Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Nedēļas horoskops 7.-13 oktobrim

Nedēļas horoskopu 7.-13 oktobrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Daudz plānu un darbu. Savas idejas paudīsiet ļoti enerģiski, pierakstiet tās, lai neko neaizmirstu. Nepatiks haoss darba vietā. Analizējiet informāciju, kas apzināti var kaitēt jūsu darbībai. Nesteidzieties ieviest pārmaiņas personiskajā dzīvē, ģimenē notikušās nelielās nesaskaņas neuztveriet kā lielu nelaimi. Apdomājiet tuvā cilvēka teikto. Kad dārza darbi beigušies, parūpējieties par drošu rudens ražas uzglabāšanu. Sakopiet māju, sakārtojiet ziemas drēbes. Domājiet, kur un kā ekonomēt brīvos līdzekļus. Skapī noteikti atradīsies lietas, kas labi derēs jau otro vai trešo sezonu.

VĒRSIS. Jums un sabiedrībai būtiskiem notikumiem piesātināts periods. Izmantojiet radušos apstākļus mērķu sasniegšanai. Labi izstrādātam projektam var pietrūkt naudas. Par līdzekļu sadalījumu spriedīs kolektīva sapulcē – būs daudz un dažādi apsvērumi, taču tiks atrasts kopsaucējs. Sīku neveiksmju saērcinātā ģimenē skopums vai greizsirdība būs slikti sabiedrotie. Mainot gaisotni mājās, vispirms vērtējiet savu darbību un vārdus. Māks rudenīgi pelēkā laika nogurums. Brīvdienas vadiet vērtīgi – var sakārtot vasaras ceļojumu atmiņas fotogrāfijās, aicināt ciemos draugus.

DVĪŅI. Gaidot labākus apstākļus, svarīgi nelaiskoties. Noskaņojumu noteiks vēlēšanās un iespējas. Uzturiet gara rosību, dariet to, kam agrāk nebija ne laika, ne vēlēšanās. Valdiet negatīvās emocijas, atturieties no protestiem, ķīviņiem, nepārsteidzieties. Rēķinieties, ka katram cilvēkam ir savas domas un vērtējumi – arī jums jāprot ieklausīties un dzirdēt. Var nākties veikt neatliekamus darbus vecāku īpašumā. Mācieties taupīt un rosiniet to darīt arī ģimenes locekļus. Gādājiet par saskaņu mājās, biežāk pavadiet laiku kopā. Beidzot parūpējieties arī par sevi.

VĒZIS. Pesimistisks noskaņojums kā ļauna sērga var saēst garīgi un fiziski, drūmas domas velk pie zemes un atņem spēku, taču izvēle ir jūsu ziņā. Tiecieties ar gaišiem cilvēkiem, šaubas un īgnumu turiet sevī, nepaudiet tos uz āru. Novērtējiet draudzīgu plecu, atzinību un sirsnību no cilvēkiem, kas līdzās. Labi vārdi neko nemaksā, bet, tumšā laikā pateikti, ir zelta vērtē. Veidojiet sevī emocionālu gandarījumu par katru jaunu dienu. Kaut atvases nogurdinās ar savu haotiskumu un enerģiju, taču sakiet paldies visaugstākajam, ja jums ir bērni. Atrodiet arī iespēju veltīt laiku atelpai un pārdomām. 

LAUVA. Harmonisks periods, ja pielāgosities apstākļiem. Dažkārt jutīsities vientuļš, nodarbinās problēmas, kuras neapspriedīsit ar citiem. Darbā var rasties pamats kādai finansiāli izdevīgai sadarbībai. Paplašiniet garīgo apvārsni, lasiet, klausieties mūziku, esiet fiziski aktīvāks. Negremdējieties skumjās un nedzīvojiet pagātnē – tagad ir daudz iespēju baudīt dzīvi virtuāli, izmantojiet tās! Var izpausties nevērības sekas pret savu veselību. Ģimenē risiniet problēmas miera ceļā. Ar atvasēm pārrunājiet skolas lietas, saprotami skaidrojiet bērniem notiekošo, mudiniet viņus kļūt taupīgākiem.

JAUNAVA. Būs grūti samierināties ar darbu apsīkšanu. Atturieties no sašutuma izpausmēm – nekas nekur nepazudīs. Neizvirziet prasības sava stāvokļa uzlabošanai. Ar varu neko nepanāksiet, tikai radīsiet nevajadzīgu spriedzi, kuras cena var būt pārāk augsta. Ieteicams piekrist kompromisiem. Neraizējieties par tuviniekiem – viņi paši spēs gādāt par sevi. Mājās mierīgi nodarbojieties ar lietām, kam agrāk nepietika laika. Garas pastaigas, pārdomas, sadzīviski praktiski mājas darbi mazinās satraukumu par nākotni. Apsvērsiet dzīvesvietas maiņu. Atbalstiet un uzmundriniet apkārtējos.

SVARI. Uz laiku piebremzēsies darbi, tomēr vērojiet situāciju bez panikas. Paklusējiet, uzklausiet. Ja saņemsities, viss būs labi. Neļaujieties dusmām, tad spēsiet pārvarēt dažkārt pat šķietami bezcerīgu situāciju. Var gūt ienākumus no cilvēkiem noderīgas idejas. Jebkurus pienākumus pildot, rīkojieties atbildīgi, neko nenovilciniet. Uzticieties sadarbības partneriem. Nedēļas nogale nav piemērota sasteigtu darbu veikšanai – atpūtieties, asiniet prātu, risiniet krustvārdu mīklas. Neļaujiet atvasēm nīkt ar viedierīcēm. Motivējiet viņus interesantām nodarbībām, vediet dabā.

SKORPIONS. Pārkārtošanās periods. Iesāktiem darbiem par labu nāks padoms no malas. Ja ir dūša, var uzņemties nopietnas saistības. Noderēs gūtā pieredze. Neiesaistieties notiekošo nebūšanu nosodīšanā – pašlaik tam īsti nebūs jēgas. Laiks pārbaudīs jūsu uzskatus un pieņēmumus. Izmantojiet izdevību papildināt zināšanas un apgūt jaunas saistošas prasmes – tās var noderēt jau tuvākajā laikā. Laikapstākļi var īslaicīgi kavēt rudens darbus laukos, tāpēc čaklie un uzņēmīgie ātri pārorientēsies uz citiem pienākumiem. Mājās veiksies gan fiziski darbi, gan tādi, kur nepieciešams padomāt, izplānot, aprēķināt.

STRĒLNIEKS. Izjutīsit spriedzi apkārtējo cilvēku vidū, taču nemeklējiet problēmas tur, kur to nemaz nav. Novērtējiet savu lomu, vietu un iespējamo guvumu notiekošajā. Nesteidzieties atpiņķerēt strīdīgus jautājumus. Pat visvienkāršākos darbus veiciet lēni un uzmanīgi. Sadarbības partneris vēlēsies tulkot līguma noteikumus sev labvēlīgā gaismā, konsultējieties ar juristu. Mājās saposieties, labi izskatieties, vairāk sarunājieties, turiet galvu augšā – jūsu noskaņojums iedrošinās tuvos cilvēkus. Periods nav ieteicams publisku sarīkojumu apmeklēšanai. Veltiet laiku vecāku veselības sakārtošanai.

MEŽĀZIS. Pieaugs dzīves spars. Nepieciešamība sevi pierādīt liks aktīvāk rosīties, atpūtai nebūs laika. Izdosies biedru grupas nospraustie nopietnie plāni. Mēģinājums uztiept savu viedokli gan var beigties ar iecerētā plāna izjukšanu. Ja rodas šaubas par ziņkārīga cilvēka rīcības iemesliem, pārbaudiet informāciju. Nav labi mīt uz papēžiem, censties noniecināt vai aprunāt konkurentus. Pretlikumīgi rīkojoties, sagādāsit sev būtiskas nepatikšanas. Laba paziņas vērtējums mudinās pārvērtēt savus pieņēmumus. Biežāk aplieciniet pieķeršanos dzīvesbiedram.

ŪDENSVĪRS. Bieži nāksies paļauties uz intuīciju. Novērtējiet savu varēšanu un fiziskās spējas. Nebūvējiet sapņu pilis, būs jādarbojas ar apdomu un atbildības sajūtu. Izvēlieties starp vajadzīgo un patīkamo. Ar neatlaidību panāksit iecerēto. Uzmanīgi apsveriet piedāvāto jauna darba variantu vai vēlēšanos atgriezties vecajā darbavietā. Neko nedariet pa roku galam, pat sīku darbiņu rūpīgi plānojiet un sagatavojiet darba materiālus. Rīkojieties uzmanīgi ar naudas uzkrājumu vai atlieciet pēc iespējas lielāku summu priekšdienām. Kā vien varat, palīdziet vientuļiem, nomāktiem cilvēkiem.

ZIVIS. Ļaujiet visam ritēt savu gaitu. Atgriezīsies saplakusī enerģija. Objektīvi novērtējiet savu lomu notiekošajā. Spriedze darbā un finanšu jomā. Uzmundrinot un iedrošinot jūs glābs pozitīvi noskaņoti draugi. Varat iegūt spējām labāk piemērotu nodarbošanos. Neuzturiet sevī pesimismu. Šis nav īstākais laiks straujām pārmaiņām, bet ir piemērots brīdis radošiem darbiem. Būs gan garastāvokļa kritumi, gan pacēlumi, taču iecerētais strauji virzīsies uz priekšu. Izvairieties no fiziskas un psiholoģiskas pārslodzes. Piešķiriet patīkamas emocijas ikdienas gaitām. Uzlabosies veselība un pašsajūta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko