Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops 7.-13. janvārim

Nedēļas horoskopu 7.-13. janvārim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Neaizmirstiet solījumus, kurus sev devāt Vecgada vakarā, nemetiet plinti krūmos un neieraujieties sevī. Tīģeris ir mērķtiecīgs. Jūtas var likt izdarīt sarežģītu izvēli, lēmumu pieņemiet pēc kārtīgas apdomāšanās. Par labklājību pašlaik nav jāuztraucas, taču nav iemesla ieslīgt lielā mierā. Pildiet solīto, visu dariet laikā un kvalitatīvi. Kolektīvā nepieļaujiet, ka teiktais ir klajā pretrunā ar jūsu domām un darbiem. Nepiniet intrigas, neaprunājiet. Var izdoties godīgs finanšu darījums. Pildiet mediķu norādes veselības jomā. Mājās patiks arhīvu kārtošana un saimniecības darbiņu veikšana.

VĒRSIS. Ieviesiet skaidrību attiecībās. Novērtējiet savas spējas, pirms uzņematies atbildīgu amatu. Svarīga būs prasme komunicēt ar cilvēkiem, aizstāvēt ieceres un plānus. Izdosies paveikt daudz un labā kvalitātē. Ieteicams rīkoties, sadarbojoties ar domubiedriem. Notikums paša dzīvē var iespaidot nopietna lēmuma pieņemšanu. Sastopot ceļā šķēršļus, nesatraucieties – viss ātri nokārtosies. Uzlabosies ģimenes materiālais stāvoklis, normalizēsies saspringtā situācija savējo starpā. Nebojājiet sev omu sarunās ar atvasēm – ar laiku bērni paši izstāstīs jums savu rūpju iemeslus.

DVĪŅI. Būs stipri sakāpināta jūtu pasaule. Iespējama savienība, ja ievērosit otras puses vēlmes. Precizējiet atnākušā gada prioritātes – darāmā būs vairāk, nekā varēsit paspēt, taču galvenais ir ne mirkli neatslābt un neapstāties. Neko nesoliet pa tukšo, nav arī ieteicams palielināt darbu apjomu. Dalieties ar saviem guvumiem. Neveiciniet nesaskaņas sev apkārt. Periodā nevajadzētu iegādāties tehniskas ierīces. Vairāk svaiga gaisa un uzturēšanās dabā ļaus izvairīties no infekcijas. Jūsu pozitīvisms labvēlīgi iespaidos gaisotni ap jums. Atpūtas brīžos atbrīvojiet prātu no ikdienas rūpēm.

VĒZIS. Jutīsit spēku pieplūdumu. Nebēdājiet par sīkām nebūšanām – tās drīz beigsies. Dažus notikumus nevarēsit kontrolēt, būs jāpaļaujas uz likteņa labvēlību. Sāciet lietas, par kurām sen domājāt. Darbā iespējamas pārbaudes, aizkavējušās reformas vai rotācijas. Kāds var apstrīdēt jūsu profesionālās zināšanas – nesatraucieties, pats labāk zināt, cik esat vērts. Nevienu nekritizējiet. Kolēģi būs pretimnākoši. Nav piemērots laiks aizņemties naudu. Atdodiet uz svētku laiku aizlienētās lietas. Ģimenē neko nemēģiniet panākt ar pierunāšanu – mīļi vārdi būs jaudīgāki. Kopīga sportošana saliedēs ar atvasēm.

LAUVA. Jutīsit sargeņģeļa atbalstu, enerģija kūsās. Jums uzticēs lielāku darbu, iespējamas dažas veiksmes materiālā ziņā. Saņemsiet samaksu par paveikto. Labvēlīgs laiks radošām aktivitātēm. Risinot nopietnas problēmas, nepievērsiet uzmanību sīkumiem. Esiet pacietīgs un iecietīgs. Uzticieties pārbaudītiem cilvēkiem. Izdosies atteikties no bezcerīga pasākuma. Sirdsmieru radīsiet ģimenē. Priecēs vienotība, draudzīgā attieksme un izpalīdzība. Atvase var izlemt atgriezties no ārzemēm. Neatstājiet uz ilgāku laiku bez uzmanības vecākus – īpaši, ja kāds no viņiem šajā dzīvē palicis viens.

JAUNAVA. Periods bez izrāvieniem uz augšu vai kritieniem uz leju. Pašlaik mazliet pietaupiet spēkus. No rokas ies darbi, ko veiksiet no sirds. Nekrītiet uzbangojušo emociju slazdos, attaisnosies tikai saprātīgs risks. Laba drauga ieteikums var pasargāt no pārsteidzīga lēmuma pieņemšanas. Vairosies labi kontakti, taču, jo mazāk centīsities nokļūt sabiedrības uzmanības centrā, jo labāk. Iespējams neliels pieklusums biznesā. Izmantojiet savu pieredzi un zināšanas, meklējiet un organizējiet jaunus darbus. Ja nebūsit noliedzošs pret mediķu teikto, izdosies saglabāt veselību. Bērni kļūs patstāvīgāki.

SVARI. Vadiet dienas ar smaidu. Savu daļu laika prasīs attiecību kopšana ar mīļoto. Enerģija virzīs gribasspēku. Nesanāks ne paslinkot, ne nīkuļot. Turieties pie zināmā, bet nestagnējiet. Gada sākums būs piesātināts ar darbu gūzmas sakārtošanu. Spēsit notikumus skatīt dažus soļus uz priekšu, ātri reaģēsit uz pārmaiņām un radīsit interesantus risinājumus. Lielākiem pirkumiem periods nav labvēlīgs. Gādājiet, lai darbu pārpilnība nesabojā noskaņu mājās, esiet mīļš pret tuviniekiem. Pēc Jaungada svinībām atgriezieties pie veselīga dzīvesveida – ķermenis pats pateiks priekšā, ko darīt.

SKORPIONS. Intensīva un nogurdinoša darba periods. Kontrolējiet nosprausto plānu virzību, var uzņemties darbu vadību. Kādu satraucošu notikumu izmantojiet savā labā. Ar kolēģu palīdzību paveiksiet iestrēgušus darbus. Lielas prasības liks ciešāk savilkt jostu, var izšķirties par labu nelielam kredītam. Centieties aizmirst nejaušus pāridarījumus, neuztveriet emocionāli pārpratumus ģimenē, vienmēr visu izrunājiet – ja būs laba griba, viss noregulēsies. Parūpējieties par tuvinieku labklājību. Neticamā kārtā var atrasties pasen nozaudēta lieta. Atvases būs nervozas, jo alks pēc vienaudžu sabiedrības.

STRĒLNIEKS. Periods piemērots pārpratumu noskaidrošanai. Svarīgi saglabāt mieru, nekrāt sevī negatīvas emocijas, ļaut izplēnēt rūgtumam. Darbā izkustēsies no vietas iesīkstējis projekts. Rīkojieties nesteidzīgi, neapdomāti pieņemti lēmumi pašam būs arī jāatceļ. Svarīgi pievērst uzmanību pat šķietamiem sīkumiem. Attīstieties un mācieties – lai tas ir visa jaunā gada kredo! Izvairieties no pārspīlējumiem, taču neļaujiet sev slinkot – tas kliedēs emocionālu nogurumu. Motivējiet atvases vairāk uzturēties mājās. Vecāku gādība un mīlestība radīs siltumu un maigumu ģimenē, ļaus izturēt dzīves tempu.

MEŽĀZIS. Jaudīgs laiks. Latiņa uzlikta augstu, taču centieties visu darīt viegli, bez paguruma. Pieejiet notikumiem ar viedumu un rāmu prātu, izvairieties no emocionālas pārslodzes. Uzturieties pozitīvu cilvēku sabiedrībā, neļaujiet spriedzei ietekmēt biznesu, karjeru un veselību. Esiet dāsns, neaizmirstiet pateikties un uzslavēt citus. Pirms gadumijas patukšotais maciņš drīz atkal pildīsies. Straujajā dzīves ritējumā nezaudējiet sakarus ar radiniekiem un draugiem. Iespējams, savas pārdomas realizēsiet grāmatā. Turpiniet ieguldīt laiku un līdzekļus atvašu attīstībā un labdarībā.

ŪDENSVĪRS. Būsit pašpietiekams un savā ziņā laimīgs. Pārmaiņas kādā dzīves jomā, pacēlums mīļās attiecībās. Taču saglabājiet mēra sajūtu, kad sirds priekā auļo. Uz notikumiem raugieties optimistiski – tas dos spēku katrai dienai. Parādīsies kāds īsā laikā veicams darbs, izmantojiet šo izdevību. Jaunie pienākumi var ierobežot brīvību, bet būs iespēja nopelnīt. Svarīgi neko nesasteigt. Rūpējieties par veselību, tas būs galvenais priekšnoteikums laimei. Ja neko citu, tad vismaz atjaunojiet pastaigas. Dzīvesbiedrs jūs visā atbalstīs. Atvašu vēlmes būs ļoti neparastas, bet neanalizējiet viņu rīcību ar prātu.

ZIVIS. Sasprindzināts periods. Salīgstiet pēc strīda ar mīļoto, domstarpības var izraisīt otras puses vieglprātīgie tēriņi. Centieties iztikt bez pārmetumiem. Iespējami ar profesionālo darbību saistīti nelieli sarežģījumi. Klupšanas akmens var būt daudzo darbu noteiktie termiņi. Godprātīgi risiniet saistības, neuzņemieties atbildību par citu cilvēku nepadarīto, neļaujiet sevi izmantot. Izvairieties no konflikta, risiniet visu diplomātiski. Atturieties no kredīta, iztieciet bez aizņemšanās no draugiem. Rūpējoties par tuvajiem cilvēkiem, neaizmirstiet sagādāt patīkamus mirkļus pats sev.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko