Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Nedēļas horoskops: 28. jūlijs –3. augusts

Nedēļas horoskopu 28. jūlijam –3. augustam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Viss izdosies, ja būsit mērķtiecīgs un pozitīvi noskaņots. Katru dienu sāciet ar mazu, jauku sīkumu un noskaņošanos uz labām lietām. Ja saglabāsit līdzsvarotu garastāvokli, izdosies likt lietā teicamās praktiskās iemaņas un novirzīt enerģiju konkrētu rezultātu sasniegšanai. Būs vairāk spēka, lai pārvarētu radušos sarežģījumus. Lieti palīdzēs vieda cilvēka padoms. Izvairieties no pārkaršanas. Labvēlīgs fizisks darbs un sporta nodarbības. Perioda vidū noteikti iekārtojiet mazu atelpas laiku, lai sakārtotu domas un sasparotos kādam enerģiskam, sen plānotam solim. Smaidiet!

VĒRSIS. Netrūks enerģijas, bet tā bieži tiks tērēta tukšgaitā. Māks nogurums, būs vēlēšanās kaut ko mainīt dzīvē, bet to liegs darīt paša izdomāti šķēršļi. Mēģiniet sākt dienu ar rīta rosmi vai vēsu dušu. Svarīga pašiedvesma un pozitīvs skatījums uz cilvēkiem un lietām. Jums izdosies! Līdzekļus gan nevarēsit uzkrāt, nauda ātri tiks izdota, bet prieks par pirkumiem nebūs ilgstošs. Radīsies iespēja iegūto viegli palaist tālāk, padalīties ar draugiem. Mājās miers un saskaņa. Plānosiet atvašu izglītošanu. Gribēsit, lai bērni paliktu tuvāk mājām un mīļajiem – vecākiem mierīgāk, bērniem drošāk.

DVĪŅI. Pašlaik varat justies droši. Veiksmīgi tiksit galā ar sīkām ķibelēm. Svarīgi nezaudēt spēju iejusties mainīgos apstākļos. Orientējieties uz projektiem, kas dos rezultātu ilgtermiņā. Jūtot konkurentu rosīšanos, saglabājiet iekšēju mieru un savaldību. Nokaitētā situācijā svarīga ir vēsa galva un skaidrs prāts. Lieciet lietā profesionālo intuīciju. Piesardzīgi izsakiet kritiskas piezīmes. Visvairāk kaitēs pārsteidzīga rīcība un neapdomāti vārdi. Dzīvesbiedrs var pārsniegt paredzētos ģimenes tēriņus. Mēģiniet iztikt bez skaļiem strīdiem – tos būs grūti apdzēst, tikai sabojāsit garastāvokli.

VĒZIS. Enerģija virmos dzīslās. Saradīsies daudz pienākumu un dažādu darīšanu, bet palīdzību nebūs kam lūgt. Nezaudējiet izdarību! Izdosies veiksmīgi organizēt pasākumus. Saglabājiet mēra sajūtu it visā. Atturieties no skeptiska noskaņojuma. Apdomājiet, vai pieņemami tālāka ceļojuma plāni. Esiet piesardzīgs, vadot transportlīdzekli mežainos apvidos. Saudzējiet veselību. Noķertā infekcija var saglabāties diezgan ilgi. Atturieties no pulcēšanās nepazīstamās kompānijās. Neesiet pārāk bargs pret atvasēm – viņu nodarījums nebūs tik liels, kā sākumā šķitis. Apsveicama bērnu vēlme strādāt.

LAUVA. Neparedzēta situācija nokritīs kā no gaisa. Uzdotie darbi liksies pārāk vienmuļi. Izkulsities, ja mierīgi apdomāsit tālākos plānus. Noglabājiet svarīgus dokumentus, kādam var rasties interese tos papētīt. Būs vairāk izdevumu nekā parasti, taču pašlaik paturiet naudu makā – iegādājieties tikai nepieciešamo. Labi neaizņemties un arī neaizdot naudu. Šis periods un arī tālākais galīgi nav piemērots cīņai par mantojumu vai jebkādu citādu labumu. Negatīvās domas var atstāt iespaidu uz veselību. Ar sapratni uztveriet radinieku īpatnības. Līdzjūtība un atsaucība atvieglos tuva cilvēka dzīvi.

JAUNAVA. Samērā sarežģīts periods. Biznesa jomā radīsies vērtīgas idejas. Jebkurā situācijā ļoti precīzi jāpilda panāktās norunas un vienošanās. Pirms gatavojaties mest akmeni cita cilvēka dārziņā, atklāti novērtējiet savu rīcību. Izdariet godīgus secinājumus. Mīlestība cels debesīs, bet nesaprašanās var izraisīties uz līdzenas vietas. Nesaskaņas graus stabilitātes sajūtu, aizkavēsies plānotās lietas. Nepiekāpība tikai uzkarsēs emocijas. Ar varu neko nepanāksit, šoreiz nepieciešama diplomātiska rīcība. Jāapzinās, ka visas lietas atrisinās tā vai tā, bet sabeigti nervi būs kā graujošs buldozers.

SVARI. Nogurdinošs darbs paņems spēku, rēķinieties ar misēkļiem darbā. Mierīgi uztveriet sīkas ķibeles. Nestrīdieties bez pamatota iemesla, lai jūs neuzskata par kašķīgu. Iespējama aizvainojoša kritika, bet lai tā jūs nesatrauc. Svarīgi pašam apzināties, ka izdarīts tas, kas jūsu spēkos. Ne viss uzsāktais būs realizējams, taču droši turpiniet! Darba intervijas atlieciet uz vēlāku periodu, rūpīgi tām gatavojieties. Pasākumos sastapsit domubiedrus. Saudzējiet veselību. Atcerieties, ka vēsam laikam dabā paredzēts silts, nevis smalks apģērbs. Var saniķoties auto. Nekavējieties to savest kārtībā.

SKORPIONS. Ļoti raibs periods. Uzmanību prasīs kolektīva finanšu pārvaldīšana. Būs vairāk izdevumu, iespējams pat iekļūt parādos. Varat saņemt šķietami izdevīgu sadarbības piedāvājumu, taču jāpārskata līguma punkti – kāds no tiem vēlāk var tikt tulkots jums par sliktu. Var apdomāt radinieka vai drauga aicinājumu sākt neiestaigātu ceļu biznesā. Ja neesat drošs, iespējama arī vilšanās. Viegli iepazīsities un viegli šķirsities. Pašlaik labāk nesākt ilgstošu nopietnu sakaru. Vēl iespējams dziedēt iepriekšējās attiecības, kuru pārtrūkšana joprojām sirdī sūrst. Noteikti jābūt abpusēji piekāpīgākiem.

STRĒLNIEKS. Ja rīkosities haotiski, enerģiju tērēsit pa tukšo. Ne katrs apspriestais plāns iegūs reālus apveidus. Būs tieksme strīdēties. Labāk paejiet malā un lēnām nomierinieties. Neizlaidiet no rokām īpašumu, kas varētu būt noderīgs tikai pēc vairākiem gadiem. Vēlams līdz atvaļinājumam nomaksāt visus rēķinus, jo pēc tam var vienkārši pietrūkt naudas. Iespēju robežās piedalieties labdarības pasākumos. Mājās var izcelties domstarpības, jo jaunie cilvēki centīsies atbrīvoties no vecāku aizbildnības. Svarīgi, lai ģimenē visas paaudzes vieno kopīgas intereses.

MEŽĀZIS. Paļaujieties uz sevi, nebalstiet ieceres uz iespējamu palīdzību no malas. Izdosies izvairīties no nepatikšanām. Savus pienākumus veiciet mērķtiecīgi. Dzīvojiet ar savu pārliecību, bez īgnuma pildiet konkrētus uzdevumus. Kāds darbs var būt jāatkārto. Rīkojieties prātīgi un apdomīgi, neriskējiet. Nepakļaujieties vairākuma maldīgajiem pieņēmumiem. Atspēkojiet nepatiesas ziņas. Jaunais kolēģis var kļūt par domubiedru. Ļaujiet izpausties sirsnībai un izpalīdzībai. Nav īstais laiks šķiesties ar naudu. Dzīvei parādīsies jaunas krāsas, ja izdosies kaut uz neilgu laiku kaut kur aizbraukt.

ŪDENSVĪRS. Dzīve rādīsies rožainās krāsās. Vēlēsities, lai apkārtējie vairāk smaida, ir labvēlīgāki, taču sāciet ar sevi! Paļaujieties uz intuīciju, dariet, ko sirds liek. Kāda cerība noteikti piepildīsies, tikai mazliet vēlāk. Tiecieties ar draugiem, neko neatlieciet it kā laika trūkuma dēļ. Runājiet un arī vairāk ieklausieties draugu teiktajā. Iespējams, esat aizmirsis par kāda tuva cilvēka vientulību. Satiekoties kliedējiet viņa skumjas un dvēselē jutīsities atvieglots. Var tikt pārbaudīta attiecību noturība ar partneri vai draugu. Būs nepieciešama gan iejūtība, gan pašaizliedzība.

ZIVIS. Periodā būs vairāk spēka un arī vairāk aizrautīgas rīcības. Enerģiski rīkojoties, zaudējumi būs minimāli. Valdiet pēkšņas emocijas. Neizdošanās gadījumā atturieties sagraut paveikto un doties prom. Nemokiet sevi ar pašpārmetumiem, ja kaut kas nav izdevies. Saglabājiet optimismu un apņēmību sākt atkal visu no gala. Ļoti vēlams nelietot alkoholu un atturēt no tā arī citus. Nav īstais laiks zīmēties sabiedrībā. Neko nemēģiniet darīt pret savu gribu, sagaidiet brīdi, kad viss risināsies it kā pats no sevis. Var saglabāties spriedze tuvās attiecībās. Esiet īpaši uzmanīgs uz ceļa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko