Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nedēļas horoskops: 4.–10. augusts

Nedēļas horoskopu 4.–10. augustam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Neaizraujieties ar uzticētajiem valsts vai personīgo līdzekļu tēriņiem. Iespējams, ka tuvākajā laikā būs nepieciešama neplānota nauda. Varat ķerties pie sarežģītas lietas risināšanas. Nelaidiet garām iespēju darboties draugu grupā. Meklējiet iespēju dažādot ikdienas ritmu. Paveiciet sadzīviskus darbiņus, kuri ilgi atlikti. Apgrūtinās ilglaicīgi pārāk cieši kontakti ģimenē. Attiecībās rīkosities pēc saviem ieskatiem, bet tas var radīt emocionālu plaisu starp mīļotajiem. Centieties vienmēr labi izskatīties – tas cels pašapziņu. Nav vēlams kārtot attiecības ar dzīvesbiedra radiem vai draugiem.

VĒRSIS. Pārdomu un izšķiršanās periods. Darbā tehniski šķēršļi, pildot solīto, taču piemērots laiks nelieliem naudas darījumiem. Var sākt apdomāt daudzsološu projektu. Alksiet pēc skaidrības. Nemeklējiet palīdzību pie gaišreģiem. Būsit gatavi pielikt punktu nomācošām attiecībām, taču iegūtā brīvība neiepriecinās. Iespējama saspringta emocionālā reakcija uz atvašu rīcību – neizpūtiet no mušas ziloni, ļaujiet bērniem izteikt savas domas un, lai nekas nebūtu jānožēlo, iztieciet bez skaļas vārdu pārmaiņas. Uzmaniet mājdzīvnieka veselību. Grūtā laikā atbalstiet ģimenes vecāko paaudzi.

DVĪŅI. Būs labas idejas un arī sarežģījumi. Darbā iespējama štatu samazināšana vai reformas. Var būt apgrūtināti kolēģu kontakti. Izmantojiet savu prasmi plānot darbus, iekļauties solītajos termiņos. Nenāks par labu iespītēšanās. Konfliktus risiniet miera ceļā. Nepārvērtējiet fizisko izturību. Pārdomas radīs negaidīts darba piedāvājums. Ģimenē katrs meklēs savu situācijas risinājumu, taču mēģiniet vienoties par galveno. Nelauziet galvu par eksistenciāliem jautājumiem. Nesaskaņas var rasties mīļoto aizņemtības dēļ. Partnerattiecības nesaistiet ar naudas lietām. Varbūt būs jāpalīdz atvasēm ar naudu.

VĒZIS. Darbā daudz obligāto pienākumu. Kolēģu sapratne un morāls atbalsts, bet ne praktiska palīdzība. Var izveidoties strīdīga situācija ar iestrēguša biznesa partneriem. Kāds aiz lepnības slēps mazvērtības kompleksus. Esiet smalkjūtīgi un iecietīgi. Žņaudzošs nemiers sirdī. Var sarežģīties attiecības ar iepriekšējo ģimeni. Gādājiet par savu veselību arī tad, ja nav nekādu sūdzību. Neatraujiet laiku atpūtai un atcerieties, ka televīzijas programmu skatīšanās vēlās stundās vairo stresu un bezmiegu. Atbrīvojieties no nelāga ieraduma, uzturiet možu garastāvokli – tas ir labākais līdzeklis imūnsistēmas stiprināšanai.

LAUVA. Nepārvērtējiet savu varēšanu darbā. No stresa un pārguruma var rasties nomāktība, slikta pašsajūta. Pielāgojieties pašreizējai situācijai, lieki neriskējiet. Ja iespējams, solīto pārceliet uz vēlāku termiņu. Šajā periodā nav vēlami lielāki finanšu ieguldījumi vai nekustamā īpašuma iegāde. Neatsakieties no interesanta izklaides piedāvājuma. Var atjaunoties un pat kļūt stiprākas šķietami izirušas mīlestības saites. Palīdziet, cik spēka, tuvajiem cilvēkiem – tas uzturēs mieru dvēselē, vairos dzīvesprieku ģimenē. Esiet biežāk kopā ar atvasēm. Bērniem sarežģītajā laikā var pietrūkt jūsu atbalsta.

JAUNAVA. Darbā nāksies grūti noturēt kvalitātes līmeni un nebūsit īsti gatavi papildu pasākumiem. Nomāks neskaidrība no vadības puses. Nogurums jūs padarīs emocionāli ievainojamu. Turieties kopā domubiedru grupā, uzticieties pārbaudītu kolēģu padomiem. Uzturiet mundru garu ģimenē. Mīļoto cilvēku satrauks jūsu nomāktība – neslēpiet tās iemeslus, atklāti izrunājiet sāpi. Neizdosies uzreiz sakārtot visu pa plauktiņiem, bet gūsit dvēseles mieru. Atvases pārņems jūsu noskaņojumu. Stipriniet imunitāti. Smeliet spēku tautas līdzekļos – tējās, saknītēs, augļos un dārzeņos.

SVARI. Būsit diezgan reālistiski, būs laiks izvērtēt notikumus savā dzīvē un salikt galvenos uzsvarus. Nesavtīgi veiciet labus darbus. Sapulcēs atturieties skarbi izteikt savu kritisko viedokli – jūsu runa var izraisīt konfliktus. Naudas lietās paļaujieties tikai paši uz sevi – drošs būs tikai tas, kas makā. Sadzīves klapatu būs daudz, bet spēsit tās veiksmīgi atrisināt. Var saplakt vēlēšanās rudenī turpināt mācības. Nepadodieties! Kopā ar tuviniekiem rūpējieties par savas dzimtas dokumentu arhīvu. Mīlestībā stipriniet viens otru, kopā turieties pretī visiem skaudrajiem vējiem.

SKORPIONS. Katrs rīts nāks ar stipru apņēmību. Nevajadzētu sākt sarežģītus ilgtermiņa darbus – tiem piemērotāks būs rudens. Gudri izmantojiet jums doto varu. Attaisnosies lojalitāte pret apkārtējiem. Nepārdomāta rīcība var izraisīt asu pretreakciju. Pārbaudiet personīgo dokumentu derīguma termiņus un vajadzīgos laikus pagariniet. Uzmanība un savaldība palīdzēs izvairīties no negadījumiem un zaudējuma. Varbūt jūsu auto nepieciešama neatliekama apskate. Nav ieteicams aizņemties naudu lietām, bez kurām var iztikt. Apdomājiet nepieciešamību, pirms dosities iegādāties iepatikušos lietu vai apģērbu.

STRĒLNIEKS. Urdīs iekšējs nemiers, alksit pēc pārmaiņām. Iespējams darba piedāvājums, taču nez vai tas būs labs variants. Būsit emocionāli un jūtīgi. Nepieļaujiet pārmērības. Paaugstināts stress var ietekmēt pašsajūtu. Tonusu vēlams uzturēt ar gaišām domām, aizmirstot steigu. Centieties ātrāk pabeigt iekavējušos remontu mājoklī. Atvases jutīsies nedaudz piemirstas un sāpīgi reaģēs uz vecāku aizrādījumiem. Svarīgi neaizsvilties asā situācijā. Saspringums attiecībās, taču miers un labestība palīdzēs daudzmaz nokārtot negaidīti uzradušos problēmu. Investējiet līdzekļus bērnu attīstībā.

MEŽĀZIS. Darbā iespējamas izmaiņas. Ar tām tiksit galā samērā viegli, taču pagaidām neizpaudiet savus noteikumus – vispirms tieciet skaidrībā paši. Nebaidīs saistībā ar darba pienākumiem uzticētā atbildība. Iegūsit stabilitāti un noteiktību. Var apdomāt biznesa attīstības plānus nākamajam gadam. Iespēju robežās palīdziet dzīvesbiedra tuviniekiem izkulties no finansiāla kritiena. Ja jūtat nepieciešamību, neatlieciet uz vēlāku laiku vizīti pie ārsta. Jums var nepatikt atvases jaunais draugs, taču negatīvai attieksmei jābūt ļoti pamatotai. Saspringtais laiks neliegs mīļotajiem kalt cerīgus plānus.

ŪDENSVĪRS. Perioda otrajā pusē labi un motivējoši notikumi. Priekšroku dosit darbam kolektīvā, taču pārvariet biklumu un īstenojiet savus plānus! Uzmanīgi reaģējiet uz pārmaiņām darba tirgū. Ja neapjuksit, jauns darbības virziens tuvākajā laikā var pašos pamatos mainīt jūsu dzīves prioritātes un ritmu – gūsit gandarījumu un pierādīsit savu varēšanu pilnīgi citā jomā. Neizlaidiet no acīm ņiprās atvases – viņiem šis laiks pilns jaunu atklāsmju. Atbalstiet visu pozitīvo. Atcerieties, ka svarīgi mierīgi runāt par notiekošo, neslēpt savu mīlestību, palutināt bērnus, saprast un virzīt viņus.

ZIVIS. Ar gaišām domām un emocijām spēsit turēties labā līdzsvarā. Raugieties uz notiekošo attālināti, bet ar dziļu izpratni. Neņemiet ļoti pie sirds apkārtējās nebūšanas. Saspringta situācija atrisināsies vienkāršāk, nekā domājāt. Savaldība un miers palīdzēs godam tikt galā ar sarežģītiem jautājumiem. Jaunie mājokļa uzturēšanas noteikumi liks rūpīgāk kalkulēt izdevumus un atturēties no kāda plānota lielāka pirkuma. Atsakieties no iecerētā bez sirdssāpēm – drīz sapratīsit, ka varat mierīgi iztikt bez liekiem tēriņiem. Brīvdienās atļaujieties atslābt, palaiskoties tuvu cilvēku uzmanības lokā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko