Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Nedēļas horoskops 4.-10. martam

Nedēļas horoskopu 4.-10. martam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Sāks pūst gaidītie pārmaiņu vēji, būsit gatavs gāzt kalnus. Nesasteidziet jaunās attiecības – tikai laiks parādīs, kas ir kas. Morālu gandarījumu dos paveiktais darbā. Pierādiet savas spējas, nevienam nenodarot pāri. Nopietns pasākums paņems daudz spēka, taču viss izdosies. Neizdariet pārsteidzīgus secinājumus par jauno kolēģi. Savu iespēju robežās palīdziet draugam bēdās, bet atturieties no pārliekas emocionalitātes – tā var graut jūsu imunitāti. Mīlestības un miera pilna gaisotne mājās piesaistīs veiksmi un stimulēs radošu darbu. Nežēlojiet naudu atvašu talantu attīstībai.

VĒRSIS. Var mākt ziemā uzkrātais nogurums – tas diktēs savus noteikumus. Pieradušiem strādāt mājās, sāks klibot disciplīna. Kavēsit līgumsaistības. Pievērsiet lielāku uzmanību darbībai savā profesionālajā jomā, uzturiet kārtību darba dokumentos. Riskanti darījumi prasīs īpašu piesardzību un dos negatīvu pieredzi. Neizdariet virspusējus secinājumus, izvairieties no kļūdas aplama viedokļa dēļ. Samazināsies ienākumi, augs cenas, būs jāsajož josta. Esiet taupīgs, naudu izdodiet ļoti apdomīgi, taču atcerieties arī, ka vēl neesat uz sēkļa. Paziņa vērsīs jūsu uzmanību uz nepamanītu atvases talantu.

DVĪŅI. Jaunu iespēju periods. Konkurences apstākļos rūpējieties par papildu prasmju apgūšanu. Meklējiet sadarbības risinājumus ar biznesa partneriem, kontaktu dibināšanu sekmēs gudra rīcība. Mazāk oponējiet, mācieties uzklausīt! Nepārzinot situāciju pilnībā, necentieties neko mainīt vai ietekmēt. Palutiniet sevi. Neliels ceļojums atjaunos spēkus, dos prieku un gandarījumu. Esiet uzticīgs laulātais, neradiet plaisu ilgstoši labās attiecībās. Sakārtojiet māju, pagatavojiet garšīgu maltīti, sapulciniet kopā ģimeni. Izrunājiet satraucošo un uzturiet atbalsta sajūtu mīļotajos. Novērtējiet to, kas jums ir.

VĒZIS. Tuvās attiecībās var izcelties strīds pušu nevaļas dēļ. Pieņemot lēmumu, vairs neko negroziet. Nestrīdieties ar cilvēku, kurš aizrāda uz jūsu aplamo rīcību, bet pats kritiski paraugieties uz sevi. Darbā ar nelielu piepūli izdosies sasniegt labu rezultātu. Kompānijās saglabājiet neitralitāti, nepiedalieties negatīvos vērtējumos par kādu cilvēku – jums ir sava galva uz pleciem, un intuīcija nepievils. Tuvs cilvēks atnesīs labu vēsti. Mājās būs daudz pienākumu, bet esiet elastīgs, piemērojieties kopējam noskaņojumam. Mudiniet atvases radošām izpausmēm, paveiciet arī pats darbu, kuram agrāk nevarējāt saņemties.

LAUVA. Dariet darbu, kas sagādā gandarījumu. Iztēli apvienojiet ar realitāti. Pievērsiet uzmanību literāri pareizai izteiksmes un rakstības formai – ar to izcelsieties uz kolēģu fona un tiksiet ievērots. Nokārtojiet parādu – tas rīvē kantes jūsu labajai slavai. Cilvēki var nepareizi atstāstīt jūsu teikto. Labs laiks pārdroša plāna īstenošanai, taču nepiesardzīgi atklātu ideju centīsies izmantot kāds cits. Piesakieties tālmācībai vai izglītojošiem kursiem. Noguruma dēļ var izjukt labais līdzsvars ģimenē, konflikta cēlonis var būt nesavaldība. Atturieties no asas vārdu pārmaiņas – labāk paklusēt.

JAUNAVA. Var mazināties enerģija, taču nešaubieties par savām spējām. Jums daudz dots, tāpēc arī vairāk tiek prasīts. Veiksmīgi risināsiet uzticētās darba lietas. Nepārspīlējiet radušās grūtības – lēnām, bez lielas piepūles tās pārvarēsit. Rīkojieties apdomīgi, pēc principa labāk mazāk, bet izcili. Varat droši iepirkties, iztērējot nelielas naudas summas, taču atstājiet mierā uzkrājuma kontu – to vajadzēs lietot pēc kāda laika. Laidiet gar ausīm neveiklu tuva cilvēka izteicienu. Neatstājiet bez uzmanības dzīvesdraugu. Ieklausieties intuīcijā, jo var nākties rīkoties pretēji vecāku padomam.

SVARI. Stabilitāti veicinās godīgi padarītais. Centieties saglabāt optimistisku garastāvokli. Var sākties nozīmīgs laiks profesionālā jomā, būs ļoti daudz darba – visam iecerētajam dienas var būt par īsu. Svarīgākos darbus paveiciet nedēļas sākumā. Cilvēki būs prasīgāki, kontrole stingrāka. Iespējamas nelielas problēmas ar kolēģiem vai sadarbības partneriem, taču neļaujiet veidoties dziļām nesaskaņām. Neaizvainojiet kādu ar nepārdomātiem vārdiem vai rīcību. Ceļā ievērojiet satiksmes noteikumus. Esiet apdomīgs, iegādājoties dārgas lietas. Brīvdienas pavadiet moži, ar atvieglojuma sajūtu.

SKORPIONS. Reizēm būsit gan saērcināts, gan haotisks. Perioda beigās jābūt īpaši savaldīgam un paškritiskam. Vadība var kavēt jau izstrādāta darba pabeigšanu, taču nesatraucieties un nesteidziniet notikumus. Lēnām varat sākt īstenot jaunu radošu projektu, var apdomāt vēlēšanos mainīt darbu, strādāt citā jomā. Nedzīvojiet ilūziju varā. Savu rīcību pārdomājiet pa etapiem. Satraucošajā laikā atbalstiet savu ģimeni. Neatklājiet atvasēm iespējamas nesaskaņas vecāku starpā, jo šobrīd atbalstāma ir mīļo cilvēku saliedēšana vienotā veselumā. Gādājiet, lai vienmēr pietiekošā daudzumā ir ģimenei nepieciešamie pārtikas krājumi.

STRĒLNIEKS. Iespējamas pārmaiņas profesionālajā jomā. Būs darbi, ar kuriem nebijāt rēķinājies, un daudz laika prasīs arī sīku lietu kārtošana. Jūsu spēks ir jūsu pārliecībā, taču nekad neuzskatiet savu viedokli par vienīgo pareizo. Nedaudz uzlabosies materiālā situācija. Pēc notikumu apzināšanas pasaulē iespējami spēcīgi pārdzīvojumi un nervu spriedze. Vētījiet mediju uzticamību, neļaujiet sevi ietekmēt nepatiesām ziņām. Pozitīvu skatu uz dzīvi vairos labas attiecības ar cilvēkiem un gudri draugi. Brīvdienās regulāri izvēdiniet galvu dabā. Nežēlojiet uzmanību strauji augošajām atvasēm.

MEŽĀZIS. Veiksme no jums neatkāpsies, taču nevajag pārbaudīt sava sargeņģeļa pacietību. Esiet atturīgs, nepaudiet savas jūtas, kamēr pats par tām neesat skaidrībā. Pacentieties izpildīt draugam senāk solīto. Dzīvi var apgrūtināt nopietnas pretrunas darbā. Būsit aktīvs un centīsities rast iespējas sevi labāk parādīt. Uz neilgu laiku sākumpozīcijā iestrēgs iecerētais. Neplānots notikumu pavērsiens var likt mainīt stabilos pieņēmumus. Neveltiet pārāk daudz uzmanības lietām ārpus darba. Nestrīdieties ar dzīvesbiedra vecākiem vai bērniem no iepriekšējās laulības.

ŪDENSVĪRS. Radīsies iespēja atbrīvoties no apgrūtinošām saistībām, un veidosies citas nozīmīgas sadarbības saites. Būs jāvelta uzmanība profesionālu problēmu risināšanai. Saņemsiet jums nozīmīgu informāciju vai naudas summu – tas palīdzēs tikt galā ar darba uzdevumiem. Nepatiesu ziņu pieņemšana par patiesām radīs stresu un nomāktību. Rūpīgi vērtējiet notiekošo ap sevi, uzmaniet nopietnākus tēriņus. Pārvariet vēlēšanos izrādīties, aizmirstot par reālajām iespējām. Parūpējieties par savu un tuvo cilvēku veselību. Izdosies viss, ko veiksiet savas ģimenes un mājas drošībai. 

ZIVIS. Satraucošs periods. Reizēm būs sajūta, ka zūd gaisma tuneļa galā. Nepārslogojiet sevi. Esiet lietišķs un kritisks pret notiekošo. Neplānojiet darbus, kuru veikšanai nepieciešams daudz spēka un enerģijas. Veiciet visu ierastā secībā. Sarežģītu situāciju risināšanai paredziet alternatīvus variantus. Sīku notikumu virknē skatiet kopsakarības. Apziniet iespējas, meklējiet pieņemamākus ceļus plānu realizācijai. Tāls brauciens var radīt pārbaudījumu veselībai. Ja dosit priekšroku emocijām, varat piedzīvot materiālu zaudējumu. Atturieties no iesaistīšanās populārā, bet riskantā pasākumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko