Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nedēļas horoskops: 6. - 12. oktobrim

Nedēļas horoskopu 6. - 12. oktobrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Aktīvas darbības laiks. Varēsit paveikt citkārt par pārlieku grūtu vai pat neiespējamu uzskatīto. Uzturiet laipnas attiecības kolektīvā. Galvā dzims ambiciozi ilgtermiņa plāni, jūs neapstādinās ne sīki šķēršļi, ne nelabvēļi – virzībā uz priekšu var kaitēt vienīgi paša egoisms. Var neattaisnoties neapdomīgs risks, un arī pārāk sasteigti un haotiski rīkoti pasākumi nedos gaidīto rezultātu. Sāncenšus pievarēsit ar atbruņojošu laipnību. Labs laiks konservēšanai, sālīšanai. Ieteicams vairāk laika atvēlēt sev. Saimniecībā uztaisiet revīziju, beidzot sakārtojiet lietas, kas gadiem guļ neaiztiktas.

VĒRSIS. Svarīgi iespēju robežās raudzīties nākotnē ar optimismu, ticību un cerību. Līdzcilvēku cieņu izpelnīsieties ar pašaizliedzīgu darbu. Būs jāatgriežas pie sarežģīta jautājuma risināšanas. Var izcelties domstarpības ar kolēģiem par pienākumu sadali. Ķīviņa dēļ kādu laiku jutīsieties kā svešinieks starp savējiem. Ar visu būs jātiek galā pašam. Draugi un partneri nevarēs palīdzēt, galvassāpes var sagādāt likumu nepārzināšana. Uzticieties mīļotajam cilvēkam, atrodiet iespēju biežāk sapulcināt kopā ģimeni. Neļaujiet sadzīviskiem darbiem atturēt no atpūtas, izbraukumiem dabā.

DVĪŅI. Kaut ne visas cerības tiks piepildītas, principā varat būt apmierināts. Centieties objektīvi izvērtēt situāciju. Izstrādājiet turpmākās rīcības taktiku un to nemainiet. Esiet piesardzīgs izteicienos. Izvērtējot drauga rīcību, esiet maksimāli godīgs. Neuzkraujiet citiem savas atbildības nastu. Iestāsies atvieglojums pēc svarīgas sarunas. Jaunu apģērbu iegādājieties bez steigas. Vistuvākie cilvēki lūgs praktisku palīdzību. Atvases tīšām rīkosies pretēji ieteiktajam. Paraugieties uz notiekošo no malas. Jauna iepazīšanās tikai šķitīs daudzsološa. Egoisms nebūs vēlamais ceļabiedrs.

VĒZIS. Sarežģīts periods, samazināsies enerģija. Finanšu lietām maz piemērots laiks, nav ieteicams ņemt kredītu. Vieglāk uztveriet nebūšanas darbā. Stress var nopietni iespaidot veselību. Izvairieties no cilvēkiem, pret kuriem jūtat intuitīvu nepatiku. Rūpīgi apdomājiet darbavietas maiņas iespējamību, taču atcerieties, ka starpnieks ne vienmēr būs labākais padomdevējs un jaunie apstākļi var sarūgtināt. Labi sākt vajadzīgo dokumentu kārtošanu valsts iestādēs. Nekurniet par radinieku īpašajiem lūgumiem, atturieties no vārdu pārmaiņas ar vecākiem. Atvasēm šķitīs, ka vecāki pārāk stingri ierobežo. Vienmēr esiet objektīvs.

LAUVA. Labs noskaņojums. Viegli padosies šķēršļu pārvarēšana, darbā meklējiet radošu pieeju. Gūstot panākumus, pieaugs pašapziņa, viss veiksies vēl raitāk. Kolēģu vidū atklāti izrunājiet savus principiālos iebildumus, pats sagatavojiet vērā ņemamus ieteikumus. Esiet iecietīgs, jaunā darbā nesteidzieties gūt ātru rezultātu. Var tikt piedāvāts darbs ārzemēs. Apdomājiet savu varēšanu, rīkojieties bez steigas. Mācībās būs nepieciešama neatlaidība. Neatstājiet iesākto pusratā – saņemiet spēkus un pārkāpiet suņa astei! Nezaudējiet saikni ar vecāko paaudzi.

JAUNAVA. Esiet piesardzīgs, neiekarstiet, risinot sarežģītu problēmu. Dariet visu ar apdomu, bez steigas un liekas izrādīšanās. Neapdedzinieties uzticoties. Partnera finansiālās grūtības var atstāt negatīvu iespaidu uz biznesa attīstību. Jaunus līgumus slēdziet citā periodā. Nav vēlams nopietni ieguldīt. Izvairieties no vēršanās tiesu instancēs. Mantojuma lietu kārtošana izrādīsies sarežģītāka, nekā domājāt. Uzmaniet veselību, neignorējiet pašsajūtu. Ieplānojiet mazāku fizisku slodzi. Ģimenes labā būsit spējīgs uz pašaizliedzīgu rīcību, tomēr jūsu pūles negūs tūlītēju atbalstu.

SVARI. Iespējama apstākļu saasināšanās darbavietā, cilvēki būs kā uzvilkti nervu kamoli. Saglabājiet mēra sajūtu izpausmēs, atturieties no alkohola lietošanas, it īpaši perioda beigās. Neko nepārspīlējiet. Neiesaistieties intrigās – tās var vērsties pret jums pašu. Svarīgi izprast līdzcilvēku noskaņojumu un lietu turpmāko virzību. Jārēķinās ar konkurenta aktivitātēm. Jums var tikt piedāvāts aiziet pēc paša vēlēšanās, un tas var kļūt par atvieglojumu saspringtajā dzīvē. Mīļoto starpā pat sīks strīds var stipri ieilgt. Ja varat, organizējiet mierīgu un atklātu sarunu romantiskā gaisotnē.

SKORPIONS. Darbā stabilitātes sajūtu radīs situācijas izpratne un spēja kontrolēt notiekošo. Tas iespaidos kolēģus, produktīvi risināsit ļoti sarežģītus uzdevumus. Vēl nav pienācis īstais laiks straujam karjeras kāpienam, tāpēc necentieties izcelties kolēģu vidū, uzsverot savu stabilo materiālo stāvokli un galvu reibinošos sakarus. Parūpējieties par veselību, ārstējiet arī sīku kaiti. Atvēliet laiku profilaktiskām pārbaudēm. Ieteicama atslodzes diēta. Labs laiks ģimenes veidošanai. Dibiniet attiecības ar mīļoto uz savstarpēji saskaņotiem noteikumiem – neuzspiediet otram savu kopdzīves modeli.

STRĒLNIEKS. Dzīvojiet ar apdomu. Atlieciet svarīgus pirkumus un nopietnu darbu sākšanu. Atturieties no riskantiem darījumiem un nepārdomātām investīcijām. Esiet mērenāks savos spriedumos. Ar tuva drauga atbalstu pārvarēsiet finansiālas grūtības. Būs iespēja papildus nopelnīt. Kolektīvā novērtējiet sadarbības priekšrocības. Var tikt piedāvāta iespēja papildināt zināšanas ārzemēs – tas drīz ļaus uzlabot dzīves līmeni. Nenoraidiet tuvinieku palīdzību. Nav vēlams iesaistīties konfliktā ar dzīvesdraugu. Jaunu attiecību veidošana īsti nesekmēsies. Iespējams īslaicīgs mīlestības sakars.

MEŽĀZIS. Viss nāks ar piepūli. Samazināsies enerģija, brīžiem šķitīs, ka zeme ļogās zem kājām. Jūtīgi reaģēsiet uz rudenīgiem laikapstākļiem. Neatliekamas juridiskas problēmas. Apkārtējiem nebūs viegli ar jums sadarboties, taču esiet neatlaidīgs. Darbības ar nekustamo īpašumu atlieciet uz vēlāku laiku. Mājās rūpju būs vairāk nekā citkārt. Negribēti iesaistīsities tuvinieka problēmas risināšanā. Nopietnu pirkumu ģimenē veiciet, visiem kopīgi apsverot tā lietderīgumu. Neko nedariet tikai savas patikšanas dēļ. Negaidītu apstākļu dēļ kādu radinieku varat ieraudzīt nevēlamā gaismā.

ŪDENSVĪRS. Nemierīga sirds. Iekšēji būs sajūta kā pirms lielām pārmaiņām. Būsit pārlieku emocionāls. Nestabilā noskaņojuma dēļ bieži apvainosities. Sīkas neizdošanās izjutīsit kā globālas neveiksmes. Novirziet savas domas citā gultnē, norobežojieties no pesimistiski noskaņotām personām. Neļaujiet ieilgt pārpratumiem. Runājiet, skaidrojiet savu pozīciju, kamēr visi saprot jūsu domu. Izvairieties no konfliktiem. Esiet vērīgs, izmantojiet apstākļus, kas citiem paslīdējuši garām. Izvairieties cilvēkiem – sevišķi brālim vai māsai – dot padomus, jo neveiksmes gadījumā tiksit vainots un varat zaudēt uzticību.

ZIVIS. Baudiet rudens krāsu košumu un mīlestību. Neveiciet ikdienas pienākumus tikai saviem spēkiem – kolēģi vēlas un var jums palīdzēt. Neiesaistieties intrigās un manipulēšanā ar citu cilvēku viedokļiem. Piešķiriet sev atslodzi. Lieliskus iespaidus var sniegt pat vienas dienas ekskursija netālā apkārtnē. Ļaujieties iepirkšanās priekiem, taču atturieties lietas pirkt tikai pirkšanas dēļ – iegādājieties to, ko jau sen kārojāt sev uzdāvināt. Pārsteidziet apkārtējos ar negaidītām rudenīgām pārmaiņām ārējā izskatā. Necentieties sastādīt plānus tālai nākotnei – apstākļi pēkšņi var mainīties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko