Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedēļas horoskops: 9. - 15. jūnijs

Nedēļas horoskopu 9. - 15. jūnijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Svarīgi koncentrēties kārtējam darbam vai mierīgai atpūtai. Garastāvoklis atkarīgs no jūsu atvērtības pret cilvēkiem. Svarīgu darba dokumentāciju uzticiet zinošam cilvēkam, jo var kaitēt likumu nepārzināšana. Necentieties strīdā aizvainot pretējo pusi. Neatraidiet piedāvāto finansiālo palīdzību. Ieteicams atturēties no alkohola lietošanas. Konfliktu ģimenē var radīt dzīvesbiedra nepamatotie tēriņi vai ilgā prombūtne, taču mēģiniet izrunāties un panākt saprātīgu vienošanos. Esiet iecietīgs pret atvasēm, veidojiet attiecības gudri un mierīgi, neuzspiediet savu gribu, bet sarunājieties.

VĒRSIS. Taupiet spēkus un laiku, bet vienlaikus realizējiet plānus. Uz kādu laiku būs jāatliek jau iesākts projekts. Pretēji solītajam pašlaik nav gaidāms algas paaugstinājums, tiks tērēti sakrātie ietaupījumi. Nav ieteicams ne pirkt, ne pārdot nekustamo īpašumu, ne arī ņemt kredītu. Uzklausiet un nopietni apdomājiet saņemtos padomus. Attiecībās ar atvasēm esiet devīgs, bet ne izšķērdīgs. Atcerieties, ka vienmēr ir svarīgi uzturēt mājās sirsnības un labestības pilnu gaisotni. Nepieļaujiet strīdus nesen izveidotajās attiecībās. Būs jārisina ar mājokļa komforta uzlabošanu saistīti jautājumi.

DVĪŅI. Pietiks spēka aktīvam dzīvesveidam. Turpiniet iesākto, kaut tas prasīs vairāk laika un uzmanības, nekā bijāt domājis. Jebkurā jomā būs nepieciešama neatlaidība un caursišanas spējas, paļaujieties uz savu varēšanu, nevis atbalstu no malas. Var kaitēt pārmērīga pašpārliecinātība. Atvairiet intrigantus. Preces pasūtīšana internetā būs saistīta ar ilgu gaidīšanu. Pataupiet muguru, neceliet lielus smagumus. Atpūta ārzemēs pārsniegs plānotos izdevumus, un pēkšņi notikumi var kavēt iespēju atgriezties mājās. Esiet gatavs rezerves variantam! Praktiski un mierīgi analizējiet radušos situāciju.

VĒZIS. Saules nogurdināts periods. Veiksmīgi kārtosit darba lietas, realizēsit labas ieceres. Pacentieties ar vissvarīgākajiem uzdevumiem tikt galā solītajā termiņā. Negaidītās situācijās vēlams atturīgi nogaidīt. Radīsies laba iespēja gūt peļņu. Ik dienu rūpējieties par veselību, neliela saaukstēšanās neieilgs. Mīļotais cilvēks var spert pārsteidzīgu soli. Neļaujiet attīstīties briestošam konfliktam. Esiet saprotošs un sniedziet lūgto atbalstu. Dzīvesbiedrus satuvinās šīs vasaras kopīgie mērķi. Pirms metaties īsā un kaislīgā piedzīvojumā, padomājiet par sekām – tās vēl ilgi liks par sevi manīt.

LAUVA. Maz labvēlīgs pārmaiņu un jaunumu periods. Projektu realizēšana var iet kā pa šķēršļu joslu. Svarīgi nesteigties ar nozīmīgu lēmumu pieņemšanu. Taupiet spēkus un līdzekļus, jau pavisam drīz būs iespēja uz visu paraudzīties ar gaišu skatu. Panākumi jebkurā jomā atkarīgi no iecietības un spējas pārliecināt. Tiks augstu novērtēta laipna izturēšanās, neatraidiet vēlmi jums draudzīgi palīdzēt. Radīsies vēlēšanās atlaižu laikā izdarīt vasarīgus pirkumus – ļaujieties vilinājumam, atslēdzieties no ikdienas steigas un uztraukumiem. Attiecībās miers un harmonija, labestīgs noskaņojums.

JAUNAVA. Turpiniet iepriekš iesākto. Valdiet emocijas, risinot sarežģītas lietas. Darbiem var traucēt pārlieka pļāpība. Novērsiet paviršības kļūdas, esiet uzmanīgs. Plānotais var aizkavēties jaunu noteikumu dēļ. No jums neatkarīgas situācijas dēļ iespējama kāda ķibele darbā vai mājās, bet tas nesabojās garastāvokli. Gatavosities veikt dažādus uzlabojumus dzīvoklī, bet lielā aizņemtība kavēs iecerētos darbus, nedaudz pietrūks arī līdzekļu. Nesaasiniet attiecības ar apkārtējo apstākļu saērcinātiem mājiniekiem. Jūtu dzīvē uzradies mākonītis ātri izklīdīs, un mājās atkal valdīs miers.

SVARI. Darbā notiekošās pārmaiņas jūs neskars, taču plānus kaliet uzmanīgi, noskaidrojiet padarīto darbu apmaksas pusi. Rēķiniet, domājiet, apspriedieties. Nepārzinot jomu, var rasties sarežģījumi nesaprasta likuma dēļ, taču, pirms nolemjat tiesāties, mēģiniet notikušo vērst par labu miera ceļā. It kā varat rīkoties brīvāk, tomēr visu dariet ar apdomu. Rūpējieties par savu un mīļo cilvēku veselību. Necentieties ar joni ieviest skaidrību attiecībās, esiet pacietīgs. Uzturiet pozitīvu gaisotni, pulcējoties un pavadot brīvo laiku kopā. Lolojiet tuvos cilvēkus. Atturieties no saldu piedāvājumu izteikšanas.

SKORPIONS. Pieaugs dzīvesprieks. Dariet ierastus darbus, nenomokiet sevi ar dzīves jēgas meklējumiem. Darbojieties saskaņā ar savām iespējām, paveiciet neatliekamākos darbus. Kopā ar tuvu draugu un domubiedru kalsiet plānus nākotnes personīgajam biznesam. Ja atradīsit sponsorus un atbalstītājus, pamats būs iegūts. Darba gaitas cieši savīsies ar privāto dzīvi. Kultūras pasākuma apmeklējumam var būt kāds negaidīts šķērslis. Sargājieties no ilgstošas uzkavēšanās saulē – tas attiecas uz visu vasaru. Ģimenē iespējamas nogurdinošas sadzīviskas rūpes. Nevelciet vezumu vienatnē, sadaliet pienākumus.

STRĒLNIEKS. Piemērots laiks gan darba lietām, gan personiskās dzīves likstu noregulēšanai. Organizatora dotības un zināšanas ļaus nedaudz uzlabot finansiālo stāvokli. Noskaidrosit pārpratumu. Ja vien nebūsit pārlieku ambiciozs, dibināsit jaunus kontaktus, radīsies veiksmīgas idejas. Atturieties no steigas. Kāds darbs var tikt atlikts uz vēlāku laiku. Pārliecināsities, ka uz jauno kolēģi var paļauties pilnībā. Nenocietiniet sirdi pret cilvēku, kurš kļūdījies. Steigā pārcirstas saites vēlāk nebūs atjaunojamas. Var nostiprināties ilgotas attiecības. Atvases būs impulsīvas un steidzīgas.

MEŽĀZIS. Ne attiecībās, ne darbā nekas nenāks viegli. Jebkurā situācijā saglabājiet mieru, pacietību un pašcieņu. Esiet uzmanīgs pret apkārtējiem, jo cilvēki būs nervozi, pat par sīkumiem ātri apvainosies. Kāds piedāvājums var radīt jaunas iespējas, taču nesteidzieties uzreiz mainīt darbu – pašreizējā vietā apstākļi var vērsties jums par labu. Veselību saudzējošs periods, tomēr var izpausties novārtā atstāta kaite. Izmantojiet šo laiku, ēdienkartē katru dienu iekļaujot pašmāju dārzeņus, augļus un ogas. Atvases meklēs dzīves jēgu. Palīdziet tikai tad, ja tiek lūgts padoms.

ŪDENSVĪRS. Pretrunīgas izjūtas. Fizisks sagurums un enerģijas mazināšanās bremzēs vēlmi aktīvi darboties. Nesūkstieties par to, kā pietrūkst. Pietaupiet spēkus – tie drīz ļoti noderēs. Nav vēlams riskēt, taču jauni profesionāli piedāvājumi liks sasparoties. Nepaļaujieties uz laimi, it īpaši naudas lietās. Materiālā situācija sakārtosies, ja par to mazāk lauzīsit galvu. Neplānojiet lielus pasākumus cilvēku pulkā. Draugi būs gatavi sniegt atbalstu – esiet pateicīgs par to. Vēlams atturēties no fiziskas pārpūles. Sargājiet atvases no ekstrēmām izklaidēm. Laiks maz piemērots mīlestības attiecībām.

ZIVIS. Augšup ceļošas emocijas, bet arī garastāvokļa svārstības. Nolieciet malā patmīlību. Priecājieties par to, kas jums dāsni dots. Jutīsities pašpietiekami savās mājās. Malā noliktie darbi tomēr jauks prātu. Dzims vērtīgas idejas, labvēlīgs laiks arī redzesloka paplašināšanai, grāmatu lasīšanai. Savu tiesu laika prasīs vasaras pilnbriedā esošais dārzs. Esiet gatavs spontāni mainīt plānus. Neturieties pie tā, kas jūs nomāc. Pievērsiet uzmanību saskarsmei ar dzīvesdraugu, izrunājiet sasāpējušo divatā, un ar labu gribu viss nokārtosies. Esiet piesardzīgs, gan sportojot, gan atrodoties pie auto stūres.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko