Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Elegantais palīgs

Vairumam HTC tālruņu tirgū ir košs skārienekrāns, izcili tehniskie parametri un pievilcīga āriene, taču tikai retā no tiem iebūvēta reāla QWERTY tastatūra.  Toties populārā Desire pēctecim Desire Z, kas tāpat darbojas ar operētājsistēmu Android, HTC inženieri izveidojuši arī reālu izbīdāmu QWERTY tastatūru.

Pievilcīguma paraugs

HTC ir izdevies radīt patiesi izskatīgu mobilo ierīci ar elegantu dizainu, izveidojot to no taustei patīkamiem materiāliem. Desire Z korpuss izgatavots no soft-touch plastmasas un alumīnija, kā arī ir diezgan rūpīgi nostrādāts, tadēļ nerada nekādas šaubas par tā izturību. Pabīdot korpusa augšējo daļu, pieejama reāla QWERTY tastatūra, kuras taustiņi izveidoti no mīkstas gumijas, bet ap tiem zaigo glancēta plastmasa. Tā kā tieši tāda pati melna, glancēta plastmasa ieskauj arī ekrānu, tad Desire Z izskatās ļoti pievilcīgs. 

Ņemot vērā, ka atbīdīt HTC tālruni var ļoti viegli, kāds to varētu uzskatīt par priekšrocību, taču NEXT atbīdīšanas mehānisms likās pārāk vaļīgs, radot tādu kā nepabeigtības sajūtu.

Desire Z korpusā iestrādātas arī vairākas vadības pogas, kas citiem šādas klases telefoniem vairs nav, piemēram, trackpad, kādu bija ierasts redzēt pirmajam Desire modelim, šajā modelī izveidots eleganti melns, pieskaņojot telefona kopējam dizainam. Telefona labajā sānu malā izvietots kameras taustiņš, kas ir pārāk stingrs, bet, tā kā Desire Z korpuss ir pietiekami vaļīgs, fotografējot, izmantojot kameras taustiņu, nereti saļogās korpusa abas daļas un bilde sanāk miglaina. Šī iemesla dēļ bieži vien ērtāk ir lietot kameras taustiņu ekrānā, kurš, par laimi, šajā modelī nav pazudis!

HTC tālruņa priekšējā panelī, kā jau ierasti ierīcēm ar operētājsistēmu Android, vēl ir iestrādātas četras galvenās vadības pogas, kuras ir skārienjutīgas. Savukārt tālruņa korpusa aizmugurē iebūvēta fotokamera un LED zibspuldze.

Desire Z ir 3,7 collu liels S-LCD skārienekrāns, kas spēj attēlot līdz 16 miljoniem krāsu 480 x 800 punktu izšķirtspējā. Ekrāns ir pietiekami košs un ar labu sānu skata leņķi, taču atsevišķu konkurentu izstrādājumu ekrāni ir košāki un labāk saskatāmi tiešos saules staros.

Tikpat pievilcīgi kā tālruņa dizains ir arī tā tehniskie dati – tam ir 800 MHz Qualcomm Snapdragon MSM 7230 procesors, 512 MB RAM un 1,5 GB ROM, ātrākās datu pārraides iespējas mobilajās ierīcēs (HSDPA 14,4 Mb/s, HSUPA 5,76 Mb/s, GPRS un EDGE class 32), kā arī Wi-Fi b/g/n un DLNA standartu atbalsts. Turklāt vēl pietiekami jaudīga fotokamera ar 5 megapikseļu izšķirtspēju, autofokusu un LED zibspuldzi.

Lai pilnvērtīgi sazinātos

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko