Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nedēļas horoskops: 5. - 11. aprīlis

Nedēļas horoskopu 5. - 11. aprīlim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Vēlams darboties pēc noteikta plāna un pievērsties tikai kam vienam – veicot vairākus darbus reizē, var rasties kļūdas. Ja notiekošajā konstatējat pārkāpumus, apstādiniet arī jau iesāktu procesu. Perioda otrajā pusē izjutīsit nogurumu. Izvairieties no cilvēkiem, kuri jūs emocionāli nomāc. Brīvajā laikā ik dienu kaut uz īsu brīdi pievērsieties fiziskam darbam. Svarīgu lēmumu mājās pieņemiet kopā. Iegādājoties mājdzīvnieku, izskaidrojiet atbildību, kas gulsies uz katru ģimenes locekli. Neatkāpieties ne soli no norunas, nepieļaujiet nekādas atlaides bez nopietna iemesla.

VĒRSIS. Neieslīgstiet vienmuļībā un rutīnā. Katru dienu kaut mazliet virziet uz priekšu projektu, pat ja tam vēl tāls termiņš. Citādi, atliekot darbu no dienas dienā, vēlāk strādāsit lielā steigā un arī kvalitāte kritīsies. Komunikācijā ar citiem pacentieties neaizsvilties, jo strīdu sekas būs grūti paredzamas. Iepērkoties nesekojiet modes tendencēm, bet lūkojiet pēc tā, kas jums piestāv, ko izjūtat kā savu otro ādu. Ies no rokas praktiskie darbi mājās vai saimniecībā. Tuvinieku lokā gādāsit, lai viss notiek pēc jūsu prāta. Ja esat apveltīti ar dzirkstošu humora izjūtu, bieži strīdēsities, bet ātri salabsiet.

DVĪŅI. Visu izšķirs jūsu attieksme pret notiekošo. Atcerieties, ka šajā pasaulē jūs neesat vieni – ja nepieciešams, nekautrējieties lūgt palīdzību un padomu. Negremdējieties negatīvās domās. Būs gan patīkamas ziņas, gan veiksme, ko pat necerējāt sagaidīt. Autovadītāji, neiesaistieties vārdu pārmaiņās ar policistiem – tas jūsu kabatai dārgi maksās. Slikts noskaņojums var būt iemesls ķildām un pārpratumiem mājās. Atturieties no alkohola. Skatieties romantiskas filmas, pagatavojiet garšīgas vakariņas – priecājieties par to, kas jums dots šajā dzīves posmā, un sirsnība atkal atgriezīsies ģimenē.

VĒZIS. Ja atrodaties pie varas kloķiem, valdiet karstās emocijas, sadarbojieties ar cilvēkiem. Daudzi domās, ka esat gatavi iet pāri līķiem, lai izpatiktu vadībai un rīkotos priekšniecībai pa prātam. Svarīgi savu darbu pārvaldīt pilnībā. Virspusējas zināšanas var sagādāt kaunu nopietnā apspriedē. Netiks novērtēta jūsu iniciatīva un izlēmība, izjutīsit lielu diskomfortu. Ar emocijām palīdzēs tikt galā fiziska slodze, sportošana. Mājās nerunājiet par savām ķibelēm darbā. Neskopojieties ar uzmanības pierādījumiem mīļajiem. Veltiet laiku ģimenes labsajūtai. Bērniem patiks vecāku siltās attiecības un miers.

LAUVA. Būsit apņēmības un azarta pilni, bet steigā varat radīt ap sevi radošu haosu. Domājiet, pirms ko sakāt. Nelabvēļi jūsu teikto var atstāstīt pa savam, radot nopietnas nepatikšanas. Būs labi, ja pratīsit vietā teikt pārdomātus vārdus, bet citā reizē paklusēt. Nosakiet sev arvien augstākus mērķus. Neatlaidīgi darbojoties profesionālā vidē, radīsies iespēja godīgi virzīties augšup pa karjeras kāpnēm. Esiet vienkārši un izpalīdzīgi pret ikvienu cilvēku. Saņemsiet tuva drauga atbalstu un uzmanību. Kā patiesu dārgumu glabājiet ilgajās attiecībās izkristalizējušās ģimenes vērtības un prioritātes.

JAUNAVA. Vēlams pietaupīt enerģiju nozīmīgākajiem darbiem. Necentieties par visu vari iekļūt lielo spēlētāju pirmajās rindās. Ja sāks uzdarboties konkurenti, nepieredzējušajiem var plāni klāties. Perioda otrajā pusē mazliet pierims ikdienas straujais temps. Nezaudējiet spēju sapņot! Katra diena kļūs izjustāka un nozīmīgāka. Spēsit atlicināt laiku ģimenei, jo īpaši bērniem. Stipriniet atvašu imunitāti, mudiniet visus kopā sportot, uzturēties dabā. Nopietni gatavojieties pirmajai tikšanās reizei ar mīļotā cilvēka vecākiem. Ja būsit patiesi un sirsnīgi, izdosies nodibināt mīļas attiecības.

SVARI. Būs nepieciešama divkārša enerģija. Neesat vēl nobrieduši nopietnam solim, nesteidzieties. Profesionālo darbību virzīs iekšējs spēks un darāmā redzējums kopainā. Kolektīvā virmos īsts komandas gars, no jums gaidīs lēmumus un risinājumus. Neliels sasprindzinājums starp tuvajiem cilvēkiem ģimenē. Neriskējiet ar naudas darījumiem. Valdiet egoismu, ļaujiet vecākiem izteikt savas domas. Negatīvas pārdomas ietekmēs veselību un pašsajūtu. Centieties nevienam neradīt sirdssāpes. Mīļotais cilvēks sapratīs jūsu sajūtas, rūpēsies par jums, taču pašiem būs jātiek galā ar iekšējiem dēmoniem.

SKORPIONS. Būs sajūta, ka esat lielu pārmaiņu priekšā. Vēlēsieties sevi parādīt spožākā gaismā, nekā patiesībā jūtaties. Turpiniet darbu pie aktuālā, ievērojiet noteiktos termiņus. Bez svārstīšanās var nākties pieņemt grūtu lēmumu. Lieti noderēs jūsu striktā plānošanas prasme. Rīkojieties pēc tīras sirdsapziņas. Nekādā gadījumā neuzņemieties papildu pienākumus – tie jūs nokausēs. Dibiniet saistošus kontaktus – tie noderēs jau tuvākajā laikā. Izvairieties no pārmēru atklātām sarunām ar nejauši iepazītiem cilvēkiem. Brīvdienās ciemojieties pie draugiem. Kopā ar atvasēm piedalieties pavasara talkās.

STRĒLNIEKS. Sāksiet vairākus nozīmīgus darbus vienlaikus, tiks pārbaudīta prasme vadīt procesu, vienoties ar nozīmīgiem sponsoriem. Nežēlojiet enerģiju, lai virzītu darbus laikā un bez kļūdām. Neskatoties uz aizņemtību, atrodiet iespējas veltīt laiku sev un ģimenei. Laba ziņa no mīļotā cilvēka, kas prasīs konkrētu rīcību, lai kaut ko mainītu ierastajos ritmos. Nāksies laikā izdarīt dažus it kā sīkus, bet ļoti nepieciešamus darbus dzīvesvietā. Pieaugusī atvase pēkšņi var nolemt pamest mācību iestādi un kopā ar draugiem doties uz ārzemēm. Lēmums pārsteigs un satrauks, taču samierinieties!

MEŽĀZIS. Jutīsit, ka tuvojas pārmaiņas darbā. Pārvariet diskomfortu, esiet gatavi pieņemt jauno, kas ienāks jūsu dzīvē. Var nākties pārvērtēt attiecības ar kolēģiem. Katrs sāks rūpēties tikai pats par sevi. Arī jūs izmantosit ik iespēju savā labā. Neuzķerieties uz pirmo jauna darba piedāvājumu. Labāk uz laiku atvilkt elpu un rūpīgāk papētīt vakances. Nevilinās saviesīgā dzīve, nevēlēsities nekur braukt. Vairāk gribēsiet vadīt laiku mierā un klusumā. Atturieties no neapdomīgiem vārdiem ģimenē. No mīļotā cilvēka saņemsiet vislielāko atbalstu. Veltiet laiku brīvām, atklātām sarunām.

ŪDENSVĪRS. Dienas paies, rosoties sabiedrībā. Veiksmīgi uzrunāsit vajadzīgos cilvēkus, nostiprināsit esošos kontaktus. Nejauša tikšanās saistīs no pirmā acu uzmetiena. Jaunajām attiecībām būs darījumu nokrāsa. Sāksit šaubīties un drīz pieliksit punktu notiekošajam. Pēc publikācijas dzeltenajā presē varat nokļūt ļaužu uzmanības centrā. Vecāki pārdzīvos par jums – atrodiet pareizos vārdus viņu mierināšanai. Netaisnojieties, drīz nejaukā ziņa izkūpēs kā migla rītausmā. Brīvdienās palutiniet sevi, izdariet ko patīkamu. Stipriniet ģimenes saites, sviniet jums atvēlēto kopā būšanas laiku.

ZIVIS. Priecēs laba pašsajūta, būsit mērķtiecīgi un uzņēmīgi. Darbi ies no rokas. Šķitīs, ka visas durvis pašas veras jūsu priekšā. Neko no saplānotā nepārceliet uz vēlāku laiku. Situācija var strauji mainīties, tagad neizdarīto var nākties atlikt uz ilgiem laikiem. Tērējiet enerģiju veiksmīgu darījumu kārtošanai, dokumentu noformēšanai valsts iestādēs. Sev piemītošo pārlieku lielo atbildību un darba lietas atstājiet aiz mājas sliekšņa. Ģimenē esiet vistuvākie cilvēki saviem vismīļākajiem mājiniekiem. Baudiet dotās iespējas skaistajā pavasarī būt mīļo lokā. Kopā dariet mājas darbus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko