Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Nedēļas horoskops 27. augustam - 2. septembrim

Nedēļas horoskopu 27. augustam - 2. septembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Mierīgs laika nogrieznis, ja viss ritēs pēc jūsu prāta. Pieaugs enerģija un pašpaļāvība. Domājiet labas domas, tiecieties ar gaišiem cilvēkiem. Ļaujieties notikumu plūdumam. Kāds var ienest romantiskas vēsmas jūsu noslēgtajā privātajā dzīvē. Nelielas apstākļu sakritības izmantojiet savā labā. Aizrausities ar nopietnām darba niansēm. Kāds lēmums var no jums prasīt drosmīgu izšķiršanos. Uz īsu laiku var pārtrūkt ierastais ienākumu avots, taču satraukumam nav pamata – drīz atkal viss nokārtosies. Būs iespēja tuviniekiem un draugiem sagādāt patīkamu pārsteigumu, mainot vizuālo tēlu.

VĒRSIS. Spraigs un emocionāls periods. Būsit ļoti izdarīgs. Attiecībām neatliks laika, tas radīs spriedzi. Māks nogurums, bezmiegs, taču saasināsies intuīcija. Veltīsit sevi darbam un karjerai. Piemērots laiks spēju apliecināšanai. No sliedēm var izsist pat sīkumi. Kādu zaudējumu spēsit pārvērst ieguvumā, jūsu idejas piesaistīs vajadzīgos cilvēkus. Jāsargās no neapdomīgas rīcības finanšu lietās. Labvēlīgi notikumi ģimenes dzīvē. Samieriniet ķildniekus. Šajā periodā noslēgta laulība būs mierīga un ilgstoša. Droši paļaujieties cits uz citu. Vientuļie Vērši atradīs veidu, kā kliedēt skumjas.

DVĪŅI. Tiksiet gan uzmanīts, gan mīlēts, kaut šķitīs, ka pats labi tiekat ar visu galā. Neļaujieties vājībām, saglabājiet paškontroli jebkurā situācijā. Lecīgums var radīt nesaprašanos darbavietā. Nepārdomāts solis var izjaukt stiprus pamatus. Atslābiniet saspringtos nervus. Šobrīd atturieties no kredīta ņemšanas vai nepārdomātām saistībām. Izvairieties no traumas. Atcerieties, ka ģimene ir jūsu stiprā pils – tajā kliedēsit šaubas un nemieru. Atturiet atvases no pulcēšanās kompānijās, izplānojiet brīvās dienas. Atbalstiet tuvos cilvēkus viņu centienos, kliedējiet domstarpības, piedodiet.

VĒZIS. Visam emocionāli dzīvosit līdzi, gūsit svarīgas atziņas. Piemērots periods tuvu attiecību stiprināšanai. Īpaši sekmēsies radošs darbs, spēsit realizēt dažādas idejas. Arī darbā cilvēki būs ļoti pretimnākoši. Apdomība naudas lietās ļaus izvairīties no zaudējuma. Neraugoties uz klapatām, ko sagādās atvase, palīdzēsiet un atbalstīsiet viņu. Vienmēr rūpējieties par labu ārējo izskatu ikdienā. Iespējams negaidīts un mīļš ciemiņš no tālienes. Allaž rīkojieties tā, lai radu saime priecātos par jums. Organizējiet mīļos kopīgiem darbiem un laika pavadīšanai dabā. Labvēlīgs laiks rosīties savā saimniecībā.

LAUVA. Sirdij tuvais cilvēks augstu vērtēs jūsu atbalstu – par to tikai mazliet jāpiedomā. Panāksiet labu lietu virzību savā jomā. Stabilas attiecības ar partneriem. Pagaidām nesāciet biznesa sakārtošanu, tomēr pārliecinieties, ka nav apdraudēts nopietns darījums. Atturieties no apkārtējo kritizēšanas un sava veikuma slavēšanas. Var aktualizēties jautājums par izglītības turpināšanu – nopietni to apsveriet. Esiet līdzcietīgs pret bez saimnieka palikušām radībām. Periodā labāk uzturēties mājās, nevis skaļās kompānijās. Dzīvesvietas iekārtošanas darbi radīs pozitīvu stabilitātes sajūtu.

JAUNAVA. Ļoti mainīgs garastāvoklis, bet neesiet rūgumpods – centieties visur ieraudzīt pozitīvo pusi. Tas palīdzēs skatīt dienas gaišākas. Ja savu sakāmo rūpīgi sagatavosit, jūs ievēros, izteiktajos priekšlikumos ieklausīsies. Koncentrējieties vissvarīgākajam šīs vasaras notikumam. Pabeidziet iesāktu darbu. Viegli noregulēsies materiālas vai finansiālas domstarpības. Ar savu klātbūtni un rūpēm palīdzēsiet kādam pārvarēt grūtu slimības gaitu vai depresiju. Būs tendence dominēt mājinieku saimē, bet nedusmojiet, ja kaut kas nenotiek, kā jūs gribētu. 

SVARI. Rudenīgu noskaņu periods. Piešķiriet savām attiecībām vieglumu. Neko nevajag sasteigt vai atlikt. Nebaidieties atklātā sarunā tikt skaidrībā par turpmāko kopdzīvi. Darbā noderēs zināšanas finanšu jomā. Nesavtīgu un godīgu padomu sniegs zinošs cilvēks. Būs vairāk jādomā par saviem mīļajiem. Pirms rudens apģērba iegādāšanās izvētījiet skapjus un plauktus – iespējams, tur jau ir viss nepieciešamais. Atvases gan vediet lielā iepirkumu tūrē – iegādājoties vajadzīgo, uzklausiet viņu vēlmes. Labs laiks kādam sirsnīgam darbam. Pirms skolas ar atvasēm apmeklējiet omītes un opīšus.

SKORPIONS. Krāsains laiks dabā un arī dzīvē. Labs draugs alks pēc jūsu atzinības. Neparedzēts notikumu pavērsiens var likt izvērtēt nesenus notikumus citām acīm. Sarežģījumus kolēģu starpā var atrisināt, tikai kopīgi izrunājoties. Uz priekšu var sākt virzīties kāda iestrēgusi ideja vai nepabeigts darbs. Negaidīts priekšlikums mulsinās, bet galu galā, ņemot vērā aprēķinus un iegūto informāciju, viss beigsies pārsteidzoši labi. Parādnieks centīsies atdot vismaz daļu no sava parāda. Mājās kopīgos rudens darbos darīsit pat to, no kā citkārt labprāt atsakāties. Esiet iedvesmotājs un virzītājs.

STRĒLNIEKS. Periods bez lieliem izaicinājumiem un satraukumiem. Tikšanās, labas sarunas. Pasēdēsit gan draugu kompānijā, gan ar mīļoto baudīsit kopā būšanu. Turpiniet strādāt savā jomā. Noprecizēsies tuvākie darbi. Būs jāaizstāv sava pārliecība un uzskati. Kāds var mēģināt apstrīdēt jūsu priekšlikumus. Atrisināsies paša negribēti radīta problēma. Draugs var šķist pārāk pļāpīgs. Kādā brīdī būs nepieciešama vienatne domu apkopošanai un sīku ikdienas darbu paveikšanai. Sarūpējiet visu nepieciešamo atvašu skolas gaitām. Neizceliet savu bērnu pāri citiem, kuriem iespējas mazākas.

MEŽĀZIS. Rosīgs laiks. Pārpratumus attiecībās risiniet ar mīļiem vārdiem. Tuvais cilvēks gaidīs jūsu sapratni un atbalstu. Sarosīsies vientuļie Mežāži. Biznesā jaunus darbus neplānojiet, strādājiet pie iesāktā – svarīgi tieši tagad solīto izpildīt labā kvalitātē un noteiktā termiņā. Materiālā ziņā stabilitāte. Dažkārt var gadīties pat tā, ka, darot mazāk, iegūsit vairāk. Esiet modrs. Nepalaidiet garām kādu tikšanos, kas jums pašreiz ir ļoti nozīmīga. Uzturiet bērnos ticību savām spējām, skolas gaitās ejot. Nerājiet viņus, kad neveicas. Dzīvojiet ģimeniskā harmonijā un savu mieru nododiet arī atvasēm.

ŪDENSVĪRS. Labvēlīgs un mierīgs periods. Neatkarīgie Ūdensvīri, kā vienmēr, visu gribēs kārtot paši. Mīļotos cilvēkus tas var pat kaitināt. Pašlaik galvenais ir pārdomāti soļi un sapratne pret ikvienu. Analizējiet savas darbības kopumā. Paudiet pārliecību laipni, bet nelokāmi. Daudzās lietās palīdzēs vienīgi sirsnīgs smaids. Var mākt nogurums – tas nozīmē, ka nepieciešama atpūta, atslābināšanās no trakā skrējiena. Samērojiet spēku rezerves, lai pēc rosīgas vasaras nepaliekat kā saplacis balons. Vēsos vasaras vakaros jūsu labsirdība pulcēs tuvos cilvēkus. Novērtējiet šo likteņa piešķirto dāvanu.

ZIVIS. Sīkās lietās var kaut kas neizdoties, bet kopumā veiksmīgs periods. Pareizi reaģēsiet negaidītā situācijā, atjaunosiet ieplaisājušas attiecības. Sekmēsies radošs darbs literārā laukā. Apmierināsit savas profesionālās ambīcijas. Kolektīva vadīšana var prasīt pastiprinātu uzmanību. Izdosies mazināt valdonīgumu raksturā, kas dažkārt atvēsina jūsu klientus. Spēsit lietas virzīt plānotajā gultnē. Līdzsvarotais raksturs partneros radīs mierīgu noskaņojumu. Noteikti mēģiniet arī atpūsties, jo kādā brīdī sāks mākt pagurums. Laikus apsveriet iespēju doties uz lielāku jubileju radu lokā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 19.04.2024.

Eskalatorus izdomājuši vārguļi, kas nespēja kāpt augšā vai lejā pa kāpnēm bučojoties.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko