Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Nedēļas horoskops: 24. - 30. marts

Nedēļas horoskopu 24. - 30. martam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Vēlams sakārtot gan personiskās, gan darba lietas. Ieteicams pievērst uzmanību veselības pārbaudēm. Darbavietā kolēģi var saiet ragos par sīkumiem. Valdiet emocijas, neiekaistiet – jau rīt sapratīsit, cik viss notikušais bija maznozīmīgs. Pasmaidiet, aizmirstiet un uzturiet sevī labu enerģiju. Viss, kas tiks darīts labā garastāvoklī, veiksies. Varat saņemt ilgi gaidītu labu ziņu vai satikt sirdij tuvu cilvēku. Iesakiet atvasēm paveikt sīkus, interesantus darbiņus un par to atalgojiet viņus ar teātra biļetēm, jaunu grāmatu vai vienkārši skaistu kopā būšanas laiku.

VĒRSIS. Šajā laikā svarīga apdomība un savaldība. Rīkojieties mērķtiecīgi, bez steigas. Sarunājieties, uzklausiet cilvēkus, droši izsakiet savas domas. Jums nav ne no viena jābaidās, neļaujiet nevienam izšķiest jūsu laiku. Dariet savu dzīvi krāsaināku, ieprieciniet sevi ar kādu pirkumu. Sporta zālē iespējama interesanta iepazīšanās, bet tai nebūs lielas nozīmes jūsu dzīvē. Apciemojiet draugus un tuviniekus. Brīvdienās varat pārsteigt ģimeni ar interesantu ēdienu. Labi, ja virtuvē ar jums kopā rosīsies atvases. Pieskatiet savus mājdzīvniekus – arī viņiem sirsniņās jau mostas pavasaris.

DVĪŅI. Gribēsit paveikt vairāk, bet bieži lidināsities savā iedomu pasaulē. Iespējams, izdosiet vairāk naudas, nekā plānots, tomēr galvenais, lai tērēti tiktu personīgie, nevis aizņemtie līdzekļi un nemocītu sirdsapziņa. Ja klausīsit intuīcijai, iztiksit bez lielām sirdssāpēm. Var nākties uzrunāt auditoriju. Veiksies, ja pirms tam būsit runai sagatavojis pamatus. Vēlēsities savā dzīvē veikt pārmaiņas, dariet to, bet pamatojiet apkārtējiem savus lēmumus. Domstarpības ar draugiem vai ģimeni var raisīt politisku jautājumu apspriešana. Ja tas neattiecas uz jūsu darbu, labāk šīs tēmas vispār neskart.

VĒZIS. Cilvēkos bangos emocijas, bet neuzturiet sevī iekšēju trauksmi. Ieceres bieži vien nesaskanēs ar darbiem. Rīkojieties un runājiet pārliecinoši, bet atturieties no emocionāla sprādziena. Atbrīvojieties no savas pārākuma apziņas. Iepriekš sagatavoto runu sāciet ar pozitīvu vēstījumu. Viss, ko darīsit vai teiksit, spilgti atklās jūsu būtību. Atcerieties, ka balss paaugstināšana vai durvju aizciršana uz visiem laikiem sagraus jūsu autoritāti. Panākumu atslēga būs zināšanas, pacietība un laipnība. Ja tas nav jūsu spēkos, meklējiet citu nodarbošanos. Izvairieties no nepatīkamiem pārsteigumiem uz ceļa. 

LAUVA. Jūsu sabiedriskais statuss pieļauj būt prasīgākam pret augstākstāvošajiem. Rīkojieties, kā pieklājas inteliģentam cilvēkam. Spītība var kļūt par paša radītu ienaidnieku. Perioda beigās var pārņemt šaubas un bažas par mīļotā cilvēka uzticību. Atturieties no apšaubāmiem līdzekļiem faktu pārbaudei – jūsu vienīgā iespēja ir godīga saruna, risiniet to bez apvainojumiem, nepaceliet balsi. Visticamāk, aizdomām nav pamata. Taču, ja situācija mainījusies, nepieņemiet strauju lēmumu, nededziniet tiltus. Dzīve nav beigusies – šķirieties pa labam, viss gaišais, kas bijis, pieder jums abiem.

JAUNAVA. Spožās saules iespaidots ģenerāltīrīšanas periods mājās un arī darbā. Ar pavasarīgu iedvesmu un pozitīvu noskaņojumu gāzīsit kalnus. Padosies pat tie darbi, kas ne īpaši patīk. Labprāt bīdīsit pa instancēm dokumentus, pārkārtosit mājās mēbeles. Netrūks arī palīgu. Izdosies izvairīties no sīkām kļūmēm. Priecājieties par savām aktivitātēm, sadaliet darbus pa dienām. Ja pārgursiet, pārtrūks arī vēlēšanās rosīgi darboties. Atgūstieties atpūtas reizēs, vakaros atvēliet laiku garīgām nodarbēm, lasiet, klausieties mūziku. Ar ģimeni dodieties garākās pastaigās vai velo izbraucienos.

SVARI. Jebkurā vecumā var kaut ko mācīties no citiem, zināšanas apgūt nekad nav par vēlu. Arī apkārt notiekošais mudinās atvērties pasaulei un visam labajam. Ja kāds jūs aizvaino, neiekaistiet dusmās – labāk padomājiet, vai pie tā pats neesat vainīgs. Atcerieties, ka lielākais ienaidnieks ir egoisms un greizsirdība un zāles pret to – savaldība un pacietība. Aizraujošu plānu kaldināšana brīvdienām uzvedīs jūs uz īstā ceļa. Kāda pilnīgi nejauša tikšanās var kļūt par laimi nelaimē. Saldā mīlestības sakne mudinās aizmirst esošo un ļauties skurbinošai brīvībai.

SKORPIONS. Svarīgi iesāktos darbus neatlikt uz vēlāku laiku. Perioda pirmajā pusē esiet uzmanīgs visā, kas saistīts ar naudu un dokumentiem. Nav piemērots laiks materiālu jautājumu kārtošanai. Kāds var kalt nelāgus plānus attiecībā uz jūsu vai tuvinieku mantojuma lietām. Rūpējieties, lai visi nepieciešamie dokumenti būtu sakārtoti oficiāli. Mājās esiet praktisks un labvēlīgs. Izrunājiet visu par ģimenes budžetu, apspriediet lielākos iespējamos tēriņus. Palutiniet tuviniekus un sevi ar ikdienišķiem priekiem un savstarpējo attiecību siltumu. Izvairieties no strīdiem un pārmetumiem.

STRĒLNIEKS. Pievērsiet uzmanību precīzi formulētiem izteicieniem, pārbaudītiem datiem. Sirdsmieru gūsiet, ja vismaz domās piedosiet kādam, kas reiz nejauši nodarījis pāri. Izvairieties uzturēties vidē, kas jums nav tīkama vai kur daudz pilnīgi svešu cilvēku. Var veidoties riskantas situācijas. Mājās koncentrējieties darbiem, kas sagādā prieku visiem ģimenes locekļiem. Atklāta saruna ar jūsu pusaudzi palīdzēs saprast patieso situāciju un pareizi reaģēt. Jūsu pateiktajam būs liels spēks. Ar senioriem apspriediet viņu vasaras plānus, palīdziet iegādāties dārza darbam nepieciešamo.

MEŽĀZIS. Pēc reformām darbā strauji var mainīties jūsu pienākumi. Sākumā būs grūti atteikties no ierastā darba ritma, taču jūs ātri pieradīsit. Jau no paša sākuma neuzņemieties vairāk, nekā paredzēts. Paļaujieties uz kolēģu atbalstu, bet neveidojiet tuvas draudzības – kopā strādāt ir viens, bet draudzēties ārpus darbalaika – kas pilnīgi cits. Iegūto naudu ieguldiet nekustamajā īpašumā un pagaidām ar to nesaistiet konkrētus plānus. Ģimenē piedalieties lielajā pavasara talkā. Iztīriet skapjus, atvilktnes, atbrīvojieties no visa liekā. Savā vidē jutīsities droši un stabili. Viegli atradīsit kompromisus.

ŪDENSVĪRS. Nemieru sirdī radīs neskaidrība darba jautājumos. Var tikt likvidēta jūsu ilggadējā darbavieta. Vēlāk sapratīsit, ka notikušais bijis tikai uz labu. Jūsu krietnā reputācija ies pa priekšu, sava nozīme būs labajām rekomendācijām. Visai drīz jutīsities atvieglots, jo darbs ļoti patiks. Kā jebkurā citā vietā, tiks vērtēta jūsu enerģija, spēja ģenerēt jaunas idejas un cilvēciskā godprātība. Var nākties papildināt zināšanas tehnoloģiju jomā. Drīz spēsit pieņemt pareizus lēmumus. Piedāvājiet savus risinājumus, bet neapšaubiet kolēģus, neievainojiet viņu patmīlību.

ZIVIS. Iespējamas saziņas kļūdas. Parakstieties tikai zem pārbaudītiem un izsvērtiem lēmumiem. Veiksmīgi izvairīsities no provokatīvām situācijām. Ne mirkli neļaujiet savā sejā izpausties dusmām vai negatīvam noskaņojumam. Sirdsmieru un enerģiju saglabāsit, mierīgi uzklausot teikto un pieņemot to zināšanai. Šāda rīcība noderēs jebkurai spriedzes situācijai gan sabiedrībā, gan mājās. Ja jūk un grūst kādi plāni, gādājiet, lai cilvēki nejustos piemānīti un sarūgtināti. Veiksmīgu notikušā risinājumu apkārtējie ilgi atcerēsies – tas būs lielisks jūsu cilvēciskā kapitāla resurss.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: Ielūdz strübergs un Horens: MAMA DŽAGA MAMA RAGA!

Sestdien, 20. aprīlī, ar jaunu dziesmu “MAMA DŽAGA MAMA RAGA!” klajā nākuši strübergs un Horens, kuri līdz ar šo dziesmu vēlas vairot mieru un mīlestību ikvienā cilvēkā atsevišķi un visos kopumā. Sing...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko