeklē sabiedrības krējums. Sirdī var gruzdēt apslēptas jūtas un pārdzīvojumi. Gaisīgu fantāziju pārņemts, neizpostiet savu dzīvi. Nomāciet gruzdošo greizsirdību, saudzējiet pašreizējās stabilās attiecības. Svarīgi uzturēt kopīgas intereses ar savām atvasēm un vasarā biežāk pavadīt laiku kopā. Apkopiet dabā gūtas brūces, tās rūpīgi dezinficējot, nepieciešamības gadījumā nekavējieties apmeklēt ārstu.

VĒZIS. Nepalieliniet darbu apjomu, jo nebūs iespēju visu padarīt kvalitatīvi. Radīsies vēlēšanās meklēt labāk piemērotu darbu. Materiālais stāvoklis bez pārmaiņām. Saglabājiet to, kas jums ir. Atturieties no pļāpāšanas cilvēkos, nestāstiet par savām rūpēm un pārdomām. Papūlieties dzīvot iespēju robežās un iztikt bez aizņēmumiem – parāds nedarīs jums godu. Kārdinājumu pilnajā apkārtnē saglabājiet uzticību, nepārkāpiet robežas, neizejiet aiz godprātības rāmjiem. Mīļotais cilvēks rūpēsies par jums, neļaus grimt grūtsirdībā. Atvases uztvers noskaņojumu ģimenē, bet negribēs jaukties jūsu attiecībās.

LAUVA. Bez kurnēšanas veiciet uzticētos pienākumus. Nepadarīti šķietami sīkumi var radīt nepatīkamas atskaņas. Strādājiet, neļaujot rasties šaubām par jūsu profesionālajām spējām. Pagaidām paturiet noslēpumā savas globālās idejas. Ienākumu pieaugums vairos optimismu un pašpaļāvību. Veiksies darbi, kur nepieciešams māksliniecisks skatījums. Izdosies diezgan precīzi prognozēt turpmāko notikumu virzību. Apmeklējiet kādu novārtā atstātu tuvinieku, veiciniet sirsnīgas attiecības radu starpā. Piemērots laiks jaunām attiecībām. Var dzimt jūtas pret darba kolēģi.

JAUNAVA. Esiet aktīvs, laipns un izpalīdzīgs. Atbrīvojieties no kompleksiem, sadarbojieties ar cilvēkiem. Rīkojieties pārliecināti, brīvi paudiet savus uzskatus. Darbā pieaugs atbildība. Rīkojieties saskaņā ar gūtajām zināšanām, izmantojiet izdevību tās papildināt. Sekmīgs radošs darbs literārajā jomā. Perioda otrajā pusē labi doties tālākā ceļojumā. Varat iesaistīties pašdarbības pasākumos, veiksmīgas koncertturnejas vai ekskursijas. Labs laiks grāmatu lasīšanai. Būs vairāk sapratnes un savstarpējas cieņas ģimenē. Mīlestības izpausmēs izvairieties no ārišķības. Sakiet līdzcilvēkiem labus vārdus.

SVARI. Sastrādāsities ar partneriem, kuri kļūs par uzticamiem draugiem. Būs iespēja atbrīvoties no parāda vai apgrūtinoša pienākuma. Neuzņemieties darbus, kas prasa pārāk daudz spēka. Radošā jomā bieži noderēs agrāk gūtā pieredze un zināšanas. Tiksiet galā ar asām emocionālām situācijām. Arī vasarā neaizmirstiet parūpēties par savu veselību. Darbus centieties veikt bez steigas, tas pasargās no traumām. Ejiet ar līkumu garām saietiem, kuros lieto daudz alkohola. Pacentieties naudu tērēt lietderīgi – materiālais stāvoklis ģimenē pašreiz stabils, tomēr derētu atlikt līdzekļus ziemas periodam.

SKORPIONS. Daudz tikšanos un izklaides iespēju. Jutīsities gandarīts par paveikto, brīvs un neatkarīgs. Izdevīgs periods karjeras plānošanai. Var traucēt egoisms un augstprātība pret kolēģiem. Labvēlīgi nosacījumi darījumiem ar nekustamo īpašumu. Ja rodas iespēja, apciemojiet tālumā dzīvojošu draugu. Būs grūti apvaldīt godkāri un vēlēšanos dominēt tuvās attiecībās. Saprast un piedot nenozīmēs aizmirst – kāds nodarījums sūrstēs vēl ilgi. Atvases labi jutīsies vecvecāku paspārnē. Rosiniet bērnos interesi par dabu. Uzticētās rūpes par mājdzīvnieku vai darbu saimniecībā radīs atbildības sajūtu.

STRĒLNIEKS. Plānojiet lielākus projektus, netērējiet spēkus sīkos darbiņos. Stipriniet lietišķās attiecības biznesā. Varat iegūt uzticamus sadarbības partnerus. Labprāt uzņemsities sabiedriskus pienākumus izklaides pasākumos. Karstā laikā izvairieties no saindēšanās ar pārtiku. Pacentieties iztikt bez aizņemšanās arī tad, ja kādu brīdi naudas ir mazāk. Neļaujiet materiālām problēmām iedragāt saskaņu ģimenē. Noskaidrojiet pārpratumu un izrunājieties ar mīļoto. Gatavojiet un baudiet garšīgus un veselīgus ēdienus. Dabā un pie ūdeņiem ieteicamas apdomīgas aktivitātes.

MEŽĀZIS. Atvaļinājums būs diezgan saraustīts, nespēsit pilnībā atslēgties no darba pienākumiem. Iespējams kāds ārkārtējs notikums. Rīkojieties! Tuvu cilvēku lokā var notikt pārmaiņas attiecībās. Šoreiz kaut ko nokārtot nebūs jūsu spēkos. Var būt nozīmīgs pagrieziens mājinieku dzīvē, kas attieksies uz karjeru vai mācībām. Kāds plāns paliks nerealizēts. Labi jutīsities tikai šaurā uzticamu cilvēku lokā. Var būt īslaicīgas miega problēmas, bet citādi par veselību uztraukties nav iemesla. Nenonieciniet zāļu tēju nozīmi miega veicināšanai. Parūpējieties, lai ģimenē izvairītos pat no sīkām ķildām.

ŪDENSVĪRS. Perioda sākumā nelieli sarežģījumi, kārtojot nepieciešamus dokumentus vai braukšanas tiesības. Uzmanīgus darīs jaunie pārkārtojumi darba jomā. Iespējama štatu samazināšana. Var nedaudz sarukt ienākumi, tomēr iespējams arī, ka kāds atdos parādu vai neizmaksāto algu. Negaidīta sastapšanās radīs jaunas cerības. Nekustamo īpašumu jomā pieklusums un nogaidīšana. Var iegādāties, pārdot vai remontēt sadzīves tehniku. Daži saņems palīdzību no vecākiem vai paši palīdzēs atvasēm vai tuviem cilvēkiem. Apmeklējiet draugu rīkotus pasākumus.

ZIVIS. Esat viļņa virsotnē – tagad tikai noturieties! Sekmēsies iesāktais darbs. Pārdomājiet veicamo pa posmiem, lai nebūtu liekas kavēšanās. Būsit emocionāls un viegli aizkustināms. Labprāt rosīsities radošu cilvēku sabiedrībā. Kolēģi būs izpalīdzīgi. Taupiet spēkus, veltiet laiku, noskaņojieties uz iekšēju mieru. Izdariet kaut ko, kas jums sagādā patiesu prieku un par ko esat sapņojis jau ilgāku laiku. Piemēram, dodieties netālā ceļojumā vai iegādājieties gaumīgu apģērbu. Uzdāviniet kaut ko jauku vistuvākajam cilvēkam. Mierīgu un sirsnīgu sarunu gaitā risiniet tālākas nākotnes plānus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko