Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nedēļas horoskops: 25. - 31. augusts

Nedēļas horoskopu 25.–31. augustam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Svarīgus lēmumus labāk pieņemiet perioda sākumā. Laiks piemērots darījumiem un darba attiecību noregulēšanai. Sekmīgi kontakti ar vadību. Esiet gatavs negaidītam piedāvājumam. Jaunās iespējas novērtēsit, tikai laikam ritot. Ja izlemsit sākt lielāku projektu, nodrošinieties ar vispusīgu atbalstu un pietiekami lielu izpildes termiņu. Vilinošas atlaides mudinās iegādāties jaunu apģērbu, apavus un aksesuārus, taču padomājiet, vai tas patiešām nepieciešams. Mīlestībā var rasties neatbildēti jautājumi. Brīvdienās nepalieciet četrās sienās, meklējiet jaunas takas, piedalieties publiskos sporta pasākumos.

VĒRSIS. Nemierīgs periods. Iespējams, uz laiku būtiski mainīsies jūsu darba pienākumi un atalgojums. Varat meklēt citu darbu, taču nepārsteidzieties – labāk nogaidīt un nenervozēt. Prātīgi atteikties no tā, kas par daudz un kas pār mēru. Dzīves kvalitāti var uzlabot ar esošajiem resursiem. Pietiks laika īstenot iecerētus darbus mājās vai piemājas saimniecībā. Nekādā gadījumā nesarežģījiet tuvās attiecības. Ja vēlaties būt mīlēts, esiet gatavs mīlestību dot pretī. Atrodiet laiku vistuvākajiem. Kad apkārt virmo negācijas, labāk visiem mīļajiem būt kopā.

DVĪŅI. Vēlams pabeigt jau iesāktās lietas. Pārmaiņas darba dzīvē galu galā būs tikai uz labu. Nebaidieties no atbildības uzņemšanās, taču svarīgi netērēt enerģiju sīkās lietās un pareizi sadalīt spēkus. Vairāk paļaujieties uz domubiedriem. Esiet saprotošs, sadarbojoties ar atbalstītājiem. Novērtējiet tuvā cilvēka mieru un pacietību. Noteikti izvairieties no jebkādiem sadzīviskiem strīdiem. Sniedziet tuviniekiem mīlestību, atbalstu un prieku. Arī laika trūkumā esiet iejūtīgs pret saviem vecākiem. Pirms skolas gaitu sākuma bērniem nepieciešams atbalsts, īpaši, ja viņiem jauna skola, jauna klase.

VĒZIS. Samērā mierīgs periods. Uzticētie pienākumi ies no rokas. Izlīdzinātu gaitu ritēs pārdomāti noslēgti līgumi. Var piesaistīt papildspēkus neatliekamo darbu veikšanai. Pārsteidzīgi vērtējot situāciju, varat pieļaut kļūdu. Pamazām sakārtosies finansiālie jautājumi. Mājas dzīvē nedaudz nomāks vienveidība un kontaktu trūkums ar draugiem, taču būs vairāk laika vaļaspriekam. Atvases atļausies skaļāk paust savas vēlmes. Neizceliet vienu bērnu pārējo vidū, izrunājiet situāciju. Eksperimentējiet ar savām iespējām, pamainiet vizuālo tēlu, matu sakārtojumu, ieviesiet spilgtākas krāsas apģērbā.

LAUVA. Svarīgi panākt līdzsvaru visās dzīves jomās. Nepārspīlējiet ar šķietami grandiozām idejām. Izvērtējiet savu darba stilu un metodes. Var mainīt darbības sfēru, doties izlūkos, lai iepazītos ar jaunām iespējām. Aktīvie zīmes pārstāvji spēs ātri realizēt plānoto. Sabiedrotie vēlēsies iesaistīt intrigās un neatļautās darbībās. Izvairieties no konfliktiem mājās – visiem vajadzīgs sirds siltums un miers. Parūpējieties par pusaudžu drošību ārpus mājām. Kopā nopietni izrunājiet dažādas iespējamās situācijas uz ielas un svešās kompānijās. Uzturiet kontaktus ar tuvu atvašu draugu vecākiem.

JAUNAVA. Piemērots laiks individuālam darbam. Virtuālā vidē var risināt personiskus darījumus, veikt finansiālas operācijas, darboties ar nekustamajiem īpašumiem. Būs nepieciešama īpaša koncentrēšanās, pievēršot uzmanību detaļām. Cilvēki nepiedos melus, liekulību un izlikšanos. Noskaidrojiet pārpratumu ar kolēģi. Nekavējieties ar palīdzības piedāvājumu. Jūsu apņēmība un labestība pozitīvi ietekmēs līdzcilvēkus. Garastāvoklis atsauksies uz veselību un pašsajūtu, tāpēc centieties lieki nesatraukties, ja neko nevar mainīt. Izskaidrojiet atvasei nepieciešamību atturēties no pulcēšanās svešās kompānijās.

SVARI. Prāts vilks uz atpūtu, bet darbi neļaus atslābināties. Līdz ar nogurumu pieaugs emocionālā spriedze. Daudz laika paņems dokumentu kārtošana. Uzklausiet partneru viedokļus. Nemeklējiet vainu citos cilvēkos. Sīkas kļūmes uztveriet bez vispārinājumiem. Problēmas risiniet smalkjūtīgi, esiet taktisks spriedumos. Vairāk panāksit ar mierīgu uzklausīšanu un izrunāšanos. Atvases strauji kļūs patstāvīgākas, un tas radīs gan prieku, gan bažas. Atrodiet veidu, kā jauno paaudzi saprātīgi atbalstīt. Neatstājiet novārtā dzīvesdraugu. Baudiet aizejošās vasaras romantiku.

SKORPIONS. Tracinās pārmaiņas un jauni likumi darba jomā. Nestrebiet karstu! Vēloties lielāku materiālu nodrošinātību, meklēsiet labāka darba iespējas, taču tas vēl vairāk sarežģīs dzīvi. Bez draugu atbalsta piemērotu vietu būs grūti atrast. Nevēlēsities būt lūdzēja lomā. Ieteicams mierīgi apdomāt reālo situāciju, konsultēties ar uzticamiem cilvēkiem. Mājās ievērojiet nepieciešamos drošības noteikumus. Biežāk dodieties uz saviem laukiem – darbs saimniecībā atgriezīs sirdsmieru, būs iespēja apdomāt visas likstas. Dabā atgūsit dzīvesprieku un enerģiju. Attiecībās vairāk nekā jebkad alksit pēc līdzsvara.

STRĒLNIEKS. Laba intuīcija – izmantojiet to mērķa sasniegšanai! Esiet pacietīgs un apdomīgs lietišķās sarunās. Sakārtojiet domas un nomierinieties, tad bez problēmām ar visu tiksiet galā. Ja pacentīsities, būs iespēja izlabot apzinātās kļūdas. Ja nepieciešams, meklējiet stabilāku ienākumu avotu. Varat pieņemt pilnīgi citu darba virzienu. Laipni tiksit lūgts uz laiku uzņemties rūpes par svešu īpašumu vai dzīvnieku. Kādam tuvam cilvēkam būs nepieciešams padoms un atbalsts. Var risināt ar lauku saimniecību saistītus darbaspēka jautājumus. Dusmās nesarunājiet lieku.

MEŽĀZIS. Pašlaik vismazāk vēlami publiski kontakti un neparedzētas tikšanās. Piesardzīgi sāciet jaunus projektus, izvairieties no juridiska rakstura kļūdām. Nešokējiet kolēģus ar pārdrošiem priekšlikumiem – tie var jūs nogremdēt. Strīdu gadījumā esiet gatavs kompromisam. Šajā periodā nevajag īstenot idejas, kas saistītas ar finansiāliem riskiem, iespējams neparedzēts juceklis. Esiet piesardzīgs ceļā, bet, ja iespējams, atlieciet iecerēto braucienu. Nesēdiet rokas klēpī salicis, turpiniet labiekārtot savu dzīves vidi – tas novērsīs no smagām pārdomām. Sarežģītā situācijā atbalstiet dzīvesbiedru.

ŪDENSVĪRS. Nogurums ietekmēs darbu gaitu. Var rasties šaubas par notiekošā aktualitāti. Pretrunas risiniet, nevis atlieciet tās uz vēlāku laiku. Rīkojieties bez satraukuma. Uzņēmējdarbībā varat sastapt sponsoru, bet par to būs jāmaksā. Kāds vicinās godīguma karogu, bet aiz muguras realizēs personiskos plānus savā labā. Īpaši uzmanīgiem jābūt garīga darba darītājiem un mazajiem uzņēmējiem. Gādājiet, lai nepietrūkst uzņēmības un gudras spriestspējas. Mājās nekašķējieties par sīkumiem – jūsu spēks ir vienotībā. Nesteidzieties ar kopdzīves sākšanu.

ZIVIS. Pārāk daudz informācijas un saasināta notikumu uztvere traucēs sirdsmieram. Dienas ritēs savu gaitu, bet jūsu attīstītā intuīcija būs apmulsusi. Saudzējiet nervus. Atcerieties, ka ļoti svarīgi ir pietiekami daudz laika atvēlēt miegam. Strādāsit ar degsmi, bet negūsiet ne gandarījumu, ne atzinību. Esiet rezervētāks saskarsmē ar kolēģiem. Nestāstiet katram uzklausītājam par savas personiskās dzīves peripetijām. Ģimenē kādā brīdī būs nepieciešama stingra iejaukšanās notikumu gaitā. Neļaujiet atvasēm jūsu labsirdību izmantot savtīgos nolūkos. Apspriediet situāciju un galīgo lēmumu pieņemiet visi kopā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko