Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops: 27. maijs - 2. jūnijs

Nedēļas horoskopu no 27. maija līdz 2. jūnijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Perioda pirmā puse emocionāli diezgan sarežģīta. Jutīsit spēku izsīkumu, bet neļaujiet nogurumam izpausties tuvajās attiecībās. Neņemiet pārāk daudz pie sirds, izvērtējiet satraucošu informāciju – tā var būt maldinoša. Noteikti atpūtieties, neko nesasteidziet. Koncentrējieties tikai uz neatliekamākajiem darba pienākumiem. Perioda otrā puse piemērota nelielu darbu paveikšanai. Atturieties tērēt līdz šim uzkrāto – rudenī iekrājumi ļoti noderēs. Var nākties papūlēties, lai noturētu personīgo īpašumu. Labs laiks rosībai pa māju. Trenējiet prātu, vairāk kustieties. Ņemiet vērā atvašu priekšlikumus.

VĒRSIS. Negaidīti notikumi uz laiku var mainīt stabilo situāciju. Atturieties no pārspīlētām emocijām, nespītējieties – tas var traucēt koncentrēties darbam. Ļaujiet visam ritēt mierīgi. Draugi vai kolēģi centīsies piebremzēt jūsu aktivitātes. Iespējams, būs jārēķinās ar paaugstinātām vadības prasībām. Neļaujieties apātijai, kad šķietami nav izdevies labi iecerētais. Būs grūti, tomēr sasniegsit mērķi. Mīļotais cilvēks būs pateicīgs par sniegto atbalstu. Var nākties atcelt lidojumu vai tālāku braucienu. Nepārdomāti vārdi var izsaukt strīdus ar tuvinieku vecāko paaudzi. Esiet iecietīgs.

DVĪŅI. Siltā saulītē augs enerģija un dzīvesprieks. Būsit gatavs gluži vai kalnus gāzt. Svarīgi sadalīt savus spēkus – visu dariet lēni, rāmi, pamazām. Valsts darbā nedodiet pamatu aizdomām. Izvairieties no iesaistīšanās dažādās akcijās. Pārsteidzīgi izdarītie secinājumi par tuva cilvēka gaitām būs tikai jūsu fantāzijas auglis. Izmantojiet iespēju pabūt vienatnē, padomāt. Klausiet intuīcijai. Laidiet pa vējam negatīvās emocijas. Labs noskaņojums novērsīs hroniskas kaites saasināšanos. Perioda beigās nesaprašanās dēļ emocionāli var tikt ievainoti vistuvākie. Pašam vien viss būs jāvērš uz labu.

VĒZIS. Darbu pārpilns periods, tomēr atvēliet laiku attiecību stiprināšanai. Uzburiet romantiskas noskaņas. Jauni apstākļi darbā var satricināt pārliecību par savas rīcības pareizību. Nevairojiet domstarpības ar kolēģiem – ja esat kļūdījies, atvainojieties. Jūs glābs vēss prāts un apdomība. Radošai darbībai maz piemērots laiks, ieturiet nelielu pauzi. Izvēloties ieguldīt naudu, apsveriet visus variantus. Kategoriska nostāja var radīt nelielu ecēšanos ar dzīvesbiedra vecākiem. Pārdomājiet savu rīcību – neko nezaudēsit, mīļi piekāpjoties. Ja apstākļi ļaus, pievērsieties vaļaspriekam, palutiniet sevi.

LAUVA. Sirdsmieru var traucēt sāpīgas atmiņas par personīgi piedzīvoto. Saprātīgi novērsiet tuvojošos konfliktus. Ķildas ar mīļoto ne pie kā nevedīs – katram pierādot savu taisnību, strīdi tikai šķels. Risiniet kopīgus mērķus. Pabeidziet nepadarītus darbus. Ideju jauniem projektiem netrūks, un tos būs diezgan viegli ieviest. Būsit impulsīvs un spara pilns, bet atturieties no riskiem. Svarīgi apdomāt notiekošo no cita skatpunkta. Neatkāpieties no draugam dotā vārda. Iespējami lielāki sadzīviski izdevumi. Mājās galvenais saglabāt mierīgu gaisotni. Morāli atbalstiet savus tīņus viņu centienos.

JAUNAVA. Investīciju kavēšanās uz laiku traucēs plānoto biznesa jomas paplašināšanu. Neļaujiet noplakt garastāvoklim. Var veidoties ar apdomu risināma situācija, atcerieties, ka katrai bezizejai rodama izeja. Arī pašu spēkiem spēsit izrāpties no visdziļākās bedres. Ja tiekat ierauts attiecību skaidrošanā, ieteicama neitrāla pozīcija. Apkārtējie var nepareizi saprast mēģinājumu palīdzēt pazīstamam cilvēkam. Savai rīcībai sagatavojiet pamatotus argumentus. Nepārmetiet sev nepadarītos darbus, visu pagūsit laikā. Atslābiniet saspringtos nervus, baudiet mūziku, grāmatas, pastaigas.

SVARI. Esiet gatavs aktīvai rīcībai – visam pietiks gan jaudas, gan degsmes. Pašsajūta būs atkarīga no emocionālā noskaņojuma. Paveiksit labas lietas. Svarīga ir sadarbība ar kolēģiem, kritisku aci vērtējiet savu darba stilu. Uz politiķiem liels spiediens no masu mediju puses – nāksies aizstāvēt savas pozīcijas. Jaunais amats sola lielu slodzi un daudz sarežģījumu, bet neļaujiet nevienam uzspiest jums savu viedokli. Atbalstiet cilvēku, kurš jums daudz palīdzējis. Necentieties mājiniekiem pierādīt vispārzināmas patiesības. Nokaitinātie tuvinieki var sarunāt rūgtas patiesības. Būs grūti atkal salabt.

SKORPIONS. Iespējamas sarežģītas situācijas gan attiecībās ar tuvo cilvēku, gan darbā. Strauji mainīgajos apstākļos centieties saglabāt iekšēju mieru. Reizēm labai sapratnei nepieciešams pavisam nedaudz. Ieklausieties, apdomājieties un sasāpējušas problēmas risiniet, rēķinoties arī ar otra cilvēka viedokli. Ne viss būs patiesība, ko jums teiks nejauši cilvēki no malas. Avantūras būs lemtas neveiksmei. Pārmaiņas attiecībās ar vistuvākajiem sāciet ar sevi. Mīļā miera labad reizēm der atkāpties no saviem stingrajiem principiem. Laba recepte – nomierinieties, pasmaidiet un samīļojiet strīdā iekarsušo.

STRĒLNIEKS. Labs periods konkrētu lēmumu pieņemšanai. Mīļotais cilvēks cerēs uz lielāku uzmanību, bet jums vairāk prātā būs darbs. Kolēģi var mainīt kaut ko, kas iepriekš stingri norunāts. Nestrīdieties, apsveriet, vai tas ir prātīgi darīts konkrētajā brīdī. Varat cerēt uz parāda termiņa pagarinājumu. Pagaidām atlieciet jautājumu par darba maiņu, saskatiet pozitīvu stabilitāti esošajā situācijā. Uzmanieties no iekaisumiem un apaukstēšanās. Gādājiet, lai atvašu aktivitātes biežāk notiek brīvā dabā. Arī bērniem nepieciešama atpūta. Iespējams, jums visiem kopā ieteicama vietas maiņa.

MEŽĀZIS. Būs tendence dominēt visās situācijās, vienmēr panākt savu. Darba kolēģi var jums pārmest iedomību, nerēķināšanos ar vispārējo viedokli. Varat spert drosmīgu, bet pamatīgi apdomātu soli. Cerot sasniegt mērķi, rūdiet pacietību. Mazāk svarīgus sagatavošanās darbus uzticiet apzinīgiem kolēģiem. Publiskām diskusijām gatavojieties īpaši rūpīgi. Gādājiet, lai jūsu minētie fakti nav pretrunīgi, citādi varat iekrist pavisam vienkāršā jautājumā un nelabvēļi to ilgi atgādinās vietā un nevietā. Stingri ievērojiet amatam atbilstošu ģērbšanās etiķeti. Ģimenē bīstami būs steigā pieņemti lēmumi.

ŪDENSVĪRS. Neļaujieties negatīvam noskaņojumam. Katru jaunu dienu sveiciet ar prieku. Mazāk klausieties ļaužu valodās un viltus portālu ziņās. Dzīvojiet ar savu prātu. Gaidītie rezultāti nāks ar lielu piepūli. Darbu, kas krīt no rokām laukā, atlieciet uz vēlāku laiku. Ar izīrētāju var rasties nesaprašanās dzīvokļa lietās. Neatlieciet uz vēlāku laiku nepieciešamos maksājumus. Aizstāviet savas intereses ar rakstītā likuma spēku, ja nepieciešams, vērsieties pie jurista. Braucot sliktos laikapstākļos, esiet īpaši uzmanīgs uz ceļa. Atvases mēģinās pašas kārtot savu dzīvi – atbalstiet, bet nelutiniet.

ZIVIS. Būs spēks un enerģija. Veiksies, ja izdosies pieņemt dzīves pašreizējo skarbo realitāti. Radīsies apstākļi tālākai izaugsmei. Neatmetiet domu par aizsāktu radošu ideju. Varat izjust konkurentu aktivizēšanos – tas motivēs strādāt spraigāk. Atturieties no nepārdomātas rīcības. Nav vēlama pārāk strikta nostāja. Vairāk izejiet uz kompromisiem. Soli pa solim stipriniet pamatus rūpīgi būvētajam. Neuzņemieties atbildību par to, kas jums nepieder. Kaut arī naudas netrūks, netērējieties avansā. Taupiet spēkus, neaizmirstiet par atpūtu un labu miegu. Apsveriet domu drīzumā apciemot atvasi ārzemēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko