Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Korejiešu visurgājējs

Paaugstinātas izturības tālruņu segmentā nav plašs piedāvājums. Lielākoties tie ir vienkārši tālruņi bez īpašām funkcijām, taču ar pastiprinātu aizsardzību pret ūdeni, putekļiem un triecieniem. Izlaižot B2710, Samsung ir centies uzlabot savu sniegumu šajā segmentā, aizstājot iepriekšējo modeli.

Uzlabots visās jomās

Salīdzinot ar iepriekšējo modeli, B2710  ir mazliet apjomīgāks korpuss, kā arī to var uzskatīt par mazliet pievilcīgāku. Jau paņemot rokās un apskatot šo tālruni, var nojaust, ka tas nav gluži tāds, kādus ierasts redzēt. Korpusa virsmu sedz soft-touch materiāli, izceļas tikai navigācijas taustiņš, glancētais ekrāns un hromētais baterijas vāciņa aizdares mehānisms. Objektīvi vērtējot, B2710 dizains ir ļoti piemērots šāda tipa tālrunim, jo nav uzkrītošs, tādēļ vienlīdz labi piestāvēs jebkuram lietotājam. Kā jebkura ierīce, kuras galvenā īpašība ir praktiskums, nevis košs dizains, arī Samsung tālrunis neizceļas ar neskaitāmiem spožiem rotājumiem, taču tajā iebūvēts viss nepieciešamais, kas vajadzīgs ikdienā, kā arī šādi tādi izklaides rīki. Jāpiebilst, ka to B2710  ir vairāk nekā iepriekšējā modelī. Uzlabota arī tā aizsardzība pret ūdeni un putekļiem.

IP67 sertificēts

Zinātāji noteikti sapratīs, ko tas nozīmē, bet tiem, kuri šādu apzīmējumu redz pirmo reizi, varu paskaidrot, ka tas ir International Protection Rating, kurā pirmais cipars 6 nozīmē izturību pret mitrumu, savukārt otrais cipars 7 – aizsardzību pret putekļiem. Jāpiebilst, ka iepriekšējais modelis bija novērtēts kā IP57, bet tiešie konkurenti šajā cenu kategorijā atbilsts tikai IP54. Ko tas nozīmē? Tas norāda, ka B2710 droši var atrasties ūdenī līdz 1m dziļumā 30 minūtes un tā darbību neietekmē jebkādi putekļi, smiltis un dubļi, kā arī tas ir pietiekami drošs pret triecieniem un spiedieniem. Protams, tas nenozīmē, ka šo tālruni nevar iznīcināt, jo šie skaitļi ir informatīvi, tātad ļauj lietotājam salīdzināt dažādas ierīces, lai būtu vieglāk izvēlēties piemērotāko savām vajadzībām.

Samsung B2710 izmēģinot NEXT testu laboratorijā, tika izdarīti dažādi eksperimenti – tālrunis tīši nosviests uz grīdas, aprakts smiltīs, iemērkts ūdenī un pat pārbraukts pār to ar vieglo automašīnu! Visus šos pārbaudījumus Samsung tālrunis izturēja bez jebkādiem bojājumiem, kas liek domāt, ka, ikdienā lietojot, tas  nepārtrauks darboties, ja nejauši nokritīs vai uz tā uzpilēs dažas ūdenslāses. Protams, noteikti neiesakām izaicināt likteni un mēģināt pārbaudīt tālruņa izturību tūlīt pēc tā iegādes, jo ražotājs jau negarantē, ka tālrunis nav iznīcināms!

Arī par funkcijām padomāts 

Atšķirībā no priekšgājēja B2710 ir krietni  uzlabots – tam ir lielāks ekrāns, plašākas datu pārraides iespējas, labāka fotokamera, GPS, digitālais kompass un soļu mērītājs. Protams, kā jau mūsdienu sakaru rīkam pienākas, tajā ir arī mūzikas atskaņotājs, Twitter un Facebook programmas, Google kartes un e-pasts. Nav aizmirsts arī par spēlītēm – jau sākotnēji ir instalētas vairākas spēlītes, lai gan dažas ir tikai izmēģinājuma versijas un pilno nāksies iegādāties par papildu samaksu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 23.10.2024

To, ka pāroties var ar jebkāda izskata un krāsas īpatni, vislabāk izpratušas zeķes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko