Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Mūzikas kombains ne tikai ābolu ievākšanai

Mēs dzīvojam dažādu knubiņu ielenkumā – teju katram mājās ir vairāki datori, mobilie telefoni, kur nu vēl planšetes un citi brīnumi. Katrā no šīm ierīcēm tiek glabāts arī multimediju saturs un visam klāt vēl interneta labumi. Kā lai visu šo lērumu ērti izbauda vienā vietā? Nē, šoreiz nerunāsim par samērā dārgiem un komplicētiem multimediju serveru risinājumiem, bet gan par multimediju centru mobilā telefona cenā – Pioneer X-SMC5-K.

Fasāde

Par Pioneer X-SMC5-K dizainu ir grūti pateikt kaut ko negaidītu un pārsteidzošu, un tas ir labākais, kas var piemist šāda tipa ierīcei, jo galu galā tā nav iecerēta kā telpā lecīgi dominējošs dizaina objekts, bet gan kā neuzkrītoša, taču atskaņotā un atrādītā multimediju satura dēļ visur klātesoša moderno tehnoloģiju, kā smejies, parādība. No otras puses, atturīgi elegantais melnais korpuss ar metāla ielaidumiem un krāsu LCD vadības displeju neliks vilties arī tiem, kas tomēr vēlēsies to apskatīt ar piekasīgu aci. Izvēlēto meteriālu un to salikuma kvalitāte ir nevainojama – kopējais vizuālais iespaids stiprina pārliecību, ka iegādāta laba manta. Un ko tad īsti tā spēj?

Funkcionalitāte

Izrādās, tā spēj praktiski visu, ko vien varētu prasīt no ierīces, kas paredzēta skaņas klausīšanai un kustīga vai nekustīga attēla skatīšanai. Lai izmēģinātu Pioneer 

X-SMC5-K spējas pilnā to spektrā, ierīces uzstādīšanu sākam ar tās pievienošanu lokālajam datortīklam, izmantojot Ethernet kabeli vai Wi-Fi. Patiesībā pievienošana Wi-Fi arī ir tā darbība, kura prasa visvairāk piepūles gadījumā, ja jūsu datortīkls aizsargāts ar garumgaru paroli, jo tad  tās ievadīšana, lietojot tālvadības pulti, prasa krietnu devu pacietības (tie, kuri kādreiz vienojuši Wi-Fi tīklam drukas iekārtu, zinās, par ko ir runa). Labā ziņa ir tā, ka tas nav jādara katru dienu. Un vēl labāka ziņa ir tā, ka tagad Pioneer X-SMC5-K ir gatavs rādīt visu, ko tā spēj, sākot ar interneta radiostaciju atskaņošanu un beidzot ar audio un video satura straumēšanu no Apple iOS ierīces vai Mac datora ar AirPlay palīdzību vai DLNA v1.5 atbalsta likšanu lietā, lai straumētu tīkla datu glabātavas vai Windows Media Server saturu jūsu televizorā. Protams, lai kaut ko redzētu, ierīce ir jāpieslēdz televizoram, un te noderēs ierīces HDMI pieslēgvieta. Ja vēlamies, varam skatīties arī DVD diskus, pie tam SMC5 to mūslaikiem pieticīgo izšķirtspēju pārrēķinās 1080p. Jā, Blu-ray un Blu-ray 3D šim skaņas-bildes-kombainam nav, taču nevajadzētu pārāk daudz prasīt no ierīces, kura maksā nepilnus divstimtdivdesmit latus, jo galu galā saraksts, ko Pioneer X-SMC5-K spēj, ir ievērojami garāks par to, ko tā nevar. Ja ar līdz šim pieminētajām shēmām nepietiek, tad varu piebilst, ka ierīce atbalsta arī ar Bluetooth palīdzību straumēta audio atskaņošanu, piemēram, no jūsu mobilā tālruņa.

Teoriju – praksē!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 23.10.2024

To, ka pāroties var ar jebkāda izskata un krāsas īpatni, vislabāk izpratušas zeķes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko