Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Apple ļaus atslēgt vecāko telefonu darbības bremzēšanu

Apple boss Tims Kuks apsolījis, ka līdz ar nākamo iOS operētājsistēmas jauninājumu lietotājs varēs izslēgt iespēju ierobežot telefona darbību vecākas baterijas ilgākai darbībai, vēsta The Verge, atsaucoties uz Kuka pausto intervijā ABC News.

Pērnā gada nogalē kādā eksperimentā atklājās, ka vecāku modeļu iPhone tālruņiem jūtami samazinās veiktspēja, kad ierīces akumulatora ietilpība kritusies. Apple pavēstīja, ka procesora "piebremzēšana" attiecoties iPhone 6, iPhone 6S un iPhone SE, kā arī ar vienu no pēdējiem programmatūras atjauninājumiem - arī iPhone 7.

Līdz ar lietotāju neapmierinātību Apple atvainojās patērētājiem par iepriekšējo paaudžu modeļu viedtālruņu iPhone darbības palēnināšanu, un apsolīja atlaidi jauna akumulatora iegādei un nomaiņai.

Savukārt janvārī Francijas prokuratūra sākusi izmeklēšanu par Apple rīcību, palēninot viedtālruņu iPhone dažu modeļu darbību un iepriekš par to nepaziņojot. Izmeklēšana sākta pēc patērētāju tiesību organizācijas sūdzības.

Pašlaik iPhone lietotājs šo ierīces darbību regulējošo pasākumu nevar izslēgt.

 

Top komentāri

njā...
n
Nu ĻOTI celi! Tak sanāk pat vēl cēlāk par atvainošanos un iespēju klientiem par 29eur no Aplle atkal nopiekt jaunu baču! respektīvi - mēs jūs apčakarējāam, tagad atvainojamies un paņemsim par šo atvainošanos nu jums vēl tikai 29eur... ;P Bet nu - ir AITAS, ir drāzēji... ;D
?
?
Ar dažiem Sony Xperia ar kautkas nav kārtībā ātri aizdiršas telefona iekšējā atmiņa lai gan visi faili atrodas SD kartē, bet vairākas lietotnes nevar pārvietot taču uzrāda kad lietotnes aizņem tikai pusi no atmiņas un sistēma kopumā jāpaliek būtu pāri 4GB atmiņas, bet uzrāda kad brīvs tikai 700MB kaut arī visas sīkdatnes in WhatsApp nosūtītās bildes un video un thumbnails bilde iztīrītas
Scorseze
S
Kapēc viņi vienkārši to bremzēšanu nelikvidē kā sugu, bet cēli ļaus atslēgt, vai varētu pieļaut ka būs kāds lietotājs, kurš teiks: "...nu nezinu, nezinu, man tā bremzēšana tīri labi patīk, es vēl padomāšu vai atslēgt"! :):):):):):)
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko