Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nedēļas horoskops: 22. - 28. septembris

Nedēļas horoskopu 22.–28. septembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Pietiks jaudas visam. Būs radošs pacēlums, labs noskaņojums un atzinība par godam padarīto darbu. Materiālais stāvoklis bez pārmaiņām. Neskatoties uz pieaugušajiem kredītmaksājumiem, neļaujiet veidoties parādiem. Laikā nokārtojiet nepieciešamos norēķinus un izdariet to, kas ilgāk nav atliekams. Saņemiet arī spēkus un pabeidziet iesākto remontu. Ja kas lāga nevedas vai meistari kaut ko izdarījuši greizi, neļaujiet vaļu dusmām, bet nākamajai reizei ņemiet vērā gūto pieredzi. Iespējamas domstarpības ar vecākiem, kuru padomi, situāciju neizprotot, šķitīs nepieņemami.

VĒRSIS. Nedaudz mazināsies aktivitāte. Lielas sarunas un lieli darbi, bet viss noritēs lēnāk, nekā plānots. Uzturiet draudzīgu gaisotni, nerīkojieties impulsīvi, atrodiet laiku apdomai. Neatlieciet uz vēlāku laiku labus jauninājumus – tos veicinot, jutīsities, kā saņēmis uzmundrinošu enerģijas lādiņu. Glabājiet jums uzticētu informāciju. Esiet piesardzīgs ceļā. Domstarpības ar mīļoto var būt par pilnīgiem sīkumiem. Neļaujiet strīdam ieilgt. Nekontrolējiet tuvinieku izdevumus. Esiet atvērts pret jauno ģimenes locekli. Pēkšņas ambiciozas emocijas jauks vispārējo noskaņu. Atvēliet vairāk laika miegam.

DVĪŅI. Bez pašu vēlmes varat tikt iesaistīts dažādās aktivitātēs, taču lieciet lietā savu organizatora talantu, un galu galā viss izrādīsies labs esam. Steigā organizēts projekts gan sākotnēji var nest zaudējumus. Saglabājiet drosmi un sāciet visu no jauna! Esiet gatavs neordināriem risinājumiem, taču ievērojiet visus likumus un normas. Izveidojot nelielu individuālu uzņēmumu, būs iespēja kļūt patstāvīgam. Varat izmantot labi situēta, draudzīgi noskaņota un uzticama cilvēka atbalstu. Svarīgi saglabāt ienākošo un izejošo materiālu liecības. Jaunās attiecībās būs gan jūsmošana, gan emocionālas vārdu pārmaiņas.

VĒZIS. Karjeras lietās uz neilgu laiku stagnācija. Jutīsities kā malā stāvētājs, tāpēc būs svarīga pacietība. Atpūtieties, domājiet, rīkojieties bez steigas. Neļaujiet sevi izprovocēt uz nepārdomātu rīcību. Labvēlīgas nodarbības, kur nepieciešama organismam atbilstoša slodze. Izvairieties no traumas. Sasirgušajiem svarīgi uzticēties savam ārstam. Var nākties uzņemties iniciatīvu sarežģītā sadzīviskā situācijā. Pārliecinieties, ka cits citu labi saprot. Atvases steigsies kļūt patstāvīgas. Esiet iejūtīgs, bet materiālu atbalstu sniedziet apdomīgi. Mērķus katram vēlams sasniegt saviem spēkiem.

LAUVA. Apstākļi uz brīdi var piebremzēt pārāk straujo skrējienu – beidzot būs iespēja atrast laiku sev. Atpūtieties, attīstiet intelektuālās spējas, lasiet labas grāmatas. Sarežģītu personisku problēmu risiniet bez starpniekiem. Noraidiet nepieņemamu priekšlikumu, saudzējiet savu labo vārdu. Pārāk saasināta notiekošā uztvere var traucēt risināt būtiskus jautājumus savā apkārtnē. Jebkurā situācijā centieties saglabāt vēsu prātu, nepieļaujiet dusmu izlaušanos uz āru. Dariet labu, vēliet labu, un garastāvoklis kļūs gaišāks. Uzklausot atvašu draugus, neaizmirstiet ņemt vērā savu bērnu raksturu.

JAUNAVA. Vēlēsities šķēršļus pārvarēt vienā paņēmienā, bet tas var neizdoties. Pievērsiet uzmanību kolēģu reakcijai uz izteiktajiem priekšlikumiem. Var paveikties kaut ko pārveidot un uzlabot. Nepametiet iestrādātus darbus, ja dodaties augstāk, tālāk. Neskumstiet par pazaudētu lietu – tātad tam bija jānotiek. Ievērojiet ģimenes locekļu tiesības. Saglabājiet savaldību pēkšņa strīda laikā. Atcerieties, ka nogurums vai neveiksme ir laba augsne ķīviņiem. Nesiet mājās mieru, lolojiet dzīvesbiedru, vecākus, atvases. Ja izdosies uzturēt siltas attiecības ģimenē, pasaules vēji jūs neskars.

SVARI. Izvērtējiet savas šā rudens prioritātes. Sekmēsies kolēģu saliedēšana kopīgam darbam. Galvenās problēmas saistīsies ar materiāliem jautājumiem. Var nākties pārvērtēt ilgtermiņa plānus. Finanšu lietās būs nepieciešamas radikālas pārmaiņas. Iespējams, savas īpašumtiesības nāksies aizstāvēt tiesā. Nepārvērtējiet spēkus. Dariet visu iespējamo imunitātes stiprināšanai. Būsit viegli aizkaitināms, apvainosities pat uz draugiem. Mīļotā cilvēka ignorēšana var atvēsināt attiecības. Mājās saimnieciskus jautājumus risiniet, aicinot talkā meistarus. Neprasmīga ķimerēšanās nokaitēs gaisotni.

SKORPIONS. Steigas un veselības problēmu dēļ plāni var sagriezties nelāgā virpulī. Aizkavēsies solītā darba izpilde. Nogurdinās mūžīgās naudas problēmas, kaut arī strādājat daudz un labi. Nodokļu nasta paralizēs visus plānus. Šajā laikā nevajadzētu uzņemties jaunas kredītsaistības. Mājās ievērojiet drošības noteikumus. Neatlieciet apkures gatavošanu ziemas laikam. Neuzmanība var sagādāt galvassāpes. Strīdā ar atvasi mēģiniet panākt godīgu vienošanos. Jūsu viedokļa maiņai būs nepieciešami neapstrīdami argumenti. Atcerieties, ka nekad nav par daudz labu vārdu un atzinības otrajai pusītei, draugiem, līdzcilvēkiem.

STRĒLNIEKS. Pat neliels risks pieļaujams tikai apzinātās robežās. Atturieties no ambīcijām un egoisma. Saspīlēts emocionālais fons var radīt konfliktsituācijas jūsu apkārtnē. Izvairieties no liekulīgu cilvēku piedāvātajiem labumiem. Rēķinieties ar apkārtējo interesēm. Labās attiecības ar radu saimi palīdzēs mierīgi sakārtot lauku saimniecību ziemai. Esiet pateicīgs saviem radiniekiem un labajiem kaimiņiem. Nepārmetiet mīļotajam cilvēkam izšķērdību, it īpaši, ja viņš rīkojas ar savu naudu. Nebūtu par ļaunu jau laikus apsvērt lielākos nepieciešamos pirkumus. Pieticība uzturā uzlabos pašsajūtu.

MEŽĀZIS. Šķitīs, ka sarežģījumi darbā puslīdz nokārtojušies. Būsit komunikabls un laipns. Jūs atbalstīs enerģiski cilvēki, par kuru godaprātu varat nešaubīties, taču jābūt uzmanīgam. Kāds rūpīgi uzskaitīs pieļautās kļūdas, lai izdevīgā brīdī celtu tās gaismā. Nomāks personiskās kredītsaistības, kuras savulaik viegli uzņēmāties. Dzīvesbiedrs vēlēsies atvieglot jūsu rūpes – novērtējiet to ar pateicību. Problēmas risināšanai katrs piedāvāsit savu variantu. Meklējiet kompromisu. Kaut arī galēju nepatikšanu nebūs, māks nedrošība. Atvēliet sev atpūtu, varbūt pamainiet vidi. Derēs netāls izbrauciens.

ŪDENSVĪRS. Rosīgs, jums patīkams laiks, it īpaši perioda vidus. Katra diena var nest jaunas iespējas – nepalaidiet tās garām! Būs jāveic gan fiziski, gan radoši darbi, tiksit pie kāda labuma sev personīgi. Ja vēlaties saglabāt amatu, neapstrīdiet augstākstāvošo kompetenci. Tuvākajā laikā iespējama kāda pārbaude. Var atjaunoties darbošanās biznesā. Leposities ar jau paveikto, bet nekļūstiet lecīgs. Negaidīti gūsit vērā ņemamas priekšrocības. Izrādiet cieņu tuviniekiem un apkārtējiem cilvēkiem. Neiegrimstiet sīku ķibeļu vai globālu pasaules problēmu ķidāšanā. Izvairieties no saaukstēšanās.

ZIVIS. Nevarēsit ietekmēt procesus sev vēlamā virzienā. Lai saglabātu finansiālu stabilitāti un veiksmi, būs nepieciešama piepūle, īpaša precizitāte un piesardzība. Izsekojiet sagatavoto svarīgo dokumentu gaitai. Vēloties jūs pārvilināt, kāds solīs vairāk, nekā spēs dot. Svarīgi pašam pieņemt lēmumu un rīkoties. Ja jūtat mākoņu savilkšanos virs galvas, attīriet ceļu no visa, kas traucē un kavē. Jaunajās attiecībās neskaidrība. Iepazītais cilvēks saistīs jūsu uzmanību vizuāli, bet garīgas saskaņas nebūs. Brīvo laiku izmantojiet sev, vaļaspriekiem – papildiniet savas enerģijas uzkrājumu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko