Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nedēļas horoskops: 8. - 14. septembris

Nedēļas horoskopu 8.–14. septembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Krasi mainīgs garastāvoklis. Negaidiet savu zvaigžņu stundu, priecājieties par ikdienas situācijām. Biznesā ieguldītā nauda nesīs nelielu peļņu, bet necentieties to tērēt – iespējams, nauda atgriezīsies darījumu apritē. Lieciet lietā labas sadarbības iespējas, paļaujieties uz intuīciju. Nepārsteidzieties, darbojoties nekustamā īpašuma jomā. Vakara pusē labs noskaņojums palīdzēs radīt līdzsvarotu gaisotni mājās. Emocionāli uztversiet šķietamu dzīvesbiedra atsvešināšanos. Lietas sekmīgi virzīsies, ja spēsiet valdīt savu egoismu. Mīļotā cilvēka uzmanība sildīs sirdi, stiprinās tuvību.

VĒRSIS. Kāda problēma jau pārāk ieilgusi. Par nokavētiem termiņiem jūsu galvu neglaudīs. Savāciet informāciju, kas palīdzēs ātrāk tikt galā ar uzdoto. Jaunas, lolotas idejas īstenošana prasīs pārāk daudz laika un spēku, pietrūks materiālo resursu, taču nesteidziniet lietas. Pārliecināsities, ka visam savs laiks. Sirsnīgas attiecības ģimenē rūpīgi jākopj. Var iestāties ilgo gadu gaitā izveidojusies rutīna. Modelis «darbs, darbs, mājas» nogurdinās. Atturieties no pēkšņas aizraušanās. Ātri sapratīsit, ka nevēlaties apstākļu maiņu. Prasības pret atvasēm jāapspriež un jāpieņem ģimenes kopsapulcē.

DVĪŅI. Materiālais stāvoklis strauji mainīgs, un algas paaugstinājums pagaidām nav gaidāms, taču būs daži veiksmīgi darījumi biznesa jomā un iespējami vēl citi neparedzēti ienākumi. Nebaidieties no jauniem pienākumiem – jo vairāk darīsiet, jo lielāks būs guvums. Atturieties no riskantām naudas operācijām. It īpaši, ja jūsu zināšanas finanšu pasaulē nav lielas. Uzmaniet naudas dokumentus. Iegūstot jaunu īpašumu, parūpējieties par tā apsardzi. Prieku un gandarījumu sagādās neplānoti braucieni un tikšanās. Komandējumā var veidoties saistoši kontakti.

VĒZIS. Ne viss veiksies, kā plānots, bet izdosies organizēt pasākumu brīvā dabā. Darbā no pretendentu loka tieši jūs varat tikt izvēlēts vadošam amatam. Pilnīgi svešam cilvēkam var būt nepieciešama palīdzība. Nenovērsieties, neatsakiet! Vienmēr apdomājiet dzīves ikdienišķās vajadzības un nepārspīlējiet ar to izvēršanu. Būs vēlēšanās pamainīt dzīvesvietas interjeru. Dariet to ātri. Jauni iespaidi sagādās atslodzi un prieku. Trauslās attiecības ģimenē izdosies saglabāt ar lielu pacietību un savaldību. Šķērslis var būt mainīgais garastāvoklis un vēlēšanās dzīvei piešķirt jaunas krāsas. Sakārtojiet veselību.

LAUVA. Periodā liela nozīme būs idejām un partneru atbalstam. Atrodiet laiku sev, ieklausieties intuīcijas balsī. Nemainiet viedokli emociju iespaidā. Pieklājīgi izvairieties no strīda. Nelabvēlis ilgi turēs uz jums ļaunu prātu. Jau sāktiem tirdznieciskiem darījumiem nodrošiniet labu reklāmu. Ceļojums var izrādīties dārgāks, nekā plānojāt, taču iespaidi atsvērs izdevumus. Novērtējiet laiku un tā priekšrocības. Esiet komunikabls, aiciniet kopā draugus, klausieties mūziku. Negaidot var atdzimt sena aizraušanās, taču neforsējiet notikumu attīstības gaitu – ja atkal būsit zaudētājs, tad šoreiz uz mūžu.

JAUNAVA. No darbu daudzuma iespējams spēku izsīkums, var mākt bezmiegs. Ja jūtat fizisku vai morālu sagurumu, apstājieties, mainiet darba stratēģiju. Nav vēlams būt pārdrošam vai neiecietīgi lepnam. Apkārtējo izteikumus neuztveriet personiski. Pamainiet darba un atpūtas režīmu. Pacentieties atteikties no daļas sabiedrisko pienākumu, jo visu apdarīt nebūs spēka. Labāk kādu dienu palikt mājās nekā klusi nīkuļot. Izklaides pasākumā pulcējiet draugus. Piepildiet vēlēšanos kaut ko mainīt savā izskatā. Labs laiks veselīgām procedūrām, diētai. Pārsteidziet atvases ar jauku kopā būšanu.

SVARI. Iedvesmojošs periods, ap jums veidosies labestīga gaisotne. Vairosies optimisms. Vairāk paļausities uz emocijām, nevis racionāliem apsvērumiem. Neparedzēta un veiksmīga situāciju sakritība palīdzēs realizēt iestrēgušu projektu. Daži pametīs iesāktus darbus un sāks kaut ko pilnīgi pretēju agrākajam darbības virzienam. Uzklausiet labu vēloša un zinoša kolēģa padomu. Pēc atvases pēkšņa paziņojuma neizdariet pārsteidzīgus secinājumus, vispirms izvērtējiet situāciju. Attiecības var saasināt viedokļu atšķirības par dažu paziņu iesaistīšanu savā kompānijā.

SKORPIONS. Situācija darbā liks mobilizēt iekšējos resursus. Atturieties no apkārtējos kaitinošām aktivitātēm – tās var traucēt veikt saplānoto. Nenozīmīgs notikums var likt savērpties intrigu virpulim. Veiksmīgs gan tūrisma ceļojums, gan darba komandējums. Esiet piesardzīgs uz ceļa, it īpaši mežainā apvidū. Paskatieties no malas uz saviem iesīkstējušajiem aizspriedumiem. Būs iespēja nokārtot lietas, ar kurām neesat apmierināts. Labi veikt pārbūvi vai kosmētisko remontu mājās, vairot sadzīves ērtības. Izmantojiet iespēju ar ģimeni pavadīt laiku prom no mājām. Uzturiet visiem labu noskaņojumu.

STRĒLNIEKS. Aktīvas komunikācijas laiks. Var rēķināties ar veiksmi. Dibināsit lietišķus kontaktus, veidosies jaunas draudzības saites. Varat uzņemties nozīmīgu sabiedrisku pienākumu. Ja iespējams, neiesaistieties diskusijās ar priekšniecību. No jums neatkarīgu apstākļu dēļ var izjukt ierastais dienu ritms. Ieteicams apdrošināt īpašumu. Var ņemt samērojamu kredītu. Tiesas process ar mainīgām sekmēm. Mudiniet atvases ievērot nepieciešamo higiēnu. Mājās nevajadzētu runāt par sev ļoti svarīgām darba lietām. Pievērsiet uzmanību bērnu pašsajūtai. Necentieties atstāt sev galavārdu.

MEŽĀZIS. Nedaudz var mazināties enerģija, taču gādājiet, lai garastāvokļa maiņas neizjustu apkārtējie. Esiet pateicīgs liktenim par visu, kas jums dots. Realizējiet nolemto. Pastrādājiet pie valodas kļūdām, kas jau pārvērtušās par ieradumu. Par jums būs labas atsauksmes darbā, tiksit atbalstīts draugu lokā. Nelabvēli kaitinās jūsu sekmes un vēlme būt līderim. No sena paziņas varat saņemt negaidītu lūgumu pēc palīdzības. Patīkami jaunumi ģimenē. Brīvdienās alksit pēc miera tuvinieku vidū. Atpūtieties dabā, pastaigā pa mežu vai jūras krastu. Patiks pārmaiņas, ko veiksiet savā izskatā.

ŪDENSVĪRS. Veiksmīgs dzīves posms. Mainīgās emocijas dienas darīs trauksmainas. Uzplauks spožas cerības, būs jaudīgas un jaukas tikšanās. Norobežojieties no apkārtējo negatīvajām emocijām un ziņām. Uzskatu dēļ nereti būs grūtāk saprasties ar līdzcilvēkiem. Saņemot dāsnu piedāvājumu, nesteidzieties mainīt darbu – tas var būt solis nezināmajā. Gādājiet par kārtību un ērtībām mājās. Vēlams ievērot diētu, atturēties no garšvielām pārbagātiem ēdieniem. Dažkārt uzņemsities vairāk, nekā veselība atļauj, tāpēc esiet prātīgs savās vēlmēs. Sliktiem sapņiem neticiet.

ZIVIS. Harmonisks un radošs periods. Dzīva iztēle, laba intuīcija. Jaunas idejas lieciet lietā nekavējoties. Koncentrējoties mērķim, tiks pārvarēti visi šķēršļi. Ja kādā brīdī iestājas atslābums, piebremzējiet darbošanos. Atpūtieties un nesūdzieties par nomācošām grūtībām. Uzmundriniet kādu jums labu vēlošu cilvēku. Ārpus mājas pieskatiet personīgās mantas un dokumentus. Neklāstiet visapkārt par savām veiksmēm, mīlestību, mantību, dārgu lietu iegādi un daudzajiem plāniem – tas var būt materiāls skauģiem un nelabvēļiem. Pārliecinieties par savām autovadītāja prasmēm, slīpējiet nepilnības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko