Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops 6. - 12. maijam

Nedēļas horoskopu 6. - 12. maijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Šis laiks liks atrasties nemitīgā kustībā. Varat tikt iesaistīts draugu attiecību kārtošanā, bet esiet ar to prātīgs, valdiet emocijas un neizdariet pārsteidzīgus secinājumus. Varat gūt vairāk naudas uz sava brīvā laika rēķina, bet apdomājiet, vai to vērts darīt tagad; arī kredītu labāk neņemt. Bez steigas pēc iespējas vairāk izziniet interesējošo jomu, pārbaudiet pieejamo informāciju, izpētiet procesā apslēptus zemūdens akmeņus. Varat zaudēt autoritāti, izplatot melīgas ziņas vai dodot nepatiesu liecību. Neesiet ietiepīgs, mainiet nelāgu paradumu, kamēr nav par vēlu.

VĒRSIS. Neļaujiet garastāvokļa svārstībām ietekmēt jūsu attiecības ar mīļoto cilvēku. Sarežģījumus var radīt stūrgalvība – tā neatsvaidzinās agrāko kvēli attiecībās. Esiet atklāts un godīgs. Šajā periodā varat rēķināties ar dažu apstākļu vēlamu sakritību. Neizsīkstošais optimisms ļaus gūt panākumus un labvēlīgi iespaidos gaisotni ap jums. Darbā vairāk paļaujieties uz saviem spēkiem. Svarīgu paziņojumu pārdomājiet īpaši rūpīgi, rīkojieties apdomīgi. Nelabvēļu intrigām un tenkām būs nulles vērtība. Gādājiet, lai ģimenes māja būtu drošībā. Saņemsit labu piedāvājumu atvašu brīvā laika pavadīšanai.

DVĪŅI. Var šķist, ka dzīvei pietrūkst dinamikas, taču kāds jaunums plānus var sagriezt kājām gaisā. Var tikt dota iespēja piedalīties perspektīvā projektā. Arī ilgi gaidītais darba piedāvājums iepriecinās, sadarbība jaunajā kolektīvā sniegs gandarījumu. Īpaši veiksmīgs laiks šovbiznesa cilvēkiem un pasākumu organizatoriem, taču netērējiet laiku nereālām idejām. Atturieties no alkohola lietošanas. Mājās neatļaujieties skarbus izlēcienus – iecietība palīdzēs izvairīties no ķīviņiem. Uzmanīgi uzklausiet atvases. Kopā ar ģimeni atrodiet līdzsvaru skaistā vidē starp draudzīgiem cilvēkiem.

VĒZIS. Šajā laikā iespējamas dažas pārmaiņas, taču ieklausieties savās priekšnojautās un visu izdarīsit pareizi. Sakārtojiet finanšu dokumentus. Šis var būt īstais laiks, lai celtu gaismā agrāk noraidītas idejas. Miera ceļā risiniet strīdīgus jautājumus, saglabājiet savaldību, kad situācija kļūst nokaitēta. Var noformēt līgumus, pieņemt darbiniekus, turpināt mājas pārbūvi vai labiekārtošanu. Ātri panāksit izdevīgu vienošanos. Aiciniet ciemos draugus, aizmirstiet nesaskaņas – jums savā starpā nekas nav jādala. Atturiet jauno paaudzi no došanās uz svešām vietām un uzturēšanās nepazīstamās kompānijās.

LAUVA. Neļaujieties grūtsirdībai – lai katra jūsu diena ir kā stāsts ar labām beigām! Nesteidzieties pieņemt lēmumu, kas var sabojāt lolotas attiecības. Ne jūsu vainas dēļ netiks pildīta stingra noruna, taču vēlāk tas jums nāks par labu. Jums var piedāvāt interesantu darbu, bet par mazāku atalgojumu. Pārskatiet un izvērtējiet savas izredzes un vēlmes. Piemērots laiks reklāmas materiālu veidošanai – darīsit to ar radošu degsmi. Neatdota parāda dēļ veidosies spriedze draugu starpā. Uzmaniet jums uzticētas atslēgas, kodus un paroles. Darba būs pilnas rokas, taču atvēliet laiku arī savam vaļaspriekam.

JAUNAVA. Periods piemērots dažādiem jauninājumiem. Lēnām risināsit personīgās problēmas – dariet to bez aizvainojuma sajūtas. Uz neilgu laiku varat doties tālākā mācību braucienā. Risinot nopietnus jautājumus, netērējiet laiku sīkumiem. Kopīgās lietas labā var nākties upurēt kaut ko svarīgu, izdarīt izvēli starp diviem interesantiem pasākumiem. Atrodiet motivāciju sportiskām aktivitātēm, piemēram, iegādājieties jaunu sporta tērpu vai ērtus apavus. Emocionālā spriedze var izpausties attiecībās ar spuraino atvasi. Esiet labestīgs un saprotošs. Praktiski vai materiāli atbalstiet dzīvnieku patversmes.

SVARI. Attiecību problēmas risiniet bez klausītājiem un skatītājiem. Pēkšņi viegli dosies rokās kaut kas, pēc kā ļoti ilgojāties. Taču neļaujiet sevi iekārdināt – varat piedzīvot zaudējumu. Izdosies grūtā brīdī palīdzēt tuvam draugam. Var nomākt rēķinu nasta – kaut lēnām, bet mēģiniet to mazināt. Varat saņemt materiālu atbalstu no kāda radinieka. Neaizvainojot protiet pateikt paldies. Grūtā brīdī atturieties ņemt kredītu bankā vai naudu aizņemties no paziņām – ar atdošanu būs grūti. Palīdziet atvasēm brīvlaikā darīt praktisku darbu un nopelnīt saviem tēriņiem.

SKORPIONS. Ja esat pārliecināts par sevi, varat dot jāvārdu vai lūgt mīļotā cilvēka roku, turpināt visu labi iesākto. Šajā periodā dominēs vēlēšanās ļauties nelielai, taču ilgotai atpūtai un klusumam, taču pienākuma sajūta nomāks vēlmi nedarīt pilnīgi neko. Varat tikt uzaicināts darboties saistošā lietā, līgums būs izdevīgs un ilglaicīgs, veiksmīgi iekļausities darba komandā. Patiks katrai lietai rakties līdz saknei. Kolēģi atbalstīs un palīdzēs. Taču nevajadzētu pārvērtēt savu nozīmību. Ieteicams atturēties no finansiāliem ieguldījumiem. Nekādi lielie ieguvumi pagaidām nav gaidāmi – labāk lai brīvie līdzekļi gaida savu laiku drošībā.

STRĒLNIEKS. Aizvadītais laiks atsvešinājis cilvēkus. Būsit piezemētāks, racionālāks, prātīgāks. Attīstiet radošus kontaktus, spraigu komunikāciju, sniedziet konsultācijas, dalieties profesionālajā pieredzē. Meklējiet kompromisus, izvēlieties vidusceļu, izvairieties no asiem izteikumiem. Svarīgi būt iecietīgiem. Nekādā gadījumā neiesaistieties konfliktos ar apkārtējiem vai maz pazīstamiem cilvēkiem; nesaskaņas var rasties pavisam nenozīmīga iemesla dēļ. Neatlieciet veselības problēmu risināšanu. Atvēliet vairāk laika mājai un tuviniekiem, baudiet mieru ģimenē. 

MEŽĀZIS. Ikdienas nerimtīgajā ritumā atrodiet laiku sirsnībai, smaidiem, labiem vārdiem. Vai sirdij tuvais cilvēks ir laimīgs, vai piepildītas viņa vēlmes? Jūsu interese palīdzēs attiecībām kļūt dziļākām un harmoniskākām. Izmantojiet iespējamos atbalstus, attīstiet biznesu. Ja vajadzīgs, droši lūdziet palīdzību – jums neatteiks. Būs nepieciešama apdomīga rīcība. Nekrājiet parādus. Palīdziet atvasēm sekmīgi pabeigt mācību gadu, bet neuzņemieties viņu vietā paveikt reālos darbus. Nolīdziniet ģimenē satraukumu, izrunājieties. Palutiniet dzīvesbiedru un bērnus ar jaukām dāvaniņām.

ŪDENSVĪRS. Arī cilvēku starpā labi augs viss, kas mīļi iestādīts un gādīgi kopts. Būs garīga saprašanās ar mīļoto. Dzīvojiet, neatliekot prieka mirkļus uz vēlāku laiku. Attiecībās esiet atklāts. Vientuļajiem var rasties iespēja sastapt sirsnīgu domubiedru. Mierīgi un rūpīgi pildiet savus pienākumus. Lielāku uzmanību pievērsiet visam jaunajam biznesa jomā. Izveidojušies apstākļi nedrīkst slāpēt jūsu aktivitāti un radošumu. Ģimenē valdīs saskaņa un savstarpēja saprašanās. Atrisināsies kāds strīdīgs jautājums radu vidū. Augstu tiks vērtēts jūsu taupīgums un apķērība. Bērni atbalstīs godīgu sarunu.

ZIVIS. Par spīti šķēršļiem pozitīvs domāšanas veids palīdzēs saskatīt un izmantot izdevības. Atturieties kaut ko darīt stresa ietekmē, labāk paņemiet pauzi, apdomājiet turpmāko rīcību. Pievērsiet uzmanību savu kontu stāvoklim – vilinājums pārlieku tērēties var ievest purvā. Neizpaliks veiksme. Īstajā laikā sastapsit vajadzīgos cilvēkus. Iespēja iesaistīties interesējošā projektā dos jaunu enerģijas lādiņu. Izdarīsit vairāk, nekā cerējāt, ķersieties pie drosmīgu plānu realizācijas. Pievērsiet uzmanību drošībai uz ceļa. Nepieciešamības gadījumā spēsit koncentrēties, ātri aptversiet, kā rīkoties. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko