Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Svētdiena, 30. jūnijs
Tālivaldis, Mareks

Nedēļas horoskops: 28. jūnijs - 4. jūlijs

Nedēļas horoskopu no 28. jūnija - 4. jūlijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Enerģiju tērējiet lietderīgi. Gūsiet panākumus ar neatlaidību un konsekvenci. Darbus veiciet bez smaguma sajūtas. Domubiedru atbalsts palīdzēs uzdoto paveikt laikā. Neko neuzskatiet par pašu par sevi saprotamu. Necietīsit iejaukšanos savā profesionālajā darbā, asi reaģēsit uz jebkuru aizrādījumu. Nevēlēsities darboties politikā vai administratīvajā darbā. Var sākt domāt par militāro karjeru. Vienmēr ieklausieties intuīcijā. Bieži priekšplānā izvirzīsies personiskās materiālās intereses. Mērķa sasniegšanai izmantosit dažus aplinku ceļus. Attiecībās veidojiet romantiskākas notis.
 

VĒRSIS. Ja neņemsit vērā līdzcilvēku viedokļus un padomus, iespējama smaga kļūdīšanās. Pat tad, ja šķitīs, ka viss apkārt ir slikti, nenolaidiet rokas. Jums ir labas iespējas izķepuroties no dziļas bedres. Nežēlojiet savu ieguldījumu kopīgos panākumos. Meklējiet dažādas zināšanu iegūšanas iespējas; varat atrast arī interesantu vaļasprieku. Neatlieciet ilgi plānoto braucienu, neskatoties uz dažu apstākļu nelāgu sakritību. Ja tiek skarta politika, saglabājiet mieru, paužot atšķirīgus uzskatus. Pacietība noderēs visās dzīves jomās. Atturieties no sakāpinātām emocijām, esiet uzmanīgi uz ceļa.
 

DVĪŅI. Nelaidiet garām izdevīgu piedāvājumu. Iepazītie cilvēki mudinās piedalīties jaunā projektā, būsit labs papildinājums enerģiskai komandai un ar gribasspēku kopā paveiksit iecerēto. Drosme nevienam nekaitē, tomēr uzmanieties – nekļūstiet pārdroši. Izvairieties no strīdiem ar nervozu kolēģi. Nav ieteicams uzņemties materiālu atbildību par kolektīvu īpašumu. Īpaši piesardzīgiem jābūt pie stūres. Var būt jāierobežo savas vēlmes, taču nesatraucieties par to. Nekad nežēlojiet naudu teicamas kvalitātes darba instrumentu iegādei. Uzmaniet vecāku veselību. Esiet sirsnīgi. Iespējamas romantiskas attiecības.
 

VĒZIS. Mierīgs periods. Šķitīs, ka piebremzējies dienu ritms. Jaunas atziņas un kontakti var mainīt līdzšinējos priekšstatus. Skaidrāk vērtēsit notikumus sabiedrībā. Varat pietuvoties karjeras mērķim, nekādi ierobežojumi netraucēs īstenot plānus. Atgriezieties pie laika trūkuma dēļ atliktas nodarbošanās. Dzīvesbiedrs būs norūpējies par ģimenes materiālo labklājību, jārēķinās ar iemīļotā cilvēka skarbumu un asākiem izteikumiem. Ģimenes attiecībās būs nepieciešama diplomātija. Brīvdienas varat mierīgi pavadīt savās lauku mājās. Pagaidām atturieties no draugu pulcēšanas un uzturēšanās plašos pasākumos.
 

LAUVA. Darbosities ar lielu enerģiju, viss veiksies ātrāk nekā citkārt. Varat saņemt interesantu priekšlikumu vai noslēgt izdevīgu sadarbības līgumu. Izjutīsit konkurences lielo spēku. Ikdienā dzīvojiet bez strīdiem un pārmetumiem. Esiet uzmanīgi. Ja izteiksit nepamatotus pārmetumus, konflikts ar priekšniecību var izcelties no nekā. Tieciet galā ar nelielu iekaisumu. Jāizvairās no apdegumiem, nedrīkst pieļaut fizisku pārpūli. Labi izmantot masāžu vai pirts pakalpojumus. Atturieties ēst pārāk asus vai karstus ēdienus. Uzturiet sakarus ar atvasēm, saglabājiet mieru uzvirmojušās nesaskaņās.
 

JAUNAVA. Kādam šķitīs, ka jums veicas pārāk labi. Jārēķinās ar līdzcilvēku intrigām un skaudību. Neuzķerieties uz provokācijām. Neizpildīts solījums izraisīs asu nosodījumu; nāksies taisnoties. Esiet konstruktīvi un lakoniski. Izvairieties pat no īslaicīgas iesaistīšanās azartspēlēs, kas var nebūt viegli. Neiespringstiet uz neveiksmēm, ejiet soli pa solītim. Ja vajag, piesaistiet uzticamus draugus. Viņi atbalstīs nenosodot un neaprunājot. Skolu brīvlaikā veidojiet ciešāku saskarsmi ar atvasēm. Ejiet dabā, ceļojiet ar laivām pa upēm. Pašlaik ģimenē nepieciešama cieša savstarpēja saskaņa un miers.
 

SVARI. Uz sarežģīto laiku raugieties filozofiski. Pārdomu piramīdas augšgalā lieciet pozitīvās ziņas. Svarīgi labi uzturēt savu garīgo un fizisko veselību. Uzklausiet padomus un pieņemiet palīdzību. Varat saņemt negaidītus priekšlikumus, kurus uzreiz būs grūti novērtēt. Viss, ko darīsit, prasīs piepūli, taču ar uzcītību un neatlaidību izpelnīsities atzinību. Būs iespēja parūpēties par nekustamo īpašumu vai to iegūt. Gādājiet par apkārtējās vides tīrību lauku saimniecībā, kur jūtat savas saknes. Atvases tieksies pēc brīvības. Ja jūsu plāni nesaskan ar ģimenes locekļu vēlmēm, meklējiet kompromisus.
 

SKORPIONS. Izmantojiet izdevības. Rīkojieties tālredzīgi, novērtējot konkrēto situāciju. Uz šo periodu prātīgi būtu atteikties no braucieniem un komandējumiem. Ja vien iespējams, visus darbus dariet no mājas. Dažkārt rīkosities ātri un impulsīvi. Jābūt uzmanīgiem rakstu darbos, veidojot apskatus un kritiskus materiālus. Izvairieties no ķildas ar brāli, māsu vai kaimiņiem. Esiet piesardzīgi savos izteikumos. Centieties būt saticīgi un miermīlīgi. Varat zaudēt darbu, bet izrādīsies, ka tas ir uz labu. Tikai no vecākiem būs atkarīgs, kā situācijas nopietnību sapratīs atvases. Runājiet, skaidrojiet.
 

STRĒLNIEKS. Būsit enerģiski un rosīgi. Vilinās piedalīšanās sabiedriskos pasākumos. Rīkosities ar plašu vērienu, dažkārt pārsniedzot savas finansiālās iespējas. Prasmīgi darbosities ar sarežģītiem mehānismiem. Prieku sagādās draugu izrādītā uzmanība. Neiesaistieties riskantā finansiālajā projektā. Nezaudējiet drosmi, sāciet no jauna to, kas neizdevās ar pirmo piegājienu. Pagaidām atlieciet nekustamā īpašuma pirkšanu, taču labs laiks individuāla uzņēmuma dibināšanai. Darbojieties lēni un mierīgi, novērsiet pārskatīšanos, stresu, steigu. Aizstāvot savas intereses, nepārkāpiet atļautās morāles normas.
 

MEŽĀZIS. Neuzņemieties laikietilpīgus pienākumus. Mērķi sasniegsiet, bet vēlāk, nekā cerējāt. Pirms uzņematies iniciatīvu, pārbaudiet apstākļus. Ievērojiet piesardzību visās lietās un vietās. Nestrīdieties ar apskurbušu un agresīvu cilvēku un arī paši neuzvedieties kā bravūrīgi pusaudži, kam jūra līdz ceļiem. Izvairieties no sasitumiem un iekaisumiem. Kādu brīdi var pasliktināties pašsajūta, neplānojiet lielu slodzi. Ieteicamas mērenas sporta nodarbības. Ģimenē var rasties domstarpības par audzināšanas jautājumiem. Netērējiet enerģiju tukšiem strīdiem. Biežāk romantiski pārsteidziet tuvo cilvēku.
 

ŪDENSVĪRS. Uzmanīgi uzklausiet riskantus priekšlikumus un ierosinājumus. Tie var iedragāt jūsu reputāciju. Izvēlieties stabilu darbu, kur viss atkarīgs no pašu varēšanas. Var uzņemties pārvaldīt kādu īpašumu, taču sākums būs kā pa celmiem. Pirms ejiet tālāk, aptveriet darba lauku un jau paveikto. Nepakļaujieties mēģinājumiem iesaistīt jūs intrigās. Nebūšanas neuztveriet personiski. Nepieļaujiet emociju brāzmas un dusmas. Sabiedrībā nejutīsities ērti, dosiet priekšroku vienatnei. Neglabājiet sevī negatīvas emocijas vai bailes, neļaujieties panikai. Būs nepieciešama saprātīga rīcība un miers.
 

ZIVIS. Spilgti, radoši priekšlikumi kompensēs agrākās neveiksmes. Atrisināsies iestrēgusi problēma. Darba organizācija palīdzēs novērst steigu. Veiksmīgi tiksit galā ar darbiem mainīgos apstākļos, tomēr savas iespējas novērtējiet reāli. Kāds labi sagatavots projekts var tikt atlikts no jums neatkarīgu apstākļu dēļ. Bez sirdsapziņas pārmetumiem pārceliet mērķa sasniegšanu, ja jūtat, ka pašreizējā situācijā tas nav reāli izpildāms. Vasara un laikapstākļi mudinās izkustēties. Dodieties dabā, kad vien tas iespējams. Aizmirstiet par savu ego. Esiet vienkārši, sirsnīgi un izpalīdzīgi ceļabiedru vidū.
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ķiršu laiks

Trīs receptes ar sulīgiem Latvijas dārzu ķiršiem.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko