Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Izziņo jaunākā MESA albuma koncerttūri Latvijas pilsētās

MESA idejas autors Gatis Irbe izziņo projekta jaunākā albuma koncerttūri, kas 2018. gada pavasarī norisināsies trīs Latvijas pilsētās - Valmierā, Rīgā un noslēgsies ar lielkoncertu Liepājā.

"Šis ir jau otrais projekta MESA albums, kas burtiski nedēļu atpakaļ ir iznācis un esmu patiesi lepns un laimīgs, jo redzu, ka mans un manu kolēģu darbs jau šobrīd ir augstu novērtēts, jo albuma digitālās versijas lejupielāde, kas notiek labdarības projekta mesarmesa.lv interneta vietnē, ir sasniegusi vērienīgus apjomus un turpina strauji progresēt," tā par nule kā izdoto albumu saka Gatis Irbe.

Turpinot pirmā MESA albuma tradīciju, arī otrajā studijas albuma II tapšanā dziesmās ir piedalījušies vairāki viesi. Viņu vidū ir Renārs Kaupers, Intars Busulis, etnoansamblis TAUTUMEITAS, un citi, bet visa albuma mūzikas producents ir Arstarulsmirus, piešķirot tam bagātīgi muzikālu skanējumu.

"Nākošā gada pavasara koncertu sērijā aicināšu piedalīties nu jau abu MESA albumu viesmāksliniekus, jo programmā paredzēts izpildīt arī iepriekšējā albuma dziesmas, un katrā no pilsētām veidot nedaudz saturiski atšķirīgu programmu, tādējādi veicinot interesi apmeklēt visus 3 koncertus, un kā noslēdzošo esam izvēlējušies tieši Liepājas pilsētas LOC arēnu, kur paredzēts grandiozs sērijas gala koncerts,'" turpina Gatis Irbe.

MESA 2018. gada koncerttūre 29. martā norisināsies Valmierā (koncertzālē Valmiera) 12. aprīlī Rīgā, (koncertzālē Palladium) un 21. aprīlī Liepājā, Liepājas Olimpiskā centra arēnā.

Biļetes uz koncertiem nonāks tirdzniecībā pirmdien, 11. decembrī, plkst.10 visās Biļešu Serviss tirdzniecības vietās, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv.

Jau otro gadu projekts MESA tiek uzsākts ar labdarības akciju, kurā pirms albuma fizisko kopiju nonākšanas veikalu plauktos, to var iegādāties, klausītājam pašam nosakot savu cenu, labdarības kampaņā Mēs ar MESA, kur visi iegūtie līdzekļi tika ziedoti bērniem ar kustību traucējumiem.

Labdarības kampaņa turpinās mājaslapā www.mesarmesa.lv.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko