Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Nedēļas horoskops: 26. aprīlis - 2. maijs

Nedēļas horoskopu no 26. aprīļa - 2. maijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Pietiks enerģijas, lai paveiktu iecerēto. Ja nebaidīsities riskēt, būs veiksmīgi naudas darījumi. Vēlams nokārtot vismaz daļu parādu. Darbā sakārtojiet lietas un noformējiet dokumentus. Cilvēciskās attiecībās esiet godīgi un atklāti. Atmetiet nepamatotas šaubas, neizsekojiet mīļotā gaitas – slimīga greizsirdība radīs neatgriezeniskas sekas. Ar steigu labojiet pieļautu kļūdu. Nezaudējiet ciešos kontaktus ar atvasēm. Pēc grūta darba cēliena iekārtojiet sev atslodzi – derēs gan pārgājiens vai organizēta pavasara talka, gan teātra apmeklējums vai vakars uz dīvāna ar grāmatu rokās.

VĒRSIS. Apstākļi darbā liks bez kavēšanās pabeigt iesākto, jauninājumus atliekot uz vēlāku laiku. No jums gaidīs pamatotus plānus. Steiga var izsist no ierastā ritma, kavēs pieņemt sarežģītu lēmumu un ar godu izkļūt no situācijas. Brīvajā laikā dariet sirds darbus, esiet žēlsirdīgi, atbildīgi un līdzcietīgi. Pārliecināsities par mīļotā cilvēka patiesajām jūtām. Atvases enerģiju virziet saistošās nodarbībās, laikus domājiet par vasaras nometni vai darba iespējām. Jārēķinās, ka tas prasīs materiālus līdzekļus. Mājās beidzot nokārtojiet nepiedodami ilgi atliktas praktiskas lietas.

DVĪŅI. Neraugoties uz nestabilo situāciju darba tirgū, iespējams kāpums karjerā. Jaunie pienākumi gandarīs, ļaus izvērsties, parādīt iniciatīvu. Izmantojiet savas iespējas un kontaktus. Lieti noderēs agrāk gūtās zināšanas. Pietiks jaudas precīzi virzīt uzticētos procesus. Parūpējieties par ārējo izskatu, var iegādāties jaunu apģērbu, mainīt frizūru. Tas viss atbildīs jūsu jaunajam statusam. Kolēģi novērtēs biedriskumu un radošumu. Saņemsiet tuvinieku un draugu atbalstu. Ja nojaušat, ka ģimenē sākušas irt attiecības, skatieties patiesībai acīs – būs mazāk sāpju, ja šķiroties paliksiet draugi.

VĒZIS. Kārtojiet savu dzīvi bez steigas. Šķitīs, ka esat mazliet izkrituši no ierastā ritma. Pārmaiņas var sākt ar sīkām niansēm. Mazajā biznesā neplānotas grūtības, un nopietni panākumi pagaidām nav gaidāmi. Rūpējieties, lai ieguvums tiktu sadalīts taisnīgi. Finansiāli sarežģījumi liks ekonomēt un racionāli plānot darbu grafiku. Apkārt notiekošo uztveriet bez dramatizēšanas. Sargājiet savus nervus. Kad pienāks laiks, viss notiks. Ja būsiet uzmanīgi, arī veselība neradīs raizes. Baudiet pavasari! Sarīkojiet savā lauku īpašumā talku ar pikniku finālā. Izkustēšanās dabā sagādās prieku plašajai saimei.

LAUVA. Konkurentu rīcība mudinās reāli domāt par efektīgu reklāmu biznesam. Individuāli paveiktais liks labus pamatus turpmākajam posmam. Neiesaistieties nekādos strīdos un intrigās. Jūsu radošā nekārtība var radīt spriedzi kolektīvā. Ja ar tehniku esat labās attiecībās, varat sākt apgūt auto vadīšanu. Saskaņai ģimenē nepieciešama uzupurēšanās. Neuzskatiet savu ego par svarīgāko. Bez atgādinājuma vienmēr izpildiet savus pienākumus. Turiet cieņā ikdienas rituālus, kopiet mentālo kodolu, garīgo un fizisko veselību. Ievērojiet mērenu fizisko slodzi. Veidojiet ap sevi visiem tīkamu dzīves telpu.

JAUNAVA. Turieties pie izstrādāta ikdienas kārtības rituāla, citādi var iestāties haoss. Neatlieciet iesāktus radošus darbus uz vēlāku laiku. Iedvesma neradīsies uz līdzenas vietas. Pagaidām atturieties no nekustamā īpašuma iegādes. Iespējams, tas nav domāts jums. Šajā periodā katrs sīkums var kļūt sprādzienbīstams. Neļaujiet sabiezēt spriedzei attiecībās, virziet dzīvi pozitīvā gultnē. Sāciet ģimenisku nodarbošanās veidu, piemēram, kopīgu rīta vingrošanu. Ar pusaudžiem atklāti izrunājiet arī tabu tēmas. Ja nejūtaties pietiekami droši sarunai, vērsieties pēc palīdzības pie psihologa.

SVARI. Gaišu izjūtu laiks. Noskaņojieties uz veiksmi. Būs labas sakritības, pacēlums radošā darbā. Ja rīkosities, spēsiet iejusties jebkurā situācijā. Izkalkulējot pareizi, varat gūt nelielus ienākumus. Dalieties tajā, kā jums ir pietiekoši. Kaut šķitīs, ka naudas ir gana, atturieties to tērēt nevajadzīgām lietām. Labāk tieši otrādi – atbrīvojieties no tām, izdevīgi pārdodot. Atbildīgi rūpējieties par dzimtas vecākajiem cilvēkiem, rēķinieties ar viņu gadu nastas īpatnībām. Saskanīgs periods mīlestībai. Ģimenē turieties kopā, izvairieties no domstarpībām mīļo cilvēku starpā. Strīdi būs grūti panesama nasta.

SKORPIONS. Par spīti piņķerīgām situācijām nezaudējiet dzīvesprieku. Pieaugs garīgā enerģija un intelektuālais potenciāls. Tas veicinās radošu darbu. Labi padarītais visvairāk iepriecinās pašus. Kolektīvā var tikt paziņoti svarīgi lēmumi. Pārmaiņas būs uz labu. Komunicējiet ar pozitīvi noskaņotiem cilvēkiem. Neizplatiet nepārbaudītu informāciju un ziņas. Stipriniet imunitāti, dzeriet svaigas sulas. Kā nekad nepieciešams gana ilgs laiks miegam. Dvēseles spēku gūsit ģimenē un draugu lokā. Nav vēlams dibināt jaunas attiecības, tām jums arī neatliks laika. Piesaistiet paziņas apkārtnes uzkopšanai.

STRĒLNIEKS. Var nākties izkāpt no komforta zonas un steigā pieņemt neordinārus lēmumus. Saglabājiet apdomību un mieru. Ja sevi netaupīsiet un ļausieties stresam, iespējams garīgo un fizisko spēku izsīkums. Daudz domāsiet par attiecību uzturēšanu ar dzīvesbiedru. Nesaprašanos var radīt satuvināšanās ar tuvā cilvēka atvasi no iepriekšējās laulības. Stāvokli iespējams uzlabot, ja būsiet pacietīgi un neuzspiedīsiet savu gribu par jebkuru cenu. Ļaujiet cilvēkbērnam pieņemt jauno situāciju. Nav ieteicama izdabāšana bērna niķiem. Atslābinieties, veltiet laiku vaļaspriekam. Viss ar laiku nokārtosies.

MEŽĀZIS. Samērā pozitīvs un mierīgs periods. Bez jūsu īpašas iejaukšanās notikumi ritēs ierasto gaitu. Veicamie darbi nesagādās grūtības, jo esat to visu darījuši jau iepriekš. Spilgtu emociju gammu veicinās radošas izpausmes. Var nākties atturēt draugu vai tuvu cilvēku no neattaisnojama riska. Viedums palīdzēs neiesaistīties problēmās, kas jūs neskar ne mazākā mērā. Maznozīmīgas lietas nedrīkst nomākt dzīvesprieku. Atplauksit tuva cilvēka maigumā un dvēseles siltumā. Vairāk palīdziet atvasēm mācību programmas un svešvalodu apgūšanā. Rādiet piemēru, veicinot bērnu norūdīšanos.

ŪDENSVĪRS. Būsit darbīgi, nesamierināmi un ietiepīgi. Neparedzēti notikumi prasīs ātru un apņēmīgu rīcību. Biznesā pagaidām negaidiet ātrus rezultātus. Mēģiniet saprast cilvēku rīcības motīvus. Pašlaik neplānojiet darbus tālu uz priekšu – centieties apdarīt to, kas noteikti jāpagūst šajā laika periodā. Nesteidzieties pārlieku emocionāli paust savu pieķeršanos jaunajam paziņam. Varat nokļūt nesaprotamā situācijā. Hroniskiem alerģijas slimniekiem jāraugās, lai vienmēr būtu pa rokai nepieciešamie medikamenti. Prātīgi kontrolējiet atvašu nodarbošanās. Var būt grūti rast kopīgu valodu.

ZIVIS. Intuitīvi jutīsit pārmaiņas dzīvē, taču gādājiet, lai jums netraucē augstā pašapziņa. Piemērots periods naudas lietu risināšanai. Pateicoties labam noskaņojumam, spēsit daudz paveikt, bet nāksies piebremzēt pārāk strauji sāktās biznesa aktivitātes. Var kavēties atlīdzība par darbu. Meklēsiet papildu ienākumu avotus. Atturieties no alkohola lietošanas. Mēģiniet atvieglot vecāku dzīvi. Alkas pēc brīvības liks vērīgāk paskatīties uz mīļoto. Iespējams, lemjot palikt kopā, esat pārsteigušies. Ģimenes pieaugums var ierasties nedaudz agrāk, nekā gaidīts. Saskaņojiet darbu ar jaunajām rūpēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko