Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Zebrene duetā ar Renāru Zeltiņu skaidro – vai pasaulē valda ķermeņa kults?

Pirmdien, 9. janvārī, ar jaunu dziesmu Olimpiskais zelts klajā nācis noslēpumainais pašmāju mūziķis ZeBrene, kurš šajā reizē apvienojies duetā ar pasākumu vadītāju, šovmeni Renāru Zeltiņu. Singlam tapis arī videoklips.

“Dziesma tapa brīvā gaisotnē un jocīgā žanrā,” lakonisks par skaņdarbu ir tās vārdu un mūzikas autors ZeBrene, un viņš atklāj arī to, ka “Olimpiskais zelts” radies nedaudz citādāk kā līdzšinējie singli, mazliet to pamainot arī žanriski un izveidojot interesantas repa stila partijas.

Dziesmas vēstījums atrodas starp stereotipiem un dzīvi, kādu dzīvojam patiesībā, jo nereti tieši tāpēc mēs sabiedrībai sakām vienu, bet patiesībā darām ko citu. “Tvirtais augums ir kā tirgus vērtības palielināšanas instruments. Bet, ja kabatā ir miljons, arī tvirtums nav vajadzīgs. Mēs visi gribam būt veselīgi, sportiski, taču ne vienmēr tās ir mūsu īstās un patiesās vēlmes, bet gan tas, kam sekojam sabiedrības ietekmes mudināti. Piemēram, ja vīrietis saka, ka viņš iet makšķerēt, tas uzreiz nenozīmē, ka viņam vajag zivi, vai, ja dodas uz sporta zāli, tad, iespējams, ne jau pēc veselības,” noslēpumaini skaidro ir ZeBrene.

Singlam tapis arī videoklips, kas ļoti labi uzsver dziesmas vēstījumu. “Cilvēki bieži vien mēģina nopirkt kaut kādu magnētisko taurenīti, ko uzlīmēt uz vēdera, jo reklāmā tiek iestāstīts, ka tā ir burvju atslēga uz tvirto “sešpaku”, un tādā veidā būs iespējams krietni īsākā laikā tikt pie zelta auguma. Lūk, arī ZeBrene klipā saprot, ka vien jāiedzer viņam noreklamētais dzēriens, un visas problēmas pasaulē atrisināsies, jo viss, kas nepieciešams – dzēriens un skaistā sieviete no “TV Shop”,” atklāj ZeBrene. Videoklips radīts sadarbībā ar video studiju “LATER”, to režisēja, filmēja, montēja Elvijs Pārpucis un Rihards Gēcis, krāsu korekciju veica Ņikita Korņevs, bet par dizainu un grafiku parūpējās Kristiāns Riekstiņš. Liels paldies videoklipa aktrisei Elzai Zālītei un “MyFitness” par iespēju filmēties sporta zālē.

Zināms, ka ZeBrene vienmēr savās dziesmās veido interesantus duetus, un šoreiz tas ir tapis ar šovmeni Renāru Zeltiņu ļoti vienkārša iemesla dēļ – tas, kas šai dziesmai nepieciešams, ir “iekodēts” tās virsrakstā, tāpēc nācies meklēt cilvēku ar zeltu vārdā. Savukārt pats Zeltiņš par šo sadarbību saka: “Es biju ārkārtīgi pārsteigts, kad tiku uzrunāts, jo apzinos savas vokālās spējas, drīzāk jāsaka – nemācēšanu, taču producenti man teica, ka pat spainim varot likt dziedāt, tad nu uzticējos un nolēmu – es esmu šis spainis. Vispār pārsvarā esmu atvērts jauniem izaicinājumiem, jo man tie patīk, iedod jaunu vērienu dzīvei. Man ļoti patika viss šis profesionālais rāmis, kādā tapa dziesmas ieraksts – ZeBrene visu profesionāli “salika pa plauktiem”, salika pa notīm, un sanāca baudāms rezultāts. Videoklipa filmēšanā valdīja jautrība, mēs peldējāmies prieka ķīselī un baudījām procesu tāpat, kā tagad baudām rezultātu.”

Līdz ar šo dziesmu, arī novēlējums novērtēt katram savas spējas! Zeltiņš saka: “Mēs katrs pats patiesībā varam izcīnīt savu olimpisko zeltu, novērtējot to, kas mums ir. Ne vienmēr ir jāseko sabiedrības uzliktajiem standartiem. Mēs katrs esam spēka mitriķis, mums katram ir savas spējas, tāpēc ir jāpaskatās spogulī un sev jāpasaka – es varu, es esmu pievilcīgs!” Savukārt ZeBrene mudina tik ļoti neiespringt uz to, ko sagaida citi: “Tas ir reklāmas upura moments. Visi esam pakļauti reklāmai, stereotipiem, bet galvenais ir pašam izdomāt, ko vēlies. Nemēģināt nopirkt to, ko vēlies, bet gan saprast, kas ir tavs olimpiskais zelts, kā to sasniegt un tad darīt visu, lai tas izdotos!”

“Dziesma “Olimpiskais zelts” ir arī sava veida konkurss klausītājiem atpazīt, kuru frāzi dzied kurš no dziedātājiem, jo mēs paši neatpazīstam,” nobeigumā piebilst ZeBrene.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko