Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

App Store un Google Play lietotāji aplikāciju iegādei sāk tērēt vairāk

Gan iOS, gan Android lietotāji pagājušā gada nogalē un 2018. gada pirmajos mēnešos sākuši vairāk tērēt aplikāciju iegādei, izvēloties iztērēto summu iekļaut mobilo sakaru operatora Tele2 ikmēneša rēķinā. iOS lietotāju vidējais mēneša rēķins par App Store pirkumiem veido 11,3 eiro, savukārt vidējais rēķins par Google Play iztērēto jau tradicionāli ir nedaudz zemāks – 9,60 eiro.

Strauji aug ne vien vidējais mēneša maksājums un viena pirkuma summa, bet arī to klientu skaits, kas par iegādātajām aplikācijām izvēlas maksāt ar Tele2 ikmēneša rēķinu. “Esam izveidojuši veiksmīgu sadarbību ar Apple un Google, kas mūsu klientiem ļauj taupīt laiku un būt drošiem par maksājumu kartes datu drošību. Klientam vairs nevajag pievienot savu bankas karti šīm lietotnēm un uzreiz veikt maksājumu par iegādātajām aplikācijām. Mainot iestatījumus, par iegādātajām aplikācijām var ērti samaksāt kopā ar mobilo sakaru pakalpojuma rēķinu. Jāatzīmē, ka gan Apple, gan Google pozitīvi novērtē mūsu ātro pakalpojumu apmaksu un precīzo darbu,” atzīmē Tele2 komercdirektors Raivo Rosts.

Maksimālā summa, par kuru Tele2 klients var iepirkties App Store vai Google Play, ir 50 eiro, savukārt viens pirkums nedrīkst pārsniegt 30 eiro.

Pārsteidzoši, ka pēdējā gada laikā starp pirktākajām aplikācijām vairs nav tikai spēles. Latvijas iedzīvotāji App Store un Google Play biežāk iegādājas saturu – mūziku, iespēju skatīties video un seriālus, kā arī lasīt grāmatas, bilžu apstrādes un dizaina izstrādes aplikācijas, kā arī iepazīšanās aplikācijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko