Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops 9.-15. septembrim

Nedēļas horoskopu 9.-15. septembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Veiksmīgāka perioda otrā puse. Pavisam noteikti būs jāpilda saistības, jāveic darbi, kuri vairs nešķiet aktuāli. Var rasties idejiskas domstarpības ar vadību un kolēģiem; nāksies stingri aizstāvēt savus plānus. Iespējamas nozīmīgas pārmaiņas dzīvē, kas ne vienmēr sagādās prieku. Tomēr izdosies izvairīties no neplānotiem tēriņiem. Pēc ilgākām pārdomām var rasties vēlēšanās turpināt izglītoties. Vecāki un tuvinieki palīdzēs un atbalstīs, galvenais uzturēt sevī kvēlo vēlmi. Rudens sākumā ģimenē var pieaugt spriedze ārēju apstākļu dēļ. Tagad svarīgi no sava tuvā cilvēka neprasīt neiespējamo.

VĒRSIS. Darbu saraksts būs pārpildīts ar prioritāri veicamo. Esiet gatavs pārmaiņām, tās var nākt pārāk pēkšņi. Sirdī dzirkstīs prieks, bet nomāks darbu nodošanas termiņi. Pacentieties ar visu tikt galā bez nervu sāpēm, koncentrējieties uz galveno – to tad arī noteikti paveiksit. Var pieņemt nopietnu lēmumu attiecībā uz pašreizējo nodarbošanos. Problēmas var būt visiem, bet gan jau tiksit galā. Runājiet ar draugiem. Mājas dzīve prasīs sirsnību un uzmanību; sakiet mīļotajam cilvēkam nepateikto, atbalstiet viens otru. Skolas bērni grūti ielauzīsies jaunajā dienu ritumā. Uzmundriniet, palīdziet.

DVĪŅI. Nelīdzsvarots noskaņojums. Jāpiestrādā, risinot radušos sarežģījumus. Iespējams iekulties skaļās vārdu pārmaiņās. Kāds nopietns tēriņš izrādīsies lielāks, nekā plānojāt. Apdomīga rīcība palīdzēs risināt finansiālas problēmas. Nezināšanas dēļ varat tikt iesaistīts nelikumīgās darbībās. Nebūsit noskaņots ar paziņām plašāk runāt par savām problēmām – tas raisīs līdzcilvēku neuzticēšanos. Nedrošību un apmulsumu necentieties mazināt ar alkohola palīdzību. Atbalstu sniegs uzticami draugi. Novērtējiet tuvo cilvēku palīdzību! Atturieties izpaust negatīvās emocijas.

VĒZIS. Intensīvs un gana raibs periods. Ieplānotais var gāzties kā domino kauliņi. Aizstāviet izstrādātu plānu, pieņemiet nobriedušu lēmumu. Nejūtieties noniecināts, ja jūs pārlieku nopietni testē. Dzīvesbiedrs spēs parūpēties par jums, kad šķitīs, ka nemiers plēš pušu sirdi. Pārdomāti plānojiet brīvdienas. Rūpējieties, lai tuvie cilvēki biežāk būtu kopā ārpus mājas citā vidē. Nenozīmīgi iebildumi un attiecību skaidrošana mīlestībā var izsaukt pretestību. Ar mēru gādājiet par savām ērtībām. Ikreiz apdomājiet darbības rezultātu un rīkojieties tālredzīgi. Uzturiet siltas attiecības ar vecākiem. 

LAUVA. Samērojiet savas dzīves būtiskākās jomas. Šajā periodā jums visvairāk nepieciešams sirdsmiers. Kreņķi tikai sarūgtinās, veicinās nomāktību. Ar jūsu disciplinētību un precizitāti būs grūti pieņemt kāda cilvēka nenoteiktību. Neļaujieties emocijām, sperot nozīmīgu soli. Iespējams, saņemsit labu darba piedāvājumu, lolosit cerības. Nauda būs, bet tā nenāks viegli. Viss atkarīgs tikai no paša attieksmes un godprātības. Pagaidām atlieciet vēlmi mainīt dzīvesvietu – kaut kas var noiet greizi. Uzmaniet, lai tuvajiem cilvēkiem nepietrūkst jūsu klātbūtnes. Runājiet atklāti par problēmām.

JAUNAVA. Noteiktas un aktīvas rīcības periods. Rudens tuvošanās liks sarosīties, būs maz iespēju atslābt. Svarīgi gudri pielāgoties jaunajiem apstākļiem. Darba jomā interesantas iespējas pavērs negaidīta iepazīšanās. Vērtējiet visu ar vēsu prātu, steigā neko neapsoliet un nepieprasiet. Atradīsities uzmanības centrā, netrūks iespēju sevi pierādīt. Centieties nepalaist garām šķietamus sīkumus un detaļas – tiem var būt noteicoša loma tālāko notikumu gaitā. Intuitīvi pieņemts neordinārs lēmums vai ideja tiks labi novērtēti. Mājās atturieties no kategoriska toņa. 

SVARI. Perioda otrajā pusē jutīsit nogurumu no lielā sasprindzinājuma. Atslābums nebūs ilgs. Apkārtējās situācijas iespaidā var mainīties profesionālās dzīves ritms. Bez mērķtiecīgas rīcības un kolēģu atbalsta projekts var ieilgt. Pārbaudiet personīgo dokumentu derīguma termiņus. Pievērsiet uzmanību attiecībām un ģimenes lietām. Savstarpējā sirsnība atrisinās kādu pārpratumu. Plānojot veikt lielākus iepirkumus, izvērtējiet finansiālo stāvokli. Gādājiet, lai brīvi un ātri pieejama nauda patiešām neatliekamai vajadzībai. Pievērsiet uzmanību mājdzīvnieka veselības problēmām. 

SKORPIONS. Pēc atelpas jutīsit spēku pieplūdumu un vēlmi aktīvi rīkoties. Darba dzīve izvirzīsies priekšplānā – īstais laiks, lai pierādītu savu varēšanu. Nesamierināsities ar mazumiņu, būsit apmierināts ar paveikto. Var kavēties kādu dokumentu kārtošana iestādēs, tāpēc visu dariet laikus, neko neatlieciet uz pēdējo brīdi. Nav vēlams slēgt līgumus. Sadarbojieties ar tiem, kuri palīdz un vēl labu. Neslāpējiet drauga radošo prieku ar kritiskām piezīmēm. Vēlēsities palīdzēt tuviniekiem, bet to kavēs materiālās iespējas. Atradīsit veiksmīgu risinājumu. Attiecībās var nākties pielāgoties, ieklausīties. 

STRĒLNIEKS. Mierīgs periods, ja nepiedalīsities asās vārdu pārmaiņās ar līdzcilvēkiem. Var veidoties piņķerīgas attiecības ar kolēģiem. Nav vēlama aktīva rosīšanās biznesā – tā var sagādāt materiālas grūtības. Partneri vēlēsies kontrolēt situāciju, zaudēsit neatkarību. Ja kāds neievēro jūsu īpašuma tiesības, konfliktu risiniet mierīgi. Neuzņemieties ne vismazākās kredītsaistības un vienlaikus raugiet, lai maciņā nekad nebūtu pilnīgs tukšums. Turieties kopā ar mīļajiem, tad visi vēji pāri ies, bet sirdis būs siltas! Ierobežojiet savu nemotivēto greizsirdību.

MEŽĀZIS. Rosīgs periods. Būs steidzami jārisina aktuāli darba uzdevumi, taču pietiks jaudas un aizrautības ar visu veiksmīgi tikt galā. Prasmīgi sadaliet darba pienākumus. Necietīsit dažu kolēģu vēlmi dominēt, var izcelties strīds. Nepakļaujieties provokācijām. Notikumus vērtējiet it kā no malas, tad bilde būs skaidrāka. Varat pretendēt uz godpilnāku amatu. Nemainīgi centieties uzturēt noderīgus kontaktus. Neslinkojiet, ieteicama regulāra mērena fiziska slodze. Rēķinieties ar vistuvāko cilvēku vēlmēm un vajadzībām. Rūpējieties par mīļajiem. Nesasteidziet attiecību oficiālu noformēšanu, labāk pagaidiet.

ŪDENSVĪRS. Rudens nojautu piepildīts laiks. Viss padosies bez aizķeršanās, gaiši cilvēki palīdzēs īstenot plānus. Taču vairāk paļaujieties pats uz sevi. Atturieties nostāties viena vai otra strīdnieka pusē, citādi var izrādīties, ka pats esat lielākais vaininieks. Nebēdājiet, ja jūsu padomi netiek ievēroti. Katram pašam sava galva uz pleciem. Nepadodieties pesimistu ietekmei – būsit labā noskaņojumā, ja neļausities negācijām un vientulībai. Izmantojiet visas iespējas katru mīļu dienu priecāties par dzīvi, možo vidū esiet savējais. Atrodiet laiku, lai uzklausītu atvases sirdssāpes.

ZIVIS. Šis ir jūsu iespēju laiks. Veltiet spēkus profesionālajam darbam, negaidīti dzimusi ideja cels spārnos. Uz priekšu virzīsies agrāk šķietami neiedomājamais. Atbrīvojiet radošo garu. Ja ko nedrīkst, mierīgi atsakieties no tā. Lai justos labi, kā vienmēr, ievērojiet kārtību un zināmu rutīnu. Ja vēlaties kaut ko mainīt, vispirms pats tieciet skaidrībā ar to. Mierīgi nogludiniet nesaskaņas tuvinieku starpā. Izvairieties no steigas un paviršības mājas darbos. Esiet mierīgs, labu vēlošs, uzmundriniet savējos, atbalstiet gaišu nodomu piepildīšanos. Pirmais iespaids par kādu ciemiņu var būt maldinošs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko