Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Nedēļas horoskops: 26. janvāris - 1. februāris

Nedēļas horoskopu no 26. janvāra - 1. februārim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Neļaujoties pesimismam, saglabāsiet dzīvessparu. Nomāks nenoteiktība darbavietā, mēģināsit tam tuvākajā laikā rast risinājumu. Godīgi atklājiet kolēģiem jums pieejamo informāciju. Nelielās nesaskaņas ģimenē skaidrojamas ar saspringto stāvokli darbā un neziņu par nākotni. Nokārtojiet maksājumus, kas skar atvašu izglītības iespējas. Nekrājiet parādus par komunālajiem pakalpojumiem. Dzīves draugu mulsinās jūsu noskaņojums un izturēšanās. Nesaasiniet situāciju, centieties mierīgi izrunāties. Kopā rūpējieties par atvašu drošību ārpus mājas. Esiet informēts par pusaudžu draugiem un gaitām.

VĒRSIS. Notikumiem piesātināts periods. Cilvēkus var kaitināt jūsu pārliekā aktivitāte. Izmantojiet rosību pozitīviem mērķiem. Centieties saprast jaunos kolēģus, protiet piekāpties un iet soli pretī. Vienpersoniski pieņemti lēmumi var izsaukt asu pretestību. Nomāks pelēcība dabā un nogurums. Pilnvērtīgs miegs būs jums kā ātrā palīdzība. Ģimenē atturieties no greizsirdības scēnām, dzīvesbiedra kontroles. Pavērojiet sevi no malas, mainiet gaisotni mājās. Vismaz daļēji noņemiet skolā uzdoto mājasdarbu smagumu no atvašu pleciem. Atklāsiet sev nodarbības, kas aizpildīs brīvo laiku.

DVĪŅI. Nezvilniet uz dīvāna, gaidot labākus laikus. Veiksies, ja pielāgosities situāciju maiņām gan darbā, gan ģimenē. Cītīgi pildiet ikdienas pienākumus. Garastāvokli noteiks veiksmīgas sarunas un saplānoti darbi. Apvaldiet negatīvās emocijas, nepārsteidzieties, atturieties no protestiem. Esiet iecietīgs pret ceļā nejauši sastaptu cilvēku vispārīgām domām un vērtējumiem. Lieciet virmot gara rosībai. Dariet to, kam agrāk nebija ne laika, ne vēlēšanās. Piemēram, izrevidējiet rakstāmgalda atvilktnes. Izpētiet albumos senču fotogrāfijas, pierakstiet par tām zināmos faktus – kas, kur un kad.

VĒZIS. Nāksies pacīnīties ar apātiju un enerģijas mazināšanos. Priecājieties par tuvo cilvēku atbalstu un sirsnību. Atcerieties, ka saprašanās ir garants arī labai pašsajūtai. Apsveriet iespējamo rīcības modeli laikam, kad dzīve atgriezīsies vecajās sliedēs. Negaidiet brīnumus. Centieties uzturēt mieru savā apkārtnē. Pašpārliecinātība un iedomība var radīt plaisas attiecībās. Neveiciniet agresijas un naida izpausmes. Problēmas risiniet nekavējoties. Esiet piesardzīgs naudas lietās. Ja pagaidām materiālā situācija ir samērā laba, turpiniet taupīt. Būs grūti uzreiz saprast jaunas vēsmas mākslā, izziniet nezināmo.

LAUVA. Sācies ceļš uz sauli. Nepieļaujiet gremdēšanos depresijā, lai gan dažkārt jutīsities vientuļš. Nodarbinās problēmas, kuras ne ar vienu neapspriedīsit. Apzinieties pieejamos resursus un rīkojieties! Centieties paplašināt garīgo apvārsni. Izmantojiet iespējas baudīt dzīvi virtuāli. Lasiet, muzicējiet vai klausieties mūziku. Var izpausties nevērības sekas pret savu veselību. Ģimenē atbalstiet cits citu, esiet ciešākā kontaktā ar bērniem, nerājiet viņus par niekiem. Skaidrojiet atvasēm dzīves norises, ievērojiet viņu intereses. Rīkojieties gudri, smalki pievelciet ambīciju grožus.

JAUNAVA. Uz neilgu laiku var nākties samierināties ar darbu apsīkšanu. Lieciet lietā savas radošās spējas, rūpīgi un neatlaidīgi darbojieties individuāli. Uzmanīgi rīkojieties ar ģimenes līdzekļiem. Atlieciet tēriņus, kuri var pagaidīt. Pēkšņi var būt nepieciešama lielāka naudas summa. Neraizējieties par tuviniekiem un draugiem tālumā – viņi spēs par sevi gādāt paši. Satraukto prātu nomierinās garākas pastaigas, praktiski darbi mājās. Radiet ap sevi omulību. Sveču gaismiņas, iemīļota mūzika, karsta ziedu tēja – ir daudz iespēju kopā būšanu padarīt par maziem, jaukiem svētkiem.

SVARI. Šis laiks nav piemērots vērienīgu lietu sākšanai. Bremzēsies arī plānveida darbs, dzīve šķitīs iestrēgusi uz vietas. Sabiedrībā notiekošie procesi var likt pārvērtēt arī paša līdz šim paveikto. Dzims jauni plāni. Veltīsit laiku personīgās neatkarības atgūšanai. Satrauks nepieciešamība stingrāk plānot savas finanses, taču, paveroties apkārt, sapratīsit, ka viss vajadzīgais jums jau ir. Nepieciešams tikai labi pārvaldīt savu saimniecību. Perioda beigās garastāvoklis jūtami uzlabosies. Jutīsities lolots gan mājinieku lokā, gan draugu pulkā. Tuvajos rados pasaulē var nākt mīļš kuplās dzimtas papildinājums.

SKORPIONS. Varat uzņemties piedāvātas nopietnas saistības. Noteikti noslēdziet darba līgumu. Jebkuram darbam par labu nāks kārtīga iepriekšēja sagatavošanās, noderēs labas svešvalodu zināšanas. Lieciet lietā gadu gaitā gūto pieredzi. Laiks pārbaudīs jūsu piemērotību un uzticību kopējai lietai. Būs iespēja atmaskot nebūšanas, tomēr pašlaik tam īsti nav jēgas. Pilnā mērā izmantojiet savus senos, drošos kontaktus – tie vienmēr noderēs. Piedodiet tiem, kas jūs kādreiz sarūgtinājuši. Ģimenes atpūtas pasākumiem visu saplānojiet iepriekš. Sagatavojiet lauku māju, lai vajadzības gadījumā tur var palikt visu gadu.

STRĒLNIEKS. Apstākļu iespaidots, varat zaudēt stabilitātes sajūtu, kas var būtiski mainīt jūsu plānus. Izdosies nedaudz uzlabot materiālo stāvokli, bet mieru sirdī tas neradīs. Atzinība bieži būs formāla. Risināsiet ar kredītu saistītus jautājumus. Domubiedru starpā var samilzt pretēji viedokļi, taču neļaujiet strīdiem saraut attiecības. Iejūtieties ģimenes locekļu noskaņojumā. Iespēju robežās pildiet atvašu un dzīvesbiedra vēlmes. Vairāk sarunājieties, turiet galvu augšā. Sagādājiet mīļajiem pārsteigumu, piemēram, uzdāviniet biļetes uz izrādi, kopā izbrauciet ar slēpēm vai izkarsējieties lauku pirtiņā.

MEŽĀZIS. Kritiskā situācijā tiks novērtēts jūsu miers, savaldība un domu skaidrība. Kāda cilvēka pārmetumi pamudinās pārvērtēt savas rakstura īpašības. Neuzskatiet, ka visur nepieciešama jūsu klātbūtne. Varat ātri izdegt. Mēģinājums uztiept vairākumam savu viedokli var beigties ar izstrādātā plāna izjukšanu. Esiet labvēlīgs pret visiem, nebūs labi mīt uz papēžiem, censties kādu noniecināt vai pārtraukt pusvārdā. Uzurpatoriski rīkojoties, varat sagādāt sev būtiskas nepatikšanas. Nebēdājiet, ja tuvinieks izsakās skarbāk, esiet iecietīgs. Nomāktības brīžos paglābs jūsu savdabīgā humora izjūta.

ŪDENSVĪRS. Radošā darbā būs gan garastāvokļa kritumi, gan kāpumi. Mēģiniet atrast laiku, lai vairāk darbotos pats savā labā. Pašlaik pilnīgi noteikti nevajadzētu kritizēt cilvēkus, īpaši valsts darbā strādājošos. Iesaistieties labdarībā. Palīdzība nepieciešama gan cilvēkiem, gan dzīvniekiem. Varat piezvanīt pa ziedojumu tālruni, kādam sniedzot mazu palīdzību. Mainiet draugu skatījumu pozitīvā virzienā. Uzmundrinot izdosies apkārtējos pārliecināt nezaudēt cerības. Pēc nelielas kaites ātri atgūsiet enerģiju. Nesteidzīgi varat domāt par sev piemērotāku nodarbošanos.

ZIVIS. Novērtējiet savu fizisko varēšanu. Nebūvējiet sapņu pilis, darbojieties ar apdomu un bez steigas. Iespējams, tieši tagad varat veiksmīgi lemt par savu darbalauku. Ar neatlaidību panāksiet iecerēto. Var nākties izdarīt izvēli starp vajadzīgo, kur lielāka alga, un patīkamo. Uzmanīgi apsveriet piedāvātos darba variantus. Pēc iespējas vairāk uzziniet par jaunajiem darba devējiem, lai vēlāk nejustos kā circenis uz karstas pannas. Iespējamas interesantas atklāsmes. Noteikti ieplānojiet atpūtas brīžus kopā ar ģimeni vai draugiem. Ejiet talkā tiem, kuri ir vieni, kuriem nav neviena, uz ko paļauties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko